simurganka01
Daimi Üye
Flamingo, geçen bişe sormuşsun. Kızlar söylemiş zaten ama bence de çiş çok olduğunda bezin içindeki kristal gibi şeyler dışarı çıkıyodur. Ben de denk geldim de bi kere, sonra bezin içini kesip baktımdı ondan biliyom 
Biz sanırım 2 hafta oldu Babuşum odaları ayıralı. Telsizimiz de var ama hiç kullanmıyoruz. Telsiz görevini babamız görüyo. Çünkü Duru nun odasında yerde yorganların üstünde yatıyoNeymiş efenim, duymazmışız. Ne zaman gelip yerinde yatıcaksın diyom, diyo ki; Duru büyürmüş,15-16 yaşına gelirmiş, sana gelip "anneeee, şu babama bişey der misin telefonda özel bişey konuşucam çıksın odamdan" dermiş diyo ve konuyu kapatıyo
Adam çıkmıyo ki kızın odasından telsizi test edelim :deli::deli: Bu arada ben de yatakta yayla misali yayım yayım yayılıyorum :deli:
Sağolasın Lilacscım. Bizim alt iki dişimiz çıktı da, üst dişlere doktoru daha 1-2 ayı var dediydi. Acep kaşınıyo da 1 aya onlarda mı çıkıcakkine? :acep:
Allahım, babaya bak yaa...bizimki sürekli bişey olmaz modunda...
anaaa....bizim diş niye gecikti bu kadar yaf, bi de en büyük biziz
Annem odasını ayırmak için daha çok küçük dedi
Lidılım, Ecrincim, Nazom... Çok geçmiş olsun kızlar. Allahım ne oluyo bu bebelere yaaa... Nazara mı geliyolar nedir... Çok üzülüyomAllahım sağlıkla tez elden versin şifalarını hepsinin inşallah....
Laylam, komşun kalabalık aile mi? Valla kolay gelsin, çok zor çok... Bizim karşı apartmanın balkonuyla bizim balkon arası mesafe taş çatlasın 5 mt ya vardır ya yoktur. Ben de onlara gıcığım. Aslında seviyorum da ama her balkona çıktığımda karşımda 3-5 kişi görmek bi noktadan sonra germeye başlıyo...
Pikoşum, size de geçmiş olsun aşılarınız. Ben de yarın yaptırcam bakalım naapcaz... Çok endişeliyim, çünkü Duru gene sapıttı. Geceleri hiç uyumuyor desem yeri var. Her 1 saatte ağlayarak kalkıyor. Gazı mı var aç mı ney mi anlamıyorum da....
Ben alttaki mesajı yazarken sen de bunu yazmışsın Ben diş mi ney mi onu da anlamıyorum ama bu kız da kaç gündür böyle. Gecelerden korkar oldum artık iyice... Mahfolmuş durumdayız eşimle. Sabah her tarafım tutulmuş, çok şiddetli sırt ağrısı çekerek uyanıyorum nerdeyse 1 haftadır. Gerginlikten midir yorgunluktan mıdır nedir onu da anlamıyorum. Hiç bişe anlamadığım bi dönemden geçiyorum....
Canım noyanıma da geçmiş olsun...Bu diş çok fena bişey sanırsam.
Ada da gece boyu hiç uyanmadan yatardı şimdi, kaç kez mızlıyor sayamıyorum bile.
Ama diş mi nedir anlamıyorum, mama verince içiyor ve geri uyuyor galiba acıkıyor, ama çokca da içmiyor mamayı 60 cc yada 75 cc.Öyle olunca da çabucak geri acıkıyo.Kalkmasına kalkarım gece o bişey değil de şu gece beslenme olayını bırakmak istiyorum.Ne güzel bir aydır filan gece biberon istemiyodu, ancak sabah 6-7 arasıydı.
Yine başa döndük şimdi...
kızlar bi soru:
Adanın odasını ayırıcam da acaba bebek telsizi alsam mı ki?
Bugune kadar kullanmadım evim büyük değil.
Yatak odamla adanın odası yan yana,gece telsizsiz duyarmıyım acaba mıkırdasa.
saol canımpikem ve simuş geçmiş olsun kızlar, inşallah diştir ve de bir an önce çıkarır kuzucuklar...
Hayatım naaaptı ki? :acep:
NAZOM çok geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin. Kışın bebeklerimize bişey olmadı, yazın bebekleri daha çok üşütüyoruz galiba. Çok terliyorlar, havada sıcak.
PİKEM sanada geçmiş olsun, bizde o aşıda çok zorlanmıştık. Selim okadar huysuz olmuştu ki şaşırmıştık. Dişte zor. Bizimde diş sinyallari var gibi. Doktorumuz 7. ayını bulur demişti.
Ben de telefonla nazomla,tanselle,simuşla,gökçeyle,aslıyla,lidoşla,pikoşla konuştum, valla hepiciği çok tatlı süper insanlar maşallah.
Eğer verirlerse diğer arkadaşların tlf.larına da talibim.
Hayatım vermez ama
hayatım deyince bugün işe başladı, umarım istifa felan etmemiştir..
Dünyam ne yaptı acaba, onuda merak ediyorum..
Ben de telefonla nazomla,tanselle,simuşla,gökçeyle,aslıyla,lidoşla,pikoşla konuştum, valla hepiciği çok tatlı süper insanlar maşallah.
Hayatım vermez ama
ben veririm tlfama hayatım hayatta vermez
Canım sıkılıyo.
Yapacak işlerim de var canım yapmak istemiyo :ne:
bende canım bende..
işteyim, yorgunum, gözlerim ağrıyor vallahi..
eskiden ne sohbetler ederdik artık kimsede olmuyor..
Ada ne yapıyor, iyimi? Sizde diş belirtileri varmı tatlım..
Hayatım vermez ama
bende canım bende..
işteyim, yorgunum, gözlerim ağrıyor vallahi..
eskiden ne sohbetler ederdik artık kimsede olmuyor..
Ada ne yapıyor, iyimi? Sizde diş belirtileri varmı tatlım..