2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bi sürü görüşmeye gittim, randevusu ayarlanıp bu hafta gideceklerim de var simuşum. Başvurduğum heryerden görüşmeye çağırıyolar hamdolsun.
Ama illa hepsinde aklıma oturmayan bişeyler var.
Kiminin yeri bana uzak, kiminde cumartesi yarım gün çalışma var, kiminin her bişeyi berbat :)
Bakalım nasip kısmet,hakkımda hayırlısı.
Cumartesi gittiğim firma çok iyi.Evden arabayla 7 dk.da gittik.Ofisleri uzay üssü gibi, 5 yıldızlı otellere taş çıkarır, insanın içini açıyo. Çalışma saatleri 08:00-17:00 ki bu benim için bi nimet.Ama gel gör ki ctesi 09:00-13:00 arası da çalışma var.Bakalım hayırlısı bir yer olacak ama neresi...Bakacağız.Rabbim hayırlısını versin.

babusum hakkında hayırlısı olsun ama bence cumartesi 9-13 calısma sorun degil..goz acıp kapayana kadar gecer o 4 saat..bunu dısında hersey kafana yattıysa bence tekrar dusun..bende gunde 12 saat calısan biri olarak ve surekli ayakta ! ne demek oldugunu biliyorum o yuzden 4 saat hoop diye geciverir :2:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
evet babusum yaa..Allah bu kadarını verdi demekki bizlere de napalım hepimiz emebilcekleri son damlaya kadar emzirmek isterdik gonlumuzden gecen buydu ama demekki nasip kısmet meselesi..napalım Rabbim esirgesin artık her turlu hastalıktan..

bende mama sandalyesi almayı dusunuyorum ve pismanım su an ayrı ayrı sallanan besik yok şu yok bu alana kadar kraft ın mama sandalyesini almadıgıma..hem yatıyodu sallanan besik oluyodu hem yukkseliyo mama sandalyesi oluyodu..ohh kafama s...cayım -kizgin

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Hoşgeldiniz canım...Ben de tatilde çok bunalmayacağımı düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum...
Bakalım biz napıcaz :D
saol canım hosbulduk..hiç korkma,hiç bişeyide takma kafana tatilde ağlasın yırtınsın sonucta susuyor.sen dinlenmene bak canım.
Bi sürü görüşmeye gittim, randevusu ayarlanıp bu hafta gideceklerim de var simuşum. Başvurduğum heryerden görüşmeye çağırıyolar hamdolsun.
Kiminin yeri bana uzak, kiminde cumartesi yarım gün çalışma var, kiminin her bişeyi berbat :)
Cumartesi gittiğim firma çok iyi.Evden arabayla 7 dk.da gittik.Ofisleri uzay üssü gibi, 5 yıldızlı otellere taş çıkarır, insanın içini açıyo. Çalışma saatleri 08:00-17:00 ki bu benim için bi nimet.Ama gel gör ki ctesi 09:00-13:00 arası da çalışma var.Bakalım hayırlısı bir yer olacak ama neresi...Bakacağız.Rabbim hayırlısını versin.
bu bahsettiğin iş bence yani kendi fikrim gayet olumlu gibi babusum.cumartesi yarım gün sorun değil gibi.eğer diğer sartlarıda iyi ise kabul et.zaten su anki iş yerine git gelleri hesaplasan o yarım günü ordan cıkarırsın.

Hoşgelmişsiniz gezmeciler sizi:)
rahat tatil yapmana sevindim datlum ohhhh sefanız olsun
eşim hala küçük bebekle tatile gidilmeyeceğinden yana Batur bile ikna edemedi bende pek istemiyorum ağustos sonu yakın biryerlere gideriz dedi 2-3 günlüğüne bakalım
bizim doktor aşıları bitene kadar denize ve havuza girmesinin sakıncalı olacağını söyledi sizde sormuşmuydunuz?

saol balım hosbulduk.valla laylam hiç korktuğum gibi olmadı hatta cok güzeldi.ha tabi bazı seyler daha kısıtlı ama sonucta 5 aylık bi bebekle olabileceklerin en iyisiydi.canım bizim doktor bi sakınca görmedi deniz ve havuz için zaten havuzda cok kalmadı 5 dk kadar.denizede kafası girmedi.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

saol canım hosbulduk..hiç korkma,hiç bişeyide takma kafana tatilde ağlasın yırtınsın sonucta susuyor.sen dinlenmene bak canım.

bu bahsettiğin iş bence yani kendi fikrim gayet olumlu gibi babusum.cumartesi yarım gün sorun değil gibi.eğer diğer sartlarıda iyi ise kabul et.zaten su anki iş yerine git gelleri hesaplasan o yarım günü ordan cıkarırsın.

saol balım hosbulduk.valla laylam hiç korktuğum gibi olmadı hatta cok güzeldi.ha tabi bazı seyler daha kısıtlı ama sonucta 5 aylık bi bebekle olabileceklerin en iyisiydi.canım bizim doktor bi sakınca görmedi deniz ve havuz için zaten havuzda cok kalmadı 5 dk kadar.denizede kafası girmedi.

Nazom tatilin güzel geçtiğine sevindim.biz antalyaya gittik bende keyif aldım tatilden, eylülde biyerlere daha kaçalım diyoruz

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Canım bu iş bence sana uyar, haftasonunu düşünme bence. Eşin cumartesi çalışmiyorsa adayla ilgilenir.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Oooo Babuş, bence bu iş süper görünüyo. Hem eve 7 dk hem de çalışma saatleri çok düzenli. Valla bizde bile yok böyle çalışma saati. Cumartesi yarım gün çalışmayı bence hiç dert etme. Biz bütçe dönemi cumartesi pazar sabah 9 da gidip gece Allah ne verdiyse, 11-12-1-2 hiç belli olmadan çalışıyoruz. Hem de 3-4 ay. Onun haricinde de sürekli şehir dışı toplantılar eğitimler oluyo en kısa süreni 3 gün, en uzunu 1 ay. Bu da devlet memurluğu haaa. :D :D

tatlım, hepsine bakmadım ama ilki super song lardandı, ben de her gün bingo ve santa yı izlettiriyorum oradan. seviyorlar sanırım di mi?

Evet seviyolar galiba. Benimki en çok santa yı sevdi, yeşil ekran çıkınca duramıyo yerinde maşallah :D

Kizlar buarada bisey dicem dicem unutuyorum hep.
Ada muhtemelen solak.
Kac kisi ayri zamanlarda farkettik bunu.
Sizler yavruslarin hangi ele yatkin oldugunu hic farkettiniz mi?
Ada mesela hep sol elini emiyo,basini sol elle kasiyo (yada kasima benzeri hareket iste neyse o), cingiragi sol elle tutuyo ama vurmak isterse sag elle tutup sol elle vuruyo ses cikarsin diye.
Ayagini agzina sokmaya calisirken de capraz ayagi alirsiniz ya sagi aliyo bu kez....
Sanirsam solak.
Bilimadamlari uzlasamamislar genetik olup olmadigi hakkinda ama esim de solak benim.

Ben uzundur dikkat ediyorum Babuş ama daha netleştiremedim, çünkü 2 elini de aktif kullanıyo. Yani birini daha çok kullansa ben de dicem ama daha belli değil bizim :)

Benim kuaforevdemislerr sayisaldan para ciksa ne yaparsin? Demis ki bir dizi estetik oerasyon yaptiririm:deli: karnini gerdirms yaglarini aldirmiss gayett de guzel olmuss. Bende dedim ikinciden sonra aldirayim gerdireyimm bi guzell. Tabi ikinciyi yaparsam.:benmi: catlakarda gidiyomuss baya. Du bakayimm su jillian işe yaramazsa yapicamm kocamin cebine bi guzellik. Dun gece o oyle deyince gaza geldim. Dedimm ikinciyi de yaparsam yapayim daa sonra bide goguss estetigi yaptirayim. İkinci bi olsun da. Sonra olur tabi dedi. -kizgin

Kiz bunlarda genetikk sanss durumu varr. Hicbiyerlerinde bisi yok. Bi benimkinde acik gobek varr. Onada sen beni gobegimle sevdin diyo. Dogru diyo:deli: neyse bakayimmbelki jilliann ise yararr. Bi baslayamadim.

Bendee yilllaraa yaydimm siiiiimmuuuusssss amaa yaydiktan hemen sonra duygulari m beynime karsi cikiyo. Azoss da aksam yemek yemeyerek zayiflamis. Bende mi ole yapsam ki

Kız Ecrin kesin vardır bi yerinde çatlak. İyi bak sen. :D Olmadı başka bişe bul; çok kıllsısın epilasyon yaptıralım de mesela :D :D Ahahahhahaha akla geeeeeeeel :deli:

selam kızlar noruyonuz ???
ya ben bu cocugu emziriyorum ama doymaıgını hissediyorum mesela su an parmagını emiyo kuzum..mama vereyim mi ki ? ooff yarabbim of neden bizim sutumuz bu kadar cabuk kesildi ki :aglayan:

Biz de aynı durumdayız Bebikom. Bide üstüne ne mama alıyoruz ne çorba ne meyve....

Babuuuuuuş, Laylaaaa ve mama sandalyesi alan diğer kızlar; ne aldınız mama sandalyesi? Memnun musunuz? Masaya yanaştırdığınızda masayla aynı hizaya geliyor mu? Yükseklik ayarı nasıl? Bide bebişler kendilerini hızla geriye doğru ittirseler sandalyenin dengesi nasıl?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar selam herkese

napıyonuz ne var ne yok tatil bakmaktan aptalım çıktı
var mı önemli bi hadise

biz perşembe sabahı çıkıyoruz yola Allah'ın izniyle
babam arabasını verdi
araba ne markaaaaa bilin bakalımmmmm
ŞAHİNNNNNN :kahkaha: :kahkaha:
yolculuk Saros Körfezi Yayla Köyü
1 hafta kalıcaz
wireless yok telden girebilirsem bakarım size
inşallah güzel geçer ve rahat :)
hepinizi özlicem

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar selam herkese

var mı önemli bi hadise

babam arabasını verdi
1 hafta kalıcaz
hepinizi özlicem

Ay bugün ben de seni sordum kııııız. :D

Biz işte bildiiin gibi. Halimize şükür. Nihayet yere karar verebilmişsin. İnşallah çooooooooooooooookgüzel bi tatil olur Hayatım. Ben de seni özlerim :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Yaa acaba benim kızımda laktoz intoleransı mı var? :acep:

süt alerjisi mi demek istiyon

Ay bugün ben de seni sordum kııııız. :D

Biz işte bildiiin gibi. Halimize şükür. Nihayet yere karar verebilmişsin. İnşallah çooooooooooooooookgüzel bi tatil olur Hayatım. Ben de seni özlerim :)

zaten bi sen sorarsın beni canımmmmm
evet yaaa o kadar zor yer bulduk ki anlaamam kıçım çatladı yer bulcam diye
sapol canım inşallah güzel geçer
sen napıyo miniş napıyo

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
süt alerjisi mi demek istiyon

zaten bi sen sorarsın beni canımmmmm
evet yaaa o kadar zor yer bulduk ki anlaamam kıçım çatladı yer bulcam diye
sapol canım inşallah güzel geçer
sen napıyo miniş napıyo

Evet evet süt alerjisi. Bu aralar gece 1-1.30 gibi uykusundan bas bas bağırarak uyanmaya başladı. Ve uyanınca tekrar uyutmak bazen 1, bazen 3 saat sürüyor. Sürekli ağlayıp aynı büyük insan gibi gaz çıkarıyor. Sıkıntılı yani. Anlamadım neden. Çözmeye çalışıyom, olmadı yarın doktorunu arayıp sorcam. Belki ek gıda vermeye çalışıyorum ya ondandır. Gerçi bugün sağlık ocağındakiler kabak verme, kabak gaz yapar dediler ama bilmiyom.
Kız burda herkes merak eder seni, deme öyle. Cıssss :D :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Babuuuuuuş, Laylaaaa ve mama sandalyesi alan diğer kızlar; ne aldınız mama sandalyesi? Memnun musunuz? Masaya yanaştırdığınızda masayla aynı hizaya geliyor mu? Yükseklik ayarı nasıl? Bide bebişler kendilerini hızla geriye doğru ittirseler sandalyenin dengesi nasıl?
simuşum ben kraftın mama sandalyesini aldım sırt kısmı 3 kademeli ayak koyma yeri kalkıyo daha rahat oturuyor uzatarak yükseklik ayarıda geriye falan kendini ittirse bile sandalye kıpırdamıyor bizimki sevdi yani dur resminide koyayım
kızlar selam herkese

var mı önemli bi hadise

babam arabasını verdi
1 hafta kalıcaz
hepinizi özlicem

güle güle gidin canım kafanı dinle eğlenmene bak
umarım şahinde sorun çıkarmaz

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Evet evet süt alerjisi. Bu aralar gece 1-1.30 gibi uykusundan bas bas bağırarak uyanmaya başladı. Ve uyanınca tekrar uyutmak bazen 1, bazen 3 saat sürüyor. Sürekli ağlayıp aynı büyük insan gibi gaz çıkarıyor. Sıkıntılı yani. Anlamadım neden. Çözmeye çalışıyom, olmadı yarın doktorunu arayıp sorcam. Belki ek gıda vermeye çalışıyorum ya ondandır. Gerçi bugün sağlık ocağındakiler kabak verme, kabak gaz yapar dediler ama bilmiyom.
Kız burda herkes merak eder seni, deme öyle. Cıssss :D :D

ne veriyon ki süt alrejisi düşündün cnm
kabak havuç patates bana da dedi ver ama benim ki sevmedi yemiyo ben de zorlamıyom

geçen eşantiyon aptamil pirinçli muhallebisi vardı onu yaptım bayıldı gitti bugün aldım onu yedirdim yine 65 cc suya hepsini bitirdi
60 cc de mama içti
beni emdi uyudu maşallah

benim dr şey dedi
havuç kabak patatesi haşladığın suya yap mamayı fransızlar öle yapar suyuyla sebzeye alıştır dedi
benim dr da asortik çok tatlı bi kadın :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

simuşum ben kraftın mama sandalyesini aldım sırt kısmı 3 kademeli ayak koyma yeri kalkıyo daha rahat oturuyor uzatarak yükseklik ayarıda geriye falan kendini ittirse bile sandalye kıpırdamıyor bizimki sevdi yani dur resminide koyayım

teşekkür laylacım inşallah :)
aa mama sandalyesi mi aldınız çok güzelmiş güle güle kullanın ama sen oturtuyon mu 6 aydan evvel

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Güle güle kullanın Laylam. Yaa benim bu zilli maşallah çok hareketli. Bumbonun ödüllü koltuğu var ya, hani devrilmez, sarsılmaz güvenle oturtulabilen :D hıh işte onun ön kısmındaki aksamı çıkarıyo, bide kendini poposundan öyle bi ittiriyo ki, eller kollar havaya doğru kalkıyo ve koltuktan çıkıyo bi şekilde. O yüzden özellikle sordum geriye kendini atınca sağlam duruyo mu sandalye diye. :deli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar merhaba, nasılsınız?
gecmişe kabaca baktım, tam inceleyemedim..

'''Tunaya cok gecmiş olsun Gül..cim inşallah cabuk toparlar...

''' Simuşcum canını hiç sıkma sen elbet kilolar da alınacak, mamalarda istenecek inşallah... Noyanda kilolu degil valla tombikleşemiyo cocuk biturlu, neyse saglıklı olsunlar gerisi mühim degil...
''' Babuş hayırlı olsun işin...
'' NAzo gördüm resimlerinizi süperkler.. nasılmış anacım sıcaklar de bana, işte oyle çekiyoruz biz Ekime kadar sonra bir ayda sıcak ama 30-35 arası daha normal oluyo yanim...

Kızlar canlar hepinizi cok özledim, siz de beni ösledinis miiiii???:utan::utan::utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ne veriyon ki süt alrejisi düşündün cnm
kabak havuç patates bana da dedi ver ama benim ki sevmedi yemiyo ben de zorlamıyom

geçen eşantiyon aptamil pirinçli muhallebisi vardı onu yaptım bayıldı gitti bugün aldım onu yedirdim yine 65 cc suya hepsini bitirdi
60 cc de mama içti
beni emdi uyudu maşallah

benim dr şey dedi
havuç kabak patatesi haşladığın suya yap mamayı fransızlar öle yapar suyuyla sebzeye alıştır dedi
benim dr da asortik çok tatlı bi kadın :)

Aptamilin sütlü pirinçli kaşık maması ve 7 tahıllı bi maması varmış onlardan aldım vermeye çalıştım. Verdim diyemiyorum çünkü 20 cc alıyosa, zaten 10 cc sini tükürüyo. Geceki gaz sancılarından öyle düşündüm balım. Bide fransızların usulü anlamadım. Haşladığın sudan sebzeleri çıkarıp mı mamayı yapıcaz? Yani suyla birlikte eziyorum da ben sebzeleri...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar merhaba, nasılsınız?
gecmişe kabaca baktım, tam inceleyemedim..

'''Tunaya cok gecmiş olsun Gül..cim inşallah cabuk toparlar...

''' Simuşcum canını hiç sıkma sen elbet kilolar da alınacak, mamalarda istenecek inşallah... Noyanda kilolu degil valla tombikleşemiyo cocuk biturlu, neyse saglıklı olsunlar gerisi mühim degil...
''' Babuş hayırlı olsun işin...
'' NAzo gördüm resimlerinizi süperkler.. nasılmış anacım sıcaklar de bana, işte oyle çekiyoruz biz Ekime kadar sonra bir ayda sıcak ama 30-35 arası daha normal oluyo yanim...

Kızlar canlar hepinizi cok özledim, siz de beni ösledinis miiiii???:utan::utan::utan:

Ben özledim ben özlediiiim :D

Biz iyiyiz tatlım. Siz de iyi misiniz? İstanbulda mısın halen? Tatil nası gidiyo?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar