2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Annboooooowww 10 gün sonra 8 aylık olucak minnoşşş hayırlısıyla..... ne cabuk geciyor zaman...
Laylam sizde maşallah 7 ay 3 günlük olmuşsunuz...:huhuu: bu arada abimizin okul hazırlıkları nasıl gidiyor? iyi mi arsı okulla?

valla hiç farkında olamıyor pikem zaman su misali bi bakmışsın yaşında sonra okula başlamış
abimiz 1 haftadır okula gidiyor zaten özel okul olunca yabancı dil ağırlıklı oluyorya bu hafta sadece yabancı dil dersleri vardı hatta dün sınav bile yapmışlar bu ne hızzzzz anlamadım heralde çocukların seviyelerini ölçüyorlar

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

valla hiç farkında olamıyor pikem zaman su misali bi bakmışsın yaşında sonra okula başlamış
abimiz 1 haftadır okula gidiyor zaten özel okul olunca yabancı dil ağırlıklı oluyorya bu hafta sadece yabancı dil dersleri vardı hatta dün sınav bile yapmışlar bu ne hızzzzz anlamadım heralde çocukların seviyelerini ölçüyorlar

cok önemli bişey erken yaşta dil ögrenmeleri bence canım ya, şükür ki o imkanı var..
benim görümcemin 2 kızı var 3 yaşında başladılar ögrenmeye, şimdi anadili gibi konuşuyor ikiside...
(inşallah) bende oglum için erken ögrenmesini tercih ederim, bu zamanda 1 yabancı dil bile az geliyor...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
cok önemli bişey erken yaşta dil ögrenmeleri bence canım ya, şükür ki o imkanı var..
benim görümcemin 2 kızı var 3 yaşında başladılar ögrenmeye, şimdi anadili gibi konuşuyor ikiside...
(inşallah) bende oglum için erken ögrenmesini tercih ederim, bu zamanda 1 yabancı dil bile az geliyor...

Aynen bende senin gibi düşünüyorum pikem elimizden geldiğince en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz
Baturun okulda ingilizce almanca ve fransızca dersleri var bakalım nasıl öğrenecek ingilizce ilköğrenimde gördü zaten diğerlerini bu yıl görecek

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Aynen bende senin gibi düşünüyorum pikem elimizden geldiğince en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz
Baturun okulda ingilizce almanca ve fransızca dersleri var bakalım nasıl öğrenecek ingilizce ilköğrenimde gördü zaten diğerlerini bu yıl görecek

valla cokda güzel ögrenir inşallah canım, boşuna ağaç yaşken egilir dememişler.. cocuga (imkanlar dahilinda tabii) bir sürü secenek sunmak ve neye yetenegi varsa ona yönelmesini desteklemek cok önemli bence..
Tabii ki herşeyin başı saglık ve anne-baba sevgisi, gerisde işte kişiye kalmış...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
valla cokda güzel ögrenir inşallah canım, boşuna ağaç yaşken egilir dememişler.. cocuga (imkanlar dahilinda tabii) bir sürü secenek sunmak ve neye yetenegi varsa ona yönelmesini desteklemek cok önemli bence..
Tabii ki herşeyin başı saglık ve anne-baba sevgisi, gerisde işte kişiye kalmış...

herşeyin başı sağlık doğru diyosun inşallah onlarda emeklerimizi boşa çıkarmazlar başka bi beklentimiz yok
anaaaa benimki uyandıya daha 1 saat olmadı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leadercım hayırlı olsun kuzunu dişi...
sağol pikomm çok mutluyum tırtık tırtık kızz ayyy darısı dişi çıkmayan arkadaşlarımın başına der eymen ve anası
lidirrrr bulmusunn bunuyosunn heee. almis getirmiss adam istee mersi kocacim diyeydin, bunu saymam dogumgunumde bi daha isterim diyeydin:D eee ne almiss oglusun sana bakalim? yerim onunn incisini benn.. gelince tik yok hala ,kabarma bile yok

bak bizimde 24 unde evlilik yildonumumuz onumuzdeki ay da benim dogumgunum. ayin 24 une kadar evli kalirsak sayet kendisinden hicbir incelik beklememekteyim. hatta dogumgunumde de beklememekteyim.zaten bu isin gunlere has olmasina da tavim da neyse iste
ayy sağolsun kocam benim düşünür beni önceden alır getirir cep telefonu almış şimdi arkadaşlarınla burdanda yazış dedi :D samsung galaxy sIII mü ne modeli benim gibi kalasa ne die dokunmatik tek alır bilmem ki becerene kadar kim bilir ne absut yerlere gireceğim sizinde şimdiden evlilik yıldönümüz hayırlı ugurlu olsun bebeğim nice senelere beraber girin

geliniminde dişi çıkar inşallah annesi bizimkini pek şikayet ettim ya hayta sabahına çıkarmış
selamlar hatunlarrrr
Oğlum çok huysuz hiç durmuyor şimdi fitil yaptım uyuttum
Littlecım bende dün o üç harfli markete gittim tesadüf gördüm oyuncakları oyun halısı bir ay oldu alalı hayvan sesleri çıkarıyor motosikletide daha ayına uygun değil diye almadım senin yazını okuyunca keşke alsaydım dedim
Leadercim dişiniz hayırlı olsun darısı bize
Gökçecim tavuklu yemekten bende yapıyorum ama patates koymuyorum birde patatesli deneyim
Ecrin sanada geçmiş olsun canım
bu arada Azoşuda özledim ne zamandır karşılaşamıyoruz

sağol layloşummm darısı kayra abisine inşallah

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Batuhan sabahtan beri kakasını kanlı yapınca ozele gittik hemen. Doktora devette yaptırdıgımız kan idrar tahlilini gosterdim. Enfeksyonu varmıs kanında dedi verdigi ilacları gosterdim neden antibiyotik vermemis ki dedi. Sadece ishali icin suda acma vermisti devletteki doktor. Kaka tahlili istedi yaptırdık onda da enfeksyon var dedi. 3 tane igne 1 antibiyotik surup verdi. 3 gun sonra tekrar kontrole gidicez. Kanaması bugun de olur korkma dedi. Eger yarın da devam ederse hemen hastaneye dedi. Bagırsaklarda problem olabilir o zaman dedi. Simdi ignemizi yaptırdık bakalım nasıl olucaz. Rabbim kimseye vermesin yaa onun kanlı kanlı kendini sıkarak yaptıgını gordukce agladım yaa.. Cok kotu coook :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Batuhan sabahtan beri kakasını kanlı yapınca ozele gittik hemen. Doktora devette yaptırdıgımız kan idrar tahlilini gosterdim. Enfeksyonu varmıs kanında dedi verdigi ilacları gosterdim neden antibiyotik vermemis ki dedi. Sadece ishali icin suda acma vermisti devletteki doktor. Kaka tahlili istedi yaptırdık onda da enfeksyon var dedi. 3 tane igne 1 antibiyotik surup verdi. 3 gun sonra tekrar kontrole gidicez. Kanaması bugun de olur korkma dedi. Eger yarın da devam ederse hemen hastaneye dedi. Bagırsaklarda problem olabilir o zaman dedi. Simdi ignemizi yaptırdık bakalım nasıl olucaz. Rabbim kimseye vermesin yaa onun kanlı kanlı kendini sıkarak yaptıgını gordukce agladım yaa.. Cok kotu coook :(

dünyam cnm allah tez elden versin kuzumun şifasını ufacık bünye neler çekiyo keşke en başında götürseydinizde bu kadar hırpalanmasaydı çocuk

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Geçmiş olsun Dünyam, umarım tez zamanda iyileşir Batuhan...

Kızlar biz gene kaza yaptık. Ankarada her hafta sonu eylem olduğundan gideceğimiz yere normalde gittiğimiz yoldan gidemedik, yolumuzu değiştirdik. Bi yerde tali yoldan ana yola çıkarken adamın biri geldi geçirdi arkadan. Adamın arabası doblo olduğundan ona bişe olmadı hayvan gibi tamponu var, olan bize oldu. Arabanın bagaj kapağının altı, tampon mampon mahfoldu. Çok üzüldüm. Bide bizim arabanın boyası ****lik, böyle simli gibi tutturulamıyo da aynı renk. Eşim de taktı değiştirelim arabayı diye. Her kazada değeri daha da azalıyo arabanın... Oooooy oooooy..... Neyse dedik buna şükür. Cana gelmesin de malda gözümüz yok çok şükür. Bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah dedik ama insan gene de üzülüyor...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızıma oyun alanı aldık, hapis gibi oldu ahanda çekiim de fotosunu bakın ahahaha çıkamıyo dışarı. Şimdilik bi durum yok, yakında kudurur bunun içinde de... :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Simuşşşş yerim onu ben, şaşırmıştır kesin hapsolunca :D Kuzey'e alsam durmaz hayatta içinde. Bugün biz de ilk arabam aldık chicconun, şimdi senin resimde de gördüm, Duru seviyor mu onu? Kuzey bi-iki gitti sonra kucağıma gelmek istedi. Uyanınca yeniden denicem :D
Leader gözünaydın canım ilk diş görünmüş :) Ağrısız sızısız atlatır inşallah.
Dunyam ve ecrinnn kızlar geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.
Laylam ben de seni özledim, hiç denk gelemiyoz yaa :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Kızlar biz gene kaza yaptık. Ankarada her hafta sonu eylem olduğundan gideceğimiz yere normalde gittiğimiz yoldan gidemedik, yolumuzu değiştirdik. Bi yerde tali yoldan ana yola çıkarken adamın biri geldi geçirdi arkadan. Adamın arabası doblo olduğundan ona bişe olmadı hayvan gibi tamponu var, olan bize oldu. Arabanın bagaj kapağının altı, tampon mampon mahfoldu. Çok üzüldüm. Bide bizim arabanın boyası ****lik, böyle simli gibi tutturulamıyo da aynı renk. Eşim de taktı değiştirelim arabayı diye. Her kazada değeri daha da azalıyo arabanın... Oooooy oooooy..... Neyse dedik buna şükür. Cana gelmesin de malda gözümüz yok çok şükür. Bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah dedik ama insan gene de üzülüyor...
çok geçmiş olsun güselim rabbim sizleri evladınıza evladınızıda sizlere bağışlasın çok şükür cana bişi olmasın rabbim gerisi hallolur allahın izniyle üzülüyo insan yinede o ayrı ama ne etcen kaderde varmış bencede değiştirin arabayı eşin doğru düşünmüş ne vardı sizde ne model ne marka??özel değilse simuşum sorum
Lidoş, hadi gözünüz aydın dişleriniz hayırlı olsun, gerisi gelir artık
sağolll ayyy çok şeker oldu kız bu dişle 4 göz boşa beklememişim eşeğin dişleri şimdik annemi bekliycem yazlıktan gelsin diş bugdayı yaparızz iyice çıkmış olur belki bi kaç tane daha çıkar...huysuzluk var şimdilik umarım büyük sorunlar yaşamayız...
Simuşşşş yerim onu ben, şaşırmıştır kesin hapsolunca :D Kuzey'e alsam durmaz hayatta içinde. Bugün biz de ilk arabam aldık chicconun, şimdi senin resimde de gördüm, Duru seviyor mu onu? Kuzey bi-iki gitti sonra kucağıma gelmek istedi. Uyanınca yeniden denicem :D
Leader gözünaydın canım ilk diş görünmüş :) Ağrısız sızısız atlatır inşallah.
Dunyam ve ecrinnn kızlar geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.
Laylam ben de seni özledim, hiç denk gelemiyoz yaa :(
sağol azommm teşekkürler kuzeyi o arabada ilerlerken düşünemiyorum valla dötünü yerim ben

durum
simuş o aldıgınız oyun alanının plastiği sert gibi duruyo allah korusun yamulur filan düşerse zarar vermez demii pilsanın mı onlar bende bakıyorum ama şişme havuz alcam galiba sanırsam içinede top almayı planlıyorum tabi dururmu bilmiyorum ama evin içi çok dar olunca çocugu bırakamıyorum muhakkak bir yere vuruyo kafasını ya kalebodura ya sehpaya ya sandalyeye... en azından içinde debelenebilir die düşünüyorum bu arada duru çok şekerlik olmuş totosunu yidiğim sarı kızım benim anasına çekmemiş hiç kara kaşına kurban olurum senin layloş teyzesine çekmiş azcıkın(gücenme heee diğer arkidişlerin gibi demiycem sarışınlık esmerlik renkli gözlülük yedi göbek öteye çeker derler...)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

geçmişler olsun simuş...

lidırcan hayırlı olsun dişiniz...

benim de misafirm vardı bugün teyzoşlar...eski okuldan arkadaşlar...anca geliyolar...üçünün de 4 yaşlarında çocukları var...biri gelmemiş kaldı 2. aman yarabbim nasın bir yaramazlık, nasın bir hareketlilik...maşallah onlar bağırdıkça, anneleri de daha yüksek sesle konuşup onları bastırmaya çalışıyorlar... yavrumu uyutmadılar bi :( kaç saat sonra güç bela sızdı kuzum...onda da yine giderlerken gürültülerine uyandı...zor geçti kuzumun günü bugün.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

cok üzüldüm canım, Rabbim korumuş cidden... neyseki size bişey olmamış....
Arabada kötü olmuş tabii ama hallolur gider...

*** Oyun çitini cok begendim, minnoşda cok tatlı oynuyo maşallah...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Dünyam tekrardan geçmiş olsun, inşallah gecer gider, gitmemişsede mutlaka yarın gene götür doktorun söyledigi gibi...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yazdıklarınızı okuyarak gerçekten çok üzüldüm
şu an gerçekten ağlayarak son mesajımı yazıyorum size
ben kimseye buradan gidelim falan demedim
feys gibi ilave olarak oradan da yazışırız dedim
sebebini de şöyle açkladım
burada genel üye+ziyaretçi herkes okuyor
feyste desen aile iş vs okuyor
orada bizi tanıyan tanımayan kimse okumayacağından, birbirimize yaptığımız +18 esprileri, daha da anlatmak isteyip de fikfik cikcik diye geçiştirdiğimiz şeyleri alenen anlatabiliriz diye düşündüm
ve oraya feysteki gibi videoda ekleyebiliriz diye düşündüm
ben kimseye kendimi açıklayacam gelirseniz herşeyi anlatacam şok şok şok flaş flaş flaş demedim ki
gayet iyiniyetli bi teklifti
buradan ayrılmak gibi bi niyetim yoktu
ki zaten kaç yıldır olduğum diğer taraftan sizi sevdiğimden samimiyetinize inandığmdan peşinizden koştum geldim
samimiyetsiz bi insan olsaydım eğer doğrucu davut gibi K....'e cak cak laf yetiştirip ardınızdan ban yemezdim
kısa süreli buraya giremediğim de yöneticilerden birine adın unuttum lohusa deprsyonuna girmedim buraya giremediğimde ki depresyon kadar dedim
velhasılkelam bunca vakit beni tanıyamamış olmanız da ayrı üzdü
bi insanı tanımak değildir ki bi tek sıfatını görmek, adını bilmek
başta evlilik topiğinden arkadaşım azelya+kuzey, ardından buralara kadar geldiğim gökçe+aden, leader+eymen, lilacs+kuzey, ecrin+defne, little+tuna, bebişkom+hira, aslı+asya, bblau+ada, simur+duru, layla+kayra, dünya+batuhan, tansel+selim, mannak+ela, calmdown+fatma nazo+ela, demet+liva, pike+noyan, princess+bebişkom

hepinizi seviyorum bebeklerinizi öpüyorum
herkes önce bebişlerine, sonra da kendine iyi baksın
Allah'a emanet olun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar