2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
evet sanırm en iyisi primada kalmak..o turuncu olanlar uyu ve oyna sanırım..ama alıstıgımızdan gidelim bari napalım artık..
tsk ederim

canım ben o turuncudan almıştım bir kere. 1o lira indirime girmişti bir paketi, şeytan dürtmüştü almıştım :1: yan bantlarının esnek olmaması dışında bir fark göremedim ben. o da eksi olmuştu bnm için...

canbebe de kullandım. zorda kalıp almıştım. primanın numarası yoktu. o da iyiydi. ama bu yeni çıkan paketler. comfort&dry. bir öncekiler berbatmış bir arkadaşım öyle demişti. hatta geçen yaygın bir markette kampanyası vardı. alt açma bezi ve bebek bezi 23 liraydı yanılmıyorsam. alt açma bezi alacaktım. ona 10 lira yerine böyle alayım dedim ve bu sıcaklarda dahi pişik yapmadı...

sanırım Tunişin poposu cildi kadar hassas değil :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar sizlere bir sorum olucak. Eger bilginiz varsa lutfen yardımcı olun bana..

Batuhanın 2 ayagında da 2 ser parmagı yapısık. Kemiklerinde bir problem yok. Saglık sorunu yasatacak bir durumu da yok fakat ileride psikolojik olarak kendini kotu hissetmesin diye ameliyat ettirip parmakları actıracagız. Onumuzdeki hafta plastik cerrahiye gostericem. Bildiginiz gibi devlet karsılamıyor bu ozel durum oldugu icin. Sizce ne kadara mal olur bize?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
sioş napıyosun cnm

dünyam geçmiş olsun ne kadara mal olduğuna dair fikrim yok ama tavsiyem her önüne gelen ne olduğu belli olmayan özel hastanelerden birinde yaptırmayın naçizane

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya bide şeyi diyecem. ben şimdi burdaki niklerle feys'de gerçek isimlerinizi karıştırıyorum hep. kim kimdir bacılar bi deyin bana.

içinizden gerzek sanırım dediğinizi duyar gibiyim de napayım valla tutamuyorum kafamda artık hiçbişeyi:(

Gökçecim;
Adı Ö ile başlayan kişi benim :) :)

faceten link attım. en iyisi o. ama uzatabilirsin sen vücudun diğer bölümleriyle :D

tanselcim sana da gönderdim

İzledim ve dinledim, bayıldııııım. Yarın sabah izleticem inşallah, tekrar teşekkürler Lidılım kızanım :)

Simuşum Duru zor bi bebek bunun farkındayım ama o kadar tatlıki ya bayılıyorum. Maviş gözlerini severim 41 kere maşalalh. Bunu yazarken felak ve nas duası okudum haberin ola.. Bu arada duru kime benziyor sen ve eşinden çok farklı..

Sağolasın Tanselcim. Cidden zor bir bebek amaaaaa canları sağ olsun da zor kolay büyüyecekler inşallah. Bana benziyo kız, benim sarışın renkli gözlü halim. Tarayıcım olsa da kendi bebeklik fotomu taratıp göstersem size :D

a ile başlayan r ile biten 4 harfli bir marka var :D eğer ondansa aynı sorun eşim ve kardeşimde de var. bu arada beni ünide kullandığım bilgisayarın harddiskine zarar verdim .tüm dosyalarım gitti :( çok acı oluyor. mutlaka yedekle tatlımm

tansel iyi yapmışsın. bebekle misafir ağırladığımı düşünemiyorum bile. hem de yemeğe, hem de 10 kişi :1:

Hahahhahaha 10 kişide ne var yavrum. Benim eşimin çekirdek ailesi 15 kişi, 2 de biz (Duru dan önce) etti mi sana 17 kişi. Ben en az 3 defa kazan kazan yemek pişirdiğimi biliyorum. Kaldı ki amcasıgildi yengesigildi amcasının oğluydu kızıydı , 2-3 kez de öyle vardır. Ama daha da afedersin poh çağırırım da yorarım kendimi. Hiç işim olmaz. Bu arada bilgisayar a..r değil, hp göyaaaa, kenarımın hp si. Asla kimseye tavsiye etmiyorum.

simuşum özelden numaramı yolladım sana müsait olduğunda sesini duymak isterim şeker..

Ben de sana yolladım Tanselim, ben de isterim ben deeeee :1:

Onlar bizden akıllı canım.. İlk ek gıdaya başladığımızda bizim oğlan o küçücük ağzını kitliyor güldürmeye çalışıyoruz ağzı kapalı gülüyor ağlayacağı zaman bile ağzı kapalı sızlanıyordu.. Eşim diyor bu bizden akıllı çıktı gördün mü..:korkak:

Aaaah Limoncum aaaah bu ağız kitleme olayından bana hiiiç bahsetme.... :(

Aktif bebekten ben de cok memnun kalmistim.
Bi de gecenlerde kayınvalidem evde diğer torunundan kalan (7 yaşında) 1-2 bez varmış onları gösterdi, can bebe. Çok kaliteli duruyor.
Can bebenin yenileri berbat bozmuş kaliteyi demek ki zamanla.

Ben birkaç aydır canbebe kullanıyorum. Hatta şöyle söyliim, primanın sıvı kaka emen boyu bitene kadar prima kullandık. Bitince birkaç defa prima kullanmaya devam ettik, yine beyaz pakette olanından, sonra can bebeye geçtik ve ben can bebeden daha memnun kaldım.

Ada da haber izliyo dikkatli dikkatli niye ki acaba :)

benimki bence babası kılıklı da ondan izliyo. babamız evdeyken 24 saat ya belgesel kanalı açıktır ya haber ya da yabancı dizi kanalları.

selam

of son izinli haftasonumda cts pazar benim ki çalışcakmış sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bitter:

üzüldüm :(

Kızlar sizlere bir sorum olucak. Eger bilginiz varsa lutfen yardımcı olun bana..

Batuhanın 2 ayagında da 2 ser parmagı yapısık. Kemiklerinde bir problem yok. Saglık sorunu yasatacak bir durumu da yok fakat ileride psikolojik olarak kendini kotu hissetmesin diye ameliyat ettirip parmakları actıracagız. Onumuzdeki hafta plastik cerrahiye gostericem. Bildiginiz gibi devlet karsılamıyor bu ozel durum oldugu icin. Sizce ne kadara mal olur bize?

devlet neden karşılamıyor? estetik kapsamında mıymış? iyice araştırdınız mı? emin misin devletin karşılamadığına?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sioş napıyosun cnm

dünyam geçmiş olsun ne kadara mal olduğuna dair fikrim yok ama tavsiyem her önüne gelen ne olduğu belli olmayan özel hastanelerden birinde yaptırmayın naçizane

ay naaapiiim yaa popom ağrıya ağrıya oturuyom burda bilgisayarın başında. bugün bildiğin dökülüyom.. başım k.çım ayrı ağrıyo valla :D:D sen naaapıyon yavrııııım?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ööf yaaa nedir bu ülkenin hali arkadaş? daha doğrusu ülke değil, dünyanın hali nedir! valla bu insanlar Allahlarından belalarını istiyolar. bu gidişle 3. dünya savaşının çıkması yakındır. oooooooooooooof oooooooof! savaş çıkarsa biz bu bebeleri naaaparız yaaa....:( :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sağolasın Tanselcim. Cidden zor bir bebek amaaaaa canları sağ olsun da zor kolay büyüyecekler inşallah. Bana benziyo kız, benim sarışın renkli gözlü halim. Tarayıcım olsa da kendi bebeklik fotomu taratıp göstersem size :D

benimki bence babası kılıklı da ondan izliyo. babamız evdeyken 24 saat ya belgesel kanalı açıktır ya haber ya da yabancı dizi kanalları.

ah işte benim eşimde oyle, 24 saat belgesel bütün digiturk belgesel programlarını saatine göre sayarız yanim birde aynı şeyi 10 defa izleyebiliriz!!!!!!

bende haber kanalı hastasıyım bide yaşlılar gibi havadurumu saplantım vardır eheh :D bide yabancı dizi izerdim onceden vaktim varken :D :D

kıs telden aradım dooomkününde seni gordüng ???

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yaaaaaaaaaa dönüş vakti yaklaşıyo bi düzenime kavuşucam diye seviniyorum bi burdaki hayatımızı cok ozlemişiz ayrılıcaz diye üzülüyorum..
ben kıbrısta cok yanlızmışım yaa :bitter:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlaaaaar,
bebemi uyuttum geldimmmmm,
afacanus yaramazus yine canıma okudu ama onun canı sağolsun. neşe küpü şebek...

simuşum helal olsun sana. o kadar kişiyi kati suretle ağırlayamam :benmi: ben beceriksizim ya, kendimi doyurduğuma şükretmek lazım :D
şarkıyı da oynaya oynaya dinleyin kızanım, daha ne şarkılar gönderirim ben sarı şekerime. facede videolarda benim 11 yaşındaki korom var. o çocuk şarkılarından birini yada birkaçını söylüyoruz. izle ve yat yerlere :kahkaha:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
yaaaaaaaaaa dönüş vakti yaklaşıyo bi düzenime kavuşucam diye seviniyorum bi burdaki hayatımızı cok ozlemişiz ayrılıcaz diye üzülüyorum..
ben kıbrısta cok yanlızmışım yaa :bitter:

:( benim de bugün aynı şey kafama dank etti pikem. 1 aydan az kaldı okula başlamama, Tunişten ayrılmama, dahası onu bir yabancıya emanet etmeme :( ben de orda çok yalnız hissediyorum :bitter: nefreeeeeeeeeeeet ediyorum ordan. ve il emrini kaldırdılar, biz uzunca süre orda çakılı kalabiliriz, çünkü eşim sınıf öğretmeni :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
:( benim de bugün aynı şey kafama dank etti pikem. 1 aydan az kaldı okula başlamama, Tunişten ayrılmama, dahası onu bir yabancıya emanet etmeme :( ben de orda çok yalnız hissediyorum :bitter: nefreeeeeeeeeeeet ediyorum ordan. ve il emrini kaldırdılar, biz uzunca süre orda çakılı kalabiliriz, çünkü eşim sınıf öğretmeni :(

canım sende yanlızdın dimi, zor oluyo cidden valla bizde en az bi 2 sene daha orda gibiyiz tabii bilinmezde oyle gorunuyo şimdilik.....
evet Tunayı bırakmak zor gelir eminim,

benim annemde sınıf ogretmeniydi ben kendimi bildim bileli okuldayımdır, sıralara o canta konan gozlre kafamı koyar uyurdum onu hatırlıyorum cok net..:)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

canım sende yanlızdın dimi, zor oluyo cidden valla bizde en az bi 2 sene daha orda gibiyiz tabii bilinmezde oyle gorunuyo şimdilik.....
evet Tunayı bırakmak zor gelir eminim,

benim annemde sınıf ogretmeniydi ben kendimi bildim bileli okuldayımdır, sıralara o canta konan gozlre kafamı koyar uyurdum onu hatırlıyorum cok net..:)

:D Tuna da böyle mi büyüye ek diye düşünüyorum bazen ...
keşke ilçede kreş olsa, 2yaşında hemen gönderirdim...

ben fırsattan istifade yatayım kızlar,
iyi geceler herkese...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yavrum ilk hastalığını kaptı... grip olmuş kuzum. huzursuzluğu dün gece sabaha kadar beni ayağa dikmesi ondanmış meğer. bende boş boş söylendim tüm gece boyunca valla şımarıklığından edepsizliğinden yapıyor bunları diye :(

burun akıntısı, kıpkırmızı gözler, halsizlik minicik bebemde peydah oldu. çok moralim bozuk keşke hiç hasta olmsa onun yerine ben olsam. ona gelecek her kötülük bana uğrasa onun yerine keşke. kuzum söylene söylene inleye inleye uyudu :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar