simurganka01
Daimi Üye
iyi geceler guzel hatunlar pikosum,simusum operim sizi
Ben de sizi öperim fıstık anne ve kızları :sevindirikasli: Naapıyosun?
aaa ben yazarken lilacsimda gelmis sanada mucuksss canim...
nasilsiniz kizlar? ben nobetteyim ela asi oldu bugun su ana kadar olmadi ates cok sukur umarim bu seferkini kolay atlatiriz.ela balida bende cok yorulduk bu ara hastaliktan..allahim sen esirge hepsini..
Ben de seni seviyom balıııııım.... Keşke düşse de gelsek Pikoşum yaaa... Valla ne güzel olurdu... Bizim düşmese de inşallaaaaaaaaaaah sizin yolunuz düşer
Bayramdan sonra Laylam ve Nazomla buluşucam inşallah. Keşke siz de buraya taşınsanız... Bu arada doğru diyon, korumak lazım daha doğrusu umursamamak lazım...
Toshibanın belli bi modelini önerebilir misin Pikoşum? Isınmıyo mu onlar? Bide macbook ne kız? Ben anlamam teknolojik şeylerden
belli mi olur canım, birdefa layla rüyasında bizi ankaraya taşınıyoruz diye görmüştü ehehh![]()
dogrusu bizim için bura kafada bitti ama birsüre daha buradayız mecburen, sonrası kısmet bakalım artık Noyanın kısmeti neresi olur, hayırlısı olsun, amin..
canım mac va PC iki ayrı işletim sistemi varya ben apple cıyım yani, tasarım için en uygunu o oluyor.. Toshiba hangi model bilmiyorum, kardeşim daha iyi biliyor bi mail atarım kendisine...
ya iki soru;
1- oturmaya başlayan oldu mu (desteksiz)?
2- anne , baba, dede gibi kelimeleri söylemeye ne zaman başlıyolar?
gerçi bizim oglan şarkı söyler gibi, kuş gibi hep bişeyler söylemeye calısıyor eminim kendince konuştugunu sanıyo ama gece aglarken ki 'hennnnneeee' dışına anne yada baba ya benzerbi kelime duymadım ben...
ana alinti yapamiyorum kizlar valla sahura kadar bekleyeyim dedim kizlar umarim olmaz atesimiz biz iyiyiz simusumla konustuk durucumda iyiymis simusumda daha iyi olcak biliyom ben sallama kimseyi kuzummm...
noyan balim nasil pikom? biz yerimizi bile ayirtmistik bayram icin sizin oraya ama ela bu ara cok sik hastalaninca evimizde oturalim dedik.
Evet daha iyi olucam inşallah NazooooomSahura kadar beklersen çok uykusuz kalmaz mısın Nazom yaaa?
evet ela cadisindan ilk ciglik geldi bakalim meme vermeden uyutabilcemmi geri acil cikabilirim.bu sebeple yeniden hepinizi opeyim de gideyim..
ozledim burda sizinle yayila yayila muhabbet etmeyi yaa...su bayramida atlatirsak hayirlisiyla sanirim daha cok vakit bulurum...
canim bu gectigimiz haftalardan öyle alismiski vucut uykuyuda redediyor bünyem simdi yorgunluktan uyuyamiyorum böylede cinsimdir zaten her yerimden ucuk patladi ela dun gece biraz soluk aldirdi bu seferde ben uyuyamadim oramin buramin agrisindan:savasciasli:
ana alinti yapamiyorum kizlar valla sahura kadar bekleyeyim dedim kizlar umarim olmaz atesimiz biz iyiyiz simusumla konustuk durucumda iyiymis simusumda daha iyi olcak biliyom ben sallama kimseyi kuzummm...
noyan balim nasil pikom? biz yerimizi bile ayirtmistik bayram icin sizin oraya ama ela bu ara cok sik hastalaninca evimizde oturalim dedik.
İnşallah Ankara olur demeyi kendi adıma çok istiyorum ama denize alışmış bünyeye Ankara pek iyi gelmiyo. Başını yakmak istemiyorum kızHayırlısı neresiyse orası olsun inşallah diyeyim
Pikoşum valla benim, bilgisayardan çok iyi anlayan birinden direkt marka model önerisine ihtiyacım var. Çünkü hiç ama hiiiiiiiiiç anlamıyorum...
Ay ben onun kuş ağzını yerim... Bizimki destekle bile oturmak istemiyoDönüp duruyo, sürünüyo, emeklemeye çalışıyo ama oturmuyo. Hoş... Ben de oturmamışım, annem çok uğraşmış ama
Konuşma mevzuun da bizimki de Noyan gibi henneee gibi bişe diyo bir de hoşnutsuzluğunu, kızgınlığını anlatmak için memmmeemmmememe öyle dişsiz nene gibi söyleniyo
pikosum ela oturabiliyor desteksiz ama cookk uzun sure degil nedense bi sure sonra kendibi geriye atma hissi doguyor sipada birakiyor kendini arkaya ama yanlara devrilcekken dengeliyor kendinikonusma isine gelince sanirim henuz bilincli anne baba icin biraz erken ama 9 aylik olup konusan cocuklar gordum ben.benim irem cokk gec konusmustu babasina cekmis
ela da annn---nnnneeee gibi garip bi ses yapiyor ozelliklede aglarken
simuşum daha iyi olmana sevindim canım... artık silkelenelim ve iyi hissedelim hepimiz yaaaaaa :elif: bebeklerimiz sağlıklı ve mutlu olduktan sonra sallamayalım geri kalanları artık :sevindirikasli:
laylam tontiş Kayraya maşallah. ama yavaş olsun, Tuna abisi böyle aç aç etrafına bakınırken o çok yemesinşaka şaka... löp löp et olsun, pıt pıt yağ olsun, afiyet bal şeker olsun kuzumaa
pikem Tuna desteksiz çok kısa süre oturuyor. onda da öne doğru bir atıyor kendini. bir gün burnunu fena acıtacak
an-ni ba-ba ma-ma ded-di kelimeleri tunanın ağzından dökülenler. dil gelişiminde, bu evreye heceleme evresi mi ne diyorduk. 6.aydan itibaren başlıyor. bebeklerin bilinçsizce söylediği kelimeler. dile en yatkın olanlar. hee bugün benim ufaklık emzirme odasında 3.5 aylık fıstık kızı görünce beb-beee dedisonra da gezinirken bir kaç kere tekrarladı