lütfen bana yardımcı olun napçagımı şaşırdım inanın
Canım sağ ve lansinohu bir dene bakalım...
lütfen bana yardımcı olun napçagımı şaşırdım inanın
Evet evet Ada da ilk buba buba diye ağlamıştı, geçen gün uykusunun arasında hem kahkaha attı hem de buba buba dedi yine
Dün eşim evde yoktu, mesaiye kalmış, uyuyana kadar hiç susmadan buba buba bubaaaaa dedi.
Yalnız anniyi bilinçli söylediğini düşünüyorum çünkü uykudan anniii diye ağlayarak kalkıyo....
Benim arkadaşım da Adaya sesli bir bez kitap getirmiş:
Her gün sayarsın birşeyler
Evde dışarda oynarken
Say göz ağız ve burnunu say parmaklarını
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Canım ben pek emziremedim ama emzirdiğim sıra yara olduğunda lansinoh krem sürmüştüm.
Doktor bir de yara olduktan sonra sür diye garmastan diye bi merhem vermişti.
Canım sağ ve lansinohu bir dene bakalım...
Melekkkcimm tam bosaltamadigi icin agri yapiyo olabilir. Sagmayi dene bence
sütüm var akıyorda hatta boşaltamadıgını sanmam ya biberonla varyrm çıkarıyor hepsini sızlıyo artık gögüslerim ne zor şeymiş ya
selam bacılar napansınız??? okudum ama alıntı yapmayı unutmusum, -kizgin şimdi nasıl toparlıcam bilemedim......
memeyi sagmak işe yarayabilir MELEK, benim hala emzirmesem uzun süre sızı oluyo boşalana kadar ama merak etme daha kolaylaşıyor bu emzirme mevzusu...sabır sadece...
Gökceeeeeeee.. bacım pikecan yani Zeynep ehehhe -ciko-ciko
laylam bu bebük milleti hep böyle benimkide kucak isterim uyumicam modunda hele ki burada.......
Babuşcum tekrar gecmiş olsun balummmm
ecrin hadi süperk neşelerin olsun güzelim...
kıs toptan seviyommmmm uleyyynnnnnnnn...
abooooooov 1 - 2 saate misafirler gelicek ben popomu kaldırıp hazırlık yapmadım daha...
benden evhanımı anca bu kadar olur, ama güzel gezerim bak eheheheheh![]()
sAGOLUN BİLG,LER İÇİN ARTIK BİŞEKİLDE KATLANICAM SANIRIM ALLAHIM HERKESE KOLAYLIK VERSN BU DOGUMDANDA ZORMUŞ
kızlar bakliyatlarda iyi demir var. doktor bana bugün herşeyi verebilirsin dedi ama bunu danışmayı unuttum. dün teyzem bir yaşından önce olmaz dedi. var mı bilgisi olan? çok mu gaz yapar?
kızlar ya bu prima nın turuncu paketinden alan varmı hic ?
ben bi kez almıstım 2 aylıkken falan pek kotu gelmedi bana normal primadan..yani dandik sandım ocne baya ucuz oluyo cunku ama gayet iyiydi sızdırma falan da yapmamıstı ??
Tatlım genelde marketlerde hep turuncular indirimde oluyor ama ben alıp hiç kullanmadım çünkü kuzenim almış bir kaç defa ve acayip pişik yapmış.. ve bir arkadaşımdan da öle duydum.. pişik yapıyormuş yani..
babası kılıklı bu kız yaaa. şuan kucağımda oturup ayaklarıyla masayı ittirip tv de haberlere bakıyo. çok nadiren baby tv açıyom dönüp bakmıyo, biz ne zaman dizimax açsak gözleri fıldır fıldır bakıp dinliyo, büyük insan gibi haber ve belgesel izliyo. değişik bi çocuk maşallah
babası kılıklı bu kız yaaa. şuan kucağımda oturup ayaklarıyla masayı ittirip tv de haberlere bakıyo. çok nadiren baby tv açıyom dönüp bakmıyo, biz ne zaman dizimax açsak gözleri fıldır fıldır bakıp dinliyo, büyük insan gibi haber ve belgesel izliyo. değişik bi çocuk maşallah
hmm hadi ya..ben baya bi paket bitirmistim halbuki bisey olmamıstı ama..sey diye dusunmustum onu evdeyken kullanırım dısarı cıkarken de premium care yada aktif bebek kullanırım diye dusunmustm..
baska markalar denemek istiyorum molfix fln ama esim degistirme diyo napalım
Molfixde kullandım ben bir ara ama molfix primaya göre daha kalın yani enli.. Sıcakta bacaklarının arası iyice sürer diye kullanmıyorum şimdi.. ve molfix primaya göre daha küçük.. Yani bir ara primanın 3 numarasını kullanıyordum molfixin 3 numarasını aldım ve prima 3 olurken molfix 3 olmadı..Şimdi aktif prima kullanıyorum..
Evet prima huggiese göre de daha büyük sanki.
Bi de aktif bebek ince ya. Premium care'a göre de ince o yüzden daha ergonomik.