2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
inşallah tutmustur canım bi sorun yoktur haber ver bizede..ben gecen gun korkumdan test yaptım cok sukur bisi cıkmadı..bole bi mide bulantısı olmustu Hira da emmek istemiyodu suphelendim daha regl olmadıgımdan anlayamadımda..neyse gecti...

erkek mayosu konusunda esin genelde ne renkleri seviyosa o renklerden bak kısa mı uzunmu seviyo ona gore sec..en olmadı siyah-laci-gri bu renkleri sever erkeklerin cogu :tskler:

tutmussss:D cok da güzel tutmuss gidip nezosa göstermek lazım ama neyse dua etsin seviyorum onu bi daha dogursam yine ona giderim:D agrsızı var mı dedi oldu ama 2_3 gündür yok dedim olur spiralde ama artık olmaz pek dedi. kanama falan olmadı bende cok ii dedi. 6 ay sonra ikinci kontrol. dr bey bu kesin korur mu dedim.. dünyanın en güvenilir 2 yönteminden biri bu digeri dogum kontrol hapı dedi. eger dogru takıldıysa kimisi bunu takamaz cünkü dedi 99.9 korur için rahat olsun dedi. insallah dedim bende ne diim. bi hafifledimm bi hafifledim sorma. artık hap içmek zorunda diilim. ay snu test yapmak zorundada degilim:1:

dünya kadar mayo sort baktım yaa ya ben hakikatten mayo özürlüyüm yada mallar dandikk. arkadas hersey mi koca koca yazılı baskılı yanar dönerli olur yaa. :bitter:

ahhh ben hamileyken dahada fena durumdaydım son günlere kadar çalıştımm eymende erken dogunca.... işte

hehehe yok kız kardeşlerim l beden giyiniyo ;) o kadar olmazda 190 bekliyorum ben şimdiden oğlumu

oda güsell babasını geçiyo şimdikiler cnm bea 186 babamız

billabong yada ouksilver marka bir mayo almanı öneririm form bornovada vardır bu markalar ayrıca 10 sene kullan yıpranmıyo ve şortları çok klas çok çabukta kuruyo ecrinim

billabong da silver da aynenn bol baskılıydı cnmm. beni yine dümdüzz nike paklar heralde. foruma gitmedim agorayla boyner e gittim. ama yinede secemedim:D biri kocama dogum gününde mayo hediye eder insallah:D

kızz 190 a l kısa gelmiyomu. benim tocam bile xl giyiyo 176 hemen hemen bütün markalarda. neyse cnmm l olsun daha ii yorulmasın kzıımmm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarrr. d
n avm ye gittikk. anamm bu defne kuzu yedi beni yedii:D 1_2 saat arabada idare etti. sonra bi geldi kucaga aksama kadar.. herkesee bi sırıtmalarr bi kahkahalarr. bide basımı tutuyo tutuyo iki eliyle kafasını boynuma sokuyoo gülüyoo kıkır kıkır.. hadi için el versin de koy arabayaa:deli:

el kol da hiç durmadıı askıları cekiyo sacımı cekiyo yakamı cekiyo. biberon vermiyim deidmm hipp in organik kavanooz meyve püresini aldımm. arabada kendini bi saga atıyo bi sola. yada kasıkla beraber ayagını da agzına sokuyo:D kasıga hani bebekler su isteme hareketi yapar ya buu buuu öle yapıyoo mamayı fokurdatıyo yada püüüüü yapıyo heryer mama oluyo:D saat 9 da artık pil bitti cıkmaan bişi atıstıralım dedik. ne tepsi koydu ortada ne bardakk. bütün masalar da bize güldüü.. ben kola içiyorum pipetten o da iki eliyle alttan yakalamıss aynı anda kola bardagınınn kıcını kemiriyo:kahkaha: dünn bittti yaa artık bana karada ölüm yokk:deli:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Bugun arkadaslarim geliyor ikisinin de fatma yaslarinda kizi var...
Bugun kizim arkadas ortami yapcek kendine teyzeleri...
Umarim hepsi ayni anda aglamaz:1:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar mujdemi isterim sizden.

Hamileyim gene subat annesi oluyorum.. İstemeyerek hamile kaldım ama napıyım yapıcak bisey yok mecbur dogurucam gene..

Doktora gidicem biazdan daha sonra gelismeleri haber veririm size.

Hee bu arada gormcem de hamile ikimiz de subatta doguruyoruz aynı ay hamile kalmısız sansa..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kýzlar mujdemi isterim sizden.

Hamileyim gene subat annesi oluyorum.. Ýstemeyerek hamile kaldým ama napýyým yapýcak bisey yok mecbur dogurucam gene..

Hee bu arada gormcem de hamile ikimiz de subatta doguruyoruz ayný ay hamile kalmýsýz sansa..

anammmmmmm......
hayirli ugurlu olsun canim biraz erken olmus ama netcen....
allah tamamina erdirsin saglikla.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

Hamileyim gene subat annesi oluyorum.. İstemeyerek hamile kaldım ama napıyım yapıcak bisey yok mecbur dogurucam gene..

Hee bu arada gormcem de hamile ikimiz de subatta doguruyoruz aynı ay hamile kalmısız sansa..

ayyy dünyammmm sokk oldummm:ayk: ama sen sevininnce bende sevindimm-kop hayırlısıyla kucagına al insallah balım.. ay nası bakcan kızz ikisine kücük kücükk.gerci ikisi bir büyürr gider daha güzel de ne bilimm ayy.. hayırlıı bi evlat olsun insallahhh saglıklıı cnmm. tebrik ederimm tekrarr

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

Allahim sana geliyorum...
Saka bi yana hayirli olsun canim..bu karari olgunca karsilamana sevindim zira ben olsam bakirkoyun yolunu tutmustum deli gomlegiyle:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
32 yasinda oldugumdan kelli iki uc seneye kadar bi daha dogurmam lazim eger ikinciyi istiyosam benim de.o geldi bak simdi aklima.

beni bekle babuss beraberr yapalımm sona tek basına hamilelikkk cekememm cocukk büyütememm gari:D ne varmıss yasında bi tanıdık 38 yasında ilk bebesine hamileydii. gecti artık erkenn ebeveynlikk dönemii sen dünyamla bize bakma:D

calmmmdownn ikiciye ne gerekk ben simdii kafada huniyle geziyorummm:D ikincidee hunimi de bulamam heralde:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
beni bekle babuss beraberr yapalımm sona tek basına hamilelikkk cekememm cocukk büyütememm gari:D ne varmıss yasında bi tanıdık 38 yasında ilk bebesine hamileydii. gecti artık erkenn ebeveynlikk dönemii sen dünyamla bize bakma:D

calmmmdownn ikiciye ne gerekk ben simdii kafada huniyle geziyorummm:D ikincidee hunimi de bulamam heralde:D

sen benim kac yasinda oldugumu okumadin sanirsam :D
seni beklersem elimde bastonla coluk cocuk pesinde kosarim :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

:D:Dbu topikte kafasinda huni olmayan yok sanirim zira ben her aksam yatarken cikarip koyuyorum basucuma sabah bes gibi takiyorum can havliyle:D
Buarada babus sana da katiliyorum yas itibariyle ve calisma hayatina tam donus icin ikinciyi de aradan cikarmam lazim ama hangi kafayla:deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:D:Dbu topikte kafasinda huni olmayan yok sanirim zira ben her aksam yatarken cikarip koyuyorum basucuma sabah bes gibi takiyorum can havliyle:D
Buarada babus sana da katiliyorum yas itibariyle ve calisma hayatina tam donus icin ikinciyi de aradan cikarmam lazim ama hangi kafayla:deli:

yokk resmi aksesuarımızz huni:D
bence herkesin normal hayatına dönmek içinn kacc cocuk yapıcaksaa kısa aralıklarla yapması lazım. defne 10 yasına gelse ben bi daha ikinciyi yapamam misall. hazır oturmamaya alısmıskenn öbürü de büyüsün gitsin. gittim bide 10 yıllık ria taktırdımm:deli: planım 2 sene ama bakalım artıkın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar