Ek gıda canım bu önerilen de.Ek gıdaya geçirmiş sanırım ama erken herhalde biraz.Sütü olmayanlara bile 4.ay diyolar...
evet demi,bende ondan anlayamadım zaten.. belki devam sutune karıstırtır
Ek gıda canım bu önerilen de.Ek gıdaya geçirmiş sanırım ama erken herhalde biraz.Sütü olmayanlara bile 4.ay diyolar...
Valla ben geçicem sanırım 4.ayda ek gıdaya ama o pirinçli şeye ekleyecek anne sütüm yok benim...
Suya mı ekletir napar artık doktorumuz bakalım...
cnm süt var da çok değil
1 ayda 800 gr almış 5,2 cm uzamış
zayıf diye verdi heralde
ama benimkide oyle alıyo bir ayda 5 cm uzamıs 800-900 gram arası almıs iste normal diye biliyorum ben..ayda 500 gram ve daha az alıyosa ek gıda yada mama veriyolar sanıyodum alla allays:
cnm süt var da çok değil
zayıf diye verdi heralde
gümaydın fıstıkdün degilmiydi temizlik günün bizim aynıydı ondan sonrdum
nasılsın ?
kızlar ne guzel temizlik yapıyonuz walla bebişler duruyomu ki ?
benimki hayatta bırakmıyo valla degil temizlik yapmak yemek yiyemiyom ayakta yiyom wallaesimin izin gunnunde o bakıyo onları bi odaya tıkıyom temizlik-utu falan oyle yapıyorum
ben günde 5 defa 120cc mama veriyorum ama sadece mamayla besleniyor arada çay veriyorum sen emziriyormusun?benim 3 ayda her ay 850 almış, mama takviyesiyle üstelik, normal diyorlar.
kızlar, günde ne kadar mama veriyorsunuz, hem sadece mama verenler hem de ek olarak verenler, bizimki artık doymuyor ben doyuramıyorum en azından, günde toplam 240 a çıktı mamamız.
cnm süt var da çok değil
zayıf diye verdi heralde
benim 3 ayda her ay 850 almış, mama takviyesiyle üstelik, normal diyorlar.
kızlar, günde ne kadar mama veriyorsunuz, hem sadece mama verenler hem de ek olarak verenler, bizimki artık doymuyor ben doyuramıyorum en azından, günde toplam 240 a çıktı mamamız.
ne bilim ya bizim ki kgsuna taktıı
cnm benim avatarına koy dursun nerden yakalayacaksın bizi meraktan öldürme bacımm maşallah subanallah deriz biz merak etmeresmini eklicem ama kimseyi yakalayamorum ki
Bak benimkinin kilo alımı şöyle:
Doğum: 3470 gr 50 cm
1.ay: 4300 gr 54 cm
2.ay:5470 gr 60 cm
3.ay:6010 gr 62 cm
2.aydan bu yana sadece mamayla besleniyor.Doktor Gelişiminin %90lık dilimde olduğunu söyledi.Maşallah subhanallah diyim
Ayda 2 cm uzamasına ve 540 gram almasına rağmen kız bebek için üst sınırdaymış.Bence ayda 5 cm az değil ama...
benim 3 ayda her ay 850 almış, mama takviyesiyle üstelik, normal diyorlar.
Bak benimkinin kilo alımı şöyle:
Doğum: 3470 gr 50 cm
1.ay: 4300 gr 54 cm
2.ay:5470 gr 60 cm
3.ay:6010 gr 62 cm
2.aydan bu yana sadece mamayla besleniyor.Doktor Gelişiminin %90lık dilimde olduğunu söyledi.Maşallah subhanallah diyim
Ayda 2 cm uzamasına ve 540 gram almasına rağmen kız bebek için üst sınırdaymış.Bence ayda 5 cm az değil ama...
Şu an kaç kg kaç cm?
Kızlar akşama misafirim var.Eşimle eski çalıştığımız şirketten birkaç kişi ve eşleri.Birinin eşi de hamile.8 aylık.Hiç çekesim yok.
Biraz bişeyler hazırladım bi de kek yapayım da bari.
Hepinizi öpüyorum.
Simuşum benimki Jane Solo Reverse.Arabasından o kadar da şikayetçi değilim sürüşü filan hafif ve kolay.Katlandığında büyük sadece.Ama ben oto koltuğundan şikayetçiyim.Çok dar,sıkış sıkış sanki içindeki boyun bel destek yastıklarıyla.Bir de çocuğun popo aşağıda,kafa ve ayaklar yukarıda bi tuhaf duruyor,içine koymak zor,koydun mu almak zor
ayrıca dediğin gibi arabaya bağlayıp sökmek ayrı dert
Yoksa sürmesi filan gayet kolay...malzeme çok kaliteli ona hiç sözüm yok.Aşırı kaliteden şikayetçiyim
simuş, tekmele oyna bizde de var, little önermişti, benim kuzu da 15-20 dk oyalanıyor, cybex kanguruyu ben de çok istedim ama ya onda da durmazsa diye o kadar paraya kıyamadım, dün baby 2 go nunkini aldık, bana dönük yine durmadı ama dışarı dönük bir 10 dk durdu sonra bastı yaygarayı, başını bana yaslıyor ama tam tutamadığından sanırım yoruldu.
ben hatıra saklıcam
kızlar şu graco salıncağı kim almıştı dötiçi kadar salon var çok yer kaplıyo mu?
yarın bizim kontrol ve aşılarımız var rota bi de unuttum bişi daha
daha kalça çıkıklığı şeyinden yaptırmadık
benimkinin lakabı hacıyatmaz hiç yatmıyo emmesi ve uyuması hariç hep dikecen kazık gibi
AKızlar çok yorgunum, bugün adet oldum. Uzun zamandır olmuyordukya bi şaşırdımaslında emzirme döneminde adet olan varmi
çıkmam lazım kızlar çok bişy okuyamadım maleseftekrar fırsatım olur umarım sizleri ve bebişlerinizi çook öpüyorum.allaha emanet olunnn
günaydınlar
bugün temizlik günüm evde çok iş var hele camları hiç sormayın resmen çamur olmuş
Aslı yıvvrum gelmiş akşam ama görmedim nasıl oldu acaba?
kızlar size bişi sorucam.biberon.com.tr diye bi siteden dr.brown dar ağızlı biberon almıştım,bugün kargo geldi.Hediye olarak içine uni baby yedioğan ıslak mendil bir de hipp'in karışık bitki çayını koymuşlar bebekler için.Bu çaydan vereyim dedim ama (2.aydan itibaren verilir diyor) bilemedim...
Böyle birşey içiren var mı bebeğine?
Güzel birşeye benziyor, şekersiz, rezene,papatya,anason özleri karışımıymış...Hiç veren varmı?
ay şahin kucağımda uyuyo kahkaham kıçıma kaçtı :crazy:
kızlar drda geldik maşallah ii
2 tane aşı olduk
bi de dr hipp organik pirinçunu yada yulaf unu galiba anne sütünün içine 1 tatlı kaşığı koy içir ama zorlama yok sana kalmış dedi siz ne diyonuz
ben günde 5 defa 120cc mama veriyorum ama sadece mamayla besleniyor arada çay veriyorum sen emziriyormusun?
ben yatmadan önce 80-110 cc arası
maşallah cnm
5,5 kg.
kolay gelsin cnm
kızlar rota aşısı yaptıran var mı?
rota yaptırdım.
:esse: acilen spora başlamam gerek 65 e düşmüştüm 68.4 olmuşum! :sok hay tüküreyim böyle işin içine