2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
iyi geceler canlar. bugun uzun bi yaz molasindan sonra alsancak turu yaptim. mothercare de indirim var diye gittim ama su an isimi gorecek birsey bulamadim. ama yazliklar acayip ucuz bilginize. alip onumuzdeki yaz icin stoklayabilirsiniz. defne ye esofman takimi ararken gap te daha iyi bi indirim oldugunu farkettik. 2 den fazla urun alinca her parcaya tek tek %25 indirim yaptilar. kiii kapsonlu fermuarli klasik ustleri var ya onlar 39 tl idi. bide 25 i dusunce tadindan yenmedi. onumuzdeki yaz icin bir body, bir elbise,bir tisort,kapsonlu zavazingo ve kot sort aldik.kiiii ben en cok kot sorta bayildim ve en pahali parca oydu.

sonra ordaki satis danismaniyla muhabbet etme firsatimiz oldu. calismaktan bahsolunca bebeginizi biraz buyutun sizi arar cunku en azindan 1 yasini doldursun dedi. gorumcem 8 aylik zaten az kaldi,ama cok calismak istiyor ki calissin da iyi gelicek ona calismak dedi. satici da sakin bu arada ev hanimi olmaya alismayin ama geri donemezsiniz dedi. sonra 47 kilo verdigini soyledi kilo soz konusu olunca. sadece aksam yemek yememis ve spor yapmis. ilk 2 ayda 30 kilo vermis sonra da 2 yilda 17 kg yu. cok sasirdim cunku karsimdaki gayet fit bi gencti. azim boyle birsey demek. sonra gorumceme dedi ki cok konusmak ters teper kilo konusunda siz degil o istesin vermeyi dedi. bak sen dedim satisci filozofa:D

velhasil hayat guzel alsancakliya:ne: gezdim dolandim dusundum yine bu sonuca vardim:deli:

hAYATİM mevzuunda yorum zaten yapmamistim. cunku herneresiyse orasi benim haberim yoktu cagirilmadim da. ilk baslarda kimle konustugumu bilmemeyi kafama takmistim. ziyaretciler bizi de goruyo nihayet okuyo.msn den falan cok rahat gosterirdi. hi istemedi bende kabullendim. kafamda bisi yarattim sevdim onu. esprilerini ,konusmalarini seviyorum. ozleyecegim de. ama bu kadar basit birseyde artik icimizden hissetmemek durumu cok kirici geldi bana.bu kadar basit olmamali iliskiler.gokceye kizmis olsa ki ben sanmiyorum girerdi gokceye tavir yapardi falan.hersey bu kadar kolayca kustum oynamiyoruma baglaniyosa demek ki biz cok da baglanamamisiz diye uzuldum. kaldi ki hayatimda sert esprileri olan biri. ona karsin bu hassasiyet ilginc. neyse sahin i de hayatimi da opuyorum kocaman. insallah hep mutlu olurlar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınlar efem.

kız pikem ben seni gece burda buraktım hala burda mısın sen yevrum?

ayrıca bu nasıl bi uyku nasıl bi ağrlık???

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayatım gelene kadar her sabah burdan kendisine seslenecem...

:elif::elif: hayatım geri dönn:elif::elif:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ecrincim günaydın. Bende ne msn.in var ne facebookun. O gidilecek yer için sana iletişim bilgilerinin olduğu bir arkadaş haber versin diye reca etmiştim ismini vererekten.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bi geçmişi okuyum dedim cıksss bitmiyor :D hazır kızlar burdayken daldim ortadan.

nabıyonuz be ya

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Gunaydinnnnn.....
Oncelikle dun bana iyi yolculuklar yazan heerkese tesekkur ederim kizlar alinti yapamadim tek tek cunku tlf dan giriyorum su an..
Gece 22.oo di eve girdigimizde,
hirayi yatagina koydum yattim ama gece boyu 4 kez uyandi burnu tikanmis hirt hirt diye nefes alamiyodu kuzum :(
antalyadayken bi arkadasimizin evine gitmistik,hamileymis tebrik etmeye,o da baska cocugu olan bi ark.ini cagirmis ve o cocuk gripmis !!!!! Soylenmedi de bize bu, gidince ogrendim acayip sinir oldum cunku velet kizimin dibine dibine girip durdu,uyuttum ses yapti uyandirdi vs..
Zaten emziremiyorum artik simdi ufacik bi hastaliga karsi bile savunmasiz diye kendi kendimi yiyip duruyorum..:(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Gunaydinnnnn.....
Oncelikle dun bana iyi yolculuklar yazan heerkese tesekkur ederim kizlar alinti yapamadim tek tek cunku tlf dan giriyorum su an..
Gece 22.oo di eve girdigimizde,
hirayi yatagina koydum yattim ama gece boyu 4 kez uyandi burnu tikanmis hirt hirt diye nefes alamiyodu kuzum :(
antalyadayken bi arkadasimizin evine gitmistik,hamileymis tebrik etmeye,o da baska cocugu olan bi ark.ini cagirmis ve o cocuk gripmis !!!!! Soylenmedi de bize bu, gidince ogrendim acayip sinir oldum cunku velet kizimin dibine dibine girip durdu,uyuttum ses yapti uyandirdi vs..
Zaten emziremiyorum artik simdi ufacik bi hastaliga karsi bile savunmasiz diye kendi kendimi yiyip duruyorum..:(
annem bile gecen gun bana artik emzirmedigim icin aramizdaki bagin koptugunu soyledi sagolsun... O da ayri bi yer etti beynimde...
yok be güzelim ne alaka.bebek hastalanacaksa hastalanır bu iş bu kadar basittir.ela emiyor o zaman daha az hastalanması lazım ama ne alaka bu ara yine burnu tıkalı mevsimlerden geçiş dönemi.hem bu bağ meselesi olurmu öyle sey.emen cocuk annesini kullanmayı memyi kullanmayı cok iyi bilir bu bağ demekse yok valla hiç iyi değil bence
yazık kız :D
özenmiş adam :D

neye özenmiyoki babusum kıskançççç adam :)

ada nasıl canım ya.tatil resimlerini gördüm hepsi birbirinden güzel sıpanın.epeydir tantanalı dönemler geciyor bizim buralarda bi girip konusamadım sizlerle.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben öleyim o zaman.

babus,bazen oyle bi his geliyo ki icime,ozellikle emziran anneleri gordukce,sanıyorum ki emziremeyenlerle bbekleri arasındaki duygu kaybolmus,artık o bebeklerin annelerine ihtiyacları yok,zaten annelerini de tutturmazlar ayrı kalsalar...
bu dusunceler beynimin icinde tur atıyo..yakında psikologluk olurum ben buyuk ihtimalle..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

yok be güzelim ne alaka.bebek hastalanacaksa hastalanır bu iş bu kadar basittir.ela emiyor o zaman daha az hastalanması lazım ama ne alaka bu ara yine burnu tıkalı mevsimlerden geçiş dönemi.hem bu bağ meselesi olurmu öyle sey.emen cocuk annesini kullanmayı memyi kullanmayı cok iyi bilir bu bağ demekse yok valla hiç iyi değil bence

neye özenmiyoki babusum kıskançççç adam :)

ada nasıl canım ya.tatil resimlerini gördüm hepsi birbirinden güzel sıpanın.epeydir tantanalı dönemler geciyor bizim buralarda bi girip konusamadım sizlerle.

oylemi diyon nazom..valla ben tecrubesiz olunca iste tecrubeli birileri ne derse aklım kayıveriyo bazen..hem sonucta butun bebeler bi saatten sonra emmeyi bırakıyo ki zaten..
ela nasıl iyimi ? biz bayadır senle denk gelemedik onu farkettim simdi :tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yani, 10 sayfayı 4 saatte okudum....
bugün kuzum hiç uyumadı, 3 de geldik eve, yarım saat kestirdi çorbasını yaptım geldim ki uyanmış...o saatten beri de uyanık...tı, yeni uyudu çok şükür...3 gündür dişim ağrıyor felaket bir şekilde, anca yarına randevu alabildim diş hekimimden...kendisi 12de işe gelip 7de gittiği için pek dolu. dişçi fobim olmasa başkasına gidecem de alıştım bu adama da...velhasıl 3 gündür yaşam kalitem yerle yeksan...ağrı kesicilerle duruyorum.

hayatım hakkında yorum yapmayacam artık, madem istemiyor da...ama dönerse herkes tekrar bağrına basar sanırım onu...

tansel, iyi tatiller...
bebikom, sana da iyi yolculuklar...

bim motor ve halısından aldık, motor hareket ederken sevmiyoruz ama kapalıyken çok sevdik... halıyı da beğendik...

eminim bişeyler unuttum, kusura bakmayın kızlar...

cok gecmis olsun lilacs..daha yeni alıntı yapabiliyorum simdi pc den actım da kusura bakma gecikme icin :tskler:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahah nazo al bizden de o kadar. bazen gece buraya yazarken onur; "hep senin arkadaşların var ama benim hiç yok. bende en yahuşukluuu babalar diye grup kuracam" dıyor. yahuşuglu ama yanlış yazmadım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anam sigara mı????????

başlamadım ben. başlamayı da düşünmuyorum. ama nasıl canım istıyor anlatamam :(

:eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar