ya bide şeyi diyecem. ben şimdi burdaki niklerle feys'de gerçek isimlerinizi karıştırıyorum hep. kim kimdir bacılar bi deyin bana.
içinizden gerzek sanırım dediğinizi duyar gibiyim de napayım valla tutamuyorum kafamda artık hiçbişeyi

Gökçecim;
Adı Ö ile başlayan kişi benim
faceten link attım. en iyisi o. ama uzatabilirsin sen vücudun diğer bölümleriyle
tanselcim sana da gönderdim
İzledim ve dinledim, bayıldııııım. Yarın sabah izleticem inşallah, tekrar teşekkürler Lidılım kızanım
Simuşum Duru zor bi bebek bunun farkındayım ama o kadar tatlıki ya bayılıyorum. Maviş gözlerini severim 41 kere maşalalh. Bunu yazarken felak ve nas duası okudum haberin ola.. Bu arada duru kime benziyor sen ve eşinden çok farklı..
Sağolasın Tanselcim. Cidden zor bir bebek amaaaaa canları sağ olsun da zor kolay büyüyecekler inşallah. Bana benziyo kız, benim sarışın renkli gözlü halim. Tarayıcım olsa da kendi bebeklik fotomu taratıp göstersem size
a ile başlayan r ile biten 4 harfli bir marka var

eğer ondansa aynı sorun eşim ve kardeşimde de var. bu arada beni ünide kullandığım bilgisayarın harddiskine zarar verdim .tüm dosyalarım gitti

çok acı oluyor. mutlaka yedekle tatlımm
tansel iyi yapmışsın. bebekle misafir ağırladığımı düşünemiyorum bile. hem de yemeğe, hem de 10 kişi :1:
Hahah

ha 10 kişide ne var yavrum. Benim eşimin çekirdek ailesi 15 kişi, 2 de biz (Duru dan önce) etti mi sana 17 kişi. Ben en az 3 defa kazan kazan yemek pişirdiğimi biliyorum. Kaldı ki amcasıgildi yengesigildi amcasının oğluydu kızıydı , 2-3 kez de öyle vardır. Ama daha da afedersin poh çağırırım da yorarım kendimi. Hiç işim olmaz. Bu arada bilgisayar a..r değil, hp göyaaaa, kenarımın hp si. Asla kimseye tavsiye etmiyorum.
simuşum özelden numaramı yolladım sana müsait olduğunda sesini duymak isterim şeker..
Ben de sana yolladım Tanselim, ben de isterim ben deeeee :1:
Onlar bizden akıllı canım.. İlk ek gıdaya başladığımızda bizim oğlan o küçücük ağzını kitliyor güldürmeye çalışıyoruz ağzı kapalı gülüyor ağlayacağı zaman bile ağzı kapalı sızlanıyordu.. Eşim diyor bu bizden akıllı çıktı gördün mü..:korkak:
Aaaah Limoncum aaaah bu ağız kitleme olayından bana hiiiç bahsetme....
Aktif bebekten ben de cok memnun kalmistim.
Bi de gecenlerde kayınvalidem evde diğer torunundan kalan (7 yaşında) 1-2 bez varmış onları gösterdi, can bebe. Çok kaliteli duruyor.
Can bebenin yenileri berbat bozmuş kaliteyi demek ki zamanla.
Ben birkaç aydır canbebe kullanıyorum. Hatta şöyle söyliim, primanın sıvı kaka emen boyu bitene kadar prima kullandık. Bitince birkaç defa prima kullanmaya devam ettik, yine beyaz pakette olanından, sonra can bebeye geçtik ve ben can bebeden daha memnun kaldım.
Ada da haber izliyo dikkatli dikkatli niye ki acaba

benimki bence babası kılıklı da ondan izliyo. babamız evdeyken 24 saat ya belgesel kanalı açıktır ya haber ya da yabancı dizi kanalları.
selam
of son izinli haftasonumda cts pazar benim ki çalışcakmış sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bitter:
üzüldüm
Kızlar sizlere bir sorum olucak. Eger bilginiz varsa lutfen yardımcı olun bana..
Batuhanın 2 ayagında da 2 ser parmagı yapısık. Kemiklerinde bir problem yok. Saglık sorunu yasatacak bir durumu da yok fakat ileride psikolojik olarak kendini kotu hissetmesin diye ameliyat ettirip parmakları actıracagız. Onumuzdeki hafta plastik cerrahiye gostericem. Bildiginiz gibi devlet karsılamıyor bu ozel durum oldugu icin. Sizce ne kadara mal olur bize?
devlet neden karşılamıyor? estetik kapsamında mıymış? iyice araştırdınız mı? emin misin devletin karşılamadığına?