2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kızlar. 1 haftadır giremiyorum sizlere haber de veremedim. C.tesi aksam esim geldi konustuk. Ayrı ev acıcam fakat 5 parasız nasıl yasıycaksın aldıgım maas giderler belli dedi. Evde hicbir esya yok alacak gucum de yok sadece yatak odam ve koltuk takımlarıyla bir ev acıcam buzdolabı camasır mak. yok ac kaldıgın gunler olucak dayanabilecek misin dedi. Dusundum ve gercekten yapamayacagımıza kanaat getirdikten sonra eve geri dondum. Fakat 1-2 sene icinde kendisini toplayıp borclarını da azaltıp kendimize bir ev almamızı istedigimi belirttim o da durumumuz Allah ın izniyle toprlanırsa yapacagına soz verdi. Simdilik gene kaynanamlarlayım. Aslında suan ayrılmam cok sacma olurdu gercekten. Cunku dogum yapıcam ve bakacak kimse olmayacak bana + Batuhan..

Hee bi de eger ayrı ev aarsa ne onun ailesi ne benim ailem evimize gelmeyecek diye de ekleme yaptı. Eee ben napıyım oyle yasantıyı.. Mecburen 2 cocukla ne kadar annemler de olsa sıgıntı gibi yasayamayacagım icin geri geldim.

Bu aksam koye gidiyoruz Nevsehire. Onun icin hazırlık yapıyorum. 1 hafta sonr geri donucez Allah kısmet ederse. Kaynanamlar da 2-3 ay kalıcaklar koyde. Anlayacagınız Ne kadar geri gelecek olsalar da 2-3 ay kocamla basbasayım. Bakalım napıcaz.

Bizden haberler boyle..

sen bilirsin, hayırlısı olsun...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Gökce kızzzzzzz o küçügünden alma geçti artık onlar, 9-18 mi ne 5 yaşa kadar olanlara bak bence güzelim..
2. resmi goremedim...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
dip not : alıntı yapmadan bakın oluyy muuuu ? :D

(bu alıntı yapmayın olayına bi kısaltma bulalım kızlar yaa mesela
A.Y. gibi ) :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allahım, şu bilgisayar patlayıp elimde kalmadan hayırlısıyla yenisini alaydım... :(:( Sayfaları geri açamıyorum daha doğrusu açıyorum da her geri tuşuna bastıktan 10 dk sonra geliyo ekran, o yüzden sadece yakın geçmişe bakınabildim...

Babuşum, ne olur sıkma canını, üzülme. Ciddi diyom kız, valla üzülme. Ben artık üzülmekten bile yoruldum, sıkıldım. Eşimi de saldım çayıra mevlam kayıra, ne hali varsa görsün, umrumun biri değil. Uğraşmazsa uğraşmasın. Zati bu erkekler, eşlerinin hiçbir zaman ne kendilerinden iyi pozisyonda olmasını ne de kendilerinden çok para kazanmalarını hazmedemezler. Bi garipler. Mantıkları tamamen bize aykırı işliyor. Valla ben bunu iyice kazıdım kafama. Artık ne derse he heee diyorum bildiğimi okuyorum. Benim için çöpün yerini değiştirmesini de istemiyorum. Bugüne kadar her işimi kendim aslanlar gibi gördüm çok şükür, bundan sonra da öyle görürüm diyorum. Ama seni inan o kadar iyi anlıyorum ki.....

Neyse, umarım kimsenin desteğine yardımına ihtiyaç duymadan gönlünden geçen ne ise Allahım onu versin sana. Amin.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bu kız benim canıma okuyo, her gün her dakika anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyo. yemiyo içmiyo uyumuyo sürekli bi kudurukluk peşinde, 2 dk yerinde durmuyo, şuan kucağımda bi taraftan bilgisayara vuruyo bi taraftan bağlantı kablosunu çekip ısırıyo, aynı anda masayı ayaklarıyla itiyo. çok zor şartlardan bildiriyom :D:D bu durumda benim de bi hunim eksik :savasciasli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bu arada geçen yemeğe çağıran görümcem bugün tekrar aradı hem beni hem kızı sordu. istersen gel birlikte bakarız dedi. şuan buraya şok olma işareti koymak istiyorum ama aşağıda yok o işaretten. şunla idare edin: gözlerim de şöyle oldu: :durbun: ahahahaha ulan kız kucağımda tek parmak yazarken gülmek bile bi garip oldu. yani kesintisiz hahahahaha diye gülmek yerine, heceleyerek güldüm ha ha ha ha ha gibi. delirdim mi ne :1::sevindirikasli:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ru
bu arada geçen yemeğe çağıran görümcem bugün tekrar aradı hem beni hem kızı sordu. istersen gel birlikte bakarız dedi. şuan buraya şok olma işareti koymak istiyorum ama aşağıda yok o işaretten. şunla idare edin: gözlerim de şöyle oldu: :durbun: ahahahaha ulan kız kucağımda tek parmak yazarken gülmek bile bi garip oldu. yani kesintisiz hahahahaha diye gülmek yerine, heceleyerek güldüm ha ha ha ha ha gibi. delirdim mi ne :1::sevindirikasli:

Canım sana adım atması güzel bence. Insan bazı şeyleri unutamıyor ama zamanla affediyor. 3 gorumcede bende var, çok gıcık olduğumanlar çok olmuştur ama bazı şeyleri geriye atmayı öğrendim. Sende bu

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Bu gorumcene bi şans ver belkide bazı şeyler düzelir

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bu kız benim canıma okuyo, her gün her dakika anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyo. yemiyo içmiyo uyumuyo sürekli bi kudurukluk peşinde, 2 dk yerinde durmuyo, şuan kucağımda bi taraftan bilgisayara vuruyo bi taraftan bağlantı kablosunu çekip ısırıyo, aynı anda masayı ayaklarıyla itiyo. çok zor şartlardan bildiriyom :D:D bu durumda benim de bi hunim eksik :savasciasli:

ay bir an bunları ben yazdım sandım, ama baktım ki sen yazmışsın :D :D :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
babuş iş için hayırlısı olsun inşallah...eşine gelince, erkek milleti hep aynı işte. önce kırıp dökerler, sonra da yağlayıp ballarlar....( ballarlar ne demekse :D ) gökçe'nin o büyük büyük harflerle yazdığı söz pek doğru...

yalnız bence, eğer gerçekten orada çalışmak istiyorsan, hazır eşin arayım demişken ver numarayı ona, arasın bence, elini taşın altına soksun, sonra pişman olmayın elimizde olanak varken olmadı diye....naçizane fikrim.

bebikom, göremedim kızını ama yine de maşallah diyeyim :D

dünyam
hayırlısı olsun...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
biz bugün dr a gittik, 8 kilo ve 71 cm olmuşuz...diş her an gelebilir dedi ve akşam oğlum biberonu, kaşığı, her şeyi reddetti...güç bela kaşıkla dişlere değdirmeden azıcık mama yedirebildik. yediklerini de kustu sonra. sonra da uyudu. inşallah zor bir gece olmaz, tam bayram öncesi :) yarın temizlik yapacaktım ama inşallah halim kalır...

simuş bence de şans ver görümcene bakalım.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
babuşkırılmakta haklısın. ama gerçekten erkeklerin sağı solu belli olmuyor. yada gökçemin de dediği gibi biz çok ince düşünüyoruz bebeklerin doğumundan beri. nlar iyice odunlaştı :D

dünyam senin durumunu çok geç okuduğum için cevap yazamamıştım. Rabbim göstermesin ama eşim bana öyle sözler sarfetse, değil onun affetmek, yüzüne bakmam. inşallah hakkınızda hayırlısı olur... (alın yine büyük laf ettim gibi bir his var içimde)

simuşşşşşşş yalnız değilsin. gel hunileşelim bayramda :D

lilacs paşamıza da maşallah... Tuna'yla aynı sıkıntılar. ya emerken göğsümü bir sıkışı var, dişten farksız. dişler çıkınca yandım :( benim bu asabi oğlan yer bitirir beni

selam hepinize kızlar,

Tuna akşam tüm evi ayağa dikti. (anneanne- dede- dayı- anne- baba) ağlıyor, huzursuzluk yapıyor. hafif burun tıkalı gibiydi. serum sıkına iyice dellendi. sabaha kadar mık mık mık. ama ailem sağolsun uyudum büyük ölçüde. ben onların hakkını nasıl ödiycem yaaaaa :( bugün de aynı huysuzluğu devam etti. diş olduğunu tahmin ediyorum. eller he kulaklarda ve saçlarda. doğru düzgün yemiyor, içmiyor. inşallah bu akşam daha sakin geçer...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hayatim mama sandalyesi pek hos. Bizim park yatagin deseni. Gracodan memnunum ben. Buna da bakayim bari. Chicco polly alacaktim. Gule gule kullanin.

O ilk ve son oyuncak bnm de sepetimde. Ama chicco ayi mi f.p kopek mi karar veremedigim icin beklemede. Canli gosterip ona sectircem.

Dun ilk gercek kitabini aldik. Bayildi. Tepkisini merak ettigim icin bir tane aldim ama hemen serinin diger 3kitabini da alicam. Tavsiye ederimmm

Canım ben chicconun mama masasını aldım çok memnunum. Annem ve babab selime chicoonun sesli ayisini getirmişler. Şu an pek anlamdi ayiyi ağzına sokmaya çalışıyor. Sesli kitap bende almıştım, ebru ve ercanin büyüme serüvenleri. Çok seviyor,diger serileride alcam. Sen hangi kitabı aldın.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
babuşgerçekte kırılmakta haklısın. ama gerçekten erkeklerin saı solu belli olmuyor. yada gökçemin de dediği gibi biz çok ince düşünüyoruz bebeklerin doğumundan beri. nlar iyice odunlaştı :D

dünyam senin durumunu çok geç okuduğum için cevap yazamamıştım. Rabbim göstermesin ama eşim bana öyle sözler sarfetse, değil onun affetmek, yüzüne bakmam. inşallah hakkınızda hayırlısı olur... (alın yine büyük laf ettim gibi bir his var içimde)

simuşşşşşşş yalnız değilsin. gel hunileşelim bayramda :D

selam hepinize kızlar,

Tuna akşam tüm evi ayağa dikti. (anneanne- dede- dayı- anne- baba) ağlıyor, huzursuzluk yapıyor. hafif burun tıkalı gibiydi. serum sıkına iyice dellendi. sabaha kadar mık mık mık. ama ailem sağolsun uyudum büyük ölçüde. ben onların hakkını nasıl ödiycem yaaaaa :( bugün de aynı huysuzluğu devam etti. diş olduğunu tahmin ediyorum. eller he kulaklarda ve saçlarda. doğru düzgün yemiyor, içmiyor. inşallah bu akşam daha sakin geçer...

Dünyam için düşündüklerine bende katılıyorum, inşallah herşey düzelir onlar için

Selimde aynen öyle. Dün gece ilk defa annelik bana göre değilmiş deyince eşim hemen selimi aldı benden. Ben uyudum, sagolsun o selimle ilgilendi. Dün gece bi tukenmislik hissettim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar