simurganka01
Daimi Üye
yazdıklarınızı okuyarak gerçekten çok üzüldüm
şu an gerçekten ağlayarak son mesajımı yazıyorum size
ben kimseye buradan gidelim falan demedim
feys gibi ilave olarak oradan da yazışırız dedim
sebebini de şöyle açkladım
burada genel üye+ziyaretçi herkes okuyor
feyste desen aile iş vs okuyor
orada bizi tanıyan tanımayan kimse okumayacağından, birbirimize yaptığımız +18 esprileri, daha da anlatmak isteyip de fikfik cikcik diye geçiştirdiğimiz şeyleri alenen anlatabiliriz diye düşündüm
ve oraya feysteki gibi videoda ekleyebiliriz diye düşündüm
ben kimseye kendimi açıklayacam gelirseniz herşeyi anlatacam şok şok şok flaş flaş flaş demedim ki
gayet iyiniyetli bi teklifti
buradan ayrılmak gibi bi niyetim yoktu
ki zaten kaç yıldır olduğum diğer taraftan sizi sevdiğimden samimiyetinize inandığmdan peşinizden koştum geldim
samimiyetsiz bi insan olsaydım eğer doğrucu davut gibi K....'e cak cak laf yetiştirip ardınızdan ban yemezdim
kısa süreli buraya giremediğim de yöneticilerden birine adın unuttum lohusa deprsyonuna girmedim buraya giremediğimde ki depresyon kadar dedim
velhasılkelam bunca vakit beni tanıyamamış olmanız da ayrı üzdü
bi insanı tanımak değildir ki bi tek sıfatını görmek, adını bilmek
başta evlilik topiğinden arkadaşım azelya+kuzey, ardından buralara kadar geldiğim gökçe+aden, leader+eymen, lilacs+kuzey, ecrin+defne, little+tuna, bebişkom+hira, aslı+asya, bblau+ada, simur+duru, layla+kayra, dünya+batuhan, tansel+selim, mannak+ela, calmdown+fatma nazo+ela, demet+liva, pike+noyan, princess+bebişkom
hepinizi seviyorum bebeklerinizi öpüyorum
herkes önce bebişlerine, sonra da kendine iyi baksın
Allah'a emanet olun
Hayatım, nerdeyse 1,5 sene oldu hemen hemen her gün biraradayız. Birlikte güldük eğlendik yeri geldi hüzne boğulduk sessizleştik, birbirimize dualar ettik, iyi temennilerde bulunduk. Kardeş gibi, aile gibi olduk... Hiç kimse bir diğerinin iyi niyet dışı bir niyet taşıdığını düşünmedi, sorgulamadı... Elimizden geldiğince birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmeye çalıştık... Eğer birbirimize karşı samimi olmayan duygular taşıyor olsa idik bu yazdıklarımın bir teki bile olmazdı...
Sen bir teklifle geldin, Babuş da bize bir şekilde iletti. Bizim amacımız bir arada olmak olduğundan ulaşılabilenler çoğunluğa uyacaklarını söylediler. Ama Cuma mıydı hatırlamıyorum günü, burda senin "özür dilerim hata ettim" şeklindeki beyanın sonrası çıkıp gitmen, sonra Babuşa "siz geçin ben gitmiyorum" vs vs demen cidden bizi de kırdı. Nasıl yani? Ne oldu? Hiçbirimiz bişey anlamadık...
Velhasıl kelam... Lütfen bu iş tatlıya bağlansın. Kimse bi yere gitmesin... Konu da daha da uzamasın...