Geçmiş olsun Tubacım fıtık için. umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer. gaz sancıları için de bi gün ilaç kullanmadan, o sancıların olduğu saatten yarım saat önce uyutsan, sadece sancı başlangıç saatini atlatmayı denesen. belki ilaçsız da çözülebilir. bu arada maşallah oğluşuna
canım öncelikle anneannen için çok geçmiş olsun. tez zamanda toparlasın inşallah. Tunamızın da umarım hiçbir sıkıntısı çıkmaz annesi
benim de doğum sonrası 8 haftalık iznim perşembe günü bitiyor, yani perşembe işbaşı yapmam gerekiyor. ya aile hekiminden 10 gün rapor alacağım ya da alabilirsem heyet alacağım. sonra da 25 gün yıllık iznim var onları kullanacağım.
şu düşüncesizler konusunda da haklısın da insan kendini kontrol edemiyor işte. o kadar istiyorum ki bişeler bana vız gelsin tırıs gitsin. ama olmuyor olmuyor. stres yüklü bi insanım sanırsam...
Tatlım ben korkudan anneme de eşime de her kucaklarına alıp gezdirmeye kalktıklarında vs de kızdım, ilk günden beri. izin vermedim. biliyosun bende kalça çıkığı var, ben sürekli ayakta gezemem. (aha daha bunu yazarken eşim ayağa kalktı kız mızıklandı diye, otur oturduğun yere dedim

) gerçi bu aralar keşfetmek istiyor sanırım, çünkü 3-4 gündür yüzü dışarı dönük durunca ağlamayı kesmeye başladı. yakında gezmek de isteyecektir.
neyse. uyku mevzuunda ben bi rutn oluşturmaya çalışıyorum. bunun için; hemen hemen her gün yıkamaya çalışıyorum. ve hep aynı saatte. yani 9-9.30 arasında. yıkıyorum, masaj yapıyorum, sonra o bi posta ağlama krizine giriyo. sakinleşti, hafif daldı gibi olunca karnını doyurmaya çalışıyorum. zaten bu kadar uyaran onu yormaya yetiyor, sızıp kalıyor. ama öyle koydum yatağa baka baka uyudu durumu olmadı henüz... belki o da olur... inşallah

ay yazık yaaa kıyamam... okurken çok üzüldüm canım yaaa... Allah'a şükür ki Hiramıza bişe olmamış, Allahım esirgesin...