Mama SMA kullanıyorum, diğerlerini vermek istemiyorum, çünkü şeker miktarları yüksek. Aptamil verdim bir iki defa onu da içmedi. Benim kızımın biberona ve kaşığa alerjisi var sanırım. Anlamadım ki...

Bide üstünü örtmeden yatırınca üşümüyor mu? Benimkine ben üst yarım kollu çıtçıtlı body giydiriyom altına bazen bişe giydirmiyom bazen pijama altı giydiriyom. Hava durumuna göre davranıyom yani. Mesela dün gece pijamayla yatırdım üstüne de babasının atletini giydirdim, gece uyandığında kulak memesi donmuştu yavrumun...
Keşke Duru da yese meyve yoğurt falan. Hiç değilse işe yarar bişe girer midesine. Valla iştahsız çocukla uğraşmak zor bişe...
Bebikom direkt yatırmış odasına. Ben de mi öyle yapsam naaapsam. Eşimin kömürlükten yatağı çıkarmasını beklersem bu çocuk 5 yaşına kadar yatar yanımızda. :kahkaha: Du bu akşam besmele çekip yatırayım bakalım naapcak...

Zaten bizim de yan odamız zillinin odası
Kız biz de seni çok özledik gel artık daaa. Salla misafirleri de. Hergün geleni misafirden saymıyoz artık takılın kafanıza göre, ben de takıliim de gel de 2 sohbet edelim

Bu arada geçmişi okumaya çalışırken gördüm eşin ameliyat mı olmuş yanlış anlamadıysam... Çok geçmiş olsun, umarım ciddi bişe değildir... Öpüldün bebeeeeeem :sirin:
Maşallah emmeye emiyo da, boş emiyo. süt olsa neyse! Bence şükret haline ki 3 saatte 40 cc çıkmış. Benim 30 cc çıkan sütüm şöyle çıktı: tek memeyi en son 12 saat önce emzirmiştim ki, ondan 1 çay kaşığı çıktı. Diğerinden de en son 6 saat önce emzirmiştim ve 30 cc çıktı. Bunun haricinde Duru biberonu, kaşığı, şırıngayı herşeyi reddediyor. Kilo verdi. 400 gr kaybetti 1 haftada. Belki de halen kaybetmeye devam ediyor, tekrar tartmadım çünkü.
Çok geçmiş olsun Pikoşum. İnşallah yan etkisiz sorunsuz atlatırsınız... Ben yaptırmıcam 2. dozu.