var hayatim. soyle var yani kacip evlenicekler. ama cocuk da 23 yasinda. ikisi de magaza da calisiyolar. ailelerinin de maddi durumu yok. aslinda simdiye kadar coktan evlenmis olacaklardi ama ki zin babasi askerlik yapmadigi icin, duzgun bi isi ve tipi okmadigi icin vs vs vermedi. daha yeni soz kestiler sadece. oglan istiyormus cocugu bi yolunu buluriz diyomus. ama arkadasim daha simdi kendimize para ayiramiyoruz dolasamiyoruz vs diye sinirleniyo cocuktan sonra daha kotu olucak dedi. ev yok, esya yok, para yok boyle moktan bi durumbide ailesine nasil soyleyecegi durumu var. benimde psikolojim bozuldu.
biliyomusunuz kizlar bundan 2 hafta once falan esim ruyasindA bu arkadasimi gordu. ruyasina bana diyomus ki ben x i gordum. bende sey diyormusum askim x oldu hatirlamiyo musun? nasil oldu demis. bende demisim ki bebegiyle beraber atladi intihar etti ya nasil unuttun. o da cok sasiriyomus. bugun aklima geldi ya. onun d aklina gelmis. ertesi gun ona da anlatmistim cunku. ayy allah korusun sikintisi malum olmus diye yordum kendi kendime bugun. bakal im ne olucak pazartesi dr a gidicez
selam kızlar. dün balkonda çamaşır asarken Aden'i arabasına koydum. bağlamadım bişey olmaz nasılsa diye. ben çamaşırları asarken bi kütleme sesiyle bi baktım Aden yerde.. gerisini hayal mayal hatırlıyorum zaten.
elimdeki mandal kutusunu yere nasıl atmışım, aden'i kucağıma alıp naptığımı hatırlamıyorum. hemen Onur'u aradım Aden düştü hemen eve gel dıye, sonra da Anneme haber verdim. annem 2 dakika sonra onur 3 dakika sonra evdeydi.
hatırladığım tek şey Aden'in korkudan deli gibi ağlayıp titrediği...sonra su içirmeye çalıştım falan. gülmeye başladı o zaman kendime geldim biraz.
hemen hastaneye koştuk vücut ve kafa filmi çektiler. alnının sağ kısmında hafif bi şişlik ve kızarıklık oldu2 saat müşaade altında tuttular. uyutmayın dediler.
neyse çok şükür bişey olmadı ama ben gittim resmen. öldüm öldüm dirildim. acı nasıl olurmuş gördümkendimi o kadar germişim ki her yerim ağrıyor ve dudaklarımın içi hep yara oldu...
Allah'ım sen koru yarabbi. kimseyi evladıyla sınama, kimseye evlat acısı verme. hiç bebenin canının yanmasına müsade etme Ya Rab...
selam kızlar. dün balkonda çamaşır asarken Aden'i arabasına koydum. bağlamadım bişey olmaz nasılsa diye. ben çamaşırları asarken bi kütleme sesiyle bi baktım Aden yerde.. gerisini hayal mayal hatırlıyorum zaten.
elimdeki mandal kutusunu yere nasıl atmışım, aden'i kucağıma alıp naptığımı hatırlamıyorum. hemen Onur'u aradım Aden düştü hemen eve gel dıye, sonra da Anneme haber verdim. annem 2 dakika sonra onur 3 dakika sonra evdeydi.
hatırladığım tek şey Aden'in korkudan deli gibi ağlayıp titrediği...sonra su içirmeye çalıştım falan. gülmeye başladı o zaman kendime geldim biraz.
hemen hastaneye koştuk vücut ve kafa filmi çektiler. alnının sağ kısmında hafif bi şişlik ve kızarıklık oldu2 saat müşaade altında tuttular. uyutmayın dediler.
neyse çok şükür bişey olmadı ama ben gittim resmen. öldüm öldüm dirildim. acı nasıl olurmuş gördümkendimi o kadar germişim ki her yerim ağrıyor ve dudaklarımın içi hep yara oldu...
Allah'ım sen koru yarabbi. kimseyi evladıyla sınama, kimseye evlat acısı verme. hiç bebenin canının yanmasına müsade etme Ya Rab...
Çok geçmiş olsun Gökçem Allah korumuş
Bizde yaşadık düşme olayını ben yazmadım buraya anlıyorum seni insan ömrünün yarısı gidiyor Allaha şükür Kayrayada bişey olmadı hemde baya yüksekten düştü bak şimdi o an yine gözümün önüne geldi
yaa nası sey bu ya biri bana acıklasın..tuylerim diken diken oldu okurken,Allah'ım olaya bak ya..ne dicegimi bilemedim[/QUOTE
Özellikle hastanelerde sessiz kalmayın,dr ve hemşirelerden konu ile ilgili her türlü bilgi alma hakkınız olduğunu unutmayın...
Uygulanan tedaviden tutun yapılan her türlü müdahalede çocuğunuzun canının yandığını bilsenizde soğukkanlı olup ne yapıldığının bilincinde olun lütfen !!!
öffff o ne ya şimdi......
ulan naparım lan ben o adamı bulursam..kaldı ki ne veriyosun be kadın cocugunu elaleme hayret bisey yaa... ulen ben markete gircegimde bile marketin icine sokuyom arabasıyla 2 dakika kapıda dursun demiyom...
asabım bozuldu iyice yaa..
zaten az once basımı vurdum sersem gibiim :deli:
gökçe, pikoş, layla...
çoooooooook geçmiş olsun hepinize....
Kızlar forumun bir sayfasında dikkatimi çekti okudum sizinle de paylaşmak istedim..bilenleriniz de vardır ama bilmeyenler de ögrenip dikkatli olsun bundan sonra:
Alt 08-13-2010, 13:32
kuseyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kuseyen kuseyen isimli üye çevrimdışı
Hanımefendi
Ettiği teşekkür: 5,130
1,470 mesajına 2,526 teşekkür edildi
Tecrübe Puanı: 190
Standart Kızlar Şoktayım...
nasil anlatsam bilmiyorum ama sizin de bilmeniz gerekli.aranizda kiz anneleri olanlar var dikkatli olun lutfen.sizinle paylasmayi kendime borc bildim.bir anne2 yavrusuyla otobuse binmis.erkek kucukmus kucagina oturtmus.kiz ayak uste kalinca arkadan bir ekrkek ver abla kucagimda tutarim kizi demis.anne vermis.kiz 2 bucuk yasindaymis.kiz alayip duruyomus.annesi kizim sabr et simdi iniceyiz.inmisler,kiz hala aliyormus.annesi eve gelmis kizinin pampersini deyisince kan gormus,hemen doktora aparmis.doktor bakinca sok olmus,kizin kizligi zedelenmis yani yok olmus demis.anne aglamis,bayilmis.anne her seyi anlatmis.ama ne yapmali hayvan,vahsi,canavar herif barmagiyla cocugun pampersinin altindan kizligini almis ya.polisler gelmis anne uzun boyluydu baska bir sey diyememis.hatirlayamiyorum demis.yaaaa iste boyle.ben sokdan agladim ya duyunca.inana biliyomusunuz.anneler lutfen dikkat edin ,cocugunuzu kimseye emanet etmeyin.sonra allah korusun cok pisman olursunuz.yazik anne ya yikilmasinda ne yapsin.
----------------------------------------------
KIZLAR NE OLURSA OLSUN BEBEKLERİNİZİ KİMSEYE 5 DAKİKALIĞINA BİLE TANIMADIĞINIZ İNSANLARA EMANET ETMEYİN !!