2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
babuşcugum maşallah subanallah.. pekde güzelsiniz, havalısınız analı kızlı...:huhuu::huhuu:
cidden ne güzel sana benziyor minnoş...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ay konuşun beeeee, sıkıcılık yapmayın.
Refreş yapıom yapıom yine kendi yazdıklarım:sinirli:

hmmm tabi işin rahat şimdi deme??

biz gene istanbula gideceğik inşallah... dügün var kardeşimin...... ne giyicem ne alıcam başladı panik.. hayır daha tombalagım ya hala yakıştıramıyorum bişeyi... malum bende memiş sorunsalı var üstüne... :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

tişikkür ederim sende yollarmısın pikoşş

hadi ya bende kolye sandım ama çok güsel iyi günlerde kullan bak aklıma ne geldi fotolara bakarken dogumdan çıktıgım an sandelye ile odaya giderkenki resmimi buldum aman yarabbi

dedim ya kız bişey yok alyans var bi diye.. oda en sade beyaz altından bi alyans... taşsız falan... ha taşsız bulucam diye anam aglamıştı o ayrı...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
adet olacam sanırım. alttan alttan bişeyler başladı yoklamaya. öffffff hiç çekemıyorum şu adet olayını ya.

pikem memiş sorunu ne kız?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dedim ya kız bişey yok alyans var bi diye.. oda en sade beyaz altından bi alyans... taşsız falan... ha taşsız bulucam diye anam aglamıştı o ayrı...
sade hatunsun sevdim seni bende taşlı sevmem ama o tek taşla şeyi k.validem almıştı o günden beri elimde pek sevmesemde takıyorum alyansı biz tasarladık eşimle onunki aynının düz beyazı benimki 2 renk işte

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
o resimdeki arkamdaki kadın varya ne dua aldı benden annem gibi destek olduydu masaj yaptı dogum anında elimi hiç bırakmadı hey gidi günler heyyyy

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar