selamm kızlarr. hava güzel yaa hergün cıkarıyorum defneyi ögleden sonra. dönüş yolunda uyumus olmazsa eger eve gelince yırtıyo kendini :bayil:
kayınvalidem ii hos ama caktırmadan caktırmadan geriyo beni. yada ben gerilmeye yer arıyorum

dün dısarda otururken geldi gelir gelmezz ecrin yüzünde cil cıkmıs dedi. ben zaten önceden de vardı die cıkmıstır dedim. epeyce cıkmıs ama dedi. cıkmıstır anne dedim kapattım konuyu. aradan zaman gecti görümcemle beraber yegenine dondurma aldırdık. anne sen yicek misin dedim. yok yemicem dedi. cocuk gitti aldı geldi bize. bana da gidip bi tane alır mısın dedi. cocuk sinir krzi gecirdi anneanne simdi gittim yaaa die. sonra annesi de anne ama gitti cocuk niye aldırmadın dedi. napiyim görünce hosuma gitti.ecrin yiyiyo ya bende yiyim dedim dedi. aa ne alaka dedim. görümcemde güldü seni kendine baz alıyo dedi. o da evet seni kendime örnek alıyorum sen yersen bende yiyorum dedi. neden die sorun o da zayıflamaya calısıyo ya ona göre bende sisko oldugum için ben ne yersem onu yiyomus. ikimizin ****bolizması bir sanki:sok 4
gecen de evde koridorda arkamdan bakmıs geldi masallah popon sallanıyor artık arkadan dio gülerek. bende e büyüdü artık ama ben zayıfkende popom vardı dedim. bak bende hiç yoktur bu kadar kiloluyum var mı ama bu popoya nie bu göbek onu anlamıyorum dedi. elmasın sen ondan dedim göbekten alıyosun ben de popodan baldırdan alıyorum. ama ben popoyu severim dedim. yaaa dedi. aslında oglunda sever demek var umutsuz ev kadınlarındaki gibi ama neyse
sonra konusurken hep göbegime bakıyo. gecen yine catlaklarla ilgili bişi oldu. göbegim catladı ya benim. görümcem birini anlatıyodu kızım yapıymıs bu yapcak bişi yok die. kayınvalidem hemen atladı bak benim göbeimde hiçbişi yok. ne leke ne catlak 7 cocuk dogurdum. biz bigün dr a gittik babanla bak yemin ediyorum adam dedi ki gördügüm en güzel göbek beyefendi karısnızınki ne leke var ne bi catlak kaymak gibi demiş:sok ay ben bilmek zorunda mıyım. kendi de farkında degil bence bilincaltında var benle ugrasmak. dahası övülmek istiyo farkındayım iltifat ama huyum kurusun bekleyene asla iltifat etmem ben. kadın kadın işte 20 sindede aynı 70 inde de