2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar selimimi en sevdiğim resimlerinden birini aklayeceğim, alıntı yapmayın teyzeleri..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben yere ayıcıklı bi yorgan tipi minder gibi bişi var onu seriyorumm. orda debeleniyo, dönüyo geri dönemedi mi bagırıyo. ama baya vakit gecriyo. aglarsa da yanıma alıyorum oto koltuguyla nerdeysem işimi yapmaya calısıyorum bi yandan. ama yalnız bırakamıyorum koltukla cünkü hafif meyilli ya benimki de dikilip oturuyo içinde güc alıp kapaklanıvercekler die aklım cıkıyo:utan:

serdigin sey yumusakmı ? ne derece yumusak ? mesela elyaf yorgan kadar yumsuakmı daha mı sert? bende isimi yaparken anakucagınakoyup yanıma alıyom ama hep te orda dursun istemiyom o yuzden sordum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ama ben baya zayıfladım ecrinim ya :( bak 170 boyum 50 kg oldum simdi :(( olmuyo yani dahada vericem diye odum patlıyo..

hee oje mi...oje ne bacım aaaa ?? :D kız oje surmeyi de unutmusum ii mi artık Hira dogdugundan beri hic surmemistim sureyim kız senin icin bu manikursuz tırnaklarıma :( al işte yiine sinirim bozuldu :sapan:

bozulmasın bozulmasın. dustan sonra etlerini ittiriver kendin dicem ama dus ne dicen die korktum bi an:cokkomik: zayıflık her zaman sismanlıktan iidir cnmm. en büyük markaların bile seri sonlarında 34_32_36 beden ürünler kalır:D sür sürr sonrada bana göster:semsiye:

bu arada benim kız sürüne sürüne halının sonunu bulmuss ıslak mendil paketine kafayı gömmüşş. simdide bagırıyo:sok

Ah ecrinim ve bebikom bendede var sizdeki hal. İnanın kendimi nasıl bakımsız hissediyorum. Akşam yattığım pijamalar kusmuklu felan, saçlar sürekli toplu. Tırnaklarıma daha geçen aylardan beri ilk defa öje sürdüm. Hakikaten sıkıcı bir hal. Eşim ne hiisediyordur diyorum bazen. O bakımlı halimden eser yok diye. Annemde kızıyor senin için geçmiş ne abartıyorsun kilonu git şık şeyler al, süslen püslen diyor. Demesi kolay diyorum. Geçene akşam özel bir yemeğe katıldık selimde vardı. Güzelce giyindim süslendim orda bi terliyorum. Memeler şişiyor. Bide kızlar ben o gün farkettim bi hızlı yemek yiyorum. Evde selim uyanmadan yiyeyim diye hızlı yemekten alışmışım.

bende öle düsündüm. sismanların da güzel olabilcegi ile ilgili bi sürü yazı okudum ama gitim denedim ayna öle demiyo:D

bende cok hızlı yiyorum ya aynen 2 dk da sipsak:eek:ys:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
babusuuummm alıntımı kaybettimm:( sana süt der miyim hiç benn demedimm üzüldügünü biliyorum balım. ama üzülme sen elinden gelen herseyi yaptın nasip buymus.
bende üzülüyorum işte sadece o kadar cok sütüm vardı ki bi süt cocuk edinebilirdim yani. ama bebemi mamadan koparamadım dogdugu günden beri. sonra gündüz de emmemeye baslayınca azaldı kesiliyo.ama nerdeyse dört ay mamaları düsünce 2 ay kalır heralde içmiş bulundu. kesilirsede nasip. sadece cok agladı ya dogdugu 2 gün. emmiyodu. saglıkocagı aglasın dursun eninde sonunda emcek dedi ben dayanamayıp mama verdim. acaba vermesem emer miydi die düsünüyorum. kendimi suclu hissediyorum. bi yandan da 2 gün emmedi uyumadı avazı cıktıgı kadar bagırdı demek böyle olması gerekiyomus diorum. böyle işte..
ama kilo nie demiyim kızz zatii 5 kilo mu 7 kg mu ne aldın ya sen. onu da hemen vermedi miydin.. ben yanlıs mı hatırlıyom yaf. sonradan mı aldın yoksa.ay öldü benim beynim valla yaf:utan:

canım Selim doğduğunda çok ağlıyordu, annem sürekli kaşıkla mama verdi.Bi gün sinirlendim hazırladım 90 ml mamayı vercem dedim biberonla. Annem yalvarıyor ben kaşıkla yediririm diye. Ben anneme nasıl kıızyorum yıprandım ağlıyor diye. İnan annem bibereon vermedi ve kaşıkla o mamayı 1 saate eşimle yedirdiler. Bende içerde uyumuştum. Annem biberon yeni doğan bebek için tehlike demişti.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aymasalllaaahhhhhhh kızz kıyamamm ben onaa ilk kezz görüyorum benn selimi yaff:eek:ys: pekk tatlıı cnmm allahh nazardann saklasınnn.. nüsünü de görmüşş olduk:D

bebikom bebek battaniyesi kalnlıgında ama pamuklu kumas

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bozulmasın bozulmasın. dustan sonra etlerini ittiriver kendin dicem ama dus ne dicen die korktum bi an:cokkomik: zayıflık her zaman sismanlıktan iidir cnmm. en büyük markaların bile seri sonlarında 34_32_36 beden ürünler kalır:D sür sürr sonrada bana göster:semsiye:

bu arada benim kız sürüne sürüne halının sonunu bulmuss ıslak mendil paketine kafayı gömmüşş. simdide bagırıyo:sok

bende öle düsündüm. sismanların da güzel olabilcegi ile ilgili bi sürü yazı okudum ama gitim denedim ayna öle demiyo:D

Ecrinim senin aldığın kıyafet oğluma pek yakışıyor. Bi gün resmini çekip ekliyeceğim.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

:D hee bende oralardan giyiniyom anca zaten :D hamileyken superdim cok hosuma gitmisti o zamanki halim 65 kg ı gordum ya of balık gibi olduydum ya :) simdide balık gibiyim de etli balıık degil LEADER'ımın ogluna taktıgı lakap misali zargana gibi hissediyorum kendimi birden fosss diye sonuverdim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım Selim doğduğunda çok ağlıyordu, annem sürekli kaşıkla mama verdi.Bi gün sinirlendim hazırladım 90 ml mamayı vercem dedim biberonla. Annem yalvarıyor ben kaşıkla yediririm diye. Ben anneme nasıl kıızyorum yıprandım ağlıyor diye. İnan annem bibereon vermedi ve kaşıkla o mamayı 1 saate eşimle yedirdiler. Bende içerde uyumuştum. Annem biberon yeni doğan bebek için tehlike demişti.

kasık hiç aklıma gelmedi desem:eek:ys: ben bigün hiç emmemişti o zaman tüm gün kasıkla içirdim sonra nnormale döndü ama günde 6_7 kez emiyodu geceye kadar. simdi 3 kez yiyio gündüz onda da meme almıyo. gece meme alıyo ama zaten gece de ya 2 ya 3 kez kalkıyo. bu gece 12 de emdi sabah gün agarmıstı bi daha emmeye uyandıgında:( simdi pompa alıcam gndüz sagarsam emmiş ekisi olur belki

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
alıntı yapmayın teyzoslarr..

bu da benim en sevdigim resmi. neüdgü belirsiz bi bakıs:D

bebikom da eklesinn emme

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kasık hiç aklıma gelmedi desem:eek:ys: ben bigün hiç emmemişti o zaman tüm gün kasıkla içirdim sonra nnormale döndü ama günde 6_7 kez emiyodu geceye kadar. simdi 3 kez yiyio gündüz onda da meme almıyo. gece meme alıyo ama zaten gece de ya 2 ya 3 kez kalkıyo. bu gece 12 de emdi sabah gün agarmıstı bi daha emmeye uyandıgında:( simdi pompa alıcam gndüz sagarsam emmiş ekisi olur belki

aventin pompası çok güzel manuelde güzel elektrikliisde. Tavsiye ederim.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ben gece kaldırıp memeyi ağzına veriyorum emiyor. Yoksa 5 saat uyuyor, o da sütü azaltır.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Gündüzleri hergün bi komşuma çay içmeye gidyorum. Şimdi hülya abla aradı, selim uyanınca gelin diye. elmalı pasta yaptım, sütü artırır diyor. Benim bu süt için herkes canla başla çalışıyor. Elmalı pastayı ye nasıl kilo vercen. Yemesen olmaz kadın benim için yapmış:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım selim uyandı şimdi gördüm defnemi çok tatlı ya.. O nasıl bilmiş bakışlar:) Kork sen bı kızdan söyleyeyim. Tam dolap karıştıracak havası var..

dimi :D herkes öle dio. kücükk cadıı. dün ayak üstü biyerde tost yedim yagmurda mahsur kaldık. cantadan bişi alıyodum bi baktım tepsi yürüyo. benim yakalamıs tepsiyi nası becerdiyse cekiyo. gecen de magaza da arkamı bi döndüm benle bir etek askısıyla düstü. bi ucu defnenin elinde ama. bide gülüyo:D

aventin pompası çok güzel manuelde güzel elektrikliisde. Tavsiye ederim.

manuel işe yarıyo mu balım yaa manuel alayım o zaman

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gündüzleri hergün bi komşuma çay içmeye gidyorum. Şimdi hülya abla aradı, selim uyanınca gelin diye. elmalı pasta yaptım, sütü artırır diyor. Benim bu süt için herkes canla başla çalışıyor. Elmalı pastayı ye nasıl kilo vercen. Yemesen olmaz kadın benim için yapmış:(

benim içide yee:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ECRİN'cim
ben dün eklediydim sen yoktun :dill:

saka saka bakcaksan ekliyim ama ben seninkini kacırdım hira yı emziriyodum :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar