2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kizlar. Bugun dr a gittik. Defne nin atesi 37.5 un altina inmiyo. Keyfi iyi ama istahsiz ve biraz halsiz tabi. Bu ay hic kilo almamis boyu da. 1 cm uzamis. Dr bi sikinti var dedi. OrdA hemfikiriz ama sorun ne. Cesitlendirelim dedi. Bbe biskuvisi labne pekmez vs konan klasik kahvaltiyi verdi. Tarhana falan vebilirsin dedi. Ben zaten veriyodum ama. Sorun bunlari vermek degil sorun bunlari yememesi. Bugun iyice kapandi. En son gece 3 te falan mama icti heralde o saatten bu saate topla 60 cc icmedi. Baska bisi de yemedi. Kavanoz mamaya bayilir onu bile yemedi. Dr genis tahlil yapalim bakalim ne var ne yok ama birsey var ki cocuk hic ilerlememis bu ay dedi. Moralim sifir. İdrar verdik kan verdik. 2 si yarin biri 3 gun sonra cikcak. Bakalim ne cikcak. Evdeki olaylar da cabasi si mdi yazamiyorum. Bayilmak uzereyim valla allah im yardim etsin kuzuma

canım insalla onemli bisi degildir diştir...Allah tezzz zamanda sifasını versin kuzunun

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Selam kizlar. Bugun dr a gittik. Defne nin atesi 37.5 un altina inmiyo. Keyfi iyi ama istahsiz ve biraz halsiz tabi. Bu ay hic kilo almamis boyu da. 1 cm uzamis. Dr bi sikinti var dedi. OrdA hemfikiriz ama sorun ne. Cesitlendirelim dedi. Bbe biskuvisi labne pekmez vs konan klasik kahvaltiyi verdi. Tarhana falan vebilirsin dedi. Ben zaten veriyodum ama. Sorun bunlari vermek degil sorun bunlari yememesi. Bugun iyice kapandi. En son gece 3 te falan mama icti heralde o saatten bu saate topla 60 cc icmedi. Baska bisi de yemedi. Kavanoz mamaya bayilir onu bile yemedi. Dr genis tahlil yapalim bakalim ne var ne yok ama birsey var ki cocuk hic ilerlememis bu ay dedi. Moralim sifir. İdrar verdik kan verdik. 2 si yarin biri 3 gun sonra cikcak. Bakalim ne cikcak. Evdeki olaylar da cabasi si mdi yazamiyorum. Bayilmak uzereyim valla allah im yardim etsin kuzuma

çok geçmiş olsun, inşallah dişi çıkıyordur da ondandır tüm bunlar...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

geçmiş olsn canımcım..
bu ek gıda işi ne zomuş ya..Selimde bazı şeyleri hiç hevesli yemiyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
merhaba kızlar,

dün 14 saatlik yolculuğun sonunda ulaştık memlekete :D kıyıdan giden yol çok uzunmuş ya, öldüm bittim yorgunluktan. Tuna oto koltuğuna oturmak istemedi. Yazık sıcaktan ve terden mahvoldu yavrum. Bir de kaza atlattık :( mola verdik aydın-izmir otobanında bir yerde. Eşim çay içti ben dee bolca soğuk su. sonra altını değiştirmek için gittik Tunayla. ama alt değiştirecek yer yok. mecburen arabada aldım altını. sonra da eşime götürdüm. bezini atmak ve ellerimi yıkamak için onun 0kucağına verdim. önünde birşey yoktu. 10 m ilerdeki arabaya gittim. eğilip bezini almamla Tunanın çığlığı yankılandı. Nasıl yanına gittiğimi hatırlamıyorum. Garson yeni çay getirmiş ve Tuna bardağa saldırıp üzerine dökmüş :( Çok kötüydü kızlar. Ödüm koptu, yine ömrümden ömür gitti. Eşim ilk şoku atlatınca masadaki buz gibi suyu boca etmiş üzerine. Garsonlar da hemen buzlu şişeler ve soğuk sular getirdiler. sol bacağı dizden aşağı, sol kolu da dirsekten aşağı kıpkırmızıydı. Şaşkınlıktan eşime doğru düzgün bağıramadım bile -kizgin kucağıma aldım, canı çok yanıyor gibi ağlıyordu. Hemen soğuk sularla arabaya atladık, İzmirde hastaneye götürelim diye. ben o buzlu şişeleri koydum kızaran yerlere. İzmire varmadan geçti kırmızılık. Allah korudu kızlar, gerçekten. Çay sıcak, yeni geliyor, bebeğimin cildi, teni yumuşacık, hassas... Dışarıda sıcaklık 40 derece. Eyvah dedim. Kesin şişecek, su toplayacak, nasıl oyalayacağız, acısına nasıl dayanacak. Çok şükür yok birşeyi. Mucize gibi birşey. Ben o babasına bir daha çocuk mu teslim ederim -kizgin

Geçmişi okuyamıyorum. Kaç oldu geliyorum, fırsat olmuyor. Umarım sıkıntı yoktur kimselerde... Öpüyorum

canımcım çok geçmiş olsun..ben yanıktan çok korkarım hele bebekte. Allahım korumuş. Ben ne zaman bi yere gitsek sürekli garson uyarıyorum bebek var diye. Hatta geçen ftarda salak garsn çorbayı bebek arabasının üzerinden geçirdi, eşim diyor adamı kalkıp dövecen sandım:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kizlar

gecmisi cok net okuyamadim,alinti yapamadim :(

simus,lidilim,ecrin canim gecmisler olsun.ela 2 gundur 39 derece atesle mucadele ediyor yavrum.bogazlari ve kulaklari enfeksiyon olmus yani son sonuc bu atesini dusuremedik bir turly su an bile 38 3 farkli acile gitti kuzum 3 doktorda ayri sey soyledi hepsine gicigim bogasim var tum doktorlari offff soylencek cok sey varda bende yazacak derman yok.

artik cidden nazara geldigine inanmaya basladim yavrumun kurbanlari kesildi niye kicimiz duzelmiyo anlamiyorum :( sokakta her goren oyy tombis seni diye seviyordu bizimkide cilve yapa yapa kendine degdirdi nazari yavrumun gozlerinin alti coktu be.agzina lokma almiyor memeyi bile zorla emiyor kuzum.

allahim herkesin yavrusunu kem gozlerden,fesat insanlardan,kotuluklerden esirgesin icinden benimkileride ayirt etmesin..

uykusuzum,yorgunum,gerginim hemde cok.ama istedim tek sey yavrumun eski saglikli haline kavusmasi..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kizlar

simus,lidilim,ecrin canim gecmisler olsun.ela 2 gundur 39 derece atesle mucadele ediyor yavrum.bogazlari ve kulaklari enfeksiyon olmus yani son sonuc bu atesini dusuremedik bir turly su an bile 38 3 farkli acile gitti kuzum 3 doktorda ayri sey soyledi hepsine gicigim bogasim var tum doktorlari offff soylencek cok sey varda bende yazacak derman yok.

artik cidden nazara geldigine inanmaya basladim yavrumun kurbanlari kesildi niye kicimiz duzelmiyo anlamiyorum :( sokakta her goren oyy tombis seni diye seviyordu bizimkide cilve yapa yapa kendine degdirdi nazari yavrumun gozlerinin alti coktu be.agzina lokma almiyor memeyi bile zorla emiyor kuzum.

allahim herkesin yavrusunu kem gozlerden,fesat insanlardan,kotuluklerden esirgesin icinden benimkileride ayirt etmesin..

uykusuzum,yorgunum,gerginim hemde cok.ama istedim tek sey yavrumun eski saglikli haline kavusmasi..

cok gecmis olsun nazo'm yaa..noluyo bu bizim bebelere boyle ::( hakikaten bi nazar bisey geziyo ama Allah'ım korusun..
hepimiz okuyalım bari bi aksam oturup bu bebeklerimizin hepsine. herkes birer yasin okusun nazar duası falan okuyalım..
yeterki hasta olmasınlar minik meleklerimiz...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kizlar

canım ya cok gecmiş olsun, ben de seni düşünüyodum niye goremedim, nasılsın diye, demek minnoş hastalanmış, kıyamam...

Güzel duana amin...

Noyan da 2 gündür ateşli ama igne olduk ondan , bide gene üst dişleri kabarmış dedi doktor hiç keyfi yok, bişey yemiyo dogru düzgün, bende cok uykusuz ve halsizim, Allah cümlemizin yardımcısı olsun... Amin.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kizlar

nazo, çok geçmiş olsun ela ya da... var bişeyler üstümüzde...bu ne herkes hasta...nazarlardan korusun Allahım kuzularımızı...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sagolunn kizlarr.. Nazommmm size de cok gecmia olsun. Topikce nazara geldik valla:bitter:

Dr pek dis gib konusmadi. Ustler kizarmis altlar da belirgin gibi dedi ama dil ucuyla. Kanda iltihap var mi bakalim dedi aslinda idrar yolu enfeksiyonu gibi daha cok dedi. Bi garip oldu yavrum ya. Koca gun bisi yemedi. Bu kadar dikkat ediyorum herseyine yine hasta oldu kuzum ya:( eger disse ve her diste boyle olursa yandik.5 yil yaslandirir bu surec beni:(

Evimizde yolgecen hani uzerinize afiyet. Bi yalniz kalmaya ihtiyacim var. Bi uc kisi olamiyoruz ya. Hep asagi smete tasinmak istiyorum ya tasinamiyoruz. Bugund dedim allah im vardir bi hayir. Orda olsak bide hic bos kalmaz ev. Hepsini seviyorum allah eksik etmesin ama boguldum artik. Benimde yasim 22 nihayetinde ne kadar agir yuk sirtlanirsam sirtlanayim. Kanim kayniyo bi yerde nefes istiyorum:miyagi:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın babuş, Selam kızlar...

Cok zor bi gece gecirdik Noyan uyanıp uyanıp agladı hep, içim gitti yavruma.. Üst dişleri iyice kabarmış kuvvetle muhtemel ondan dolayı cok huzursuz... pek keyfimiz yok bizimde.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidılım, Ecrincim, Nazom... Çok geçmiş olsun kızlar. Allahım ne oluyo bu bebelere yaaa... Nazara mı geliyolar nedir... Çok üzülüyom :( Allahım sağlıkla tez elden versin şifalarını hepsinin inşallah....

Laylam, komşun kalabalık aile mi? Valla kolay gelsin, çok zor çok... Bizim karşı apartmanın balkonuyla bizim balkon arası mesafe taş çatlasın 5 mt ya vardır ya yoktur. Ben de onlara gıcığım. Aslında seviyorum da ama her balkona çıktığımda karşımda 3-5 kişi görmek bi noktadan sonra germeye başlıyo...

Pikoşum, size de geçmiş olsun aşılarınız. Ben de yarın yaptırcam bakalım naapcaz... Çok endişeliyim, çünkü Duru gene sapıttı. Geceleri hiç uyumuyor desem yeri var. Her 1 saatte ağlayarak kalkıyor. Gazı mı var aç mı ney mi anlamıyorum da.... :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Cok zor bi gece gecirdik Noyan uyanıp uyanıp agladı hep, içim gitti yavruma.. Üst dişleri iyice kabarmış kuvvetle muhtemel ondan dolayı cok huzursuz... pek keyfimiz yok bizimde.

Ben alttaki mesajı yazarken sen de bunu yazmışsın Ben diş mi ney mi onu da anlamıyorum ama bu kız da kaç gündür böyle. Gecelerden korkar oldum artık iyice... Mahfolmuş durumdayız eşimle. Sabah her tarafım tutulmuş, çok şiddetli sırt ağrısı çekerek uyanıyorum nerdeyse 1 haftadır. Gerginlikten midir yorgunluktan mıdır nedir onu da anlamıyorum. Hiç bişe anlamadığım bi dönemden geçiyorum....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım noyanıma da geçmiş olsun...Bu diş çok fena bişey sanırsam.
Ada da gece boyu hiç uyanmadan yatardı şimdi, kaç kez mızlıyor sayamıyorum bile.
Ama diş mi nedir anlamıyorum, mama verince içiyor ve geri uyuyor galiba acıkıyor, ama çokca da içmiyor mamayı 60 cc yada 75 cc.Öyle olunca da çabucak geri acıkıyo.Kalkmasına kalkarım gece o bişey değil de şu gece beslenme olayını bırakmak istiyorum.Ne güzel bir aydır filan gece biberon istemiyodu, ancak sabah 6-7 arasıydı.
Yine başa döndük şimdi...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar bi soru:

Adanın odasını ayırıcam da acaba bebek telsizi alsam mı ki?
Bugune kadar kullanmadım evim büyük değil.
Yatak odamla adanın odası yan yana,gece telsizsiz duyarmıyım acaba mıkırdasa.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben alttaki mesajı yazarken sen de bunu yazmışsın Ben diş mi ney mi onu da anlamıyorum ama bu kız da kaç gündür böyle. Gecelerden korkar oldum artık iyice... Mahfolmuş durumdayız eşimle. Sabah her tarafım tutulmuş, çok şiddetli sırt ağrısı çekerek uyanıyorum nerdeyse 1 haftadır. Gerginlikten midir yorgunluktan mıdır nedir onu da anlamıyorum. Hiç bişe anlamadığım bi dönemden geçiyorum....

pikem ve simuş geçmiş olsun kızlar, inşallah diştir ve de bir an önce çıkarır kuzucuklar...

kızlar bi soru:

canım, benim var telsizim, ama kullanmıyorum, kuzey çoktandır odasında yatıyor, 2 ay oldu, daha hiç açmadım telsizi, odalarımız çok yakın, hık dese duyuyorum, telsiz de sağdan soldan etkileniyor cızırdıyo zaten.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
pikem ve simuş geçmiş olsun kızlar, inşallah diştir ve de bir an önce çıkarır kuzucuklar...

canım, benim var telsizim, ama kullanmıyorum, kuzey çoktandır odasında yatıyor, 2 ay oldu, daha hiç açmadım telsizi, odalarımız çok yakın, hık dese duyuyorum, telsiz de sağdan soldan etkileniyor cızırdıyo zaten.

hımmmm...o zaman bi telsizsiz deneyeyim...baktım duyamıyorum, o zaman alayım bari...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar bi soru:

Biz sanırım 2 hafta oldu Babuşum odaları ayıralı. Telsizimiz de var ama hiç kullanmıyoruz. Telsiz görevini babamız görüyo. Çünkü Duru nun odasında yerde yorganların üstünde yatıyo :D:D:D Neymiş efenim, duymazmışız. Ne zaman gelip yerinde yatıcaksın diyom, diyo ki; Duru büyürmüş,15-16 yaşına gelirmiş, sana gelip "anneeee, şu babama bişey der misin telefonda özel bişey konuşucam çıksın odamdan" dermiş diyo ve konuyu kapatıyo :D Adam çıkmıyo ki kızın odasından telsizi test edelim :deli::deli: Bu arada ben de yatakta yayla misali yayım yayım yayılıyorum :deli:

Sağolasın Lilacscım. Bizim alt iki dişimiz çıktı da, üst dişlere doktoru daha 1-2 ayı var dediydi. Acep kaşınıyo da 1 aya onlarda mı çıkıcakkine? :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar