2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Tamam da birbirimize her zaman şakalar yapıyoruz, kaldırıyoruz da bunları...Sana kırıldı okey, ama söylenen de birşey yok.
Tamam hani bazen alıngan, kırılgan anımıza denk geliyor, normalde alınmayacağımız şeye alınıveriyoruz. Olabilir ama, kendimizi ifade ettik...
Hem Hayatımın da tarzı ağır şaka konusunda...

ne bileyim ya alıngan anına denk geldi sanırım. ya da benim yazdığım " burda azıcık hayatımın samimiyetinden şüphe duyuyorum" lafına taktı. ay bilmiyorum daha önemli şeylerim var düşünecek... burda durup hayatımın ne için kapris yaptığını düşünemem.

zaten oğlumun hapşırması, tıksırması burun kaşıması göz yaşarması alerjikmiş. ama neye olduğunu şimdi bulamayız çok küçük 14-15 aylık olsun o zaan neye alerjisi olduğunu saptarız dedi doktor.

bende de var alerji mevsim geçişlerinde bende hapşıran tıksıranlardan sümüğü akan gözleri yaşaranlardan oluyorum. bana çekti kuzum. :(

hayatım sende geri dön artık ama üzme kimseyi..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrin kocan kafayı yedi sanırım. hassas bi dönemde olduğunun farkında mı değil kendisi. onur bana bi kere hamileyken "ohhh maşallah ye yavrum ye" dedi de kaç gün konuşmadım adamla. yapmasın böyle üzüldüğünü görmüyor mu yahu... hayır işin garibi o yasaklar koyunca sen daha da tutamıuosundur kendini. kocan senin güzelliğinin farkında değil sanırım. hatırlat bence...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada günaydın kızlar hepinizi öpuyorum oğlum uyuyor ve yanına gıdıp bende yatıyorum... muah muah can hatçeler

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın hatunlar. Benimki gece o kadar huzursuzdu ki her saat başı kalktı öldüm mahfoldum. İyi ki ilk kez bizsiz kaldı, ondan mı yaptı dişten mi başka bi sıkıntısı mı var anlamadım...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın arkidişlerimmmm:elif:
Bugün oğlumla yalnız kaldık abimiz okula gitti misafirler gitti
abimiz çok yardımcı oluyordu alışmıştık bakalım günlerimiz nasıl geçecek

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın hatunlar. Benimki gece o kadar huzursuzdu ki her saat başı kalktı öldüm mahfoldum. İyi ki ilk kez bizsiz kaldı, ondan mı yaptı dişten mi başka bi sıkıntısı mı var anlamadım...

Geçmiş olsun balım heralde diş ağrısıdır 1 yaşına kadar bebeklerin günü gününe uymuyor malesef

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

selam tatlım, gecen gün artık dayanamayıp gece salona yer yatagı yaptım (malum bizim yatak düşme tehlikeli ) gecede 4-5 defa uyanıp ortalıgı ayaga kaldıran cocuk, gayet sakin bi şekilde uyudu, arada gözünü actı baktı bana geri uyudu...bende şimdiye kadar uyanmalarını aglamalarını dişe baglıyodum, dünden sonra bu cocuk yanlız mı yatmak istemiyo demeye başladım...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Azom, bizimki de durmak istemiyor içinde ama 10 dk dursa kar kardır :) Bu aldığımız şeyi fotonun çekildiği gün aldık o yüzden benimkinin sevip sevmediğini henüz pek anlamadım, şimdilik pek yüz vermedi ama biraz daha adım atma çabaları artarsa bilemiyorum daha çok sever mi :)

Lidoşum araba: 2011 model sıfır mazda 3 sedan, simli gibi ****lik beyaz renk. Oyun alanı da Pilsan, sert plastik ama başka da bulamadım. Bulduklarım demirden vardı, ahşaptan vardı, hem çok pahalı geldi hem de daha sert...

Babuşum, Adaya maşallah annesi Yein minnoşum, darısı da kızıma olsun inşallah :)

Ecrincim yaaa çok üzülüyorum niye sürekli sana kilo muhabbeti yapıyo herkes :( Yerinde olsam bi yolunu bulur bozar bırakırım her kim yaparsa yapsın....

SİMUŞUM;
Eski sayfalara şöye bir bakarken senin şu mesajına rastladım, duygulandım canım. Ekleyim sende tekrar oku.

Simuşumun mesajı;
Kızlar, dualarını eksik etmeyen ve iyi dileklerde bulunan bulunmayan herkese sonsuz teşekkür ederim...
Şuan inanılmaz karman çorman bir durumdayım. Uyumam gerek çünkü 4 te kalkıp duşumu alacağım, son hazırlıklarımı tamamlayıp saat 5.30 gibi evden çıkacağım inşallah. 6'da hastanede olmam gerekiyormuş. 6.30-6.45 aralığında ameliyata gireriz dedi doktorumuz. Ama uyumak istemiyorum. Kızımı bir daha içimde hissedemeyecek olmanın verdiği garip bir hüzün var üstümde. O minik tekmeler, hıçkırıklar, popo kaldırmalar olmayacak artık içimde... Neyse işte buna üzülürken, kızımı göreceğim, kokusunu duyacağım için de heyecanlanıyorum. Bak şimdi de heyecandan midem bulandı...

Neyse fıstıklar ben çıkıyorum. Son gözden geçirmeleri yapayım. Sonra da uyumaya çalışayım. Malum yarın bizim için büyük gün
Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin, zira bu anne adayı birazcık korkuyor

Çok duygulandım.................... :huhuu: :huhuu::huhuu: Teşekkürler Tanselcim....

Gökçecim, alerji testi yapmayalım diye mi yapmadılar yoksa kapsamlı yapılması gerekiyormuş da ondan mı daha büyüsün diye beklediler....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

cnm bu aylarda bebekler daha sik uyaniyolarmis. ruya da goruyolarmis cunku. defne de sik uyaniyo. yada gozu kapali agliyo yassiz yassiz. uyaniyo tutunup kalkiyo yatakta oyle bi agliyo ki sok olursun yani bagira bagira. tamam annem bisi yok ben buradyim diyorum hemen cevirip yatiriyorum gik cikarmadan uykuya geciyo. sacma bi donemdeyiz yani:ne:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın arkidişlerimmmm:elif:
Bugün oğlumla yalnız kaldık abimiz okula gitti misafirler gitti
abimiz çok yardımcı oluyordu alışmıştık bakalım günlerimiz nasıl geçecek

Oooo hadi hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılınız Laylam... İnşallah gene kolay geçer günleriniz balım...

Geçmiş olsun balım heralde diş ağrısıdır 1 yaşına kadar bebeklerin günü gününe uymuyor malesef

Valla dün arkadaşın düğünü vardı ya halasına bıraktık benimkini, nerdeyse 3 saat yoktuk, gece de paso huysuzluk yaptı belki bu bile olabilir ama şu da var sürekli el kulakta saç yoluyoz bide...

selam tatlım, gecen gün artık dayanamayıp gece salona yer yatagı yaptım (malum bizim yatak düşme tehlikeli ) gecede 4-5 defa uyanıp ortalıgı ayaga kaldıran cocuk, gayet sakin bi şekilde uyudu, arada gözünü actı baktı bana geri uyudu...bende şimdiye kadar uyanmalarını aglamalarını dişe baglıyodum, dünden sonra bu cocuk yanlız mı yatmak istemiyo demeye başladım...

Hmmmmm ben de bi deneyeyim bakalım Pikoşum... Belki de haklısındır. Denemekten bişe çıkmaz.... :huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ecrinn senin kocan cok enteresan.. ben fotonuzu görmüştüm ikinizzin.. senin güzelligin 10 kat daha büyük ondan, ne harika güzel hatunu kaptım diyecegine, şu söylediklerine bak ya....
kiloda oyle menem bişey ki tatktıkca daha zor oluyor vermek.. bikere aklından onu sorun olarak algılamayı bırakmak lazım.. sonuçta obez degilsinya, hamilelik kilosu bunlar...
hem evlilik iyi günde kötü günde, hastalıkta ve saglıkta degilmiydi yaaa... ne o iki kilo alınca ignemeler falan, nedir, noluyoruz?:ne:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin kocan kafayı yedi sanırım. hassas bi dönemde olduğunun farkında mı değil kendisi. onur bana bi kere hamileyken "ohhh maşallah ye yavrum ye" dedi de kaç gün konuşmadım adamla. yapmasın böyle üzüldüğünü görmüyor mu yahu... hayır işin garibi o yasaklar koyunca sen daha da tutamıuosundur kendini. kocan senin güzelliğinin farkında değil sanırım. hatırlat bence...

nasill hatirlatayim gokcecimm? bi akil ver bakayim bana. artik ustumu bile kapiyi kapatip degistiriyorum istem disi. gorup te bisi soylemesin diye. -kizgin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinn senin kocan cok enteresan.. ben fotonuzu görmüştüm ikinizzin.. senin güzelligin 10 kat daha büyük ondan, ne harika güzel hatunu kaptım diyecegine, şu söylediklerine bak ya....
kiloda oyle menem bişey ki tatktıkca daha zor oluyor vermek.. bikere aklından onu sorun olarak algılamayı bırakmak lazım.. sonuçta obez degilsinya, hamilelik kilosu bunlar...
hem evlilik iyi günde kötü günde, hastalıkta ve saglıkta degilmiydi yaaa... ne o iki kilo alınca ignemeler falan, nedir, noluyoruz?:ne:

gunaydinn pikemm.. yok bebegim evlilik oyle birsey degil. ogrendim ben. hep form tut,hep bakimli ol, hep kiskandir. bu is boyle yuruyo. bide kadinin para yiyeni, hesap bilmeyeni, adami takmayani makbul. :ne:

tannselimmmm. gorumcem dukanla 3 kg verdi ama ne yaptiysa dukanin verdigi kilonun altina inemedi. adamin ideal dedigi kiloda kaldi yani. hala beklemedeyiz. simdi de kabiz oldu. ben de hergun yumurta protein alamiycagima kanaat getirdim simdilik. yedigimi azalttim yine kendimce. ugrasiyorum iste. olmadi yeni bi diyetisyene gidicem. emzirmiyorum artik nasilsa.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
cnm bu aylarda bebekler daha sik uyaniyolarmis. ruya da goruyolarmis cunku. defne de sik uyaniyo. yada gozu kapali agliyo yassiz yassiz. uyaniyo tutunup kalkiyo yatakta oyle bi agliyo ki sok olursun yani bagira bagira. tamam annem bisi yok ben buradyim diyorum hemen cevirip yatiriyorum gik cikarmadan uykuya geciyo. sacma bi donemdeyiz yani:ne:

İşte bizimki kucağa almazsak ya da tekrar yatırırsak ağlama şiddetini daha da artırıyor... Gece gece naaapıcaımız şaşırıyoruz valla...

Kızlar ben arada yok olursam ortadan kusura bakamayın, uyanık benimki peşinde koşuyom

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ECRİNCİM öncelikle Allah sabır versin sana eşin hayatında hiç kilolu kadınmı görmemiş yahu doğum yaptın yemekten kilo almadın öncelikle bunu kafasına sokması lazım o hiçmi değişmedi tanışdığınız gibimi kaldı benim eşiminde kilo sorunu var hiçbir zaman dile getirmedim
sana demiştim Karatay diyeti yapıyor diye haftada 2 kilo toplamda 6 kilo verdi şuan görünüşü falan değişti

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simuşum bu ara geçmişten epey koptum canım, okuyamıyorum, yazamıyorum. Arada katılmaya çalışıyorum…
Kaza yapmışsınız çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Size bişey olmamış ya, mala gelsin…
Araba da mı aldınız, bir araba tarif etmişsin ama aldınız mı anlayamadım o kısmını :D
Güle güle kullanın, Allah tekerini düz bastırsın mı derler

Ben de yeni iş yerime geçen gün arabayla bi gideyim dedim, gece deneme yaptım. Trafiksiz tabi 7 dk sürdü :D
4,5 km. Çok sevindim, 6 yıldır her gün resmen başka bi ile gider gibi yol geldiğimden :D
Ama trafik çok olur o bölgede de gündüz. O yüzden otomatik almaya karar verdik, manuel arabayla ayak bileği kopuyo insanın.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İşte bizimki kucağa almazsak ya da tekrar yatırırsak ağlama şiddetini daha da artırıyor... Gece gece naaapıcaımız şaşırıyoruz valla...

Kızlar ben arada yok olursam ortadan kusura bakamayın, uyanık benimki peşinde koşuyom

Dün ben de bir-bir buçuk saatlik kayınvalideye bıraktım, uyur halde. Bakıcıya yeni işi söylemeye gittik eşimle.
Annemle hiç sorun çıkarmayan çocuk orda ağlayarak uyanmış.
Eve geldikten sonra da gece boyu mızmızlandı durdu.
Dişi miydi neydi 1 çay kaşığı calpol verdim, sonra rahatladı yazık.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Simuşum bu ara geçmişten epey koptum canım, okuyamıyorum, yazamıyorum. Arada katılmaya çalışıyorum…
Kaza yapmışsınız çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Size bişey olmamış ya, mala gelsin…
Araba da mı aldınız, bir araba tarif etmişsin ama aldınız mı anlayamadım o kısmını :D
Güle güle kullanın, Allah tekerini düz bastırsın mı derler

Ben de yeni iş yerime geçen gün arabayla bi gideyim dedim, gece deneme yaptım. Trafiksiz tabi 7 dk sürdü :D
4,5 km. Çok sevindim, 6 yıldır her gün resmen başka bi ile gider gibi yol geldiğimden :D
Ama trafik çok olur o bölgede de gündüz. O yüzden otomatik almaya karar verdik, manuel arabayla ayak bileği kopuyo insanın.

ahhh ahhh trafik dedin anılarım canlandı ben karsı da işe gider gelirdim 3 sene sürdü, sabah 45 dakika aksam 2 saatten başlıyo artık Allah ne verdiyse heleki cuma günleri 3 -3.5 satte dönmüşlügüm vardır.. ha normalde 15 dakika sürmeyen bi mesafe... üstelikte vitesli araba!!! böyle sıtım kolum kopardı, orada öylece bırakıp kacmak isterdim arabayı... heyy gidi gidi günler.........
şimdi burada 2 dakika ışıga yakalandık diye söyleniyorum trafik yaptı diyorum.. :D :D ya işte insanoglu nankörrrrrrrr eheheheh -kizgin-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar