inşallah tutmustur canım bi sorun yoktur haber ver bizede..ben gecen gun korkumdan test yaptım cok sukur bisi cıkmadı..bole bi mide bulantısı olmustu Hira da emmek istemiyodu suphelendim daha regl olmadıgımdan anlayamadımda..neyse gecti...
erkek mayosu konusunda esin genelde ne renkleri seviyosa o renklerden bak kısa mı uzunmu seviyo ona gore sec..en olmadı siyah-laci-gri bu renkleri sever erkeklerin cogu
tutmussss
dünya kadar mayo sort baktım yaa ya ben hakikatten mayo özürlüyüm yada mallar dandikk. arkadas hersey mi koca koca yazılı baskılı yanar dönerli olur yaa. :bitter:
ahhh ben hamileyken dahada fena durumdaydım son günlere kadar çalıştımm eymende erken dogunca.... işte
hehehe yok kız kardeşlerim l beden giyiniyoo kadar olmazda 190 bekliyorum ben şimdiden oğlumu
oda güsell babasını geçiyo şimdikiler cnm bea 186 babamız
billabong yada ouksilver marka bir mayo almanı öneririm form bornovada vardır bu markalar ayrıca 10 sene kullan yıpranmıyo ve şortları çok klas çok çabukta kuruyo ecrinim
billabong da silver da aynenn bol baskılıydı cnmm. beni yine dümdüzz nike paklar heralde. foruma gitmedim agorayla boyner e gittim. ama yinede secemedim
kızz 190 a l kısa gelmiyomu. benim tocam bile xl giyiyo 176 hemen hemen bütün markalarda. neyse cnmm l olsun daha ii yorulmasın kzıımmm