2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kizlar

bugun sabah elayi yeniden gotirdum doktora köprücük kemigi kirilmis kuzumun ondan dönmüyormus ellettirmiyomus kendine moralim öyle bozukki kendimi sucluyorum 2 gundur.sargi yada alci olmuyormus o kemige kendiliginden kaynayacakmis bugun biraz daha oynatiyor kolunu en azindan eline verdigim oyuncagi tutuyor.her baktigimda icim ciz ediyor yavruma bi anlik dalginlik nasil yaparim diyorum daha buyuk seylerde gelebilirdi basimiza buna sükür deyip kendimi teselli etmeye calisiyorum.ama cokk ama cokkk uzgunum benim kolumu kanadimi kirdilar sanki.....

offf..nazom coook gecmis olsun yaa hay Allah'ım gorulmez kaza iste uzme kendini daha fazla olur boyle seyler hepimiz duse kalka buyuduk cocuklarımızda duscek tabi napalım Allah beterinden saklasın

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın yavrular...

dun gece donduk ankaradan hele sukur..insanın evi gibisi yok ama burası fena sıcaktı ter icinde uyuduk yaa :(( bu gece balkonda yatmayı planlıyoruz bakalım..Hira orda kucaktan kucaga gezdi gezdi dun donerken arabada feryat etti hep kucak istedi..
ordan kızıma baston puset aldık mothercare'den indirimdeydi..bide soft book diyolar ya ondan aldık minik kitap yumusak boyle elleyince poset gibi hısır hısır ses cıkarıyo uzerinde farklı dokular var cok sevdi bakıyo yemeye calısıyo falan :D hira da pepenin ''cisimiz tuvalete kakamız tuvalete' sarkısına bayılıyo :kahkaha:
bende bakıyorum simdi hoppala mı alsam yurutec mi alsam diye...
bide milupa dan paket gelmis banada ama esim aldı bugun daha bilmiyom ne var icinde bilen varmı

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Babuşum benim oğlan tatillerimizde hem ayakta hem salıncakta sallanmaya alıştı birde gak dese birileri koşuyordu evdede aynını istedi.Salı günü temizlik vardı işimde çoktu birde eve geldiğimizden beri geceleri uyumuyordu kısacası çok bunaldım büyük oğlana yaptığım gibi atıyım yatağına ağlasın uyusun dedim öğlen uykusunda yatırdım tabiki çok ağladı sonra bi baktım yüzüstü yatmış uyuyor çok sevindim geceleri beşikte uyandığı zaman dönmek istiyordu bende kalkmak istiyor zannedip zorla sırtüstü yatırıyordum meğerse yüzüstü yatmak istiyormuş o gece odasında yatırdım gece 3 de kalktı mama verdim tekrar uyudu beşikte tekrar yatması bile olaydı bu 3.gecemiz maşallah güzel uyuyor yatak geniş birde sert ondanmıdır bilmem 1 hafta daha bekleyip beşiği kaldıracam artık odasında uyusun bence odası olanlar arada yatağında yatırıp yavaş yavaş alıştırsınlar

Ben gündüzleri yatağında yatırıyorum canım, taaa doğumundan beri yatağını yadırgamaz sanırım.
Ada da geceleri dönüyor.Ama nasıl :D
Ayaklarını havaya dikiyor, uyuyor ama bi yandan.Sonra küt diye yana devriliyor, sonra da vücudunun kalanını çeviriyor.
Tüm bunları yaparken uyanmıyor ama :D
Yan uyuyor öylece bi süre, deli :huhuu::utan:
Hatta dün gece fotoğrafını çektim, kalabalıklaşalım koyarım bakarsınız :D:D

Günaydın yavrular...

dun gece donduk ankaradan hele sukur..insanın evi gibisi yok ama burası fena sıcaktı ter icinde uyuduk yaa :(( bu gece balkonda yatmayı planlıyoruz bakalım..Hira orda kucaktan kucaga gezdi gezdi dun donerken arabada feryat etti hep kucak istedi..
ordan kızıma baston puset aldık mothercare'den indirimdeydi..bide soft book diyolar ya ondan aldık minik kitap yumusak boyle elleyince poset gibi hısır hısır ses cıkarıyo uzerinde farklı dokular var cok sevdi bakıyo yemeye calısıyo falan :D hira da pepenin ''cisimiz tuvalete kakamız tuvalete' sarkısına bayılıyo :kahkaha:
bende bakıyorum simdi hoppala mı alsam yurutec mi alsam diye...
bide milupa dan paket gelmis banada ama esim aldı bugun daha bilmiyom ne var icinde bilen varmı

Hoşgeldin canım, hadi geldiniz sağselamet.
Milupa paketinde pek de bişey yok.
Bi silikon kaşık var, ama kutulu olması güzel.Dışarı çıkarken filan temiz muhafaza edilebilir.
Ama ben wee'nin silikon uçlu kaşıklarını kullanıyordum.Onlara göre hem sert hem de ağız kısmı büyük, bebenin ağzına girmesi zor.
Bir de sütlü pirinçli mamanın numunesi var.
Diğer şeyler kağıt mağıt ıvır zıvır :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben gündüzleri yatağında yatırıyorum canım, taaa doğumundan beri yatağını yadırgamaz sanırım.
Ada da geceleri dönüyor.Ama nasıl :D
Ayaklarını havaya dikiyor, uyuyor ama bi yandan.Sonra küt diye yana devriliyor, sonra da vücudunun kalanını çeviriyor.
Tüm bunları yaparken uyanmıyor ama :D
Yan uyuyor öylece bi süre, deli :huhuu::utan:
Hatta dün gece fotoğrafını çektim, kalabalıklaşalım koyarım bakarsınız :D:D

Hoşgeldin canım, hadi geldiniz sağselamet.
Milupa paketinde pek de bişey yok.
Bi silikon kaşık var, ama kutulu olması güzel.Dışarı çıkarken filan temiz muhafaza edilebilir.
Ama ben wee'nin silikon uçlu kaşıklarını kullanıyordum.Onlara göre hem sert hem de ağız kısmı büyük, bebenin ağzına girmesi zor.
Bir de sütlü pirinçli mamanın numunesi var.
Diğer şeyler kağıt mağıt ıvır zıvır :D

demi..zaten tutupta bi kutu aptamil gondercek halleri yoktu :D
sagol babusum evet geldik sag salim cok sukur..
bendede bambinonun silikon uclu kasıkları var...
birazdan yogurt yapcam ama gunluk sut yok bildigimiz kutu sutten yapcam napayım esim aksam gelirken getircek günlük sütü -kizgin

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
demi..zaten tutupta bi kutu aptamil gondercek halleri yoktu :D
sagol babusum evet geldik sag salim cok sukur..
bendede bambinonun silikon uclu kasıkları var...
birazdan yogurt yapcam ama gunluk sut yok bildigimiz kutu sutten yapcam napayım esim aksam gelirken getircek günlük sütü -kizgin

Bence bugunluk verme canım yapma uzun ömürlü sütten.Akşam eşin getirince yaparsın.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simuşum sende şu meyve filelerinden varmı?
İçini doldurup eline versen, oyuncak gibi oynayıp ağzına götürür emer mi acaba? Aklıma bu geldi.
Bir de biraz salatalık vs. versen emermi dişlermi dedim ama koparırsa tehlikeli olabilir dimi.Muz filan için de geçerli aynı şey.
Hani ağızlarına götürmeyi seviyolar ya.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
oğlanı bırakacak kimsem yok ki şu an. eşim şehir dışında, ailem yazlıkta. en erken yarın gidebilirim...inşallah geçer o zamana ama pazardan beri ağrıyor gerçi, dün tavan yaptı.

ay yine bayram tantanası var di mi yaa? benim eşimin akrabaları da burada üstelik, her bayram bi de onlar çıkar, annesi darılıyorlar der...bu bayram gitmek istemiyorum ben de, bakalım nasıl kaçacaz?

Evet nefret ederim bayram tantanasından. İlk evlendiğimiz zaman ilk bayramımızda eşimin ailesinin yanında kalmıştık, şaka gibi. Ne yaptın gittin mi doktora? Geçmişi daha yeni okuyom valla bişe yazdınsa görmedim kusura bakma balıııım.

canım çok geçmişler olsun ya :( valla annem derdi de inanmazdım. onlar hasta olacağına biz olalım. çok mahzunlaşıyorlar. ben Tunaya hastanede serum takılacağı zaman öyle bir anırarak ağlamışım ki, herkes (Rabbim esirgesin) ölümcül bir rahatsızlık var sanmış. Ağlarken kendimden geçmişim, tokatla kendime geldim. Canı acıyacak diye ben mahvoldum. Allahım kimseye yaşatmasın, biz de bir daha tecrübe etmeyelim inşallah...
Doktor meyve verme demiş ama ben sormuştum muza, şeftaliye müsade etmişti. yoğurt da verebilirsin demişti. Tuna onları daha severek yiyordu...
İştahsızlığına gelince, bizde de var. İnan az önce sinirimden bağırdım. Sonra kendimden iğrendim. Bacak kadar çocuktan ne istediysem. Üzme sen de kendini. Sıcaklardan da etkileniyorlar besbelli. Ondan da vardır bir miktar iştahsızlığı. Kayınvalidemlerin evi dubleks. ve yatak odalarına gündüz nerdeyse hiç çıkılmıyor, salon desen ona keza, bahçe yanıyor kavruluyor. bodrumu temizlediler de orda geçiriyoruz gündüzleri. akşam da arabasında uyuyor, 11 gibi içeri alıyoruz bahçeden. Sıcak bunaltıyor minnoşları... Hepsi huysuz oldu, boşa değil :(

Haklısın Lidılım sıcak bizi bile vurdu. sabah her tarafım tutulmuş bi şekilde kalkıyorum haftalardır. e terle soğu terle soğu normal de.. dediğin gibi onlara bişe olunca biz dayanamıyoz işte... evlat güzel ama dünyanın en zor şeyiymiş..

Simuşum en azından böyle bir girişimi olmuş. Bayramda görüşmeme kararı almış, bunu net ifade etme cesareti olmasa bile. Gelişme yani.
Keşke benimki bu aşamaya gelse.
Asla ailesine karşı böyle bişey yapmaz asla.
Mecburuz onları pışpışlamaya.
Allahtan akrabalarıyla filan araları yok da milleti gezmiyoruz.

İnsan eşini,dostunu en çok bu zamanlarda tartıyo dimi simuşum...Çok özleyen akrabalar filan nedense bu dönemlerde girdikleri deliklerinden bi türlü çıkmıyolar.

Babuşum benim eşimin ailesi bana hep der ki seni çok seviyoruz, kendi kardeşlerimizden farksızsın. Lafü güzaf işte! Kendi kardeşlerinizden farksızım da 9 aydır evdeyim 1 kere aradınız mı? ama lafa gelince en süslü laflar onlarda. Ben eşimden ciddi ciddi soğudum ailesi yüzünden. geçen dedim ki bak çocuk hasta oldu 1 kere arayıp da geçmiş olsun dediler mi? hemen savunma mode on; haberleri yok ki, ben abimle daha önce konuşmuştum ona söylediğim şeyler aramızda kalıcak söylememiştir ablamlara. 2 gün sonra abisiyle muhabbetimiz; her gün beni arayıp duru nasıl olmuş, hastalığı iyileşmiş mi diye soruyolar. buyur burdan yak. melek melek benim eşimin ailesi. baksana ne kadar merak etmişler kızımı da eşimi de beni de aramak yerine amcayı arayıp soruyolar. bunu duydum ya bi eşimin abisini seviyodum, şimdi onun da ajanlık yapmasına afedersin .ok izin veririm!

hoşgeldin simuşum tekrar çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin kuzuya
iştahsızlık uyumamaları genelde var heralde tabii hastalıkta tuzu biberi olmuş

Saol Laylam. Allahım dermansız dert vermesin inşallah. gerçi kuzular söz konusu olunca terlemelerinden iştahsızlıklarına insan herşeye üzülüyo anlamadım nası iş. :)

benim sıpa yere serdiğim yorganın üstünde oynamıyor hiç, basıyor çığlığı. yanına ben de yatarsam bir 5-10 dk duruyor en fazla. nasıl oyalayacağımı şaşırmış durumdayım, hep kucakta kendi kendine oturabilse oynar mı bilmiyorum ama çok yoruldum. bu aylarda aldığınız ve oyalayabilen oyuncaklar var mı kızlar?

Ben daha yeni fisher price ın mıydı neydi bi futbol topu var hareket ettirdikçe şarkı söylüyo sayı sayıyo vs vs ondan aldım. sanki sevdi oynuyo.

Simuşum canımcım aile desteği olmadan çoçuk büyütmek çok zor. Benim ailem şehir dışında olmasına ragmen herzaman yanımda oldular. eşimin ailesi ise bizimle aynı şehirdeler hiç destekleri olmaz aman istemiyorumda hiçbişey onlardan. Bende yanıma temizlik, yemek ve ev işleri ile ilgilenecek bi kadın aldım. Doğumdan beri yanımda her işi yapıyor, eşimde parasını verecek mecbur. Bazen artık Selim büyüdü sen yemek felan yaparsın diyor inan oaralı olmuyorum. Ben belimden rahatsızım Selimle ilgileneyim başka hiç bir iş umrumda değil. Simuşum sende yanına böyle bir kadın bul yükün azalır.

düşündüm Tanselim ama ben evdeyim, çalışmıcam bi süre. temizliğe zaten arada birini alıyodum o da boşboğaz çıktı ondan da vazgeçtim. şimdi mecbur herşey üstüme kaldı, eşim alalım diyo ama ben istemiyom ay ne biliim bi cins oldum çıktım ben de yaaa...

kızlarrrrr... Hepinizi cok ozledim. Nasılsınız?

Evde oldugum icin giremiyorum internete pek. Batuhandan ve sıcaklardan hicccc fırsaat kalmıyor.

Beni sorarsanız ben iyiyim. Gecen afta doktora gittim bebisim 5-6 gun kadar kucuk gornuyormus. Doktor gec yumurtlamadan kaynklanıyor dedi. Onun dısında birsey yok cok sukur.

Batusu sorarsanız cok mızmız olduk biz. 2 tane disimniz cıktı alttan. Eline ne gecse agzına alıyor. Bi de kendi ayagını azına almaya basladı sıpa nasıl beceriyorsa o bacagı kaldırıp agzına sokmayı :)))

Uyku duzenimiz gunduzleri pek yok daha dogrusu ben 2-3 saatte bir uyutuyorum ama 10-15 dk falan uyuyor. Gece masallah 11 de yatırıyorum sabah 5 de acıkıp da uyanıyor sonra benle geri yatıyor 8 de kalkıyoruz.

Bizden boyle haberler sizde ne var ne yok? Hamis var mı aranızda :))) :sirin:

ooo dişlerinz hayırlı uğurlu olsun. darısı hem size diğerlerine hem de bizim gibi çıkmayanlara olsun. hamiiiiiş miiii? hamiş ne arar lö bazarda? :D en hızlımız sensin, ne kadar genç o kadar hızlı demek ki :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşum dur sakin ol.Bieşyler düşünelim dur hele.Netten filan bakalım canım benim, ne yapıp kandırabiliriz.Dur hemen bi araştırayım ben.

Simuşum sende şu meyve filelerinden varmı?
İçini doldurup eline versen, oyuncak gibi oynayıp ağzına götürür emer mi acaba? Aklıma bu geldi.
Bir de biraz salatalık vs. versen emermi dişlermi dedim ama koparırsa tehlikeli olabilir dimi.Muz filan için de geçerli aynı şey.
Hani ağızlarına götürmeyi seviyolar ya.

Ay Babuşum denemediğim şey kalmadı yaaa. suyla pirinç unuyla muhallebi yaptım içine pekmez kattım yemedi, kaşık mamalarını (sütlü pirinçli ve tahıllı) yemedi, kavanoz mama deneyeyim dedim yemedi, sebze çorbası-tarhana çorbası yemedi, sma sulu kıvam mama içmiyo, beni emmiyo. sadece suyla yaşıyo kaç gündür... meyve filesine dün şeftali koydum yüzünün halini görmeliydin, anında öğürdü. valla o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ah kuzum benim kıyamam.Yavrum benim yaaaa.
Nazom geçmişler olsun tekrar tekrar....
Kendini suçlama canım kazayla insan ölüyo derler, kaza bu, sen bilerek isteyerek yapar mısın hiç.
Allahım beterinden saklasın, korusun evlatlarımızı Yarabbim.Esirgesin,bağışlasın.

oy benim nazlı kuzuma geçmişler olsunnnn. çok üzüldüm Nazom, tez zamanda ağrısı geçsin, kemik de kaynasın. Rabbim beterinden korusun.

Bebegimm cok uzuldumm cok gecmis olsun. Kiyamamm kuzuma da yavrum ya. Cabucak iyilesir insallah. Sende uzme kendini elde degil ama kaza nihayett. Yorgunluk var iki yavrunu sorumlulugu var ustunde sicaklar vs dalabiliyo insan. Benim kiz ben bakarken kut diye dustu kafa ustu gordugum halde anlayamadim bi anda oldu.kendini suclama o yuzden. Allah beterinn korusun

kuzummm:( çok geçmiş olsun nazom. kıyamam ya... bununla geçmiş olsun ne diyim nasıl teselli edeyim bilemedim.

bu ara hepimizin üzerinde karabulutlar dolanıyor ama hayırlısı...

Çok geçmiş olsun balım yavrum acısı varmış demek bunada şükür diyelim Allahım beterinden korusun

Kayrayı sonunda yatağında kendi kendine uyutmayı başardım bugün 3. gün daha iyi sanki gecede rahattım inşallah böyle devam eder odasında yatağında daha rahat etti sabaha kadar yüz üstü yatıyor tek derdi yüz üstü yatmakmış tabi beşikte yapamıyordu 2 gecedir odasında yatıyor bu hafta böyle giderse beşiği kaldıracam birde bizimkininde el hep kulakta dünden bu yana ağrısa ağlar kaşınıyo heralde diyorum yada yeni keşfediyor

ay annemm kıyamam yahu
köprücük kemiği kırığı jokey hastalığıdır genelde onların hep kırılır
Allah tez zamanda şifa versin her yediği içtiğin paça olsun çabuk kaynasın

ben hiç otobüse binmed,m ccnm bilmem huyuna suyuna bağlı
yazdıklarını çok zor okuyorum renginden dolayı cnm

ek gıda ne zor işmiş yaaa emzirmek ne güzeldi
bugün ocakta unutup etini yaktım zaten :S

ay dur kız
benim koca dün akşam dedi ki
prenses ctesi istersen sinemaya git ben bakarım oğluma

boşanmayı düşünmeyi ertelesem mi acaba :deli:

Lilacs canım sana yazacaktım dün aniden çıkmam gerekti eşim çıkışa gelmiş.Biz normalde hoppalada oyalıyorduk eğleniyordu ama geçen hafta minik bir havuz aldım içine su koydum azcıcık..Onu bıraktım, ayaklarını çırptı, çığlıklar attı, serinledi.Hergün oynuyor şimdi suda..Tabi yine başında durmak gerek..Bu sıcaklarda başka hiçbirşey oyalamıyor benim oğlumu.

Ah nazom bununla geçmiş olsun inşallah.Çok üzüldüm.Seni de çok iyi anlıyorum her ne kadar kendini suçlama desem de faydası olmayacak biliyorum.

bebeğim benim çok geçmiş olsun kuzuma msjımdada ilettim 1 dkda bile düşebilirdi her dk yanlarındada olamayızki rabbim korusun bebeklerimizi üzme kendini tez zamanda iyileşir inşallah hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez...

ayy, kıyamam canım ya...ama küçük daha annesi, güzelce kaynar o merak etme sen, kendini suçlama diyecem ama insanın elinde olmuyor tabi, ama kaza bu, Allah beterinden esirgesin...

işte benimki de anca benim omzumda uyuyor, ama ben ayakta olacam...

benimki de hep bakarım der ama hiç bakmaz...

ben keçi sütüyle yapıyorum artık, 4 saatte güzel tutuyor...

azom, havuz aldık ama yazlıkta bıraktım onu, çok güzel oynuyor onda evet de benim ev her yer parke, deli gibi su sıçratıyor onda oynarken, cesaret edemem eve.

canım cok uzuldum tekrar gecmiş olsun, Allah beterinden sakınsın saklasın...
seni anliyorum ama kaza bu canım, herşey bizler için, kendini toplar o minnoş, annesi üzülme sen...

offf..nazom coook gecmis olsun yaa hay Allah'ım gorulmez kaza iste uzme kendini daha fazla olur boyle seyler hepimiz duse kalka buyuduk cocuklarımızda duscek tabi napalım Allah beterinden saklasın

canlarım benim hepinize cok tesekkür ederim.ela her gün bi öncekine göre daha iyi dün gece yan dönüp uyumus mesala kesinlikle bacağını bile cevirmiyordu.verilmiş sadakamız varmıs.işin acığı ben eşimle papaz olucaz diye beklerken o cok destek oldu.oysa kaç gündür birbirimizi yiyip duruyoduk havadan sudan sebeplerden.ama baktı ben kendimi cok paraladım o da cok destek oldu.valla sok oldum onun o tepkisine.kendisi coookkk kıl bi adamdır böyle konularda.

sizleri cok seviyorumm.iyiki varsınız..bilgisayardan bakasam cep telefonundan bakıyorum merak ediyorum.hepinizi kocamann kocaman öpüyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
NAZOM canım tekrar çok geçmiş olsun bitanem Allahım beklesin yavrularmizi.
SIMUSUM bitanem bebeklerde kansızlık istahsizlik yaparmış bakildimi kan sayımına

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ahhhh senin kadar tavırlı olabnilsem keşke malesef olamıyorum çünkü şu var ben silsem kandi ailemide sildirtir bana eşim hiç kabahatleri yokken bile

all işte seri imalat bu erkek kafaları madem bu kadar anacılardı evlenmeselerdi onların totosunun dibinde yaşlansalardı hıhhhh aynı durumu ben yaşadım lohusayken bana konulan tavırı paylaşmak bile istemiyorum ama kabahatli ben oldum o günden sonrada aramız düzelmedi zaten ailesiylee bir çocuk ailede neleri değiştiriyomuş yarabbi

Ooooo ben eşime sürekli diyom, evlenmeseydin sen keşke, her hafta bi ablanla yaşayıp dursaydın diye. Ama sen bence benim gibi tavırlı olma hatta hiç kimse olmasın. Sonra herşey daha zor oluyo. ben kendimi tutamadığımdan böyleyim. her canımı yakan şeyi çat pat yüzlerine söylüyom. gerek var mı tartışılır...

cnm ben de yalın tene geçtim ama kesmediler telimi

sen sizinkilere de mi gitmek istemiyon canım

Yok Hayatım istemiyom bizimkilere de gitmek. Bide ve telefonu zaten kullanmıyoduk ki bide üstüne her ay fatura ödüyoduk kendimiz kapattırdık yani.

selam kizlar

bugun sabah elayi yeniden gotirdum doktora köprücük kemigi kirilmis kuzumun ondan dönmüyormus ellettirmiyomus kendine moralim öyle bozukki kendimi sucluyorum 2 gundur.sargi yada alci olmuyormus o kemige kendiliginden kaynayacakmis bugun biraz daha oynatiyor kolunu en azindan eline verdigim oyuncagi tutuyor.her baktigimda icim ciz ediyor yavruma bi anlik dalginlik nasil yaparim diyorum daha buyuk seylerde gelebilirdi basimiza buna sükür deyip kendimi teselli etmeye calisiyorum.ama cokk ama cokkk uzgunum benim kolumu kanadimi kirdilar sanki.....

Yaa Nazom, olacağı varmış... İnan çok üzüldüm okuyunca içim gitti ama diyecek bişey de bulamadım. lütfen sen de kendini suçlama. olacağı engelleyemiyoruz işte... Hayatım ın dediği gibi kurşun mu döktürsek nedir? hepimizin bebelere bişe oldu. Allahım sen koru yarabbim.....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sanırım bu ara tüm bebişler iştahsız ela da öyle.önceden kucagıma her aldığımda kafasını gögsüme vururdu meme emmek için umrunda bile değil simdi.meyveye bayılırdı simdi ağız kilitlemeyi öğrendi.ama ver eline limonu yalasın.manyak bebe limon yiyip duruyor sofrada eline gecirirse.bide ela bu ara cok terliyor yattığı yer özellikle kafası ter içinde kalıyor yatağı ıslatıyor teri.sizinkilerde böyle mi.:durbun: şimdi düştü ya ben otu-poku bağlarım buna:ayk:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selimin aşıları yapıldı bugün, kuzum cok ağladı.esimde nerdeyse aglayacadi,bu hali çokhoşuma gitti:kahkaha:kahkaha:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ooooo ben eşime sürekli diyom, evlenmeseydin sen keşke, her hafta bi ablanla yaşayıp dursaydın diye. Ama sen bence benim gibi tavırlı olma hatta hiç kimse olmasın. Sonra herşey daha zor oluyo. ben kendimi tutamadığımdan böyleyim. her canımı yakan şeyi çat pat yüzlerine söylüyom. gerek var mı tartışılır...

Yok Hayatım istemiyom bizimkilere de gitmek. Bide ve telefonu zaten kullanmıyoduk ki bide üstüne her ay fatura ödüyoduk kendimiz kapattırdık yani.

Yaa Nazom, olacağı varmış... İnan çok üzüldüm okuyunca içim gitti ama diyecek bişey de bulamadım. lütfen sen de kendini suçlama. olacağı engelleyemiyoruz işte... Hayatım ın dediği gibi kurşun mu döktürsek nedir? hepimizin bebelere bişe oldu. Allahım sen koru yarabbim.....

saol balım.dicek bişey bende bulamadım güzel bi halt yedim işte :( bencede kursun döktürelim hepsine hepimize.belki kendilerine gelirler.bide su sıcaklar bitsin artık ankarada yanıyoruz ya.zaten uykumuz gramlaydı şimdi perişanları oynuyoruz.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ay Babuşum denemediğim şey kalmadı yaaa. suyla pirinç unuyla muhallebi yaptım içine pekmez kattım yemedi, kaşık mamalarını (sütlü pirinçli ve tahıllı) yemedi, kavanoz mama deneyeyim dedim yemedi, sebze çorbası-tarhana çorbası yemedi, sma sulu kıvam mama içmiyo, beni emmiyo. sadece suyla yaşıyo kaç gündür... meyve filesine dün şeftali koydum yüzünün halini görmeliydin, anında öğürdü. valla o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam....

kuzuuum sen benim bebekliğimi anlatıyorsun :D annemle biraraya gelseniz de sana anlatsa. Duru ne ki benim yanımda? mahallenin kedileri semirilmişti senin sayende diyor hep. bir kaşık bana, 3 kaşık kedilere :kahkaha:

zorlama, emiyorsa seni, bekletip tekrar dene bir süre sonra. ek gıdaya birşekilde ilerde alışacak da, asıl sıkıntı mama almaması bence. en rahat beslenebileceği şey şuanda. benim naçizane görüşüm önce mama üzerinde dur. biberon almıyor mu hala? ve sma dışında mama denedin mi? ben de Tunaya vermeye başladım ya, bir ay olacak nerdeyse. doktor ilk sma dedi diye onunla başladım. bizimki içiyor ama ben ısısına bakarken tattım da, tadı ne iğrenç onun ya, sonra aptamil ve similac denedim. onlar daha güzel gibi. belki daha aradığını bulamamıştır...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
sanırım bu ara tüm bebişler iştahsız ela da öyle.önceden kucagıma her aldığımda kafasını gögsüme vururdu meme emmek için umrunda bile değil simdi.meyveye bayılırdı simdi ağız kilitlemeyi öğrendi.ama ver eline limonu yalasın.manyak bebe limon yiyip duruyor sofrada eline gecirirse.bide ela bu ara cok terliyor yattığı yer özellikle kafası ter içinde kalıyor yatağı ıslatıyor teri.sizinkilerde böyle mi.:durbun: şimdi düştü ya ben otu-poku bağlarım buna:ayk:

Tuna da dehşet terliyor cnm. sürekli değiştirip duruyoruz bodyleri. o derece yani... 39 derece-40 derece olmuş. ne yapsın kuzucuklar :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selim 6 ayı doldurdu, ben daha ek gıdayatam baslamadim.cok yavasmi gidiyorum acaba.mamada vermiyorum. Biraz yoğurt ve meyve yiyor. Anne sütü alıyor, birazda su.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar