littlesunshine
Daimi Üye
Selimin bingildagi erken kapandı gibi, doktorumuz kafa çapı iyi dedi. Sizin bebislerin doğduğunda kaçtı şimdi kaç
Dogumda 36cm 2hafta once 44 cm. 1lira kadar acik hala bizim ust taraf
Selimin bingildagi erken kapandı gibi, doktorumuz kafa çapı iyi dedi. Sizin bebislerin doğduğunda kaçtı şimdi kaç
Demetcimm cok gecmis olsun sizede sukur ki bisi yokmus
Selam kizlarr. İyi bi gece gecirdik. 3 e kadar bekledim sonra yanima aldim kuzuyu uyuduk beraber. Biraz erken uyandi bugun huysuzdu diger gunlere nazaran. Sabahtan beri ikinci kakayi yapti norrmalde gunde 1 kez yapiyo bazen 2 gunde 1. İlki normaldi ikincisi ishalle karisik kati. Neyse buna da sukur. Bisi olsa cikardi heralde bu saate kadar dimi. Gida zehirlenmesi 1 saatle 8 saat arasi cikarmis ortaya.neyse cirliyo minigimm. Gideyim de oynasayim azcik
Demetcimm cok gecmis olsun sizede sukur ki bisi yokmus
Selam kizlarr. İyi bi gece gecirdik. 3 e kadar bekledim sonra yanima aldim kuzuyu uyuduk beraber. Biraz erken uyandi bugun huysuzdu diger gunlere nazaran. Sabahtan beri ikinci kakayi yapti norrmalde gunde 1 kez yapiyo bazen 2 gunde 1. İlki normaldi ikincisi ishalle karisik kati. Neyse buna da sukur. Bisi olsa cikardi heralde bu saate kadar dimi. Gida zehirlenmesi 1 saatle 8 saat arasi cikarmis ortaya.neyse cirliyo minigimm. Gideyim de oynasayim azcik
Teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, bilin bakalım beni dün gece kim ziyaret ettiiiiii? Hıhıııııı bildiniiiiiz; diş perisi İlk de anneme gösterdim. Annemin parmağını tutup ağzıma soktum, annem elleyince inanamadı, çok şaşırdı. Şimdi sürekli ağzımı açmamı bekliyor. Ama ııı açmıcam merak etsinler biraz. Darısı da henüz çıkaramayan kardeşlerime olsun. Hepinizi ellerinizden öperim. Yazan: Duru bebek![]()
Günaydııııınnnnn.....
DEMET ve ECRİN canım gecmis olsun ikinize de Allah korusun her türlü kötülükten
dün gelen milupa paketinden cıkan 2o gr'lık kasık mamasını yaptım yedirdim aksam..daha once kasık maması yedirmemistim hic 7o cc de sulandırın diyo ama belki ilk sefer icin koyu olur diye 9o cc de sulandırdım ben..bir sutlac kasesini doldurdu nerdeyse ve Hira daha agzındakini yutmadan ikinci kasıgı bekledi (masallah diyim) sevdi walla yaa..alıp aksamları yada oglen bir ogun yedirsemmi diye dusunuyorum ? tavsiye eden var mı ?
Oyyyy kurban olurum seni yaradana, annecinin gözü aydın, darısı topic kardeşlerinin başına inşallah
Teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, bilin bakalım beni dün gece kim ziyaret ettiiiiii? Hıhıııııı bildiniiiiiz; diş perisi İlk de anneme gösterdim. Annemin parmağını tutup ağzıma soktum, annem elleyince inanamadı, çok şaşırdı. Şimdi sürekli ağzımı açmamı bekliyor. Ama ııı açmıcam merak etsinler biraz. Darısı da henüz çıkaramayan kardeşlerime olsun. Hepinizi ellerinizden öperim. Yazan: Duru bebek![]()
Doğduğunda 34,2 ydi canım, geçen ayki kontrolde 40,2 ydi.
Bence yedir yaaa hem tok tutar.
İnşallah Azoş teyzemiz
ooy oy yerim ben duru'yu masallah oh bee gordunmu annesi cocugun bisi yemek istememesinin sebebi cıktı ortaya apacıksende rahatla artık..hayırlı ugurlu olsun inci tanesi
Simuş, yokmu yeni fotosu duru'nun ? yada koydun da ben gormedimmi acep? cunku dun sahin ve kuzeyi kacırmısım sanırm..ha yok kız kuzeyin incilerini gordum sahin'i kacırmısımm
sağol teyzesi, valla doğru diyon. demek ondan bişe yemek istemiyomuş küçük kuzum teyzesi. ama biz bilemedik. dizanteriye o kadar yoğunlaştık ki hiç aklımıza gelmedi
Var kız var. dur da koyiiim size artistik bi poz
bende yedirmek istiyorum ama esim dedi ki dun,
ooh simdi Hira bunu severek yedi diye sen baslarsın gunduzden aptamil oglen meyve sonra yogurt aksam kasık maması derken emzirmezsin artık ohhh dedi boyle imalı bi sekilde...
sacmalama dedim ne alakası var ulen bu cocuk 1o gun sonra corba da yicek neyin tartısması ki bu..istahsız cocuk olsa daha mı iyi demi?hazır yiyo cok sukur vereyim diye ugrasıyorum ama esim beni suclar gibi konusuyo sanki ben vermek istemiyorum anne sütü..e doymuyo cocuk napayım !!! -kizgin
yaaa eşin enden bu kadar karşı ek gıdaya anlamadım ki... sen ona desene bak anne sütünün besleyici değeri 6. aydan sonra %50 oranında azalıyor, artık çocuğun ihtiyaçlarına yetmiyor. dünya artık 4. aydan sonra ek gıdaya başlıyor, bu kadar müdahaleci olma diye.