2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Eşimle selimi uyutma konusunda hep tartısiyoruz. Ben kucagima almadan uyutmaya çalışıyorum,eşimselimi sallamaya bayılıyor. Tabiki selimin hoşuna sallabmak gidiyor ve uyuyor. Resmen çocuğun uyuma düzenini bozdu.sen uyutma diyorum onuda kabul etmiyor oglunu çok özlüyormus..
all bendende o kadar tanselim yaa bu erkekler kendilerine göre yöntem bulup akşamları uyguluyolar biizm sıpalarda koca gün o yöntemle durmak istiyolar düzen müzen hak getire
kızlar,ben kendimi bildim bileli saclarım dokulurdu,spnra bıoxcin kullandım duzelmişti hamile kaldıgımdan beri de hic dokulmedi ama simdi son 1-2 haftadır aşırı dokulmeye basladı yıne :( hemde oyle boyle degil sanki kanser olmusumda ondan dokuluyomus gibi tutam tutam geliyo elime yaa cok moralim bozuldu :(
minoksil %5 deri spreyi öneririm balım eşimin kelleşmek üzere olan saçlarını halı gibi yaptı
Bu arada benimki şuan uyanık ama elektrik süpürgesi çalıştığı için cırlamıyo :D :D Öyle sağa sola bakıyo sanırım sesin nerden geldiğini anlamaya çalışıyo. Az sonra yıkar ortalığı canı sağolasıca :D :D
muhahah aynı eymen gibi elektirik süpürgesi aşığı zırtom benim bugun ilk kez anakucagında tv islerken yakaladım trt çocukta pepeeyi buldum rengarenk ya köpüre köpüre ona baktı 45 dk bende evimin işini yaptım ama bi görceksiniz eller ayaklar ayrı oynuyo resmen-rgulu uçacak
Tatile gitmeyi düşünen arkadaşlarım buldunuz mu siz bebekle gidebileceğiniz bi yer?

ben marmarise gitmek istşyorum ama aileye çokta uygun oldugunu düşünmüyorum aile mekanı olarak ayvalık sarımsaklı yada altınoluk tatil için uygun bencee

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

all bendende o kadar tanselim yaa bu erkekler kendilerine göre yöntem bulup akşamları uyguluyolar biizm sıpalarda koca gün o yöntemle durmak istiyolar düzen müzen hak getire

minoksil %5 deri spreyi öneririm balım eşimin kelleşmek üzere olan saçlarını halı gibi yaptı

muhahah aynı eymen gibi elektirik süpürgesi aşığı zırtom benim bugun ilk kez anakucagında tv islerken yakaladım trt çocukta pepeeyi buldum rengarenk ya köpüre köpüre ona baktı 45 dk bende evimin işini yaptım ama bi görceksiniz eller ayaklar ayrı oynuyo resmen-rgulu uçacak

ben marmarise gitmek istşyorum ama aileye çokta uygun oldugunu düşünmüyorum aile mekanı olarak ayvalık sarımsaklı yada altınoluk tatil için uygun bencee

marmaris niye aileye uygun değil?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlaar bosverin tatili yaa..marmaris alanya side kemer manavgat bu yerlerde simdi hep cıbıldak cıbıldak bikinili sıfır gobekli hic catlaksız hatunlar vardır bea :iyyyy:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

teşekkür ederiz simuşum sen git tatile sonra deneyimlerini paylaşırsın bizde ona göre karar veririz
geçen yıl gittiğimiz otelde ruslar 2 aylık bebekleriyle gelmişlerdi bebeklerin ağlamaları falan umurunda bile değil hatunların onlara bakıp cık cık manyak bunlar ya falan demiştik onlar rahat insan yaaa ben öyle olamam tatilide burnumdan getiririm çünkü huyum pis:)))

Doğru söylüyosun Laylam onlar rahat, ben de öyle rahat olamam ama kendimi senelerdir hiç dinlenmemiş gibi hissediyorum. Geçen sene hamileydik, tatilden hiçbişe anlamadım, 1 gün iyiysem 2 gün mide bulantısından odadan çıkamadım... Ondan önceki sene sözümona tatile çıktık, 3. günde iş yerinden aradılar tatili yarıda kesip işe döndüm. O kadar yorgun ki bünyem... :(

Ege serin olmaz mı acaba simuşum yaaaa...
Akdeniz daha mı sıcak olur acaba...Bizimki suyu seviyo ama denizi sever mi ki? Biz kardeşim 13 aylıkken denize gitmiştik de burnumuzdan gelmişti bugün gibi hatırlıyorum.Daha ayak parmakları suya deyer deymez başlardı çığırmaya :D
Ama banyoyu da hiç sevmezdi :D

Babuşum serin olur. Zaten ben 2007 den beri her sene muhakkak Turunç'a giderim. Havasını doğasını çok seviyorum. Turunç otelin olduğu yer biraz daha iç kısımda ayrı bir koy gibi ve sabah güneş doğduğundan batana kadar güneş gitmez. Mesela Turunç un diğer kısımları daha erken güneşsiz kalır. Suyu biraz serindir. Ama şöyle söyliim; Bodrum kadar soğuk değil, Mersin kadar sıcak değil. Antalya tarafını da düşündüm ama nem rahatsız edebilir (Benim alerjik astımım var bide). Mesela Çeşme Ilıca nın denizi ılıktır ama rüzgarı çoktur. En sıcak deniz Mersin tarafı ama orda da ne doğru düzgün tesis bulursun ne de boğmayan hava... O yüzden Ege ile Akdeniz arası daha iyi gibi geldi bana :)

ben de aldırdım o koltuktan zorlana ( malum görümcem vermişti onunkini kullanmak istemedimdi ) ama oturmuyor sıpa ona, illa kucakta gidecek sadece ağlasa neyse kıpkırmızı oluyor ve de nefesi kesiliyor bağırmaktan. alıyoruz kucağa mecburen ama sinir oluyorum zaten 6 kilo olmuş daha ne kadar kullanabilecek ki? gitti paracıklar :D

bir de yeni huy çıkardık mama da yemiyoruz, eskiden cork cork yutardı şimdi bir nazlıyız bir nazlı.

Lilacscım, koltuğun markasına göre değişiyo sanırım kilo üst sınırı. Bizimki 9 mesela. ben hiç memnun değilim...

ooh tatil pşanı yapıp gidicek olanlara simdiden iyi eglenceler..
ben antalyalıyım,tatil diye annemlere gitsem sayılıyomu hihihi :cokkomik:

Sayılıyo Bebikom hem de en fıstığından :)

arkadaış gitmişti benim oraya kendi halinde güzel bi otel demişti

Sende gel kız Hayatım tanıştırırız bebeleri :D :D

Tatil için alanya yada sideyi düşünüyorum, araba ile gidcez mesafe olarak konyaya en yakın tatil merkezleri. Otel konusunda tur şirketi ile görüşecegim. Ben haziranda tatil düşünüyorum. Temmuz çok sıcak oluyor. Tatili 4 gün olarak düşünüyoruz.

Ben bi otel bulmuştum Tanselim, "susesi otel". Ama oda fiyatları bizi aştı valla :D :D

Selimi hergun sabahve akşamüstü dışarı bahçeye çıkarıyorum. Güneş alıyor banada değişiklik oluyor. Kucagimda indiriyorum bebek arabasını açmaya üşeniyorum. Bi banka oturuyorum selimde etrafa bakıyor. Alışveriş merkezlerinden daha iyi oluyor herkese tavsiye ederim.

Ben de hava esmiyorsa ve güneş varsa parka 30-45 dk yürüyüşe çıkıyorum :)

slm kızlarr

bizde bu sabah 2. ay aşılarımızı olduk çok ağladı kızım yaa gözünden yaş geldii içim gitti yaaaa
eve gelince bi çay kaşıgı kadar calpol verdim inş ateşimiz çıkmaz

simuşumm tatil planı yapıon ne güselll
bizde çoook istiyoruz tatile gitmeyi ama eşim hala işe başlamadı muhtemelen senelik izin kullanamaz yaaoffff

Selam tatlım. Aşınız hayırlı uğurlu olsun :D Biliyom insan üzülüyo, ben de çok kötü olmuştum aşı vurulurken ama geçiyo annesi :utan:
İnşallah eşin en kısa zamanda, sizin için en hayırlı işe girer, bol bol kullanacağı izinleri olur da tatile de gidebilirsiniz.:utan:

naapacayik bebek bakıyoruz bilding?? :D gıprıslıyak sen de bilding değil?? :utan:

bilding bilding :cokkomik:

Ayvalık Altınoluk falan çok serin olmaz mı tatlım? Bide naapcan elalemin baldırı çıplak turistlerini, takılsınlar kııııııııııııız :D :D

Hee bide tv izletmek iyi değil şuanda diye biliyom ama yanlış mı biliyom acabası?

kızlaar bosverin tatili yaa..marmaris alanya side kemer manavgat bu yerlerde simdi hep cıbıldak cıbıldak bikinili sıfır gobekli hic catlaksız hatunlar vardır bea :iyyyy:

:eek:ky: :eek:ky:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Doğru söylüyosun Laylam onlar rahat, ben de öyle rahat olamam ama kendimi senelerdir hiç dinlenmemiş gibi hissediyorum. Geçen sene hamileydik, tatilden hiçbişe anlamadım, 1 gün iyiysem 2 gün mide bulantısından odadan çıkamadım... Ondan önceki sene sözümona tatile çıktık, 3. günde iş yerinden aradılar tatili yarıda kesip işe döndüm. O kadar yorgun ki bünyem... :(

Babuşum serin olur. Zaten ben 2007 den beri her sene muhakkak Turunç'a giderim. Havasını doğasını çok seviyorum. Turunç otelin olduğu yer biraz daha iç kısımda ayrı bir koy gibi ve sabah güneş doğduğundan batana kadar güneş gitmez. Mesela Turunç un diğer kısımları daha erken güneşsiz kalır. Suyu biraz serindir. Ama şöyle söyliim; Bodrum kadar soğuk değil, Mersin kadar sıcak değil. Antalya tarafını da düşündüm ama nem rahatsız edebilir (Benim alerjik astımım var bide). Mesela Çeşme Ilıca nın denizi ılıktır ama rüzgarı çoktur. En sıcak deniz Mersin tarafı ama orda da ne doğru düzgün tesis bulursun ne de boğmayan hava... O yüzden Ege ile Akdeniz arası daha iyi gibi geldi bana :)

Lilacscım, koltuğun markasına göre değişiyo sanırım kilo üst sınırı. Bizimki 9 mesela. ben hiç memnun değilim...

Sayılıyo Bebikom hem de en fıstığından :)

Sende gel kız Hayatım tanıştırırız bebeleri :D :D

Ben bi otel bulmuştum Tanselim, "susesi otel". Ama oda fiyatları bizi aştı valla :D :D

Ben de hava esmiyorsa ve güneş varsa parka 30-45 dk yürüyüşe çıkıyorum :)

Selam tatlım. Aşınız hayırlı uğurlu olsun :D Biliyom insan üzülüyo, ben de çok kötü olmuştum aşı vurulurken ama geçiyo annesi :utan:
İnşallah eşin en kısa zamanda, sizin için en hayırlı işe girer, bol bol kullanacağı izinleri olur da tatile de gidebilirsiniz.:utan:

bilding bilding :cokkomik:

Ayvalık Altınoluk falan çok serin olmaz mı tatlım? Bide naapcan elalemin baldırı çıplak turistlerini, takılsınlar kııııııııııııız :D :D

Hee bide tv izletmek iyi değil şuanda diye biliyom ama yanlış mı biliyom acabası?

:eek:ky: :eek:ky:
ayvalık suyu çok soguk değil ama altınoluk temmuz ağustosta bile buzdolabı gibi o konuda doğru diyosun ama antalya tarafının suyuda bebeklere dokunabilir çünkü aşırı tuzlu suyu havuz zaten şimdi mikrop kapar die düşünmüyorum...ege olabilir die düşündüm marmaris bodrum suyu güsel
doğru diyosun cnm elalemin baldırı çıplakları orda dursun :D
tv izletmek doğru değil ama 8 m2 odada tvden kaçıramıyorum ki bebemi kafası ters bile bakmaya çalışıyo ama uzağa koyup bırakmaktan başka çarem yok sımuşum :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben akdeniz cocuguyum ama ona ragmen denizden hoslanmam yyani yuzmekten..o suya girip cıktıktan sonraki halimi hic sevmiyorum salamura yapmıs gibi yanıyo insan be tuzdan :D yapıs yapıs sıcak bi taraftan gunes tepende zaten bu catlaklarla nasıl bi mayo yada bikini giyilir onu da bilemiyorum su an..sonuc olarak antalya dusunen varsa en güzel LARA sahilidir..konyaaltı plajı cakıl taslıdır denizi serindir ve birden derinlesir tehliklei yani ama LARA,kumludur ılıktır derinligi git giiit hala belinde olur ya oyle :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bide güneşte yanmaktan nefreeet ederim ya en uyuz oldugum sey denize zorla goturduklerinde semsiyenin altından kıpırdamazdım yada cardaktan cıkmazdım yani hala oyleyim hic sevmiyom niyeyse ama belki agustosta kızım icin bi iki defa girerim onu denizle tanıstırmak adına onun harici keyfim icin gitmem...ben denizi izlemeyi severim hele aksamustu-aksam saatlerinde kumlar yavas yavas sogurken tatlı tatlı ruzgar eserken oturmayı severim sahilde :eek:ky::eek:ky:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
antalya güsel ama gezmek için doğası çooook güsel birde mayıs ve eylülde gezcen orayı yazın kavurucu sıcağındaki nem adamı haşat ediyo yapış yapış oluyo insan

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba kızlar,

salı günü evimize döndük :( Tuna da ben de çok garipsedik tabi. neyseki anneannemiz yanımızda da alışmamıza yardımcı oluyor. Tuna'nın anneanne ve dedesini yeterince göremeyecek olması içimi sızlatıyor, yüreğimi daraltıyor. görseniz babam çıldırıyor onun için. :ask: en kısa zamanda tayinimizin çıkması dileğiyle. 1 yıl sonra isteyebiliyoruz bakalım...
ve en kötüsü ben pazartesi okula başlıyorum artık :( annemin Tunayla ilgilenecek olması büyük şans olsa da, çok üzülüyorum. oğlumu düşünmekten nasıl ders anlatacağım bilmem. bir de cumartesi günü bir bakıcıyla tanışacağım. çok methettiler. şimdi gelsin istemiyorum. eylülü kabul ederse bakacağız artık. ilk kelimesini, ilk adımlarını, diğer bütün ilklerini bir yabancı duyacak, görecekkkkkkk :mendil: offf ben sanırım depresyon sınırlarında geziniyorum yine

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
merhaba kızlar,

salı günü evimize döndük :( Tuna da ben de çok garipsedik tabi. neyseki anneannemiz yanımızda da alışmamıza yardımcı oluyor. Tuna'nın anneanne ve dedesini yeterince göremeyecek olması içimi sızlatıyor, yüreğimi daraltıyor. görseniz babam çıldırıyor onun için. :ask: en kısa zamanda tayinimizin çıkması dileğiyle. 1 yıl sonra isteyebiliyoruz bakalım...
ve en kötüsü ben pazartesi okula başlıyorum artık :( annemin Tunayla ilgilenecek olması büyük şans olsa da, çok üzülüyorum. oğlumu düşünmekten nasıl ders anlatacağım bilmem. bir de cumartesi günü bir bakıcıyla tanışacağım. çok methettiler. şimdi gelsin istemiyorum. eylülü kabul ederse bakacağız artık. ilk kelimesini, ilk adımlarını, diğer bütün ilklerini bir yabancı duyacak, görecekkkkkkk :mendil: offf ben sanırım depresyon sınırlarında geziniyorum yine

littecm canını sıkma güselim inanki çok zor biliyorum ama biz çalışan anneler olarak malesef bunu göze almamız lasım kendimizi duygusala bağlamadan mantıklı düşünmemiz lasım cnm ben mayıs sonu işe başlıycaktım ama 6 ay daha çalışmama kararı aldım ücretsiz izin kullanacağım ama sonunda bende mecburen bırakacağım bebeğimi anneme onun içn onun gelecegi için ugrasacağım allah yardımcımız olsun evlatlarımız sağlıklı olsun yeterki

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

turist çok üstsüz dolaşıp duruolar bu sebepten canımcım

aynen öle balım

ammaaaannnn

merhaba kızlar,

:( ilklerini ben de göremicem diye üzülüyorum

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ALINTI YAPMAYINNNNNN

TEYZOŞLARIMMMMMMMMM

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ