2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yazdıklarınızı okuyarak gerçekten çok üzüldüm
şu an gerçekten ağlayarak son mesajımı yazıyorum size
ben kimseye buradan gidelim falan demedim
feys gibi ilave olarak oradan da yazışırız dedim
sebebini de şöyle açkladım
burada genel üye+ziyaretçi herkes okuyor
feyste desen aile iş vs okuyor
orada bizi tanıyan tanımayan kimse okumayacağından, birbirimize yaptığımız +18 esprileri, daha da anlatmak isteyip de fikfik cikcik diye geçiştirdiğimiz şeyleri alenen anlatabiliriz diye düşündüm
ve oraya feysteki gibi videoda ekleyebiliriz diye düşündüm
ben kimseye kendimi açıklayacam gelirseniz herşeyi anlatacam şok şok şok flaş flaş flaş demedim ki
gayet iyiniyetli bi teklifti
buradan ayrılmak gibi bi niyetim yoktu
ki zaten kaç yıldır olduğum diğer taraftan sizi sevdiğimden samimiyetinize inandığmdan peşinizden koştum geldim
samimiyetsiz bi insan olsaydım eğer doğrucu davut gibi K....'e cak cak laf yetiştirip ardınızdan ban yemezdim
kısa süreli buraya giremediğim de yöneticilerden birine adın unuttum lohusa deprsyonuna girmedim buraya giremediğimde ki depresyon kadar dedim
velhasılkelam bunca vakit beni tanıyamamış olmanız da ayrı üzdü
bi insanı tanımak değildir ki bi tek sıfatını görmek, adını bilmek
başta evlilik topiğinden arkadaşım azelya+kuzey, ardından buralara kadar geldiğim gökçe+aden, leader+eymen, lilacs+kuzey, ecrin+defne, little+tuna, bebişkom+hira, aslı+asya, bblau+ada, simur+duru, layla+kayra, dünya+batuhan, tansel+selim, mannak+ela, calmdown+fatma nazo+ela, demet+liva, pike+noyan, princess+bebişkom

hepinizi seviyorum bebeklerinizi öpüyorum
herkes önce bebişlerine, sonra da kendine iyi baksın
Allah'a emanet olun

Hayatım, nerdeyse 1,5 sene oldu hemen hemen her gün biraradayız. Birlikte güldük eğlendik yeri geldi hüzne boğulduk sessizleştik, birbirimize dualar ettik, iyi temennilerde bulunduk. Kardeş gibi, aile gibi olduk... Hiç kimse bir diğerinin iyi niyet dışı bir niyet taşıdığını düşünmedi, sorgulamadı... Elimizden geldiğince birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmeye çalıştık... Eğer birbirimize karşı samimi olmayan duygular taşıyor olsa idik bu yazdıklarımın bir teki bile olmazdı...

Sen bir teklifle geldin, Babuş da bize bir şekilde iletti. Bizim amacımız bir arada olmak olduğundan ulaşılabilenler çoğunluğa uyacaklarını söylediler. Ama Cuma mıydı hatırlamıyorum günü, burda senin "özür dilerim hata ettim" şeklindeki beyanın sonrası çıkıp gitmen, sonra Babuşa "siz geçin ben gitmiyorum" vs vs demen cidden bizi de kırdı. Nasıl yani? Ne oldu? Hiçbirimiz bişey anlamadık...

Velhasıl kelam... Lütfen bu iş tatlıya bağlansın. Kimse bi yere gitmesin... Konu da daha da uzamasın...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yazdıklarınızı okuyarak gerçekten çok üzüldüm
şu an gerçekten ağlayarak son mesajımı yazıyorum size
ben kimseye buradan gidelim falan demedim
feys gibi ilave olarak oradan da yazışırız dedim
sebebini de şöyle açkladım
burada genel üye+ziyaretçi herkes okuyor
feyste desen aile iş vs okuyor
orada bizi tanıyan tanımayan kimse okumayacağından, birbirimize yaptığımız +18 esprileri, daha da anlatmak isteyip de fikfik cikcik diye geçiştirdiğimiz şeyleri alenen anlatabiliriz diye düşündüm
ve oraya feysteki gibi videoda ekleyebiliriz diye düşündüm
ben kimseye kendimi açıklayacam gelirseniz herşeyi anlatacam şok şok şok flaş flaş flaş demedim ki
gayet iyiniyetli bi teklifti
buradan ayrılmak gibi bi niyetim yoktu
ki zaten kaç yıldır olduğum diğer taraftan sizi sevdiğimden samimiyetinize inandığmdan peşinizden koştum geldim
samimiyetsiz bi insan olsaydım eğer doğrucu davut gibi K....'e cak cak laf yetiştirip ardınızdan ban yemezdim
kısa süreli buraya giremediğim de yöneticilerden birine adın unuttum lohusa deprsyonuna girmedim buraya giremediğimde ki depresyon kadar dedim
velhasılkelam bunca vakit beni tanıyamamış olmanız da ayrı üzdü
bi insanı tanımak değildir ki bi tek sıfatını görmek, adını bilmek
başta evlilik topiğinden arkadaşım azelya+kuzey, ardından buralara kadar geldiğim gökçe+aden, leader+eymen, lilacs+kuzey, ecrin+defne, little+tuna, bebişkom+hira, aslı+asya, bblau+ada, simur+duru, layla+kayra, dünya+batuhan, tansel+selim, mannak+ela, calmdown+fatma nazo+ela, demet+liva, pike+noyan, princess+bebişkom

hepinizi seviyorum bebeklerinizi öpüyorum
herkes önce bebişlerine, sonra da kendine iyi baksın
Allah'a emanet olun

Hayatım inşallh bu yazdığımı okursun ve sohbetlerimiz kaldığı yerden devam eder..

Öncelikle senin kimliğini açıklamanı ben 2 yada 3 kez talep ettim.Sende bana espiri ile cevaplar verdikten sonra sana saygı duydum. Beni hep şu üzüyordu. Bu topikteki kişilerin ben yerini yurdunu mesleğini biçok şeyini biliyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve hep görüşmek istiyorum. Fırsatım olsa yüzyüze görüşmeyi çok isterim..Sende bişeyleri farketmiş olman gerek. Bizler birbirimize zarar vercek insanlar değliz.Sende bize güvenip kimliğini açıklamalıydın diye düşündüm.
Senin teklifine olabilir dedim ama burdaki bütün arkadaşlar geçerse geçek isteyebiirdim.
Sen mail adresi istediğinde ben veremem dedim. Bnim kullandığım tek mail adresi var oda mesleki yazımalrımda kullanıyoru. Bu nedenle veremezdim. Seb bana çok kaba vermezsen verme dedi ve buna bozuldun. Bak bu bile senin siir olmana yetti. Bizide düşünürsen hak verirsin..
Senin burdan gitmeni istemiyorum, ama seni tanımakta istiyorum. Snuçta kaçyıldır yazışıyoruz artık bu kadarını beklememiz çok normal.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hayatım, nerdeyse 1,5 sene oldu hemen hemen her gün biraradayız. Birlikte güldük eğlendik yeri geldi hüzne boğulduk sessizleştik, birbirimize dualar ettik, iyi temennilerde bulunduk. Kardeş gibi, aile gibi olduk... Hiç kimse bir diğerinin iyi niyet dışı bir niyet taşıdığını düşünmedi, sorgulamadı... Elimizden geldiğince birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmeye çalıştık... Eğer birbirimize karşı samimi olmayan duygular taşıyor olsa idik bu yazdıklarımın bir teki bile olmazdı...

Sen bir teklifle geldin, Babuş da bize bir şekilde iletti. Bizim amacımız bir arada olmak olduğundan ulaşılabilenler çoğunluğa uyacaklarını söylediler. Ama Cuma mıydı hatırlamıyorum günü, burda senin "özür dilerim hata ettim" şeklindeki beyanın sonrası çıkıp gitmen, sonra Babuşa "siz geçin ben gitmiyorum" vs vs demen cidden bizi de kırdı. Nasıl yani? Ne oldu? Hiçbirimiz bişey anlamadık...

Velhasıl kelam... Lütfen bu iş tatlıya bağlansın. Kimse bi yere gitmesin... Konu da daha da uzamasın...

Simuşum ben cuma yazılanı okuyamadım.Nasıl yani yatım ben geçmiyorum siz geçini dedi. Benmi yanlış anlıyorum. Ben bişey anlamdım bu işten..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hayatım

babuş bize senin teklifini ilettiğinde pek çoğumuz herkese uyarsa bana da uyar diye yanıt verdik...ama ne olduğunu nasıl olacağını konuşurken, birden burada ortalık gerilmiş ve sen gitmişsin...hepimiz gündüz her dakika giremiyoruz, hatta ben hiç giremiyorum neredeyse, internetsiz bir ortamda çalıştığım için...velhasıl, geçsek bile zaman alacaktı, sanırım sen biraz acele ettin.

ama ben kendi adıma, gerçi sanırım herkes de aynı fikirdedir, burayı terketmeni istemiyorum senin, her şey eskisi gibi olsun, yine konuşalım, gülelim istiyorum...bu tatsızlık son bulsun...yok olsun...

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızlar uzun zmandır giremioum...hepinizi çok çok özledimmm..geçmişi okuyamıoumm baya yazmışsınız yineeee:bebecik...biri bana özet geçebiler mii:D

bu arada lütfen kimse ayrılmasın topiktenn...hepimiz kardeş gibi olduk ne gerek war böle şeylere çok üzüldüm gerçektenn

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hayatım bide şunu söylemek isterim.
Perşembe akşam arkadaşlarla facede yazışırken. Hepimiz hep berabersek geçeriz dedik. Bn kızlara dedimki ya hayatıma bi şaka yapalım. Bi gün siteye hiç birimiz girmesin. Hayatım bizimle diyalogda değil bize ulaşamaz anlasın dedim. Mesela sen bir ara giremedinya siteye işe yeni başladığında inan hepimiz seni merak ettik. Bu kadar benimsemişiz yani. B i numaran olsada iyiyim desen diye düşünmüştm. işte niyet bu canım. Sen karar ver artık kalmaya vaya gitmeye.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hayatım

ortada burayı bırakıp gitmeni gerektirecek bi durum yokken neden durum buraya geldi anlamadım.mesajın bize iletidi ve herkes cogunluğa uyarım dedi.sonra sen bi anda cıkıp gittin.bak senin yasını bilmiyorum hakkında bişey bildiğimiz gibi buna hep saygı duydum anlatmak istememene ama ben 31 yasındayım 11 senelik evliyim ve hayatımda kimseye sırtımı dönüp gitmedim küsmedim.burda da bunu gerektirecek bi durum yokkimsenin gitmesi gerekmiyor.son karar elbette senin ama sunuda söylemek isterim belirli yasa belirli konuma gelmiş bi çok insan var burda.istediğin anında yerine getirilmedi diye kimseye kızıpta muhabbetten olma.

sahine iyi bak sende...selametle.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Valla başım ağrıdı, ben yatmaya gidiyorum. İyi geceler kızlar...

bende uyumak istiyorum ama yatmaya korkar oldum kafamı yastığa koyduğum an kalkıyor ela :( sarhoş gibi oluyorum yat kalk.allahım ne zaman cıkacak bu diş ve biz ne zaman rahat uyucaz acaba :(

dip not:cevabını bildiğim bi soruyu ne diye sorarsam kafadan 2 sene kesintisiz uyku yok daha bana:sılakonda:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben kimsenin kalbi kırılsın istemem, yakın olayım uzak olayım fark etmez...

ama ortada ne vardı, kim neye niye üzüldü anladıysamda arab olayım...

düzeltme: Hayatım neye niye küstü anlamadım..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar bugün arkadaşlar geldi, hem pasta börekli oturduk:) Hemde kuzumun diş bugdayını yapık. Böyle bir adetimiz yoktur ama ben selimle ilgili herşeyi yapmak istiyorum. Neyse arkadaşlar bana gelmek istiyorlardı, içlerinden birine dedimi siz gelince dişbugdayıda yapıcam. O da hepsini haberdar etmiş, oyuncaklar, kıyafetler almış gelmişler. Ben hedie gelcek diye düşünmemiştim mahçup oldum:( ama çok güzel bir gündü. Annemde geldi memlketten, o hep selimle ilgilendi. Ben hizmet yaptım yorulmuşum vallahi.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende uyumak istiyorum ama yatmaya korkar oldum kafamı yastığa koyduğum an kalkıyor ela :( sarhoş gibi oluyorum yat kalk.allahım ne zaman cıkacak bu diş ve biz ne zaman rahat uyucaz acaba :(

dip not:cevabını bildiğim bi soruyu ne diye sorarsam kafadan 2 sene kesintisiz uyku yok daha bana:sılakonda:

bizim bi diş çıktı nazom:) diğeride patlak verdi gibi. Biz çok huysuzlanınca minnoşum ağrı kesici veriyoruz.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar bugün arkadaşlar geldi, hem pasta börekli oturduk:) Hemde kuzumun diş bugdayını yapık. Böyle bir adetimiz yoktur ama ben selimle ilgili herşeyi yapmak istiyorum. Neyse arkadaşlar bana gelmek istiyorlardı, içlerinden birine dedimi siz gelince dişbugdayıda yapıcam. O da hepsini haberdar etmiş, oyuncaklar, kıyafetler almış gelmişler. Ben hedie gelcek diye düşünmemiştim mahçup oldum:( ama çok güzel bir gündü. Annemde geldi memlketten, o hep selimle ilgilendi. Ben hizmet yaptım yorulmuşum vallahi.

Ya maşallah sana Tanselcim, ne güzel ikramlarda yapmışsındır şimdi sen..........

yaaaaaaaaa yazık kız bana, kimsem yok ki burda misafir cagırayım, yada gideyim falan... ayyy nasılda hayırlısıyla bekliyorum şu 1 ay sonrayı..

bekle beni istanbulllllllll geliyom sana.................:huri::huri::huri:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Nazo ya daha ne kadar sürer bu uykusuzluk, hmmm biliom 2 yıl demişsin yaa...
ya o kodar mı yaaaaa 1 yaşında falan olmuyo mu bu iş???
bemce olur gibi sanki??? olsun bence...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ya maşallah sana Tanselcim, ne güzel ikramlarda yapmışsındır şimdi sen..........

yaaaaaaaaa yazık kız bana, kimsem yok ki burda misafir cagırayım, yada gideyim falan... ayyy nasılda hayırlısıyla bekliyorum şu 1 ay sonrayı..

bekle beni istanbulllllllll geliyom sana.................:huri::huri::huri:

canım annem sağolsun biçok ikamımı hazırlamış getirmiş. Selimden önce ne pastalr ne börekler yapardım ama şimdi çok zor be pikem.. Ama güzel geçti.
Canım sen gurbette olunca zor oluyor demi.Seninde istanbulda günlerin güzel geçsin inşallah. Geline ararım sesini duyarım.
Ya kaç gündür gökçemi arayacağım ne zaman teefonu alsam Selim olayı bozuyor. Ardında littelimı aayacağım. Ya şuna bak özgürce telefon bilem açamıyorum:(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
canım annem sağolsun biçok ikamımı hazırlamış getirmiş. Selimden önce ne pastalr ne börekler yapardım ama şimdi çok zor be pikem.. Ama güzel geçti.
Canım sen gurbette olunca zor oluyor demi.Seninde istanbulda günlerin güzel geçsin inşallah. Geline ararım sesini duyarım.
Ya kaç gündür gökçemi arayacağım ne zaman teefonu alsam Selim olayı bozuyor. Ardında littelimı aayacağım. Ya şuna bak özgürce telefon bilem açamıyorum:(
olsun yaptıkların yeter..
inşallah gelince ararım şeker sizleri, aklımda...:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hayatim biz hep beraber bu gunlere geldik oteki mah.1 imiz icin butun olduk toplandik bir araya yine senin icin burdayiz lutfen incir kabugunu doldurmiyacak basit seylerden birlikteligimizi sonlandirma yine karar senin allaha emanet ol

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar