2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Var ya tam lidilimdan haber var mı dicektim online olmuş. Kalbim temiz he :huhuu:

herkese selamlaaaaaaaaaaaaar

canımmmmmm :cicek: valla kaç kere giriyorum. ya anında çıkıyorum ya üç-bş birşeyler okuyorum ama cevap veremiyorum :(
kardeşimin tanışma, kız isteme ve nişan telaşları da var. Tuna çok mızmızcık. haftaya pazartesi okula başlıycaz onun stresi...

hep aklımdasınız ama olmuyor olmyor işte :(

recaro güzel duruyor tatlım arada bir o mesajını okudum. ben de ebebekten concordları kestirdim gözüme ama inceleme fırsatım olmadı. sen gördünmü mağazada? izofiksli şart gibi geliyor bana ya, çok para hepsi de :(

mannak geçmiş olsun kuzuşuma :( babası da Tunayı çayla yakmıştı mola verdiğimizde ve bizim de şansımıza masada soğuk su vardı... çok şükür Rabbim koruyor kuzucuklarımız...

bir de galiba Tunaya annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak. kadın da olucak yine ama onlar da evde bulunacak. ona da ev işi falan yaptırırmayı teklif edeceğiz bir. tabi vazgeçmezlerse...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kizlar yolda cekmedi internet bi turlu yazamadim..tesekkur ederim hepinize atlattik cok sukur bisi olmadan kuzuma..Allah korudu..

Su an kusadasindayiz..2 gun falan burdayiz..
ECRIN im bizi davet etseydi izmir e de gelcektik ama bisi demedi :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
herkese selamlaaaaaaaaaaaaar

canımmmmmm :cicek: valla kaç kere giriyorum. ya anında çıkıyorum ya üç-bş birşeyler okuyorum ama cevap veremiyorum :(
kardeşimin tanışma, kız isteme ve nişan telaşları da var. Tuna çok mızmızcık. haftaya pazartesi okula başlıycaz onun stresi...

hep aklımdasınız ama olmuyor olmyor işte :(

recaro güzel duruyor tatlım arada bir o mesajını okudum. ben de ebebekten concordları kestirdim gözüme ama inceleme fırsatım olmadı. sen gördünmü mağazada? izofiksli şart gibi geliyor bana ya, çok para hepsi de :(

mannak geçmiş olsun kuzuşuma :( babası da Tunayı çayla yakmıştı mola verdiğimizde ve bizim de şansımıza masada soğuk su vardı... çok şükür Rabbim koruyor kuzucuklarımız...

bir de galiba Tunaya annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak. kadın da olucak yine ama onlar da evde bulunacak. ona da ev işi falan yaptırırmayı teklif edeceğiz bir. tabi
vazgeçmezlerse...
Canim evet vardi ebebekte soyle bi baktim ama hicbirini detauli incelemedim.
Yalniz musteri temsilcisi cocuk bebek arabasinda concordu tek gecerim favorimdir ama oto koltugunda onermiyorum dedi.
Romer en iyisi dedi.
Mesela maxi cosi tibo icin isofixli diil ama isofixliden daha guvenlidir yorumunu yapti.
Kemerlileri daha saglikli buluyormus.
İsofix sik sik koltugu yerinden cikariyosan manali dedi.
Romer ve recaro onerdi. Yada maxo cosi tibo.
Chicco ve kraft oto koltugunda oldukca zayiftir dedi.
Ama her dediklerine de inanmiyorum cunku belli markalardan sorumlu oluyolar ve sattiklari ustunden prim aliyolar ya ona gire anlatiyolar bazen....
Ama

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

gripte değil her yerim ağrıyor kemiklerim sızlıyor sürekli ilaç alıyorum hafif ateşimde vardı

gecmiş olsun dadlum ya üşüttün demek...

Kizlar yolda cekmedi internet bi turlu yazamadim..tesekkur ederim hepinize atlattik cok sukur bisi olmadan kuzuma..Allah korudu..

Su an kusadasindayiz..2 gun falan burdayiz..
ECRIN im bizi davet etseydi izmir e de gelcektik ama bisi demedi :D

sizede gecmiş olsun bebişkom.. minnoş düşmüş :(

lidilcım kolay gelsin kız.. biliyosun bizde kardeşimde yaşadık o tatlı telaşları ama bis kız tarafıydık :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
iyi akşamlar hanımlar,

babycenter diye bi siteye üyeyim, her hft gelişim aşamalarını anlatan bir mail atıyorlar, bu seferkinde öpücükler başlayabilir diyor - 7 ay 2 haftalığız bu arada biz - merakla bekliyorum, bakalım ne zaman yapacaklar kuzucuklar bunu...

sabahları uyanınca yanımıza alıyorum ben, biraz bakınıyor ve biz uyuyunca uykuya dalıyor tekrar ama bana bir sarılışı var uyurken :huhuu: sırf ondan alıyom yanıma desem yeridir yani :1::1:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi akşamlar hanımlar,

babycenter diye bi siteye üyeyim, her hft gelişim aşamalarını anlatan bir mail atıyorlar, bu seferkinde öpücükler başlayabilir diyor - 7 ay 2 haftalığız bu arada biz - merakla bekliyorum, bakalım ne zaman yapacaklar kuzucuklar bunu...

sabahları uyanınca yanımıza alıyorum ben, biraz bakınıyor ve biz uyuyunca uykuya dalıyor tekrar ama bana bir sarılışı var uyurken :huhuu: sırf ondan alıyom yanıma desem yeridir yani :1::1:

sanada iyi akşamlar lilacscım
bende bakıyım siteye
en kısa zamanda öpsün annesi seni bende uyanınca yanıma alıyorum
biraz oyalanıyor yanımızda neredeyse 1 ay var Kuzeyle Kayranın arası

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tabiii. Bakmadan kim online diye yazarsam böyle olur. Bitek Laylam ve Lilacscım varmış. Ben de bi dolu kişi var sandım da tüm canlar diyom. Tey tey teeeeey kafam nerde acaba....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
laylammmmmmmmm dicem dicem unutuyorum.. kıs senle angry börrde oynaması ne güzel oluyo.. gene gecmişsin beni ehehhhhhhhhhhh :D :D
valla sen oynamasan hiç zevkli diil.......

kıslar sizleride bekleris gelin katılın turnuvamısa ehehh...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

çok uykum var gidip yatasım yok pikem nasıl iş anlamadım:1:

kıs cok uyku olunca uykusu da gelmez insanın.. bende söyle kendi başıma vakit geçireyim diye takılıyorum be güzelim.. malum azcık nefes almak istiyo insan...
nasıl oldun?

simuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.. Duru nasıl dadlum?

lilacscımm mucukksssssssssss

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylammmmmmmmm dicem dicem unutuyorum.. kıs senle angry börrde oynaması ne güzel oluyo.. gene gecmişsin beni ehehhhhhhhhhhh :D :D
valla sen oynamasan hiç zevkli diil.......

kıslar sizleride bekleris gelin katılın turnuvamısa ehehh...

Aynen yıvvrum sen oynamasam oynamam valla işin zevki seni geçmek:esse:
ilaç aldım biraz gözüm açıldı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar