2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Kızlar az önce sgk.dan geldim.İşimi hallettim,bildirimim yapıldı...Yasal doğum iznim bitti.Şu an geçen seneden kalan senelik iznimi kullanıyorum,bitiminde de toplu süt iznimi kullanıcam.
Çok yorulmuşum,azıcık uyuyayım annem Adayla ilgilenir,sonra kariyer sitelerinden biraz iş bakayım eve yakın filan...

gözünaydın cnm, kızınla geçireceğin günleri uzatmışsın ne güzel. darısı başımıza :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarr. hava güzel yaa hergün cıkarıyorum defneyi ögleden sonra. dönüş yolunda uyumus olmazsa eger eve gelince yırtıyo kendini :bayil:

kayınvalidem ii hos ama caktırmadan caktırmadan geriyo beni. yada ben gerilmeye yer arıyorum:D dün dısarda otururken geldi gelir gelmezz ecrin yüzünde cil cıkmıs dedi. ben zaten önceden de vardı die cıkmıstır dedim. epeyce cıkmıs ama dedi. cıkmıstır anne dedim kapattım konuyu. aradan zaman gecti görümcemle beraber yegenine dondurma aldırdık. anne sen yicek misin dedim. yok yemicem dedi. cocuk gitti aldı geldi bize. bana da gidip bi tane alır mısın dedi. cocuk sinir krzi gecirdi anneanne simdi gittim yaaa die. sonra annesi de anne ama gitti cocuk niye aldırmadın dedi. napiyim görünce hosuma gitti.ecrin yiyiyo ya bende yiyim dedim dedi. aa ne alaka dedim. görümcemde güldü seni kendine baz alıyo dedi. o da evet seni kendime örnek alıyorum sen yersen bende yiyorum dedi. neden die sorun o da zayıflamaya calısıyo ya ona göre bende sisko oldugum için ben ne yersem onu yiyomus. ikimizin ****bolizması bir sanki:sok
gecen de evde koridorda arkamdan bakmıs geldi masallah popon sallanıyor artık arkadan dio gülerek. bende e büyüdü artık ama ben zayıfkende popom vardı dedim. bak bende hiç yoktur bu kadar kiloluyum var mı ama bu popoya nie bu göbek onu anlamıyorum dedi. elmasın sen ondan dedim göbekten alıyosun ben de popodan baldırdan alıyorum. ama ben popoyu severim dedim. yaaa dedi. aslında oglunda sever demek var umutsuz ev kadınlarındaki gibi ama neyse:D
sonra konusurken hep göbegime bakıyo. gecen yine catlaklarla ilgili bişi oldu. göbegim catladı ya benim. görümcem birini anlatıyodu kızım yapıymıs bu yapcak bişi yok die. kayınvalidem hemen atladı bak benim göbeimde hiçbişi yok. ne leke ne catlak 7 cocuk dogurdum. biz bigün dr a gittik babanla bak yemin ediyorum adam dedi ki gördügüm en güzel göbek beyefendi karısnızınki ne leke var ne bi catlak kaymak gibi demiş:sok ay ben bilmek zorunda mıyım. kendi de farkında degil bence bilincaltında var benle ugrasmak. dahası övülmek istiyo farkındayım iltifat ama huyum kurusun bekleyene asla iltifat etmem ben. kadın kadın işte 20 sindede aynı 70 inde de:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
S
selamm kızlarr. hava güzel yaa hergün cıkarıyorum defneyi ögleden sonra. dönüş yolunda uyumus olmazsa eger eve gelince yırtıyo kendini :bayil:

kayınvalidem ii hos ama caktırmadan caktırmadan geriyo beni. yada ben gerilmeye yer arıyorum:D dün dısarda otururken geldi gelir gelmezz ecrin yüzünde cil cıkmıs dedi. ben zaten önceden de vardı die cıkmıstır dedim. epeyce cıkmıs ama dedi. cıkmıstır anne dedim kapattım konuyu. aradan zaman gecti görümcemle beraber yegenine dondurma aldırdık. anne sen yicek misin dedim. yok yemicem dedi. cocuk gitti aldı geldi bize. bana da gidip bi tane alır mısın dedi. cocuk sinir krzi gecirdi anneanne simdi gittim yaaa die. sonra annesi de anne ama gitti cocuk niye aldırmadın dedi. napiyim görünce hosuma gitti.ecrin yiyiyo ya bende yiyim dedim dedi. aa ne alaka dedim. görümcemde güldü seni kendine baz alıyo dedi. o da evet seni kendime örnek alıyorum sen yersen bende yiyorum dedi. neden die sorun o da zayıflamaya calısıyo ya ona göre bende sisko oldugum için ben ne yersem onu yiyomus. ikimizin ****bolizması bir sanki:sok 4
gecen de evde koridorda arkamdan bakmıs geldi masallah popon sallanıyor artık arkadan dio gülerek. bende e büyüdü artık ama ben zayıfkende popom vardı dedim. bak bende hiç yoktur bu kadar kiloluyum var mı ama bu popoya nie bu göbek onu anlamıyorum dedi. elmasın sen ondan dedim göbekten alıyosun ben de popodan baldırdan alıyorum. ama ben popoyu severim dedim. yaaa dedi. aslında oglunda sever demek var umutsuz ev kadınlarındaki gibi ama neyse:D
sonra konusurken hep göbegime bakıyo. gecen yine catlaklarla ilgili bişi oldu. göbegim catladı ya benim. görümcem birini anlatıyodu kızım yapıymıs bu yapcak bişi yok die. kayınvalidem hemen atladı bak benim göbeimde hiçbişi yok. ne leke ne catlak 7 cocuk dogurdum. biz bigün dr a gittik babanla bak yemin ediyorum adam dedi ki gördügüm en güzel göbek beyefendi karısnızınki ne leke var ne bi catlak kaymak gibi demiş:sok ay ben bilmek zorunda mıyım. kendi de farkında degil bence bilincaltında var benle ugrasmak. dahası övülmek istiyo farkındayım iltifat ama huyum kurusun bekleyene asla iltifat etmem ben. kadın kadın işte 20 sindede aynı 70 inde de:utan:

Canımcim sen kayinvaldeni ve gorumcelerini boşver. Kayinvalden senin kilondan rahatsız olduğunu hissettiği için üzerine geliyor. Ben olsam diyetteyim bile demem.emziriyorum defne için yiyorum o su an herşeyden önemli de. Sen yine yap diyetini. Canım ya senden yaşım büyük olduğu için söylüyorum, eşinin ailesi senini sosyal çevren olmasın. Arkadaşlarınla görüş, komşuların iyi ise onlarla takıl. Mesafe herzaman iyidir..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Doğru diyon tanselim ama arkadasım yok.dahası ya calisiyolar ya uzaktalar. Evde de çatlıyorum sıkıntıdan. Arıycamm seni gece gördüm balım bı fırsat bulayım da.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Doğru diyon tanselim ama arkadasım yok.dahası ya calisiyolar ya uzaktalar. Evde de çatlıyorum sıkıntıdan. Arıycamm seni gece gördüm balım bı fırsat bulayım da.

Canımcım ben yazını görünce aramıştım, görüşüruz tatlim. Haklısın canım insan sıkılıyor. Komşuların yokmu onlarla tanış. Bende evde sıkılmaya başladim, dahada ötesi acayip hantallastim. Iş hayatına başlamak benim için iyi olacak.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kızlar. Dün aksam esimin 2yegeni bizde kaaldi. Biri aslında dogum gunünden çıkıp gelcekti ama annesi düşüp poposunu kirmis:sok digerler ona bakınca onun kızı da gelmek istedi kiramadim. Saolsu nesim ilgilendi onlarla ama aksam yemeği faslı bile bitirdi beni.sabAh kahvaltısı ona keza. Az sonra öğle yemeği geliyo.
Kahvaltı hazırlarken öyle bı basım dondü anlatamam. Aynı o son zaman sokaklarda öldürdüm gibi oldum. Esim şimdi arayıp ağzıma geleni saycam dedi ablası diğer cocuğu da gönderdi diye. Yok dedim cocuklar bisi yapmıyor ki hakettenn yapmiyolar. Kahvaltıdan sonra tekrar oldu resmen bayilcaktim yani. Ama çıkarında rahatladim:utan:

Dahasi dün aksam bı test yaptım. 1 dk bekledim çıkmayınca bisi attım. Gece çöpü alırken belli belirsiz silikbi çizgi daha gördüm. 10 dk dan sonra itibar etmeyin diyo ya dua edin öyle olsun kızlar. Salı Dr a gidicem kesin çok moralim bozuk.şüphesi bile yedi beni

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Selimin odası benim yatak odamın yanında, ve ben onu yatağında yatırıyorum. Park beşik almadım. Ama selimin yataginin yanında tek kisilik yatakta var. 3 aydır ben yada eşim geceninin bir kısmını yanında geçiriyoruz. Dün eşimin arkadaşlari geldi. Sen niye yanında yatirmiyorsun pedogoglar bunu hiç önermiyor felan dediler. 2 yaşına kadar sixin yanınizda yatmali dediler. Ya bende hemen bir park yatak alıp yanımami alsam ne dersiniz..acaba yanlışmi yapıyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selam kızlar. Dün aksam esimin 2yegeni bizde kaaldi. Biri aslında dogum gunünden çıkıp gelcekti ama annesi düşüp poposunu kirmis:sok digerler ona bakınca onun kızı da gelmek istedi kiramadim. Saolsu nesim ilgilendi onlarla ama aksam yemeği faslı bile bitirdi beni.sabAh kahvaltısı ona keza. Az sonra öğle yemeği geliyo.
Kahvaltı hazırlarken öyle bı basım dondü anlatamam. Aynı o son zaman sokaklarda öldürdüm gibi oldum. Esim şimdi arayıp ağzıma geleni saycam dedi ablası diğer cocuğu da gönderdi diye. Yok dedim cocuklar bisi yapmıyor ki hakettenn yapmiyolar. Kahvaltıdan sonra tekrar oldu resmen bayilcaktim yani. Ama çıkarında rahatladim:utan:

Dahasi dün aksam bı test yaptım. 1 dk bekledim çıkmayınca bisi attım. Gece çöpü alırken belli belirsiz silikbi çizgi daha gördüm. 10 dk dan sonra itibar etmeyin diyo ya dua edin öyle olsun kızlar. Salı Dr a gidicem kesin çok moralim bozuk.şüphesi bile yedi beni

Ecrinim ya ben hamile olduğunu düşünmüyorum, bence hormonlar yada yorgunluktandir. Testi sabah idrari ile bi kere daha yapsaydın.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrinim ya ben hamile olduğunu düşünmüyorum, bence hormonlar yada yorgunluktandir. Testi sabah idrari ile bi kere daha yapsaydın.

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Selimin odası benim yatak odamın yanında, ve ben onu yatağında yatırıyorum. Park beşik almadım. Ama selimin yataginin yanında tek kisilik yatakta var. 3 aydır ben yada eşim geceninin bir kısmını yanında geçiriyoruz. Dün eşimin arkadaşlari geldi. Sen niye yanında yatirmiyorsun pedogoglar bunu hiç önermiyor felan dediler. 2 yaşına kadar sixin yanınizda yatmali dediler. Ya bende hemen bir park yatak alıp yanımami alsam ne dersiniz..acaba yanlışmi yapıyorum..

Test yoktu istedim eşimden getirsin tekrar edicemm. İnşallah öyledir balım.

Bizim yanımızda defne ama Dr lar en kısa zamanda ayrılmalı diyo Canım. Cocuğun psikolojik gelişimi için önemliymiş. Gecen daha asm den msj geldi.3. Ay biterken artık odasını ayırın diye.kulak asma

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar sanırım ben ücretsiz izin kullanacam. bugün iş başı yaptım. hiç raporla falan uğraşmıyım dırek ücretsiz izne bağlıyım olayı dıyorum. aden çok huysuz 1 haftadır anladı sanki çocuk gözmün içine bakıyor yavrum. demın annemle konuştum ağlıyomuş:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar sanırım ben ücretsiz izin kullanacam. bugün iş başı yaptım. hiç raporla falan uğraşmıyım dırek ücretsiz izne bağlıyım olayı dıyorum. aden çok huysuz 1 haftadır anladı sanki çocuk gözmün içine bakıyor yavrum. demın annemle konuştum ağlıyomuş:(

ayy yavrum ya, ben de 16snda başlayacam ama başlamak istemiyorum...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ayarladım öğleden sonra işleri halledecem çıkacam... hiç uğraşamam valla hiç otururum evde bakarım yavruma. imkanınız varsa çıkın kızlar ne dıım. az sıkarım kendimi idare ederım napayım.

önce rapor alaydın keşke, ne kadar ücretsiz izin kullanacaksın? başladıktan sonra da alınabliyormuş demek ki dimi?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

yoo bence gerek yok..tabi sen daha iyi bilirsin ama hazır odasına alısmısken oyle devam etsin bence tekrar bi degisiklik yapma.. bende sahsen 3 aylık olduugnda yada 3.ayını bitirdiginde odasında yatırmayı dusunuyorum telsiz alıp..cunku sonraları zorlanabilir diye dusunuyorum hep bizim kokumuza alısırsa ne biliyim.. kendi odasında da guvende oldugunu orda uyuması gerektigini ogrensin bence tabi..:eek:ys:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

canım insallah bisi yoktur..Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin insallah icini ferah tut....:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

gökçem nsılsın yaa gözükmüyosun ortalarda

yaaa tabi cnm sende bebekte huzursuzsa çalışmanın bi manası yok tabii ben daha başlamadan verdim bu kararı çalışıcam fakat 6 aylık ücretsiz iznimide kullandıktan sonra dediğin gibi berki zahmet çekicez maddi anlamda ama hiçbişi bebeğimden kıymetli değil benim kokuma şefkatime sanki daha ihtiyacı varmış gibi hissediyorum imkanı olan olmayan arkadaşlar olabilir onlara rabbim sabır versin diyorum çok zormuş gerçekten doğurmadan önce çalışırım filan hemen başlarım diyodum ama malesef yüzünü görünce böle olmadı :( kuzucuklar öle masum bakıyolarkii :utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

ben de bugün başladım okula. annem olunca Tuna beni aramıyor açıkçası. çok iyi vakit geçirmişler. tek problem süt :( sabah 8gibi emzirip çıktım. 190 ml taze, 150 ml de buzluktan çıkarılmış süt bıraktım.öğlen geldim emzirdim. kalanı sağdım -yaklaşık 40 ml çıktı. eve geldiğimde(4buçuk gibi) çığırıyordu valla. hemen emzirdim... böyle işte. yaza az olmasaydı ben de ücretsiz düşünebilirdim ama şimdilik gayret edicez. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar