2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şayet ne yapacağımızı, sebebini görse idim bodoslama dalmazdım. dün sadece feysde muhabbeti gördüm tam okuyamadım ve anlamadığımı da belirttim.

kusura bakma, kızma abla

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
La geçmişi okuyup muhabbete öyle dahil olayım diyorum, arkadaş ben geçmiş okurken bu zilliler yeni yeni geçmiş çıkarıyolar başıma. Valla ben okuyarak siz yazarak size yetişemiceiimi anladım, ya hızlı okuma kursuna gidicem ya da geçmişe yüzeysel yüzeysel bakıp gelicem :D:D

Ben/biz hazırım/hazırız Hayatım, sen hazır mısın asıl önemli soru bu :)

Ansızın yok olursam kusuruma bakmayın hatun kısmısı, baştan söylüyorum benimki evi dağıtmakla meşgul ben de peşinde koşmakla...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kız Hayaım nere gittin yavrum? Daha herkesin haberi bile olmadı, hem sana Babuşumun soracakları var onlar bi netleşsin kalan kısmı 1 dakikalık iş...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
biri de bana ne oluyor açıklayabilir mi lütfen. gerçekten konunun ne olduğunu bilmiyorum.

iş yerinden feyse de giremıyorum yasak. ne çeviriyosunuz kızım siz.? :) hayatım falan da asabileştiğine göre önemli bi mesele sanırım. .

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
tamam ben kimseye bişey demedim arkaşlar özür dilerim hata ettim

Tatlım bu işin oturması için biraz zaman gerekiyor, acıkcası bu tavrını tam anlayamadım ben, daha haberi bile olmayan arkadaşlar var sanıyorum, onları da hesaba katmak gerekiyor...

üstelik detayını, nasılını ben de bilmiyorum, ögrenmek için bekliyorum...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ne sifresi yaff? :ne::ne:
lidirrrr bende cok istiyorumm dunurumm. kocaman terasli bi ev. bayilirim terasa hele bi de deniz goruyosa. yaslanmaz insan. misafirimi de orda agirlarim kendim de orda yasarim. kocaman sofralar kurarim falan. ama izmirde zor is. hatay dan denizi goren 40 yillik teras bile 400 bin civari. e bide tadilat yaptin mi servet demek. agaoglu evleri guzeldir bence. adam gokdelene bahce yapmis nihayet:D yapmis olmuss yani..

burda bi folkart var resmen otoban girisine yakin yakin, soyak evleri guzel ama mevkiler bi garip, alsancak rezidins var ona omrubillah calissan paran yetmez. hi bi de kordon evleri var 400 e kral bi ev alirsin ama evler dokuluyo. ilk depremde sahil gitcek diyolar. kiyilar dolgu ya o bakimdan.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
naber babuş...

kızlar bende ansızın sessize düşer yada gidersem bilin ki oglan aglamaya başlamış, öyle oluncada saniyede fırlıyorum yerimden......:1::1:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
adet oldum yaşasın. eheheheh hamile değilim eheheh.

nasıl hamile kalacaksam: hz. meryem olsam neyse.

tövbe tövbe sen affet Allah'ım kötü bi şakaydı, kabul.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben daha ziyaretine nail olamadım o kırmızıların en son gecensene 1 Mayıstı.. ogün bugün uzagız kendileriyle :D
gene bi doktora mı gitsem acabasıı???
gerçi Hayatım da ben gibiymiş sanırsam... demek bünye de etkili..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gunayyydinnn millleetttt:1:

babbusss yoeni isin hayirrli olsunn cnmmmm:elif:

Teşekkürler canım, sana da çok geçmiş olsun tekrardan. İnşallah ciddi bir şey değildir, düşünme menier filan getirme şimdi aklına.

ecrin geçmiş olsun canım hastamısın?

babus yeni işe basladın mı? basladıysan hayırlı olsun canım..

Allah kavuştursun canım eşine :D
Başlamadım canım, 24ünde nasipse…

Cumartesi arkadaşlarımı çağırdım, diş buğdayı yapacağım. Annem yarın geliyor, 5 çeşit pasta yapmis sagolsun. Bu arada noyanin, durunun, batuhanin, kkuzeyin ve selimin dişi çıktı,diger minnoslarda durum ne

Bizde de dişin d’si yok canım :D
Hayırlı olsun Selimkuşun dişi. Çıksa ben de dişbuğdayı istiyorum ama diş miş yok.
Dün eline bi ekmek aldı sofradan Ada, kaptı resmen. Büyük insan gibi ağzına götürüp bi lokma kopardı :D
Çiğnedi, lıp diye yuttu. Şok olduk.
Diş yok ama tınmıyo valla :D Dişsiz nine.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikem takma kafana olur o. demek daha hazır değil bünyen.

kızlar az yokum şimdilik öpüyorum sizi. hayatım seni de öptüm muahhhh.. bana trip yapma. alırım havanı... valla bilmiyorum neler olduğunu kızım.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuşum ben de 24 Martta olmuşum doğum sonrası ilk adeti.

Tanselim, dişiniz hayırlı olsun tatlım. Benim de niyetim var diş buğdayı yapmaya ama baksana benimki 2 çocukla muhattap oldu hemen soğuk algınlığı kaptı. Üstüne üstlük bana ve eşime de bulaştırdı :D Hadi biz neyse de yavrum kötü yaaa üzülüyorum...

Nazom, eşin Alamanyaya gitmiş, Allah kavuştursun.

Online olan fıstıklar, öperim hepiciiinizi :elif:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bu arada kızım şuan salonun ortasında halının üstünde uyuyo. Babası kılıklı, sefil uykuyu seviyo demek ki...:deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar