beni öp.. çabuk öp ama bekleyemem sabırsızım. ya hatun seni acayipo birine benzetıyorum ama o manken 90'ların mankeni yabancı bi kız bi bulamadım fotosunu ya offff
offff babuş ya fena oldum ameliyathane fotosunu görünce. anammmmmmmm
kireçli doğmuş kız benim gelin. ayrıca bı bebek anasına bu kadar mı benzer ya. gerçi aden'de aynı ben ama seninki başka bi benzerlik. anammm..
leom eymen de bildiğin küçük adam olmuş yani.
sağol pikoş teyzesi noyan kadar sempatik ve yakışıklı olamasakta kendi çapımızda bi ağır abiliğimiz var
babuşş kızz çok tatlı senin zilli farklı bir edası var ne bilim hanımefendi duruşu ile dikkatimi çekiyoo laf söz dinleyen hanımhanımcık bi kız olcak ilerde
laaa havleee sonunda koparacan çocugum şu laptobun şarj kablosunu çekiştirip duruyoooooooooo ben bi yemek yiyim kızlar
Ada da 75 civarı olsa gerek,tahminlerimce. Bu sefer sıkıştıramadık o kumpas gibi aletin içine tam ölçemedik 3 kişi. Balık gibi kaydı elimizden.
Kız herkesin tosunu nerdeyse 10 kiloyu buldu, bizimkiler niye böyle oldukine. Bi de çocuğumu gören bişey sanıyo. Mama kofu mudur nedir, görüntü var ses yok babanne götlüde
niye alıntıladıgımı unutmuştum ki hatırladım, senin oglan babasına da benziyo bayaa bence...
kız nasıl söz öyle, her bebiş kendine has, senin minnoşta ayrı güzel maşallah... Bir Kenan imzalimi ne o ve pos bıyıklı bi oglan vardıya kızlar hasta, onlara benzicek ilerde annesi...
Yok vazgeçtim bence daha yakışıklı olucakkkk.......
Benim oglumda çirozz, maşallah yiyoda ama cıkssss, bi dombili yapamadım çocugu![]()
neyse saglıklı olsunlarda şükür...
ela da dombili ama boy yok sıpada bi karıs buhayır anasıda babasıda cok kısa sayılmaz ama ela düdük makarna gibi
Bence Ela tam bebek gibi bebek Nazom, hani benim bildigim bebiş oyle olur, ben anlamadım bu oglanları, evet Adenle Noyan benziyo o konuda ince uzun.. Bak Eymen de öyle...
kızlar kızlar gelem mi yangızdan öpemmi?
napıyonuzz bakim
al işte noyan ve adende öyle demekki boydan hiçbişi olmuyo deli oluyorum yaaa 12-18 ay pijamaları tam oluyo eymene deli oluyom enden çuval gibi boydan tam ben hep sütüm yaramıyo diyodum bu çocuga katı gıdaya geçince şişmanlar diyodum yiyo ama maşallah ene değil boya ayda 3 cm atıyo yarım kg alıyo belki mumya gibi dursalar alcaklarda götünün üstü oturmuyoki soytarı napalım şükür sağlıgı yerinde diyip geçiyorum artıkbabanne götlü ne ya. yahgahjagajga ajaahajhajhajaha.
ay ne biliyim ya Aden yiyor da yani. beni emiyor güzel yiyor ama yok boya gidiyor anacım 9-12 giyiyoruz epeydir. geçen bi eşofman altı aldım O'na e-bebekten dünya para verdim. 9 ay güya bi geldi çük kadar kız şimdi oluyor ama bi dahaki aya olmaz asla. ene hediye gelip de seneye kışın giyer diye sakladığım tüm pijama takımları falan dizinin hemen altında bitiyor.zargana. ama eli ayağı kocaman o ayrı.
dün pikem yazmış bi fotoya notan için çok güldüm gece gece. ben "uuu Aden gibi ayakları büyük galiba" yazdım da o da heee elleri ayakları bi de ..... çok büyük anlasın sen onu yazmış. ahah
haa
yaaa pikoşşş öle deme ama gerçekten noyan maşallah hayalimdeki erkek bebektii yaaaniye alıntıladıgımı unutmuştum ki hatırladım, senin oglan babasına da benziyo bayaa bence...
kız nasıl söz öyle, her bebiş kendine has, senin minnoşta ayrı güzel maşallah... Bir Kenan imzalimi ne o ve pos bıyıklı bi oglan vardıya kızlar hasta, onlara benzicek ilerde annesi...
Yok vazgeçtim bence daha yakışıklı olucakkkk.......
Benim oglumda çirozz, maşallah yiyoda ama cıkssss, bi dombili yapamadım çocugu![]()
neyse saglıklı olsunlarda şükür...
ela da dombili ama boy yok sıpada bi karıs buhayır anasıda babasıda cok kısa sayılmaz ama ela düdük makarna gibi
pikem rica ederim. aynı dayısı bi kere benim oğlum. babaya benzemıyor. (kaynanam duymasın)
öpp kocuman öp nazom çok özledim seni iremi elayıgörüşemiyoruz yaaa
al işte noyan ve adende öyle demekki boydan hiçbişi olmuyo deli oluyorum yaaa 12-18 ay pijamaları tam oluyo eymene deli oluyom enden çuval gibi boydan tam ben hep sütüm yaramıyo diyodum bu çocuga katı gıdaya geçince şişmanlar diyodum yiyo ama maşallah ene değil boya ayda 3 cm atıyo yarım kg alıyo belki mumya gibi dursalar alcaklarda götünün üstü oturmuyoki soytarı napalım şükür sağlıgı yerinde diyip geçiyorum artık
yaaa pikoşşş öle deme ama gerçekten noyan maşallah hayalimdeki erkek bebektii yaaaama ne edeyim sülalemde o kadar renkli gözlü varken babası tarafına çekmiş :S dediğin gibi ciddi duruşuyla kenan amcasına benziycek sanırım ezellll tiplemesine benzer umarım bıyıklı tipi hiç güsel değil ayrıca bıyıklı erkekten enfret ederimmm sağol pikoşummm yirim seni kıbrısın prensesi
hehe kaç cmki cocuga öyle diyon heee nazoo sensin duduk makarna öle lakap takma kızıma hıhhhh
bencede babayada benziyor aden.haa ama sana daha cok balım
bende seni özledim balım..ela düdük makarnası 70 cm cıktı cekiştirerekten9300 kilosu dombili tencerenin içinde suda kalmıs düdük makarnam o benim:1:
nasıl yani hangi acıdan sen saNNDI KIZ NERENİZ benziyooo de cabuk...de get.. aynı dayı be.
şaka kız şaka babaya da benzıyor arada evet. ama geneli ben. daha doğrusu dayı. ha dayı da bana benzediği için. benim manyak eşimin benim erkek kardeşimi bi kersınde ben sanömışlığı var bılıyo musunuz? ahahhaa
normalı o kısa değilki bebeğin cnm benim maşallah kg iyiymiş eymen 3 hafta önce 8230 gr 74cmdi bu demek oluyo ki bi dahaki aya max 77cm kgsuda 8800 olcak gibi yinede ıhhh ıhh zarganam benimmm masallah kızına
kuku bakanım epeydir yok bende ösledim
azomlada muhabbet edemioz net cafedeyken ne iyiydi...
nasıl yani hangi acıdan sen saNNDI KIZ NERENİZ benziyooo de cabuk...
yavrum ela yemek yemiyor günde tek sefer meyve bazen itiş kakıs corba şimdilik memeye abanıyor ama boyu her zaman yüzde doksanlık dilimde gidiyordu bu aya kadar bu ay yüzde 70 lere geriledi..
nasıl yani hangi acıdan sen saNNDI KIZ NERENİZ benziyooo de cabuk...
yavrum ela yemek yemiyor günde tek sefer meyve bazen itiş kakıs corba şimdilik memeye abanıyor ama boyu her zaman yüzde doksanlık dilimde gidiyordu bu aya kadar bu ay yüzde 70 lere geriledi..
bu daha iyi işte nazom kof şişmanlardan değil maşallah sütün yarıyo genelde öle olur ama memeye düşkün bebek fazla katı gıda yemez eltimin kızı 15 aylık inan devamlı memeye yapışık geziyodu bir lokma bişi yediremiyodu kızına şimdi yeni memeden kesmiş yeni yeni yemek yemeğe başlamış...
bizim eşşek sıpasıda emeydide yemiyeydi :aglayan: benim sütlere elveda ettim 1 haftadan beridir bir damla çıkmıyo
ah
. feysde gördüysen küçük kardeşimle ben tip olarak çok benziyoruz. bundan 6-7 sene önce mert (kardeşim) daha yeni yetmeyken saçları uzun. tabi bende 6-7 sene önce tazeciğim. benim de saçlar mert boylarda. aynı renk.
neyse efendim benim koca, balkonu olan bi cafede arkadaşlarıyla oturuyor karşı kaldırımdan da gökçe geliyor ama bi garip kılık kıyafetle. yanında bi dünya erkek. bizimki noluyo lan gökçe değil mi ya o falan dıyor, arkadaşlaerı da ya yok bu daha uzun falan dıyor ama bizimki yanımdaki erkeklerin kim olduğunu sorgulamak için koşa koşa yanıma gidiyor. bı bakıyor ben aslında mert'mişim. ahhaah
haaa. hala anlatır anlatır güleriz.
ah
. feysde gördüysen küçük kardeşimle ben tip olarak çok benziyoruz. bundan 6-7 sene önce mert (kardeşim) daha yeni yetmeyken saçları uzun. tabi bende 6-7 sene önce tazeciğim. benim de saçlar mert boylarda. aynı renk.
neyse efendim benim koca, balkonu olan bi cafede arkadaşlarıyla oturuyor karşı kaldırımdan da gökçe geliyor ama bi garip kılık kıyafetle. yanında bi dünya erkek. bizimki noluyo lan gökçe değil mi ya o falan dıyor, arkadaşlaerı da ya yok bu daha uzun falan dıyor ama bizimki yanımdaki erkeklerin kim olduğunu sorgulamak için koşa koşa yanıma gidiyor. bı bakıyor ben aslında mert'mişim. ahhaah
haaa. hala anlatır anlatır güleriz.