Slm kizlar
Bebegi banyo yaptiracagim..stresi sardi beni..cunku benim yavrusa banyo yaramiyor icindeki hitler cikiyor:sok gecemizi katlediyor resmen..onun disinda iyiyiz sükür...
Slm kizlar
Bebegi banyo yaptiracagim..stresi sardi beni..cunku benim yavrusa banyo yaramiyor icindeki hitler cikiyor:sok gecemizi katlediyor resmen..onun disinda iyiyiz sükür...
gece yatirmadan mama ile takviye yapiyorum azcik daha fazla uyuyor. bu hafta asilarimiz var doktorumuz rotayida ayni gun yapalim dedi.onuda persembe yaptiricaz insallah. selamm kizlar guzel annelerr)
uzun zamandir giremedim.misafirler hic bos birakmadilar saolsunlar mevlutumuzu de yaptik allah kabul etsin insallah.
ela hanim 57 gunluk oldu.gunduzleri uykumuz yok denecek kadar az boluk porcuk olarak toplasan 2 saat anca uyuyor.bende artik israr etmiyorum uyusun diye.9-10 arasida gece uykusuna geciyoruz.en sevdigimiz ses elektrik supurgesinin sesi cok kudurdugunda onunla sakinlesiyorozellikle aksam saatlerinde alt komsumla papaz olmamiza ramak kaldi sanirim
gece yatirmadan mama ile takviye yapiyorum azcik daha fazla uyuyor. bu hafta asilarimiz var doktorumuz rotayida ayni gun yapalim dedi.onuda persembe yaptiricaz insallah.
ben ise darmadaginik haldeyim kilolar canimi sıkıyor.40 beden 2 pantolon aldim cok sinir bozucu.ara ara cepten okuyorum diyetlere baslanmis ne guzelben emzirdikce yiyesim geliyor yemesem tansiyonum dusuyor.ozellikle gece emzirmelerinde canim acayip tatli istiyor boyle olan varmi ya? bu arada ayranin guzel sut yaptigini kesfettim kizlar humanadan daha etkili oldu bende.
spiralimide taktirdim.doktor yumurtlaman baslamis takimasi icin uygun deyince dedim hemen takin.anestezi olmadan normal ria takildi 1 ay sonra kontrolu var.taktiracak kizlar korkulacak bisiy yok ufak bi cimdik yiyomus gibi o kadar..sizleri ve yavru kuslari ok operim azcik gecmise bakayimm mucukssssss
ay bende taktırıcam önümüzdeki ay. dr korkcak bişi yok dedi.alttan muayene olmustun onun gibi korkuturlar inanma dedi. anestezili de varmıs ama bana sölemedi bile. cok tırsıyorum nazom:korkak:
sanırım cnm benim aynı şeyi bazen bende düşünüyorum ilk 5 gün kaldı yoğun bakımda biliyosun ki çıplacık çocuk devamlı insan sıcaklığı arıyo yavrum kucağımdan ne zaman indirsem beşiğine pat uyanıyo bu tez yüksek ihtimal doğru bebem beni buldu bırakmak istemiyo garibim seninki yine iyi uyuyo benim oğlan günde en fazla 3 parti uyuyo 45dk 1 saat arayla o kadar akşam 7 gibi bi uyuyo 8,30 a kadar 10,30 kadar ayakta sancısı tutmassa 12 ye kadar kestiriyo bi daha kalkıyo biz yatmadan sonra gece 3 te kalkıyo bide sabah 5 te ve 7de bi dahada 10a kadar uyumuyo bölük bölçük uyku işte bizimki kaldı ki karı koca bir araya gelemedikys: anam adam bana ne zaman yaklaşsa bizim sıpa avazı çıktığı kadar bağırıyo napcaz bilemiyorum beni çok kıskanıyo kimseyle paylaşamıyo sanırım
kız mühendiss yerlerdeyimben alt durumun vaziyetini hiç bilemiyorum benim yavru ceylan bizim bir araya gelmemize çok büyük engel ne zaman yakınlaşssak yaygarayı koparıyo uyut uyutabiliyosan
kız bebişko senin kız uyuyamıyo diyodun siz nasıl yakınlaşıyonuz bi meslek sırrı ver anacım ben adama hasret kaldımys:
azooo azoooo kızzz kuku muhabbetini yapıyozda aslısız zevki çıkmıyo + gökçesiz çatlaklar napıyolar acep aslının hepiciğinize slmı var bugün konuştuk balımla

kizlar bisiy sorucam elanin tükürügü ilebasi dertte surekli bogazina kaciriyor yada baloncuk yapiyor yutkunamazsa oksuruyor zilli sizinkilerde yapiyormu?
kizlar bisiy sorucam elanin tükürügü ilebasi dertte surekli bogazina kaciriyor yada baloncuk yapiyor yutkunamazsa oksuruyor zilli sizinkilerde yapiyormu?
ciddi korkulcak bisiy yok ecrinim rahat ol bi iki dklik bisiy acimiyorren temizi korunmanin 10 yildir kafam rahat benim
tugbişim ;
Walla biz dogumdan sonra işte 4o ımız cıktıgında beri yani 2 defa gelebildik bir araya
hira sagolsun izin verdi tabi artık oyle on hazırlıgı falan olmuyo bu işin
ne kadar cabuk o kadar iyi zira bunu arkasından kostur kostur duşa gitmek lazım malumys:
gece uzun uykusunu bekle uzun derken 1 saatlik falan baktın daldı, hemen işe koyul
selam calmişim. yahu banyo için saat çok geç değil mi? ben 9-9.30 arası yaptırıyorum akşam, şuan bu bile geç olmaya başladı, pazartesiden sonra 8-8.30 a çekicem banyo saatini. ağlamasının sebebi saat olabilir, bide suyun sıcaklığı olabilir. çünkü bazı bebekler daha soğuk mesela 36,5 bazıları daha sıcak mesela 38 derece suyu sevebiliyolarmış. değiştirip bak bakalım hepsinde aynı mı olacak. mesela benimki 38 e yakın suda daha sakin duruyo. bide benimki banyoda değilde, banyodan sonra üstünü giydirirken çığlık çığlığa bağırıyo...
Laylam, ateşimiz saat 10 gibi çıktı. 1 çay kaşığı calpol verdim ama kustu. ne kadar kustuğunu bilmediğim için yarım çay kaşığı kadar tekrar verdim.
kızım ağlamaya başladı çıkıyorum öperim calmişim
benimki de banyoda hiç ağlamıyor ama giydirirken basıyor yaygarayı. yalnız banyo yaptıramıyorum ben, başını yıkarken kulaklara su kaçacak diye korkuyorum...
sorma nazo ya, en büyük derdim benim de o, boğazına kaçıyor nefes alamıyor, öğürmeye başlıyor, alıp hemen yan ya da ters çeviriyorum bir kaç sn sonra rahatlıyor ama beni çok korkutuyor.
spiral ben de taktırmak isterim ama ben muayene bile olamıyorum ki... sırf o yüzden de sezeryan oldum zaten. normal yapmam mümkün değildi.
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürleer... samsuna gidemedik maalesef eşimin işinden dolayıı..kanamam da hal dewam edio..pazartesi burda başka doktora gidicemm..sağlık bakanlığını aradımm,dava açabilme hakkımız warmışş,şu kürtajı bi yaptırıyım uğraşıcam en pisliğindenn