2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazommmm naber kız güzellik. arkamdan atıp tutmuşun kulağıma öyle geldi. e be gökçe bu kadar konuşulur mu oku oku bitmiyo diye dert yakınmışsın. :) muah muah epeydir karşılaşmamıştık...

bi de hep soracam soramıyorum. halan nasıl kız iyi mi? idolümdür o hala.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kızlar. Dun aksam acile goturdum batuhan ı cok kotu oldu yavrum. Bi serum taktılar tahlil falan yaptılar cok sukur kotu cıkmadı sonuclar. Biraz enfeksyon varmıs ama doktor ishal oldugu icin bekliyordum boyle bir sonuc dedi. İshali icin suda acma toz verdi istah acıcı surup verdi agrı kesici verdi. Bir de saglıkocagındaki doktor trosyd krem vermisti gece yatırırken surdugumde iyi geldi ama sabah kaka yapmaya baslayınca gene kızardı poposu cocugumun. Doktor hemen gecmez 1-2 gun daha surer ishali dedi. Bakalım nolucak.

amin gokcem sagolasın.

He bi de bisey sorucam tahlillerinde klor yuksek yazıyor degerlere gore. Arıtma suyu iciriyordum batuhan a ondan olabilir mi? Hazır hayat suyu var ya bebekler icin ondan alsam mı ki sizce?

kız allah canını almasın bebeğe o su içirilirmi sen bilirsin al istersen tabi ben oğluma küçük sıpama spa suyu içiriyorum e-bebekte var çokta memnunum bir çok sudan iyi mg vs ca klor acısından

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selam kızlar. Dun aksam acile goturdum batuhan ı cok kotu oldu yavrum. Bi serum taktılar tahlil falan yaptılar cok sukur kotu cıkmadı sonuclar. Biraz enfeksyon varmıs ama doktor ishal oldugu icin bekliyordum boyle bir sonuc dedi. İshali icin suda acma toz verdi istah acıcı surup verdi agrı kesici verdi. Bir de saglıkocagındaki doktor trosyd krem vermisti gece yatırırken surdugumde iyi geldi ama sabah kaka yapmaya baslayınca gene kızardı poposu cocugumun. Doktor hemen gecmez 1-2 gun daha surer ishali dedi. Bakalım nolucak.
çok geçmiş olsun herşeyi ağızlarına aldıklarından enfeksiyon kaçınılmaz

ben de bende 7 kere oldum ilk adetim 16 mart 40ımın içinde 32 gün kanamam sürdü arkasından regl oldum kanamam birden arttı doktora gittim öle dedi

bende sizdenim her ay düzenli olanlardanım doğum sonrası bile engel olamadı:)
gerçekten :) üstüne ne çişini ne de kakasını yaptı. kışın ilk doğduğunda üstünde yatırıyordum ben Aden'i onun kadife ya sıcak tutar diye. bi o zaman üstüne kustu işte o kadar. hatta hala kayra'mın şekeri de durur Aden'in gardolabının rafında :) ama bişi itiraf edeyim; ahahahahah bana o şekeri yolladığının ertesi günü canım bi istedi o mavi bademleri anlatamam. ee hamileyim de dur da dıyemıyorum kendime yiyiverdiydim. bi yandan da ödüm kopuyor sen soracaksın naptın kız şekerleri diye :))) ahahahahhaa

Deli niye sorayım afiyet olsun orda bayatlıyacağına yemişsin
alt açmasınıda madem çok kullanmadın ikinci kullanır Gökçem:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazommmm naber kız güzellik. arkamdan atıp tutmuşun kulağıma öyle geldi. e be gökçe bu kadar konuşulur mu oku oku bitmiyo diye dert yakınmışsın. :) muah muah epeydir karşılaşmamıştık...

bi de hep soracam soramıyorum. halan nasıl kız iyi mi? idolümdür o hala.

evett balim karsilasamadik epeydirr hee dedim camur gökce geldi ceneniz düsmüs dedim-ciko ozledim seni bebisimmm..o adenin dudaklarina hastayim beee ördek agizlim benim kiz guzeli o bak arkasi kiz diyommm sana :)) dogur bi kizz ayy dusunemiyom kokoslugu benn:huri::huri:

ben acil cikiyom ama gelicem operim sizi...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
220m2 3+1 ne yahu?

benim ev 150 m2 3+1 kilerli, dana balkonlu, ebeveyn banyolu. kocaman odaları var salona keza at bağlasan yaşar. mutfak kocaman, banyo hamamdan az ufak. çok merak ettim o evin oıdalarının büyüklüğünü falan. ben bu evi süpürürken ağlıyorum öyle bi evi düşünemıyorum. gerçi öyle bi evde oturanın gündelikçesi de olur ya hoş :=))

ya cnm aslında 150m2 evin hayali süper fakat büyüğünde büyüğü isteğim mobilya koydugunda aralarında bolca boşluk olsun isterim ben ama sanırım bu hayali gerçekleştirmem için bir arsa alıp kendi evimi kendim yptırmsm lasım ziraa aradığım evler bir kemerburgazda var göktürk civarı biride floryada ensesi kalınların mekanı bizi aşarrrrr

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
220m2 3+1 ne yahu?

benim ev 150 m2 3+1 kilerli, dana balkonlu, ebeveyn banyolu. kocaman odaları var salona keza at bağlasan yaşar. mutfak kocaman, banyo hamamdan az ufak. çok merak ettim o evin oıdalarının büyüklüğünü falan. ben bu evi süpürürken ağlıyorum öyle bi evi düşünemıyorum. gerçi öyle bi evde oturanın gündelikçesi de olur ya hoş :=))
Ben büyük ev sevmiyorum benim ev 135 metrekare onun temizliği bile zor valla eşime kalsa adam 5+1 ev alacakmış :)
sizii cok operim ballar

bende seni öperim reçelim marmelatım:elif:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

evett balim karsilasamadik epeydirr hee dedim camur gökce geldi ceneniz düsmüs dedim-ciko ozledim seni bebisimmm..o adenin dudaklarina hastayim beee ördek agizlim benim kiz guzeli o bak arkasi kiz diyommm sana :)) dogur bi kizz ayy dusunemiyom kokoslugu benn:huri::huri:

ben acil cikiyom ama gelicem operim sizi...

gitme kız nereye gidiyosun? kız gaza verme beni kız olacak diye yapmıyım şimdi bi tane daha. zaten bununla başedemiyorum anca anca toparlanıyor ruh halim. :)

çok geçmiş olsun herşeyi ağızlarına aldıklarından enfeksiyon kaçınılmaz

bende sizdenim her ay düzenli olanlardanım doğum sonrası bile engel olamadı:)

Deli niye sorayım afiyet olsun orda bayatlıyacağına yemişsin
alt açmasınıda madem çok kullanmadın ikinci kullanır Gökçem:)

eheheh 2.ci mi? Allah isteyene versin şimdilik düşünmuyorum kuzum.

ya cnm aslında 150m2 evin hayali süper fakat büyüğünde büyüğü isteğim mobilya koydugunda aralarında bolca boşluk olsun isterim ben ama sanırım bu hayali gerçekleştirmem için bir arsa alıp kendi evimi kendim yptırmsm lasım ziraa aradığım evler bir kemerburgazda var göktürk civarı biride floryada ensesi kalınların mekanı bizi aşarrrrr

yavrum onu diyorum işte benim eşyalarım arasında da metreler var(gerci benim evde eşya yok o da başka da. konsolum vıtrınım felan yoktur. tarzım değildir öyle vitrinler bilmem neler) sen gel Zonguldak'da o hayali,ni kurduğun denize 10metre uzaklıktaki evler son derece lüks olarak en fazla 200.000 tldir. benim ev denize sıfır teras katları 250 ye satılmış. dublex 5+1 bi de bunlar.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ya cok gecmiş olsun Dünyam.. yazık kıyamam minnoşa...
bazen sana kızıyorum ama cok gencsin işte elden ne gelir (yanlış anlama sakın ha hatun sen bizim küçük kardeşimizsin severim seni)
annem masallah duruya afacanim benimm sen anlatinca dinlemesi ne keyifli allah yardimcin olsun balim :)

ela tosbigi kicini bilekaldirmiyo emeklemek icinbirak onu yuzustu yatmaya tahammulu yok cadinin..isi gucu saga sola yapisip ayaga kalkmak,bide kumanda manyagi elinden aldigim an kicini yirtiyo uykuya bilekumandayla gidiyoz pis benim bebem pisss :)

yerim totosunu onun :huhuu:

Ben büyük ev sevmiyorum benim ev 135 metrekare onun temizliği bile zor valla eşime kalsa adam 5+1 ev alacakmış :)

benideeee öpppppppppp benideeeeeeeeee :D :D :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
220m2 3+1 ne yahu?

valla büyük ev büyük ev diye yırtıyorum ya kendimi herlde akşama kadarda temizlik yapardım o evde mis gibi parlak şıkır şıkır ondan sonrada a sosyal bir kadın olur çıkardım :Dçünkü kıl bi özelliğim var yardımcı kadınları asla sokamıyorum eve sanki bastan savma yapıyolar içim el vermio bide ben temizliyorum arkalarından herlde bir cam birde büyük temizlikte bana yardımcı olsun die isterdim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ya bişi soracam siz bebelerinize su olarak ne içiriyorsunuz?

genelde spa marka su onu bulamaz isem contrex oda yoksa hayat su var minik şişelerde onları alıyorum mamalarına kendi içme suyumuzdan koyup yapıyorum (hamidiye)ziraa baş edemem onların parası ile birde sonuçta kaynatılıp sogutuluyo ya içim bi nebze daha rahat ama içme suyuna çok dikkat ediyorum...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ahahahahhaaha tanselim yarıldım.

sıkıldığımı soylemedım yahu, kişiliğini burdan doğru analız ettim.

sıkıcı olsan burda olmazdın zaten hatun. sıkıcılarla yollarımızı ayırdık biz:))

kız gökçe, sen beni de tansel gibi analiz etmişsin yaa... gerçi valla güzel tespit :) demek buradan bile belli, gizleyemiyorum hahahaha....

direk daldım kızlar, geçmişi tam bitiremedim, son sayfaya daha bakmadım, umarım alakasız bir yerden dalmamışımdır muhabbete...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kız gökçe, sen beni de tansel gibi analiz etmişsin yaa... gerçi valla güzel tespit :) demek buradan bile belli, gizleyemiyorum hahahaha....

direk daldım kızlar, geçmişi tam bitiremedim, son sayfaya daha bakmadım, umarım alakasız bir yerden dalmamışımdır muhabbete...

naber kız, yoksun, nasıl gidiyo okul?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Cumartesi arkadaşlarımı çağırdım, diş buğdayı yapacağım. Annem yarın geliyor, 5 çeşit pasta yapmis sagolsun. Bu arada noyanin, durunun, batuhanin, kkuzeyin ve selimin dişi çıktı,diger minnoslarda durum ne

bizim de çıkmadı, annem azıcık baş vermiş dedi ama şahsen ben daha göremedim :D

naber kız, yoksun, nasıl gidiyo okul?

iyiyim pikem, sen nasılsın? noyan kuzum nasıl?
okul fena değil de artık sizi anca gece yatınca telefondan okuyabiliyorum, ama oradan da yazamıyorum...yarın misafirim gelecek, işim çok ama yapmak istemediğim için oğlan uyurken az bakayım dedim...bir haller olmuş ama tam anlayamadım :acep:

babuş işe başlama tarihin kesinleşmiş, gözün aydın tatlım...bu arada, gökçenin hakkımızda yazdığı tespitlerinden sonraki yorumuna çok thanks....

dünyam tez zamanda iyileşir inşallah batuhan...çok geçmiş olsun...

yaa bi de bişey soracam, benimkinden başka emeklemeyen var mı?????????????

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar