2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım coook gecmiş olsun...inşallah tez zamanda iyileşir kuzum
sağol bebişim inşallah cabuk geçer ohhhhhhhhhhhh yağmur yağıyo sonunda
Geçmiş olsun leaderım tez zamanda şifa bulsun eymencik...

kızlar benim moralim bozuk...benim bir et benim var boynumda. irice ve siyah olmasa da koyu renk.
ara ara kaşınırdı, bu aralar arttı, ben elledikçe hassaslaştı.
doktora gitmeye korkuyordum ama en sonunda cesaret ettim bu akşama randevu aldım.
ama çok korkuyorum çünkü bazı kanser türlerinin belirtilerinde de kaşınma var...
ya da doktor bakıp alalım derse, biyopsiye yollarsa ben naparım. nasıl beklerim sonucunu...
of çok kötüyüm...ya kötü bişeyse bebeğim nolur küçücük daha.
of boğulcak gibiyim.
sağolasın babuşum
sanada geçmiş olsun takma kafaya benimde çok var boynumda et beni ve kaşınır arada önemli bişi yoktur inşallah

çok geçmiş olsun canım yaa bu çocukları gözümüzden sakınıyoruz yinede olacagı varsa oluyor bunada şükür

evet laylam ama ne bilim savunmasız çaresizler ya kıyamıyorum bu haline

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babusum yaa sacmalama sıkma canını..Allah korusun deme oyle bu devirde neleri iyilestiriyolar artık kotu dusunme...benim esimde de var et beni boynunun cevresinde bi tane de degil bi kac tane..
icini ferah tut..insanlar nelerle ugrasıyolar canım bozma moralini..bisey cıkmicak merak etme

Ne biliim canım ya.Ben böyleyim işte hemen kötü senaryo yazarım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

sağol bebişim inşallah cabuk geçer ohhhhhhhhhhhh yağmur yağıyo sonunda

sağolasın babuşum
sanada geçmiş olsun takma kafaya benimde çok var boynumda et beni ve kaşınır arada önemli bişi yoktur inşallah

evet laylam ama ne bilim savunmasız çaresizler ya kıyamıyorum bu haline

İnşallah canım.Ne bileyim taktım kafama öyle işte....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
naber millet siz de unuttunuz mu beni, merak edenim ozleyenim oldu mu acep?

kardeşim burdaydı acayip koşturmalı zamanlar gecirdik malum evlenme hazırlıkları yapiyor ve yurtdısında calısıyor... yeni gitti anca fırsat bulabildim..

nasılsınız, neler edersiniz?
gecmişi cok kabaca okudum şansıma littlemin bizi yok saydıgı bolume denk geldim, üzüldüm biras, giremedim diye de uzuluyodum tuz biber oldu...

neyse cümlenize ve minnoşlarınıza sevgiler, selamlar, ben daha buralardayım.....

nerelerdesin sen pikoşum özledim kız faceden mesaj atardın bu aralar onuda boşladın
Günaydın kızlar. Ne güzel geyik çevirmişiniz,ben fosur fosur uyuyodum o vakitler.Sanırım 21:30 gibi uyumuşuz...
Ada da 22:30, 02:20 ve sabah 06:50 da kalktı.
Gece boyu hiç kalkmayan çocuğum vızıkvızık durmadan kalkıyo geceleri.
Gündüz uykuları da eh işte imiş...:bitter:

babuşum bende Kayrayı odasında yatırmaya alıştırdım saatleride düzeldi derken dün ne gündüz ne gece tadı vardı çok huzursuzdu gece 3 kere kalktı sabah 6 da ayaktaydık neredeyse hiç uyumadım bugünde temizlik var yatamadım başım fena ağrıyor
heee bu rahatsızlıklarını ve huzursuzluklarını hep dişe bağlıyorum ama daha ortada bişey yok yada gıcıklığına yapıyor bilemedim

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Lidilcım ya yapma :(
Anlatmak istersen dinlerim ben, emin ol benzer şeyler yaşıyoruz....

Valla tatlım o kadar doldum ki, nerden anlatsam nasıl başlasam bilemem. sabretmeye, sakin olmaya çalışıyorum. İnan anlatılcak gibi olsa bir dakika durmam dertleşirim sizlerle. ama zor günler geçiriyorum, bir tek burada şuan yaşadıklarımdan uzak biri oluyorum... inşallah düzelir, tek temennim bu

bu arada ben işini kafanda büyütme ama en iyisini yapmışsın. yurtdışında tüm benlere o kadar önem veriyorlarmış ki, biz hep savsaklıyoruz. benim de burnumun yanında var, ten renginde ama hep aklımda. fırsat olursa göstermek istiyorum

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
selam kızlar dün öğlen 15:30 gibi eymen tekrar ateşlendi 38.2 ye çıktı eşimi aradım doktorumuza gittik baktı kulaklarından dişlerine kadar sırtını gögsünü dinledi soguk algınlıgı dedi :( ama yinede kan tahlili yaptırın net görelim dişe daha var gibi görünüyor damaklarda kabarma yok çocuk ateşi 39 a yaklaştıydı zaten duramıyodu ağlıyodu bide kan verince yavrumun göz yaşları çeşme gibi aktı içim parça parça oldu eşim olmasa oraya yıgılıp kalırrdım heralde eymen ağladı ben ağladım...
kan tahlili sonucu çıkana kadar bahçede sahinleştirelim die çıktık ama oğlum o kadar hırpalanmışki eşimin kucagında uyudu...45 dk sonra sonuçlar çıktı doktor baktı kanda enfeksiyon çıktı 2 ateş düşürücü bide antibiyotik yazdı geldik eve şimdi biraz daha iyi sanırım antibiyotik uyku yapıyo ondan rahat rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin

canım çooookkk geçmiş olsunn
inş en kısa zamanda iyileşir eymen paşam yaa Allah şifa versin tez zamandaa

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
leadercanım geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun. demiştim ya, ben ateşten korkarım. eğer sabitlenmiyorsa vardır bir sıkıntı. Tunayı da 2 gün savsakladılar acilde. en son ben kıyametleri koparınca ytaış ve testleri yaptılar. e 2 gün önce yapsalar 2 gün önce iyileşecekti bnm yavrum... kullanmak istemiyoruz ama böyle durumlarda ilaç kaçınılmaz :( yavrum tüm minikleri korusun, yanısıra bizimkileri de

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Valla tatlım o kadar doldum ki, nerden anlatsam nasıl başlasam bilemem. sabretmeye, sakin olmaya çalışıyorum. İnan anlatılcak gibi olsa bir dakika durmam dertleşirim sizlerle. ama zor günler geçiriyorum, bir tek burada şuan yaşadıklarımdan uzak biri oluyorum... inşallah düzelir, tek temennim bu

bu arada ben işini kafanda büyütme ama en iyisini yapmışsın. yurtdışında tüm benlere o kadar önem veriyorlarmış ki, biz hep savsaklıyoruz. benim de burnumun yanında var, ten renginde ama hep aklımda. fırsat olursa göstermek istiyorum

Ahhh canım kalbini üzen neyse en kısa zamanda ferahlarsın inşaşl. Analatmak istediğinde burdayız haberin olsun balım..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

Canım benim sorunun her neyse umarım bir çözüm yolu bulursun hırpalanmadan atlatırsın Allahım Tunamın gülüşünü hiç eksik etmesinki sende hep gül

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu selam kızlar nasılsınız? Kimseyle konusamıyorum ya denk gelmiyoruz hic.

Tubisim gecmis olsun canım. Rabbim sifasını versin eymenimin..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

kızlar benim moralim bozuk...benim bir et benim var boynumda. irice ve siyah olmasa da koyu renk.
doktora gitmeye korkuyordum ama en sonunda cesaret ettim bu akşama randevu aldım.
ama çok korkuyorum çünkü bazı kanser türlerinin belirtilerinde de kaşınma var...
ya da doktor bakıp alalım derse, biyopsiye yollarsa ben naparım. nasıl beklerim sonucunu...
of boğulcak gibiyim.

canım Allahım korusun..
Banimde yüzümde büyüyen bir benim var. Hatta geçen eşime bu beni aldırayım dedim. Bi plastik cerrahı arkadaşı var tatilden dönsün aldıracağım. Allahım korusun.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar ben yine uzun zamandır giremedim

haftasonu 2 günlüğüne denize gittik erikliye

çoook güsel geçti kızım denize bayıldı çok güsel pozlar verdi bize eklerim inş daha sonra

pazar gecesi döndük ama ben çook kötüyüm kulaklarım çok fena ağrıyo apse yapmış kulağım zaten egzema vardı sürekli kaşıdığım için mikrop kapmış apse olmuş kulak yolum komple şiş dokunulmuyo ağzımı tam açamıyorum çok kötü
2 gün tampon kaldı kulağımda dün gece çıkarttık ama hiç bi şekilde ağrım geçmedi hatta diğer kulakta başladı çıldırmak üzereyim ilaçları bugünde kullanıcam yarın sabah direk gidicem doktora bakalım ne olacak yaa
offff çok canım yanıyo çok minoset çok azıcık hafifletiyo ağrıyı doktor apranax iç dedidün içtim ama emziriyorumkızıma zararı olacak diye çok korkuyorum bugün içemedim ya

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tugbacım canımcım çok geçmiş olsun...
Dün eve gittim, Selimin bakıcısı selim biraz üşütmüş galiba sesi çatallıyor dedi. Hakkaten sesi kalınlaşmış. Eşim geldi laranjit galiba dedi. Ama nasıl üzüldük bi anda suratımız düştü. Şimdi ateşi falan yok ama üşütmüş gibi..Ya ben sürekli banyo yaptırıyorum bide oybuyoduk banyoda felan onadan mı oldu. Ya bide havalar feci sıcak. Bi terleyip bi soğuyorlar..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

İnşallah düzelir canım, sabrın sonu selamet olur...
Bakalım beni de göstereceğiz, inşallah yine benim evhamımdır da...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
kızlar ben yine uzun zamandır giremedim

haftasonu 2 günlüğüne denize gittik erikliye

çoook güsel geçti kızım denize bayıldı çok güsel pozlar verdi bize eklerim inş daha sonra

pazar gecesi döndük ama ben çook kötüyüm kulaklarım çok fena ağrıyo apse yapmış kulağım zaten egzema vardı sürekli kaşıdığım için mikrop kapmış apse olmuş kulak yolum komple şiş dokunulmuyo ağzımı tam açamıyorum çok kötü
2 gün tampon kaldı kulağımda dün gece çıkarttık ama hiç bi şekilde ağrım geçmedi hatta diğer kulakta başladı çıldırmak üzereyim ilaçları bugünde kullanıcam yarın sabah direk gidicem doktora bakalım ne olacak yaa
offff çok canım yanıyo çok minoset çok azıcık hafifletiyo ağrıyı doktor apranax iç dedidün içtim ama emziriyorumkızıma zararı olacak diye çok korkuyorum bugün içemedim ya

Cok gecmis olsun canım. Rabbim sifanı versin. Apranax icmeden once emzir ve sonra ic ve acıktıgında 1 kereligine mama ver ki ilacın etkisi vucudundan gecsin.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

of boğulcak gibiyim.

cnm inşş hiç bişi yoktur iyiki doktora randevu almışsın
bak gör hiç bişi çıkmıcakkkk

cnm ya sorun neyse inşş en kısa zamanda çözülür de rahatlarsın Allah yardımcın olsun bu mübarek ayda

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
sağolun kızlar, inşallah oğlum için düzelir herşey... bir onun yüzüne baktığımda içim açılıyor. Rabbime şükür...

mannakcım geçmiş olsun kuzum, kulak ağrısı çok beterdir. en kısa zamanda iyileşir umarım...

tanselim size de geçmiş olsun. bir soğuk bir sıcak. çok normal :( ne yazıkki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar