ben yere ayıcıklı bi yorgan tipi minder gibi bişi var onu seriyorumm. orda debeleniyo, dönüyo geri dönemedi mi bagırıyo. ama baya vakit gecriyo. aglarsa da yanıma alıyorum oto koltuguyla nerdeysem işimi yapmaya calısıyorum bi yandan. ama yalnız bırakamıyorum koltukla cünkü hafif meyilli ya benimki de dikilip oturuyo içinde güc alıp kapaklanıvercekler die aklım cıkıyo
ama ben baya zayıfladım ecrinim yabak 170 boyum 50 kg oldum simdi
( olmuyo yani dahada vericem diye odum patlıyo..
hee oje mi...oje ne bacım aaaa ??kız oje surmeyi de unutmusum ii mi artık Hira dogdugundan beri hic surmemistim sureyim kız senin icin bu manikursuz tırnaklarıma
al işte yiine sinirim bozuldu :sapan:
Ah ecrinim ve bebikom bendede var sizdeki hal. İnanın kendimi nasıl bakımsız hissediyorum. Akşam yattığım pijamalar kusmuklu felan, saçlar sürekli toplu. Tırnaklarıma daha geçen aylardan beri ilk defa öje sürdüm. Hakikaten sıkıcı bir hal. Eşim ne hiisediyordur diyorum bazen. O bakımlı halimden eser yok diye. Annemde kızıyor senin için geçmiş ne abartıyorsun kilonu git şık şeyler al, süslen püslen diyor. Demesi kolay diyorum. Geçene akşam özel bir yemeğe katıldık selimde vardı. Güzelce giyindim süslendim orda bi terliyorum. Memeler şişiyor. Bide kızlar ben o gün farkettim bi hızlı yemek yiyorum. Evde selim uyanmadan yiyeyim diye hızlı yemekten alışmışım.
babusuuummm alıntımı kaybettimmsana süt der miyim hiç benn demedimm üzüldügünü biliyorum balım. ama üzülme sen elinden gelen herseyi yaptın nasip buymus.
bende üzülüyorum işte sadece o kadar cok sütüm vardı ki bi süt cocuk edinebilirdim yani. ama bebemi mamadan koparamadım dogdugu günden beri. sonra gündüz de emmemeye baslayınca azaldı kesiliyo.ama nerdeyse dört ay mamaları düsünce 2 ay kalır heralde içmiş bulundu. kesilirsede nasip. sadece cok agladı ya dogdugu 2 gün. emmiyodu. saglıkocagı aglasın dursun eninde sonunda emcek dedi ben dayanamayıp mama verdim. acaba vermesem emer miydi die düsünüyorum. kendimi suclu hissediyorum. bi yandan da 2 gün emmedi uyumadı avazı cıktıgı kadar bagırdı demek böyle olması gerekiyomus diorum. böyle işte..
ama kilo nie demiyim kızz zatii 5 kilo mu 7 kg mu ne aldın ya sen. onu da hemen vermedi miydin.. ben yanlıs mı hatırlıyom yaf. sonradan mı aldın yoksa.ay öldü benim beynim valla yaf
Ecrinim senin aldığın kıyafet oğluma pek yakışıyor. Bi gün resmini çekip ekliyeceğim.bozulmasın bozulmasın. dustan sonra etlerini ittiriver kendin dicem ama dus ne dicen die korktum bi anzayıflık her zaman sismanlıktan iidir cnmm. en büyük markaların bile seri sonlarında 34_32_36 beden ürünler kalır
sür sürr sonrada bana göster
bu arada benim kız sürüne sürüne halının sonunu bulmuss ıslak mendil paketine kafayı gömmüşş. simdide bagırıyo:sok
bende öle düsündüm. sismanların da güzel olabilcegi ile ilgili bi sürü yazı okudum ama gitim denedim ayna öle demiyo
bende cok hızlı yiyorum ya aynen 2 dk da sipsakys:
aymasalllaaahhhhhhh kızz kıyamamm ben onaa ilk kezz görüyorum benn selimi yaffys: pekk tatlıı cnmm allahh nazardann saklasınnn.. nüsünü de görmüşş olduk
bebikom bebek battaniyesi kalnlıgında ama pamuklu kumas
bozulmasın bozulmasın. dustan sonra etlerini ittiriver kendin dicem ama dus ne dicen die korktum bi anzayıflık her zaman sismanlıktan iidir cnmm. en büyük markaların bile seri sonlarında 34_32_36 beden ürünler kalır
sür sürr sonrada bana göster
bu arada benim kız sürüne sürüne halının sonunu bulmuss ıslak mendil paketine kafayı gömmüşş. simdide bagırıyo:sok
bende öle düsündüm. sismanların da güzel olabilcegi ile ilgili bi sürü yazı okudum ama gitim denedim ayna öle demiyo
bende cok hızlı yiyorum ya aynen 2 dk da sipsakys:
canım Selim doğduğunda çok ağlıyordu, annem sürekli kaşıkla mama verdi.Bi gün sinirlendim hazırladım 90 ml mamayı vercem dedim biberonla. Annem yalvarıyor ben kaşıkla yediririm diye. Ben anneme nasıl kıızyorum yıprandım ağlıyor diye. İnan annem bibereon vermedi ve kaşıkla o mamayı 1 saate eşimle yedirdiler. Bende içerde uyumuştum. Annem biberon yeni doğan bebek için tehlike demişti.
anselimm gördün müü siliyorumm
kasık hiç aklıma gelmedi desemys: ben bigün hiç emmemişti o zaman tüm gün kasıkla içirdim sonra nnormale döndü ama günde 6_7 kez emiyodu geceye kadar. simdi 3 kez yiyio gündüz onda da meme almıyo. gece meme alıyo ama zaten gece de ya 2 ya 3 kez kalkıyo. bu gece 12 de emdi sabah gün agarmıstı bi daha emmeye uyandıgında
simdi pompa alıcam gndüz sagarsam emmiş ekisi olur belki
kasık hiç aklıma gelmedi desemys: ben bigün hiç emmemişti o zaman tüm gün kasıkla içirdim sonra nnormale döndü ama günde 6_7 kez emiyodu geceye kadar. simdi 3 kez yiyio gündüz onda da meme almıyo. gece meme alıyo ama zaten gece de ya 2 ya 3 kez kalkıyo. bu gece 12 de emdi sabah gün agarmıstı bi daha emmeye uyandıgında
simdi pompa alıcam gndüz sagarsam emmiş ekisi olur belki
canım selim uyandı şimdi gördüm defnemi çok tatlı ya.. O nasıl bilmiş bakışlarKork sen bı kızdan söyleyeyim. Tam dolap karıştıracak havası var..
aventin pompası çok güzel manuelde güzel elektrikliisde. Tavsiye ederim.
Gündüzleri hergün bi komşuma çay içmeye gidyorum. Şimdi hülya abla aradı, selim uyanınca gelin diye. elmalı pasta yaptım, sütü artırır diyor. Benim bu süt için herkes canla başla çalışıyor. Elmalı pastayı ye nasıl kilo vercen. Yemesen olmaz kadın benim için yapmış