2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Flamingo, geçen bişe sormuşsun. Kızlar söylemiş zaten ama bence de çiş çok olduğunda bezin içindeki kristal gibi şeyler dışarı çıkıyodur. Ben de denk geldim de bi kere, sonra bezin içini kesip baktımdı ondan biliyom :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Biz sanırım 2 hafta oldu Babuşum odaları ayıralı. Telsizimiz de var ama hiç kullanmıyoruz. Telsiz görevini babamız görüyo. Çünkü Duru nun odasında yerde yorganların üstünde yatıyo :D:D:D Neymiş efenim, duymazmışız. Ne zaman gelip yerinde yatıcaksın diyom, diyo ki; Duru büyürmüş,15-16 yaşına gelirmiş, sana gelip "anneeee, şu babama bişey der misin telefonda özel bişey konuşucam çıksın odamdan" dermiş diyo ve konuyu kapatıyo :D Adam çıkmıyo ki kızın odasından telsizi test edelim :deli::deli: Bu arada ben de yatakta yayla misali yayım yayım yayılıyorum :deli:

Sağolasın Lilacscım. Bizim alt iki dişimiz çıktı da, üst dişlere doktoru daha 1-2 ayı var dediydi. Acep kaşınıyo da 1 aya onlarda mı çıkıcakkine? :acep:

Allahım, babaya bak yaa...bizimki sürekli bişey olmaz modunda...

anaaa....bizim diş niye gecikti bu kadar yaf, bi de en büyük biziz :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Annem odasını ayırmak için daha çok küçük dedi

canımcım ben park yatak almamıştım, selim doğduğundan beri yatağında yatıyor. Selimin odasında tek kişilik bir yatak var, simuşun eşi gibi benim eşimde orda yatıyor:)Aman yatsın bende koca yatakta mis gibi yatıyorum..Telsiz alma derim, her gıcırtıda uyandırıyor. Bence ayır canım. Selim şu an kendi odasını biliyor, perdesini inceler, halısını inceler. Bi sakinleşir odasında.
Annelere gelince onlar bazen herşeyi eskisi gibi düşünüyor. 1 haftadır annem ve babam bendeydi. Annem selimi çok kucağa alıştırdığıma kızıyor. Ne yapayım ağlayımmı.. Hiç ağlatamam kusura bakma dedim. Selime bişeyler yedirirken oyun yapıyor yapma anne diyorum. Çoçuk yemek yediğini ve doyduğu noktayı anlasın. Yok oyun olmadan çoçuk yemezmiş..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
NAZOM çok geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin. Kışın bebeklerimize bişey olmadı, yazın bebekleri daha çok üşütüyoruz galiba. Çok terliyorlar, havada sıcak.
PİKEM sanada geçmiş olsun, bizde o aşıda çok zorlanmıştık. Selim okadar huysuz olmuştu ki şaşırmıştık. Dişte zor. Bizimde diş sinyallari var gibi. Doktorumuz 7. ayını bulur demişti.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Lidılım, Ecrincim, Nazom... Çok geçmiş olsun kızlar. Allahım ne oluyo bu bebelere yaaa... Nazara mı geliyolar nedir... Çok üzülüyom :( Allahım sağlıkla tez elden versin şifalarını hepsinin inşallah....

Laylam, komşun kalabalık aile mi? Valla kolay gelsin, çok zor çok... Bizim karşı apartmanın balkonuyla bizim balkon arası mesafe taş çatlasın 5 mt ya vardır ya yoktur. Ben de onlara gıcığım. Aslında seviyorum da ama her balkona çıktığımda karşımda 3-5 kişi görmek bi noktadan sonra germeye başlıyo...

Pikoşum, size de geçmiş olsun aşılarınız. Ben de yarın yaptırcam bakalım naapcaz... Çok endişeliyim, çünkü Duru gene sapıttı. Geceleri hiç uyumuyor desem yeri var. Her 1 saatte ağlayarak kalkıyor. Gazı mı var aç mı ney mi anlamıyorum da.... :(

canım aşılar bi ateş ve huzursuzluk yapıyo , sen kaprolu falan hazırla şimdiden ama inşallah yapmaz kolayca atlatır bu günleri...

Ben alttaki mesajı yazarken sen de bunu yazmışsın Ben diş mi ney mi onu da anlamıyorum ama bu kız da kaç gündür böyle. Gecelerden korkar oldum artık iyice... Mahfolmuş durumdayız eşimle. Sabah her tarafım tutulmuş, çok şiddetli sırt ağrısı çekerek uyanıyorum nerdeyse 1 haftadır. Gerginlikten midir yorgunluktan mıdır nedir onu da anlamıyorum. Hiç bişe anlamadığım bi dönemden geçiyorum....

simuşcum valla anlamadım bende bakıyorum (afedersin) mal mal,minnoşda nasıl aglıyo sorma bi salaklaştım bildigin.. benimde heryerlerim fena ama normal günde 3-4 saat uyku ile dayanamıyo insan.. ama dişde iyice daraltıyo onu biliyorum, halbuki alt dişlerde cokda problem olmamıştı şimdi cok daha fena... :(

size de cok gecmiş olsun canım

Canım noyanıma da geçmiş olsun...Bu diş çok fena bişey sanırsam.
Ada da gece boyu hiç uyanmadan yatardı şimdi, kaç kez mızlıyor sayamıyorum bile.
Ama diş mi nedir anlamıyorum, mama verince içiyor ve geri uyuyor galiba acıkıyor, ama çokca da içmiyor mamayı 60 cc yada 75 cc.Öyle olunca da çabucak geri acıkıyo.Kalkmasına kalkarım gece o bişey değil de şu gece beslenme olayını bırakmak istiyorum.Ne güzel bir aydır filan gece biberon istemiyodu, ancak sabah 6-7 arasıydı.
Yine başa döndük şimdi...

saol balım
valla Noyanda cok rahattı inan bu 3 gündür iflahımız kesildi, hayır yeni doktora da götürdüm aşı için herşeyini bi güzel kontrol etti, diş huzursuz yapar dedi ama kadın..
kızlar bi soru:

Adanın odasını ayırıcam da acaba bebek telsizi alsam mı ki?
Bugune kadar kullanmadım evim büyük değil.
Yatak odamla adanın odası yan yana,gece telsizsiz duyarmıyım acaba mıkırdasa.

bende de var ama hiç kullanmadım noyanla hala aynı oda da yatıyoruz ama odam cok büyük ferah hala uzak bile sayılır yattıgı yer, hoş gerçi yanıma alıyorum kac gündür beraber yatıyoruz sanki biraz daha sakinleşiyo böyle..

pikem ve simuş geçmiş olsun kızlar, inşallah diştir ve de bir an önce çıkarır kuzucuklar...
saol canım

Hayatım naaaptı ki? :acep:

evet bende merak ettim Hayatımı...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
NAZOM çok geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin. Kışın bebeklerimize bişey olmadı, yazın bebekleri daha çok üşütüyoruz galiba. Çok terliyorlar, havada sıcak.
PİKEM sanada geçmiş olsun, bizde o aşıda çok zorlanmıştık. Selim okadar huysuz olmuştu ki şaşırmıştık. Dişte zor. Bizimde diş sinyallari var gibi. Doktorumuz 7. ayını bulur demişti.

sao canım ya sende cok tatlısın minnoş :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben de telefonla nazomla,tanselle,simuşla,gökçeyle,aslıyla,lidoşla,pikoşla konuştum, valla hepiciği çok tatlı süper insanlar maşallah.
Eğer verirlerse diğer arkadaşların tlf.larına da talibim.
Hayatım vermez ama :D:D

hayatım deyince bugün işe başladı, umarım istifa felan etmemiştir..
Dünyam ne yaptı acaba, onuda merak ediyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
LİLACS naber canım? Seninle uzun zamandır karşılaşamıyoruz.
Tayinin istediğin yere çıkmış, hayırlı olsun..
Kuzey nasıl? Facede resimlerini görüyorum çok tatlı maşallah..Gözleri renkli demi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende canım bende..
işteyim, yorgunum, gözlerim ağrıyor vallahi..
eskiden ne sohbetler ederdik artık kimsede olmuyor..
Ada ne yapıyor, iyimi? Sizde diş belirtileri varmı tatlım..

Valla ben de aynen yorgunum canım.Zaten geceden uykusuzum.
Alerji için ilaç alıyorum acayip uyku yapıyor, gözlerimi açamıyorum.
Ağustos ve ramazan olduğu için tlf.lar bile çalmıyor nerdeyse...
Ada iyi canım napsın.Bu ara huysuz geceleri ama dişten mi doymuyor mu çözemedim.Çünkü mama emdiği zaman geri uyuyor...
Selim nasıl, dişler ne alemde, dönme işini naptı küçük bey tembellik ediyo mu hala?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben de telefonla nazomla,tanselle,simuşla,gökçeyle,aslıyla,lidoşla,pikoşla konuştum, valla hepiciği çok tatlı süper insanlar maşallah.
Eğer verirlerse diğer arkadaşların tlf.larına da talibim.
Hayatım vermez ama :D:D

Aden kövezdeydi babuşuma; benim ve oğlum için dua edin ne olur dedim ağlamaklı hatta ağlayarak, yarım saat sonra doktor Aden'i taburcu edebiliriz demişti. teyyy teyyy nasıl içten dua ettiyseniz artık. Canlarım benim.. mUcukssssssssss hepinize.

bende canım bende..
işteyim, yorgunum, gözlerim ağrıyor vallahi..
eskiden ne sohbetler ederdik artık kimsede olmuyor..
Ada ne yapıyor, iyimi? Sizde diş belirtileri varmı tatlım..

az sabret yavruş çok yakında işe başlıyorum o zaman vururuz sohbetin dibine. beni bekleyin anacım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar