2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Valla canım 2 hafta oldu nerdeyse..Artık 3-4 damla geliyor.

Spor yapmıyorsan daha yavaş gider canım..Emzirirken kilo verilir diye biliyorum bende..

emmiyo da mı gelmiyo yksa öyle mi kesildi cnm. emdikce gelir bırakmayın diolar ya ondan dedim.
yapıyorum tatlımm sadece 3 günde bacaklarımda farketti hemde sıkılasıyo gibi ama kilo kıpırdamıyo. bi gidiyo bi geliyo:D bu arada sizede tavsiye ederim jillian michael ı. ilk yaptıgımın ertesi günü oturup kalkamadım sadece 20 dk sürüyo. 3 level. 10 ar gün yapılıyo. internette görsellerde öncesi sonrasıyla kadınlar da var . 4. günüm benim bacaklarım da cok farketti 4 gün bile

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikomm su kızcenin eldivenlerini de cıkar balım yaa saga sola emerken sana dokunsun.. kıyamamm ya iftira atıyosun bakk cocuk nasıl mısıl mısıl uyuyo:D

cıkardım artık takmıyom da nerde uyuyo kız?
gobek atıcam uyusa walla dun ayagımda sallarken uyudum uykusuzluktan o pozisyonda dusun basım geriye yaslanmıs bi sekilde boynum felc gibiydi 1 saat uyumusum ayagımdan bırakmadan tabi. :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:D cok sagol canım cok tesekkur ederim,tamam denicem bakalım bunları da..
benimkinin 1 gunu soyle geciyo simdi ;
sabah 7 de uyanık olur mutlaka sonra uyuması cok zor genelde uyumaz,oturma odasına geliriz beraber tv acarım butun gun ses olsun diye perdeler falan acık aydınlık olur hani gunduz olduguna adapte etmek anlamında,
gun icinde cebellesiriz uyutmak icin ne zaman uyanıkken bile bıraksam kendi halinde dursun diye asla durmaz odadan cıktıgım an basıyo feryadı..
sonra aksam olunca 11-12 den once gecmez gece uykusuna zaten o zaman hemen yatak odasına goturuyorum orda salıyorum los ısık sessiz oluyoruz bizde esimle cıt cıkarmamaya ugrasıyoruz..
sallıyorum orda iste besiginde,20 dk lık tıngır mıngır sallanma sonucu uyuyo ve deliksiz en fazla 2 saat uyur mutlaka uyanır 2 saatten sonra sabaha kadar da toplam da 3-4 kere uyanıyo..
sonra yine sabah oluyo iste aynı seyler bidaha..
ıste boyle.. :(

BEN BEBEĞİME BİSEYLER OGRETMEYE CALISTIKCA ASLINDA O BENİ KENDİNE SARTLADI..SONUCTA ONUN İSTEDİGİ OLUYO HEP..:2:

dene bakalım tatlım allah yardımcın olsun. :utan:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
cıkardım artık takmıyom da nerde uyuyo kız?
gobek atıcam uyusa walla dun ayagımda sallarken uyudum uykusuzluktan o pozisyonda dusun basım geriye yaslanmıs bi sekilde boynuBm felc gibiydi 1 saat uyumusum ayagımdan bırakmadan tabi. :)
Bebikom sen uyudun da kizcen uyudumu asil soru o:D saka bi yana Allah yard. Olsun uyumadan nasil duruyor kerata:2:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya dusundum de acaba hira dogdugunda gecirdigi sarılık yuzunden kuvoz de yatarken cok mu korktu cocugum da beni hep yanında istiyo ? daha dogalı 3 gun olmusken birden oraya koyulması 3 gun orda ısık altında 36 derece sıcaklıkta altında bi tek bezle kaldı diye mi acaba kuzum beni arıyo hep ?

ben orda yanına sadece emzirmek icin girebiliyodum ya kıyamıyodum emerken uyuyodu bende seslenmiyodum hic oraya koyasım gelmiyodu oyle mi alıstı acaba..:tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bebikom sen uyudun da kizcen uyudumu asil soru o:D saka bi yana Allah yard. Olsun uyumadan nasil duruyor kerata:2:

zaten baktım o uyuyunca bende fırsat bu fırsat deyip oldugum yerde ayagımdan bırakmadan (sırf uyanmasın diye) uyuyakaldım

bu cocuk beni ayakta uyutur da kendi uyumaz walla nerden buluyo o kadar enerjiyi anlamıyom zatn

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Slm ben geldim hatun kısmısı:evet:

Hoşgeldin kız naber :D

emmiyo da mı gelmiyo yksa öyle mi kesildi cnm. emdikce gelir bırakmayın diolar ya ondan dedim.
yapıyorum tatlımm sadece 3 günde bacaklarımda farketti hemde sıkılasıyo gibi ama kilo kıpırdamıyo. bi gidiyo bi geliyo:D bu arada sizede tavsiye ederim jillian michael ı. ilk yaptıgımın ertesi günü oturup kalkamadım sadece 20 dk sürüyo. 3 level. 10 ar gün yapılıyo. internette görsellerde öncesi sonrasıyla kadınlar da var . 4. günüm benim bacaklarım da cok farketti 4 gün bile

Emiyor kuşum ya, hatta ne zaman kucağıma alsam aranıyor..Ama az gelince yaygarayı basıyor..Ben de kendimi sağdım bi kaç kez emer gibi olsun diye ama 10 cc zor çıktı :(
Ben de cdden spor yapıyorum..3 hafta düzenli yaptım. Bugün yapamıyorum ev işi yaptım çok yoruldum :( Hala da işlerim var.

Ay çok kararsız kaldım kızlar ya..Şimdi iş ilanlarına bakıyordum.Tam benlik bir iş buldum ön muhasebe.Sigorta, yemek var, maaş eski işimden bir hayli fazla.Nerdeyse 2 katı..Arasam mı aramasam mı ikilemde kaldım.Şimdi pazartesi kaynanam geliyor, bana pazartesi başla derlerse kadına ayıp olur mu ya :(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Valla canım 2 hafta oldu nerdeyse..Artık 3-4 damla geliyor.

Spor yapmıyorsan daha yavaş gider canım..Emzirirken kilo verilir diye biliyorum bende..

Azo naber canisi(buda ibrahim erkaldan kaldi bize)
Ben 61 e düştüm 74ten-gozluk
Nasil hizli verdik anlamadim kilolari..
Herhalde şişlikti bizimkisi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Azo naber canisi(buda ibrahim erkaldan kaldi bize)
Ben 61 e düştüm 74ten-gozluk
Nasil hizli verdik anlamadim kilolari..
Herhalde şişlikti bizimkisi..

Oh maşallah yavrum ben de senin gibi verdim işte..
Ama benim göbüş var baya ya.Geri kalan kilo göbeğimmiş gibime geliyor :D
Bu arada nabersin? Nasıl geçiyor günler?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
zaten baktım o uyuyunca bende fırsat bu fırsat deyip oldugum yerde ayagımdan bırakmadan (sırf uyanmasın diye) uyuyakaldım

bu cocuk beni ayakta uyutur da kendi uyumaz walla nerden buluyo o kadar enerjiyi anlamıyom zatn

Bende salladigim yastikla koyuyorum besigine..sallaya sallaya.yoksa uyaniyor cingöz..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikommm canım arada bezini felan aç oynasın öyle, ben bunu yaptığımda Kuzey çok rahatlıyor.Kendi kendine konuşa konuşa yelleniyor.Sonra yarım saat sonra sıkılıp homurdanmaya başlıyor.
Yatağında dönencesi felan var mı? Onla oyaladın mı hiç?

he dedigini yapıyorum altını acınca hosuna gidiyo guluyo falan ama usutmemek icin cok bırakamıyorum elleri ayakları buz gıbı oluyo hemen..
donence yada o tarz seylere odaklanmıyo cok en fazla 5 dk bakıyo sonra hatırlıyo mızmızlandıgını yine baslıyo..
puseti var asla sevmiyo,sallanan hamak aldık otomatik ona koyunca da bagırıyo.. müzik dinlemiyo tv ye arada sırada bakıyo sonra sıkılıyo iste yani biliyorum boyle anlatınca abartıyomusum gibi gorunuyohadi canım bi cocuk hicmi durmaz diceksin de gercekten yani durum boyle

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hoşgeldin kız naber :D

Emiyor kuşum ya, hatta ne zaman kucağıma alsam aranıyor..Ama az gelince yaygarayı basıyor..Ben de kendimi sağdım bi kaç kez emer gibi olsun diye ama 10 cc zor çıktı :(
Ben de cdden spor yapıyorum..3 hafta düzenli yaptım. Bugün yapamıyorum ev işi yaptım çok yoruldum :( Hala da işlerim var.

Ay çok kararsız kaldım kızlar ya..Şimdi iş ilanlarına bakıyordum.Tam benlik bir iş buldum ön muhasebe.Sigorta, yemek var, maaş eski işimden bir hayli fazla.Nerdeyse 2 katı..Arasam mı aramasam mı ikilemde kaldım.Şimdi pazartesi kaynanam geliyor, bana pazartesi başla derlerse kadına ayıp olur mu ya :(

neden ayıp olsun..iş bu sartlar o kadar iyiyse kacırmamak icin ne zaman basla derlerse o zaman baslican anlayıs gostermesi lazım..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
he dedigini yapıyorum altını acınca hosuna gidiyo guluyo falan ama usutmemek icin cok bırakamıyorum elleri ayakları buz gıbı oluyo hemen..
donence yada o tarz seylere odaklanmıyo cok en fazla 5 dk bakıyo sonra hatırlıyo mızmızlandıgını yine baslıyo..
puseti var asla sevmiyo,sallanan hamak aldık otomatik ona koyunca da bagırıyo.. müzik dinlemiyo tv ye arada sırada bakıyo sonra sıkılıyo iste yani biliyorum boyle anlatınca abartıyomusum gibi gorunuyohadi canım bi cocuk hicmi durmaz diceksin de gercekten yani durum boyle

İnanırım canım..Kucağa alışınca maalesef öyle oluyor.
Ama alışmaması gibi bir durum da yok, en azından emzirirken bile alışıyor çocuk kucağa..Oturmaya başladığında rahat edersin canım belki.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Oh maşallah yavrum ben de senin gibi verdim işte..
Ama benim göbüş var baya ya.Geri kalan kilo göbeğimmiş gibime geliyor :D
Bu arada nabersin? Nasıl geçiyor günler?
Korse almistı eşim bana onu hep takmaya calisiyorum..faydasi var bence..
Bana gelince yeni meslegime alismaya calisiyorum..ev hanimligi+annelik..
Sennasilsin gorusemiyoruz:ask:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
neden ayıp olsun..iş bu sartlar o kadar iyiyse kacırmamak icin ne zaman basla derlerse o zaman baslican anlayıs gostermesi lazım..

Dimi :(
Akşam eşimle konuşayım inşallah o "annem gittikten sonra başka iş bakarsın" demez, yoksa bu akşam tartışırız.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
İnanırım canım..Kucağa alışınca maalesef öyle oluyor.
Ama alışmaması gibi bir durum da yok, en azından emzirirken bile alışıyor çocuk kucağa..Oturmaya başladığında rahat edersin canım belki.

inşallah ya benimde tek umudum o,once diyom basını tutmaya baslasın sonra gunler gectikce belki ne istedigini bilir hale gelir sonrada oturmaya baslar ama o zamana kadar ben nolurum bilmiyom..
ne zaman oturmaya baslıyolarmıs ?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ask olsun yazmazmıyım yazıyom yazıyom,hira uyanıyo da bi taraftan ondan yavas oluyo biraz zor yetisiyom :)

Heee pardon canım ya :D

Korse almistı eşim bana onu hep takmaya calisiyorum..faydasi var bence..
Bana gelince yeni meslegime alismaya calisiyorum..ev hanimligi+annelik..
Sennasilsin gorusemiyoruz:ask:

Benim de korsem var ama geç mi takmak için, taksam mı ki :D
Ev hanımlığı ve annelik favori mesleğim canım, keşke çalışmasam anasını satim :D
Nasıl olayım koşturmaca var evde..Kayınvalide ve görümce gelecek 2 hafta kalacak, annemle totomuz tutuştu ne pişirsek ne severler diye :D Bi yandan Kuzeyle ilgilen bi yandan evi temizle, bi yandan köpekle ilgilen belim ağrıyor artık :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar