Selam kızlar. 1 haftadır giremiyorum sizlere haber de veremedim. C.tesi aksam esim geldi konustuk. Ayrı ev acıcam fakat 5 parasız nasıl yasıycaksın aldıgım maas giderler belli dedi. Evde hicbir esya yok alacak gucum de yok sadece yatak odam ve koltuk takımlarıyla bir ev acıcam buzdolabı camasır mak. yok ac kaldıgın gunler olucak dayanabilecek misin dedi. Dusundum ve gercekten yapamayacagımıza kanaat getirdikten sonra eve geri dondum. Fakat 1-2 sene icinde kendisini toplayıp borclarını da azaltıp kendimize bir ev almamızı istedigimi belirttim o da durumumuz Allah ın izniyle toprlanırsa yapacagına soz verdi. Simdilik gene kaynanamlarlayım. Aslında suan ayrılmam cok sacma olurdu gercekten. Cunku dogum yapıcam ve bakacak kimse olmayacak bana + Batuhan..
Hee bi de eger ayrı ev aarsa ne onun ailesi ne benim ailem evimize gelmeyecek diye de ekleme yaptı. Eee ben napıyım oyle yasantıyı.. Mecburen 2 cocukla ne kadar annemler de olsa sıgıntı gibi yasayamayacagım icin geri geldim.
Bu aksam koye gidiyoruz Nevsehire. Onun icin hazırlık yapıyorum. 1 hafta sonr geri donucez Allah kısmet ederse. Kaynanamlar da 2-3 ay kalıcaklar koyde. Anlayacagınız Ne kadar geri gelecek olsalar da 2-3 ay kocamla basbasayım. Bakalım napıcaz.
Bizden haberler boyle..
sen bilirsin, hayırlısı olsun...