2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Amin canım.Cümlemizinkini esirgesin Rabbim.
Kendine benzetmenin formülü var kız vereyim de uygulayın ikincilere :D

hahahaha hadi ya varmıymıs oyle bi formul :cokkomik:
gerci ben kendim istemistim babasına benzesin diye o yuzden uzulmedim ama az bucuk bi yeri de bana benzeseydi ı ıh demezdim hani :D

(yok kız ne ikincisi Hira bana bi omur yeter :) )

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aman yarabbi maşallah suphanallah babuş, çooooookkkkk tatlı bu kızzzzz :utan:

Teşekkür ederiz azoş teyzemiz :utan:
Bal damlıyo heryerinden bu sitenin minnoşlarının hepsinin :bebecik

hahahaha hadi ya varmıymıs oyle bi formul :cokkomik:
gerci ben kendim istemistim babasına benzesin diye o yuzden uzulmedim ama az bucuk bi yeri de bana benzeseydi ı ıh demezdim hani :D

(yok kız ne ikincisi Hira bana bi omur yeter :) )

var kız uygula bak pişman olmazsın :dance::huri:
bizim babamız da diyoki elleri,kolları,ayakları bana benziyo :)
cidden benziyo ama ikisinde de ikişer tane mesela :vecihi:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Teşekkür ederiz azoş teyzemiz :utan:
Bal damlıyo heryerinden bu sitenin minnoşlarının hepsinin :bebecik

var kız uygula bak pişman olmazsın :dance::huri:
bizim babamız da diyoki elleri,kolları,ayakları bana benziyo :)
cidden benziyo ama ikisinde de ikişer tane mesela :vecihi:

neymiş yontem peki babusum ?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar bugun ogluma 3-4 kasık mercimek corbasından icirdim icti ve cok sevdi daha icirsem icerdi ama ben zararı olur belki diye daha vermedim. Herseyin tadını alsın istiyorum.

Artık evin icinde cogu zaman atlet kilotla dolasıyo oglum ya da kısa kollu cıtcıtlı body le dolasıyor. Gunde 2 defa banyo yaptırıyorum cogu zaman ama en az 1 kere mutlaka yıkıyorum.

Oglum yatmak istemyor artık surekli oturmak oyun oynamak istiyor. 4.5 aylık olduk.

Aklıma gelenler simdilik bu kadar sizden ne haber :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Kızlar bugun ogluma 3-4 kasık mercimek corbasından icirdim icti ve cok sevdi daha icirsem icerdi ama ben zararı olur belki diye daha vermedim. Herseyin tadını alsın istiyorum.

Artık evin icinde cogu zaman atlet kilotla dolasıyo oglum ya da kısa kollu cıtcıtlı body le dolasıyor. Gunde 2 defa banyo yaptırıyorum cogu zaman ama en az 1 kere mutlaka yıkıyorum.

Oglum yatmak istemyor artık surekli oturmak oyun oynamak istiyor. 4.5 aylık olduk.

Aklıma gelenler simdilik bu kadar sizden ne haber :)

merhaba canım,

maşallah paşana. biz de iyiyiz, Tuna artık yerinde duramıyor. döne döne halı üstünde dolaşıyor. yatarken dahi kafasını kaldırıyor. yok böyle bir güç. ben 5 dk kaldırsam 5ay boynum ağrır ben de birşeylerde tattırıyorum yavaş yavaş. dün şeftali ve kayısı püresi yedi. şeftali kabız kayısı ishal yaparsa diye 2sini birlikte verdim. bunların dışında, burası da çok sıcak, yaz kıyafeti uygulamasına geçtik sonunda :D
gündüzleri okulla ev arası mekik dokuyoruz. öğretmen teyze ve amcaları oğlumu çok seviyorlar diye annem getiriyor, beraber dönüyoruz. çok keyif alıyor... güneşe çıkınca yanakları al al oluyor, yiyesim geliyor

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
merhaba canım,

maşallah paşana. biz de iyiyiz, Tuna artık yerinde duramıyor. döne döne halı üstünde dolaşıyor. yatarken dahi kafasını kaldırıyor. yok böyle bir güç. ben 5 dk kaldırsam 5ay boynum ağrır ben de birşeylerde tattırıyorum yavaş yavaş. dün şeftali ve kayısı püresi yedi. şeftali kabız kayısı ishal yaparsa diye 2sini birlikte verdim. bunların dışında, burası da çok sıcak, yaz kıyafeti uygulamasına geçtik sonunda :D
gündüzleri okulla ev arası mekik dokuyoruz. öğretmen teyze ve amcaları oğlumu çok seviyorlar diye annem getiriyor, beraber dönüyoruz. çok keyif alıyor... güneşe çıkınca yanakları al al oluyor, yiyesim geliyor

Aynen oyle little'm benimki de kafayı kaldırıyor surekli ayaklarla kafa surekli kalkma pozisyonunda ben de mecbur oturtuyorum yoksa durmuyor. Emeklemeye de basladı gibi bizimki masallah bayagı ilerliyor yuz ustu ayagından biraz destekle.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sağol tatlım. trakya kızanı olduğu belli olsun beyaaaa :eek: yüz hatları ve vücut yapısı eşim, ama renkler bizim taraf :D bu ara büyüdü gibi maşallah ya. yada hava ısınınca heryeri daha bir ortaya çıktı. Noyanım nasıl?

eheheh :) olsun beya...
saol ccanım nasıl olsun sıcaklardan bunaldı sankim, gerçi klima fırıldak hersey var ama genede işte, hamd olsun iyiyiz canım...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar :utan:

Bugün 5 ten beri ayaktayım. Gece de 12 gibi yatmıştım. Anlayacağınız haşat olmuş durumdayım...

Nazom ve Pikem merak etmişsiniz sağolun... :utan: Bugün birkaç defa geldim ama evde temizlik vs de olunca ve benim zilli huzursuz durunca ne okuyabildim ne bişe yazabildim... Neyse; Sabah 8.30 da doktor randevumuz vardı bildiğiniz üzere, Levent bey çok iyi bir doktor bu yüzden arayanı soranı çok fazla. Muayenedeyken telefonları hiç susmadı. Birkaç defa açmak istemedi ama tlf o kadar ısrarlı çaldı ki nerdeyse ben açacaktım :D :D Önce bizi dinledi, diğer doktorun verdiği menüyü söyledim, iyi cesaret ben veremem dedi. Ben de zaten o yüzden geldik size dedim... Kızımı iyice muayene etti, kalbinde küçük bir üfürüm varmış onu söyledi, ki diğer doktorumuz bunu söylememişti. Ama önemsenecek uğraşılacak bişey değil, takip ederiz dedi. Boyumuzu kilomuzu ölçtü. Kilomuzu o da düşük buldu. 6800 olması gerekirdi dedi. 6260 çıktı. Geçen haftadan bu yana sadece 10 gr almış yani çok üzüldüm... :( Baş çevremizi de küçük buldu. 34 cm doğdu dedim, 34 cm ken %25 lik dilimdeymiş, şuan 39,5 cm ve %10 luk dilime düşmüş dedi. %40 lık dilimde olmasını beklerdim dedi. Genetik te olabilir, onu da takip edelim dedi. Aynı Nazoma söylediği gibi bir liste verdi, ilk hafta 10 cc vericez, 2. hafta 20, üçüncü hafta 40 dedi sanırım. Kağıda yazdı şuan tam hatırlamıyorum. Bunlar kilo aldırma, besleme amaçlı değilmiş. Sadece katı gıdalara hazırlık amaçlı çiğneme egzersizleri imiş. Levent beyin verdiği liste mantığıma daha çok yattı. Ama ben kızıma bunları vermek için henüz kendimi tam olarak hazır hissetmiyorum... Sanki biraz daha zamana ihtiyacı varmış gibime geliyor. Çünkü daha ne kafasını ne vücudunu tam dik tutamıyor, yüzüstü yattığında 10 dk sonra kafasını yatağa gömüyor yani tutamıyor. Kızım bu haldeyken bana nedense hiç hazırmış gibi gelmiyor... Sanırım ben iç güdülerimle hareket edicem... Doğru mu yaparım bilmiyorum ama içimdeki ses bana böyle diyor...

Nazoşum, sana bişe sorcam; Levent bey iyi güzeldi ama Ela üşümüyor mu orda? Oda çok soğuktu, kızım soyundu komple ve Levent beyin sürekli tlf ları çaldığı ve muayene esnasında kızımı bırakıp tlf la konuştuğu için kızımın resmen rengi değişti, çenesi titredi... Bu beni açıkçası çok rahatsız etti. Şuan dua ediyorum ki inşallah hasta olmasın diye. Ben giyinik halimle üşüdüm çünkü orda :S

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben bide şeyi anlamadım...neden tv reklamlarında,internette, doktor sitelerinde, hastane sağlık ocağı vs afişlerinde "ilk 6 ay SADECE anne sütü verin" yazıyolar da 4. aydan itibaren ek gıdaya başlatıyolar? Hani anne sütü yoktur, vardır bebek emmiyodur, vardır anne hastadır veremiyodur vs vs anlıyorum onda yapacak bişe yok da... iyi kötü alıyo bu çocuklar sütü. e o zaman neden ek gıdaya 4 aylıkken başlıyoruz? eğer doğru olan buysa o zaman neden her yerde ilk 6 ay sadece anne sütü diye her yerde pompalıyılar? amaç nedir? anne babaların kafasını karıştırmak mıdır? nedir olay yani?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar