selam kızlarr.. can sıkıntısından ne yapıcagımı sasırdım
allahtan üzerime 2 parca kıyafet uydurdum da rahatım. ama eve sıgamaz oldum. hiçbişi yapmadan sokaga atmak istiyorum kendimi. duvarlar üstüme geliyo sanki.aglıcak gibi oluyorum ama hergün nereye gidebilirim ki. su ana kadar sadece 2 kg verebildim. onunda bir kilosu 2 günde 1 gelip gdiyo anlamadım. jillian die bi kadının 30 gün cd sini almıstım onu yapıyorum aynı zamanda bakalım işe yarıcak mı. eve de taktım. evim sahaneye basvurayım bari bende bi yıkıp döksünler rahatlayayım, hatta balyozlu yıkım kısmını bizzat üstlenebilirim
:dill:
ygs ye de girdim bu arada. 80 soru cözdüm dahası 12 sini falan bos bıraktım
54 netim var sanırsam. acıkögretime yetiyoda artıyo. ama su an onada sevinemiyorum. dün rehber ögretmenle konustum eskilerden. felsefe işini görücekmi dedi. ögretmen atamalarının olamamasındasn dolyı. dogru söylüyo aslında. sosyoloji ne olucak yine aynı sey. lys ye girsem ne olucak sözel bölümler zaten belli. kafam karmakaqrısık.
işe girmek istiyorum. bi arkadasımızın esi kendisine cok ta gıcık olurum işe baslamıs dün. ay o kadar kıskandım. ama bi bakıcı 750 tl. esim dio ki kuru sigortaya mı calıscan.dogru söylüo elime kalcak 300_400 tl. cocuktan ayrı kalmak , aklını onla bırakmak da cabası. ay böyle giderse benim aklım gidicek bi yerlere. pöffff:korkak:
ygs ye de girdim bu arada. 80 soru cözdüm dahası 12 sini falan bos bıraktım
işe girmek istiyorum. bi arkadasımızın esi kendisine cok ta gıcık olurum işe baslamıs dün. ay o kadar kıskandım. ama bi bakıcı 750 tl. esim dio ki kuru sigortaya mı calıscan.dogru söylüo elime kalcak 300_400 tl. cocuktan ayrı kalmak , aklını onla bırakmak da cabası. ay böyle giderse benim aklım gidicek bi yerlere. pöffff:korkak: