all bendende o kadar tanselim yaa bu erkekler kendilerine göre yöntem bulup akşamları uyguluyolar biizm sıpalarda koca gün o yöntemle durmak istiyolar düzen müzen hak getireEşimle selimi uyutma konusunda hep tartısiyoruz. Ben kucagima almadan uyutmaya çalışıyorum,eşimselimi sallamaya bayılıyor. Tabiki selimin hoşuna sallabmak gidiyor ve uyuyor. Resmen çocuğun uyuma düzenini bozdu.sen uyutma diyorum onuda kabul etmiyor oglunu çok özlüyormus..
minoksil %5 deri spreyi öneririm balım eşimin kelleşmek üzere olan saçlarını halı gibi yaptıkızlar,ben kendimi bildim bileli saclarım dokulurdu,spnra bıoxcin kullandım duzelmişti hamile kaldıgımdan beri de hic dokulmedi ama simdi son 1-2 haftadır aşırı dokulmeye basladı yınehemde oyle boyle degil sanki kanser olmusumda ondan dokuluyomus gibi tutam tutam geliyo elime yaa cok moralim bozuldu
muBu arada benimki şuan uyanık ama elektrik süpürgesi çalıştığı için cırlamıyo![]()
Öyle sağa sola bakıyo sanırım sesin nerden geldiğini anlamaya çalışıyo. Az sonra yıkar ortalığı canı sağolasıca
![]()
h aynı eymen gibi elektirik süpürgesi aşığı zırtom benim bugun ilk kez anakucagında tv islerken yakaladım trt çocukta pepeeyi buldum rengarenk ya köpüre köpüre ona baktı 45 dk bende evimin işini yaptım ama bi görceksiniz eller ayaklar ayrı oynuyo resmen-rgulu uçacakTatile gitmeyi düşünen arkadaşlarım buldunuz mu siz bebekle gidebileceğiniz bi yer?
ben marmarise gitmek istşyorum ama aileye çokta uygun oldugunu düşünmüyorum aile mekanı olarak ayvalık sarımsaklı yada altınoluk tatil için uygun bencee