Aynen yıvvrum sen oynamasam oynamam valla işin zevki seni geçmek:esse:
ilaç aldım biraz gözüm açıldı
ehehehe
Aynen yıvvrum sen oynamasam oynamam valla işin zevki seni geçmek:esse:
ilaç aldım biraz gözüm açıldı
yoksa sen bizi beğenmiyomusunnnnnn:kahkaha:
sen nasılsın yıvvrummm Duru nasıl?
meraba bal hatun kısmı............:elif::elif:
çok uykum var gidip yatasım yok pikem nasıl iş anlamadım:1:
laylammmmmmmmm dicem dicem unutuyorum.. kıs senle angry börrde oynaması ne güzel oluyo.. gene gecmişsin beni ehehhhhhhhhhhh![]()
valla sen oynamasan hiç zevkli diil.......
kıslar sizleride bekleris gelin katılın turnuvamısa ehehh...
simuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.. Duru nasıl dadlum?
lilacscımm mucukksssssssssss
eheheheama laylam iyi yapmışsın, busefer zor geçerim......
Ay beğenmez olur muyum Laylam, aşkolsun kızDuru nasıl... Sanırım doğru soru sen nasılsın olmalıydı.
Çünkü Duru, bizi parmağında oynatmanın kitabını yazdı bastı listeleri alt üst etti....
Güldüğüme bakma, afedersin pok gibiyim.
Selam can canım
Ben her gün öyleyim Laylam. Gözümden uyku akıyor, ağzım ayrılıyor ama uyumaya korkuyorum...
Duru halen bildiğin gibi balım. Gözünden yaşlar getirip kendini krize sokana kadar ağlıyor. Artık kendimi sorguluyorum demek ki bişeyi yanlış yapıyorum. Alıp başımı gidesim var Durudan ve eşimden uzağa....
Allah kolaylık versin artık huysuz bir kızım var diyecen balım
sen elinden geleni yapıyosun sürekli doktorada götürüyosun demekki huysuz virjin oldu Duru Allaha şükür bişeyi yok sanırım
benim görümcenin oğluda öyleydi hiç durmadan ağlar geceleri uyutmaz hiç bir yere gitmezdi çok fenaydı
Bu geceden itibaren Duruya yatır kaldır yöntemi uygulamaya karar verdim. Bundan sonra herşeyi saatle yapacağım inşallah. Beslenmesi banyosu uyuması vs vs. Yemesini düzene sokamıyorum, uykusu sorunlu, uyanık olduğu saatler zaten kabus ötesi artık. Valla naapıcaımı şaşırmış durumdayım. Bugün içinde süt olmayan milupanın 2 kaşık mamasını aldım. Biri 7 tahıllı gece tahılları biri de 8 tahıllı ballı kahvaltı. Zorla da olsa vereceğim. Sürekli emmek istiyor. Versem memeyi ağzına 24 saat emecek. Süt yok denecek kadar az, iyice zayıfladı bu yüzden, artık soymak istemiyorum, kemikleri görünüyor.
İnan bana sen böyle anlattıkça çok üzülüyorum senin halini düşünemiyorumLaylam, Duru çok huysuz, asabi, hırslı ve çok hareketli bi bebek. Kucağımıza alır almaz elleri ve ayaklarıyla üstümüzde yürür gibi hareketler yapıp yüzünü dışarı dönmeye çalışıyor. Ve bunu gece de aynı şekilde yapıyor. Geceleri sakinleştirmek bu yüzden çok çok daha zor oluyor. Uyuması gerek ama o uyumayı reddediyor. Ben hayatımda böyle bi CANAVAR görmedim.
Ay beğenmez olur muyum Laylam, aşkolsun kızDuru nasıl... Sanırım doğru soru sen nasılsın olmalıydı.
Çünkü Duru, bizi parmağında oynatmanın kitabını yazdı bastı listeleri alt üst etti....
Güldüğüme bakma, afedersin pok gibiyim.
Selam can canım
Ben her gün öyleyim Laylam. Gözümden uyku akıyor, ağzım ayrılıyor ama uyumaya korkuyorum...
Duru halen bildiğin gibi balım. Gözünden yaşlar getirip kendini krize sokana kadar ağlıyor. Artık kendimi sorguluyorum demek ki bişeyi yanlış yapıyorum. Alıp başımı gidesim var Durudan ve eşimden uzağa....
geçme zaten sinir yapıp bütün gün uğraşıyorum
ben yatsamda bu çocuk uyutmaz beni
yattı yatalı 3 kez kalktı
Bu geceden itibaren Duruya yatır kaldır yöntemi uygulamaya karar verdim. Bundan sonra herşeyi saatle yapacağım inşallah. Beslenmesi banyosu uyuması vs vs. Yemesini düzene sokamıyorum, uykusu sorunlu, uyanık olduğu saatler zaten kabus ötesi artık. Valla naapıcaımı şaşırmış durumdayım. Bugün içinde süt olmayan milupanın 2 kaşık mamasını aldım. Biri 7 tahıllı gece tahılları biri de 8 tahıllı ballı kahvaltı. Zorla da olsa vereceğim. Sürekli emmek istiyor. Versem memeyi ağzına 24 saat emecek. Süt yok denecek kadar az, iyice zayıfladı bu yüzden, artık soymak istemiyorum, kemikleri görünüyor.
Yaaa bu kız doğduğundan beri sadece 2 defa kafasını omzuma koyup sakin bi şekilde 2 şer dakikadan 4 dakika durdu. Korkarım hiperaktif bi kızım var....
İnan bana sen böyle anlattıkça çok üzülüyorum senin halini düşünemiyorum
ne diyeceğimi de bilmiyorum tek diyecem Allahım tez zamanda rahata erdirsin seni Duruya bol bol huzurlu uykular neşeli saatler aynı zamanda sanada arkadaşım bunu tüm kalbimle diliyorum
Sağol Laylam... Çok sağol... Allah razı olsun... İnan ben insanlıktan çıktım, artık hergün en az 1 posta ağlıyorum; hayatımı geri istiyorum diye. Sırf uzaklaşmak için bazen işe geri başlamayı bile düşünüyorum. Hayaller kuruyorum; bavulumu hazırlıyorum beynimde, basıp kardenizde falan bi yere gidiyorum 1 hafta ne eşimin ne kızımın sesini duymak istemiyorum. O kadar yoruldum ki artık. Sürekli şikayet eden pozisyonunda olmaktan da bıktım. Belki bunları okuyanlar bu ne biçim bi anne diyecekler ama benim tahammül sınırlarım artık çok zorlandı doldum taşıyorum fokur fokur. Nasıl toparlarım onu da bilmiyorum. Şuan bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum. Ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum....
ay tatlım yaa kıyamam sana cünki uykusuzluga dayanamıyosun sende... insanın sinirleri ciddi bi şekilde yıpranıyor uykusuz kalınca...
bugün bende eşime azcık tire vereyim senden ve noyandan dedim, ikisini başbaşa bırakıp uzun bi market ziyaretine gittim, iyi geldi valla...
inşallah daha düzene girer canım yemesi uyuması...
valla kolay gelsin bacım... bak NOyan o kadar zor olmamasına karşın şu diş döneminde yaptıgı huysuzluk bile beni zorladı inan.. ki Duru hep daha zordu, zor Allah yardımcımız olsun, amin...
canım benim o anlarıda unutamamış
aynı laylam eşimde bana diyo sen bu çocugu heralde ilgilenmediğinden bu kadar huysuzluk yapıo bak ne düzgün duruyo diyo hıhı diyorum -kizgin gel bide hafta içi görr yanında adam istiyoda ondan