Günaydın kızlar... Çok özledim sizi, sohbeti... Artık gelemiyorum eskisi gibi. İnanın yorgunluktan uykusuzluktan ben de eşim de perte çıkmış durumdayız. Annemleri çağırdım, sanırım bu hafta içi gelecekler. Çünkü biz 2 kişi bu kızla baş edemiyoruz. :ne:
Hiç yerinde durmuyor maşallah. Gündüzleri nerdeyse hiç uyumamaya başladı. Gece uykuları halen çok feci. 9.30-10 aralığına çekti uyuma saatini ve nerdeyse her 2 saatte, en geç 3 saatte bir bağırarak, gözünden yaşlar gelerek uyanıyor. 3 gündür kaka yapmadı, üst soldan iğne ucu gibi dişi patladı, üstüne de bu süt alerjisi. Hiçbişey de yememeye devam ediyor. Bizim sinirler alt üst olmuş durumda. İdrar tahlilimiz şükür temiz çıktı. En azından enfeksiyonu yokmuş ona sevindik. Şuan kendi odasında kudurukluk yapıyo. Artık odasında kenarlara koyduğum yastıkları deviriyo. Hatta koridora çıkış yolundaki yastığı çekip kenara atıyo, yorganı da atıyo, ordan emekleye sürüne kapısının ağzına kadar geliyo maşallah. . 2 gündür kapı ağzında duruyo öyle bakıyo koridora. Çıkmaya mı tırsıyo nedirYatağında yatmak istemiyo. Yatağına koyar koymaz uyanıp çığlığı basıyo. Dün gece halının üstünde yattı. Hoş. zaten artık yatağına yatırmaya korkuyorum. Kenarlara tutunup ayağa kalkmaya çalışıyo. Valla bu kız iyice emeklemeye yürümeye başladığında ben naaapıcam bilmiyorum..... Allah yardımcımız olsun hepimizin, içi sıra bizim de....
Geçmişi okumayı çok istiyorum. Böyle kendimi yabancı kalmış gibi hissediyorum. Ama elim DEĞEMİYOR! Annemler hayırlısıyla bi gelsinler de ben de hem size hem kendime daha çok zaman ayırabileyim. Hepinizi çok seviyorum. Çok özlüyorum......
canım oncelikle gozun aydın sonuclar temiz cıkmış.. bahsettigin diger problemleri aynen bizde yasadık/yaşıyoruz...
öncelikle diş... neyseki bizimde patladı da biraz daha rahat etti minnoş...
ve hareket / emekleme.. aynen yastıklar yetmiyor artık cok diken ustundeyim bende...
bende/ bizde öözledik kız seni....
ecrin canım bu para mevzuları yani aile içinde hak yenme durumu cooooooook sinir bozucu mevzular, sanırım bircogumuz gibi bizde de benzer seyler var; gerci ben annemden ailısıgımdın yıllardır babasından kalan mirası almaya calısırlar teyzemle ama hak yiyen bir yolunu bulup yemeye devam ediyor hep...
kayınvalide mevzuuna bencede hiç sen karışma, hoş sonuç muhtemelen eşinin hakkının yenmesi olur ve biz sana para verdige doner ama bence sen kendini uzak tut canım...
bende hadi bi misal yazayım kayınpeder vefat ettikten sonra eşimin direkt hakkı olan arabayı kendisi 3 araba sahibi olmasına karsı eşimin ablası el koydu ben ona (babasına) borc vermiştim diye.. eşim tabii ki abla dedi... kendi de benim annemin bana aldıgı arabaya binmeye devam etti...
sonra içinde tripleks bi villa olan bi araziyi güle oynaya ablasına verdi karsılıgında oranın 10 da 1 degere sahip bi kat karsılıgı olarak sonrada ablam beni dusunuyor hep dedi.. kayınvalide de boyle olmasını istedi.. ufffffff neyse gene aklıma gelip sinir olmayayım... yani canım kelin ılacı olsa başına sürer..
ha bu yazdıklarımın 10 kat beterini yasadık ve ablası cidden kallavi zengindir ha yanlış anlamayın hiçbirine ihtiyacı yok...