2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
benım içine düzen herşeydi. şimdi gel gör her yer kalkmış gidiyor. yapamıyorum 350 tl de veremem şuan valla. işe başlasam belki ama şuan lüks.

canım işe başlayınca herşey daha düzene giriyor. Buna inan. Sen ve hayatımda işe başlayınca göreceksiniz beden olarak yorgun olunuyor ama kafayı dağıtıyorsun. İnan işe başladığımdan beri daha bakımlı, daha dinamik ve daha iyi hissediyorum kendimi..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bakalım inşallah düzene girecek herşey. evde durmaktan sıkıldım artık. işi özleyeceğim aklıma gelmezdi.

ene benim bebe uyandı ben kaçar. öpüyorum sizi. gırerım aralarda

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de düzenli yardımcı almak istiyorum.Ama şöyle bi durumum var.Zaten çalışma saatlerim çok uzun.Ben evde yokken temizlik yapılmasını uygun bulmuyorum, ben evdeyken de hafta sonu mümkün oluyor ancak ve benim tatil günüm ölüyor.
Nasıl yapsam ne etsem bilemiyorumç

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
geçen facedeki tunanın videolarını eşimede izlettim, çok sevdi çok tatlı maşallah:) Benim herşeye karışan eşim:) tunaya neden gözlük takıyorlar hiç gerek yok gözleri felan bozulur dedi. Bende işportadan almadıya en uygun olanı almıştır benim littelim dedim:) Ne olur Selimede alalım dedim hayır diyorda başka bişey demiyor.

:D sağolun cnm. hepsi maşallah ayrı ayrı güzel bebişlerimizin. Rabbim hepsini kem gözlerden korusun.
babybanz di yanlış hatırlamıyorsam, bir marka vardı. onun gözlükleri bantlı arkadan. Tuna taktırmadı. bunlar chicco. hoşuna gidince dayanamayıp aldık. güneşe çok rahat çıkıyor. hep sakınırdı. doktora danıştım da, abartmadığınız sürece sorun yok dedi tatlışım...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
görmeyen teyzeleri için işte benim yaramaz tontişim. alıntı yapmayın ve
kocaman maşallah demeyin unutmayın lütfeeeen

ama ama amaaaaa :(

inşallah cnm ama çok sık ateşleniyo 6 saatte bir bugunde devame der ise tekrar kendi doktorumuza gidicem gözüm bebeğimin üstünde 5 dk yanlız bırakmıyorum gece nöbet tutuyorum yarım saatte bir ateşini ölçüyorum kuzumun robot gibi duruyo seside çıkmıyo geceleri mır mır mır söyleniyo uykusunda inşallah dişse tez zamanda çıkarır kuzum değilsede rabbim tez şifasını versin ona gelen bana gelsin :aglayan:

yavrum ateşi var oğlumun pazar öğlenden beridir bugun içindede tekrar ateşlenirse doktoruna gitcem 39 dereceyi bulmadı ama devamlı çıkıyo iniyo öle işte grip vs şüphelenmiyorum çünkü öksürürk burun akıntısı vs yok sadece ateş devamlı diş kaşımak istiyo dün akşam kavun verdik inan ondan mutlusu yoktu eşim ağzından çekti die gözünün yaşıyla ağladı tahminim diş doktorda öyle söylüyo bakalım görünürde kızarıklık kabarıklık yok

ahaahaha gelinimin donlarına sahip ol dünür ;)

bunların hepsi güsel şeylerde düşününce şöle bu kadar hazırlık yap bilmemne gözüm yemiyo eğlencesi güsel oluyo ama ne bilim yaaa puffff

alla alla kay nasıl yapar üretim durdurulmaz stokları vardır belki marketlerle anlaşmaları bitmiş olabilir???dur üni arkadaşlarımdan 4 kişi orda teknikerlik yapıyo arıyımda sorum bakim ne diycekler

ankarada fiyatlar iyiymiş burda günlük 100-120tl arası değişiyo gelen kadında binbir nazla geliyo yok cam silersem halıyı silemem amannn en iyisi nazla niyazla uğraşcağına yavaş yavaşl bir gün birgün sen yap ben kanser oluyom uğraşırken elin kadınlarıyla istediğim gibi yapmıyolar oda cabası

ay kıyamam yaa inşallah diştendir de kötü bişeyi yoktur
sor bakalım keçilere mi bişi olmuş :D

Eve gelen kadınlardan bahsetmişiniz. Bana haftanın 5 günü sabbah 8'den 12'ye kadar geliyor. Aylık 350 YTL veriyorum. Her işi yapıyor, yemek, ütü felan. Hatta Selimi çok seviyor banyosunu beraber yaptırmak istiyor. Ama bana 5 yıldır gelir. Doğumdan önce her hafta geliyordu. 6 aydır hergün geliyor. Eylülden itibaren 400 ytl vermeyi düşünüyorum.

350 olsa ben hemen alırım ne kadar ucuz ya

aynı soru bugün tuvaletteyken aklıma geldi :D

canım işe başlayınca herşey daha düzene giriyor. Buna inan. Sen ve hayatımda işe başlayınca göreceksiniz beden olarak yorgun olunuyor ama kafayı dağıtıyorsun. İnan işe başladığımdan beri daha bakımlı, daha dinamik ve daha iyi hissediyorum kendimi..

inşallah öle olur cnm
bizim işyerinin binasında spor salonu varmış
işe başlar başlamaz yazılmayı düşünüyom uygunsa fiyatı

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben de düzenli yardımcı almak istiyorum.Ama şöyle bi durumum var.Zaten çalışma saatlerim çok uzun.Ben evde yokken temizlik yapılmasını uygun bulmuyorum, ben evdeyken de hafta sonu mümkün oluyor ancak ve benim tatil günüm ölüyor.

Canımcım Selime karşı komşum evinde bakıyor, bana gelen ablada temizliğini rahatça yapıyor. Ben çalıştığım için iş dışındaki her zamanım selimin olsun istiyorum, ev işi yapmak, yemek ütü felan uğraşmak istemiyorum. Bazen her iş istediğim gibi olmuyor ama evimde düzen var bu hoşuma gidiyor. Selimi odası, eşyaları hep temiz, kıayafetleri ütülü. Bence düşün, haftada 2 gün yarım gün gelsin. Bakıcı Adayla ilgilenirken oda temizlik yapsın. Ama güvenilir birini bulmak gerek. bana gelen abla 5 yıldır geliyor aile gibiyiz. Çoçukalrına ders çalıştırırım, hastane sorunlarını eşim halleder. Ben onu çok kolluyorum oda bana karşı çok hassas. Doğumdan sonra bana çok güzel yemekler yapıyordu ve şöyle diyordu. Amann tanselim yeki SÜTÜMÜZ olsun:) Yani bu kadar benimsemişiz birbirimizi..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

inşallah öle olur cnm

evet canım 350 YTL veriyorum. Artık aile gibiyiz. Fiyatı kendi belirledi, fazlasını istemez. Sıkıştığı herzaman yanındaydım. Kadının çalışmayan köpek gibi bir kocası var. Bir kızı çok zeki dersaneye gönderemedi, böyle şeyleri söylemek ayıptır ama biz gönderdik. Kız şimdi hukukta okuyor. Yani bizim ilişkimiz biraz farklı oldu. Mesela ben içerden x abla deriim bana hemen canım buyur der. samimiyiz, Allahım bozmasın.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

inşallah öle olur cnm

bende diyetisyen kontrolünde diyete başladım 10 günde 1 kg verdim. Emzirme diyeti yapıyorum. Evdede plates yapmaya başlayacağım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

inşallah öle olur cnm

hayatım ya biz seni neye göremiyoz, ben seni çok merak ediyom. Gizemli hatun..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

babuşum iş değişikliğini ne yaptın?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
evet canım 350 YTL veriyorum. Artık aile gibiyiz. Fiyatı kendi belirledi, fazlasını istemez. Sıkıştığı herzaman yanındaydım. Kadının çalışmayan köpek gibi bir kocası var. Bir kızı çok zeki dersaneye gönderemedi, böyle şeyleri söylemek ayıptır ama biz gönderdik. Kız şimdi hukukta okuyor. Yani bizim ilişkimiz biraz farklı oldu. Mesela ben içerden x abla deriim bana hemen canım buyur der. samimiyiz, Allahım bozmasın.

yani normal o zman sizden çok almaması

bende diyetisyen kontrolünde diyete başladım 10 günde 1 kg verdim. Emzirme diyeti yapıyorum. Evdede plates yapmaya başlayacağım.

ya ben diyetisyene gitmiştim ya 40ım çıkar çıkmaz yapamadım saatlerinde yemeyi falan bıraktım

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
:D sağolun cnm. hepsi maşallah ayrı ayrı güzel bebişlerimizin. Rabbim hepsini kem gözlerden korusun.
babybanz di yanlış hatırlamıyorsam, bir marka vardı. onun gözlükleri bantlı arkadan. Tuna taktırmadı. bunlar chicco. hoşuna gidince dayanamayıp aldık. güneşe çok rahat çıkıyor. hep sakınırdı. doktora danıştım da, abartmadığınız sürece sorun yok dedi tatlışım...

canım tunaya kim bakacak, ne kadara? Bi görüşme yaptınmı? Devrek küçük bir yer ilişkiler sıcaksa iyi bir bakıcı bulursun..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sanırım dondurma zamanı olduğu için dondurma üretiliyormuş..
Kışa tekrar çıkar diye umuyorum.. gerçi her markettede satılmıyor..

Bu arada herkese merhabalar.. Benim oğlanın uykuları yarım saatlik olduğu için ve hemen boş bulduğum vakitlerde de Kuran okumaya çalıştığım için epeydir giremiyordum.. Umarım herkes iyidir..
Ben yirmilik diş çıkartıyormuşum sabah dişçiye gittik.. Yanağım hafif şişti umarım çabuk atlatırım..

Geçmiş olsun canım ben 32 yaşındayım hala çıkaramadım o meret dişleri.

Canımcım Selime karşı komşum evinde bakıyor, bana gelen ablada temizliğini rahatça yapıyor. Ben çalıştığım için iş dışındaki her zamanım selimin olsun istiyorum, ev işi yapmak, yemek ütü felan uğraşmak istemiyorum. Bazen her iş istediğim gibi olmuyor ama evimde düzen var bu hoşuma gidiyor. Selimi odası, eşyaları hep temiz, kıayafetleri ütülü. Bence düşün, haftada 2 gün yarım gün gelsin. Bakıcı Adayla ilgilenirken oda temizlik yapsın. Ama güvenilir birini bulmak gerek. bana gelen abla 5 yıldır geliyor aile gibiyiz. Çoçukalrına ders çalıştırırım, hastane sorunlarını eşim halleder. Ben onu çok kolluyorum oda bana karşı çok hassas. Doğumdan sonra bana çok güzel yemekler yapıyordu ve şöyle diyordu. Amann tanselim yeki SÜTÜMÜZ olsun:) Yani bu kadar benimsemişiz birbirimizi..

Ben de öyle birini bulsam keşke ama çok zor canım.İstanbulda pek çevrem yok, bu tip şeyler çevre işi malum...Güvenilir birine ulaşmanın yolu kayınvalidemden yada görümcemden geçiyor ki onu da ben hiç istemiyorum.
Ama böyle arkadaşın yardımcısı bi gün gelsin, bu sefer bilmemkiminki gelsin, hadi şunu ben hallederimle de olmuyor.
Düzene sokmak lazım.Ama başında durmadan da nasıl olur bilmiyorum...
Adanın bakıcısıyla biz samimi değiliz.Samimi değiliz derken ben kadının samimiyetine inanmıyorum.İşine gelmezse beni yarı yolda koyar gibi geliyor, bencil ve kendine dönük sanki.
Ama çocuğuma çok şefkatli ve iyi bakıyor diye,şu an devam ediyoruz bakalım.
Temizliği ona emanet edesim de yok yani.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yani normal o zman sizden çok almaması

ya ben diyetisyene gitmiştim ya 40ım çıkar çıkmaz yapamadım saatlerinde yemeyi falan bıraktım

İşe başlayınca daha düzene girer, anne bakıcak Şahine 1 kap yemeğinide pişirir. Bide hayatım emziriyormusun, ben soygar bira mayası kullanıyorum sütü artırıyor gibi geldi. Eşimde mayanın sütü sulandırdığını söylüyor..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
İşe başlayınca daha düzene girer, anne bakıcak Şahine 1 kap yemeğinide pişirir. Bide hayatım emziriyormusun, ben soygar bira mayası kullanıyorum sütü artırıyor gibi geldi. Eşimde mayanın sütü sulandırdığını söylüyor..

emziriyorum ama eskisi kadar sık değil tabii
içiyorum arada unutuyorum çünkü
sulandırması kötümüymüş

Aşkolsun sana emi.... Neyse bakalım yaşın kaç bari onu söyle..

şahsi soru almıyorum artık teşekkür ederim :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Geçmiş olsun canım ben 32 yaşındayım hala çıkaramadım o meret dişleri.

Ben de öyle birini bulsam keşke ama çok zor canım.İstanbulda pek çevrem yok, bu tip şeyler çevre işi malum...Güvenilir birine ulaşmanın yolu kayınvalidemden yada görümcemden geçiyor ki onu da ben hiç istemiyorum.
Ama böyle arkadaşın yardımcısı bi gün gelsin, bu sefer bilmemkiminki gelsin, hadi şunu ben hallederimle de olmuyor.
Düzene sokmak lazım.Ama başında durmadan da nasıl olur bilmiyorum...
Adanın bakıcısıyla biz samimi değiliz.Samimi değiliz derken ben kadının samimiyetine inanmıyorum.İşine gelmezse beni yarı yolda koyar gibi geliyor, bencil ve kendine dönük sanki.
Ama çocuğuma çok şefkatli ve iyi bakıyor diye,şu an devam ediyoruz bakalım.
Temizliği ona emanet edesim de yok yani.

Ben 10 yıldır Konyadayım. Eşim hayret ediyor nasıl bu kadar saglam çevren var diye. Ben insanları çok önemserim. İşteki arkadaşımıda, apartman görevliisnide. Bu özelliğimin bana dönüşü çok iyi oluyor. Bana gelen abla ile tranvayda tanışmıştım 6 yıl önce. O ağlamaklı hali çok dokunmuştu. Sonra böyle şeyler gelişti.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar