2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
net o kadar yavaş ki anlatamam açılana kadar sen çekıon. du benden bı yorum bekle zilli öyle kaldır.

arı boku yiyesiceeeeeeeee

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
amin İnşallah yavrimun. ben kaçayım yavaştan. süt iznimi de koparayım şeften. söyliyim de ayıp olmasın. si yuuuuu..

hepinize iiyi haftasonları hatungızlar. muah muahhhh

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
küçükken anlatırlardı büyükler ben de duyardım aklımda kalan

bi gün padişah şiir yazmaya kalkar ama bi türlü devamını getiremez
çıktım incir ağacına
hmmm
çıktım incir ağacınaa
topladım hamının hamınıı
hmmm
çıktım incir...
hemen adamlarını çağırır bana hemen ülkenin en iyi şairini getirin der
adamlar tutar namık kemal'i getirir
padişan der şiirimin devamını getir
çıktım incir ağacına
topladım hamının hamını
namık kemal'den karşı cevap gelir
düşersen görürsün ananın *mını

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar hani hatırlar mısınız bilmem... Hamileyken çok şiddetli sırt ve bel ağrısı çekiyordum. Bu ağrılar doğum sonrası geçer diye beklerken halen hemen hemen aynı şiddette devam ediyordu. 2 gündür kolumu kaldıracak hal bulamıyordum. Bugün nihayet fizik tedavi bölümüne muayeneye gidebildim. Doktor baktı, film çektirdi vs vs. Neticede skolyoz(omurgada eğrilik) teşhisi konuldu, her gün 1 saat sabah akşam egzersiz verdi, hergün yine 1 saat takmam gereken ortopedik bişe verdi, her kambur durduğumda ufak mikterlı elketrik çarpacakmış beni, bir de 21 seans fizik tedavi verdi. 1 ay sürecek bir tedavi. Annemi aradım, sanırım 2 hafta sonrasına başlıcam fizik tedaviye. Sırtımdaki eğrilik düzelmezmiş, ama ilerlemesini önlermişiz. Eğer tedavi almazsam ilerleyen yaşlarda tek taraflı kamburum çıkarmış. Bu skolyoz denen şey aşırı yorgunluk ve stresten kaynaklıymış doktor öyle dedi. Bide tabi benim kalça çıkığım var ya, bacaklar arası milimetrik de olsa fark buna sebep olabilir. Hepsi birleşip bomba etkisi yapmış dedi. Neyse... Buna şükür...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Kızlar hani hatırlar mısınız bilmem... Hamileyken çok şiddetli sırt ve bel ağrısı çekiyordum. Bu ağrılar doğum sonrası geçer diye beklerken halen hemen hemen aynı şiddette devam ediyordu. 2 gündür kolumu kaldıracak hal bulamıyordum. Bugün nihayet fizik tedavi bölümüne muayeneye gidebildim. Doktor baktı, film çektirdi vs vs. Neticede skolyoz(omurgada eğrilik) teşhisi konuldu, her gün 1 saat sabah akşam egzersiz verdi, hergün yine 1 saat takmam gereken ortopedik bişe verdi, her kambur durduğumda ufak mikterlı elketrik çarpacakmış beni, bir de 21 seans fizik tedavi verdi. 1 ay sürecek bir tedavi. Annemi aradım, sanırım 2 hafta sonrasına başlıcam fizik tedaviye. Sırtımdaki eğrilik düzelmezmiş, ama ilerlemesini önlermişiz. Eğer tedavi almazsam ilerleyen yaşlarda tek taraflı kamburum çıkarmış. Bu skolyoz denen şey aşırı yorgunluk ve stresten kaynaklıymış doktor öyle dedi. Bide tabi benim kalça çıkığım var ya, bacaklar arası milimetrik de olsa fark buna sebep olabilir. Hepsi birleşip bomba etkisi yapmış dedi. Neyse... Buna şükür...

geçmiş olsun canım
inşallah ilerlemez
benim de hamililekten kalan ayak ağrılarım devam ediyo
ben de bugün kuaförlerde ayaklara yaptırdıkları ayak masaj aletinden aldım
inşallah iyi gelir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar