2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuş kusuruma bakma ne olur Laylam sen de selmasız sabahsız daldım ortaya. Hoşgelmişsin. özledim seni :huhuu:

sinirlerim çok gerildi sabahtan beri. kabız değil. hatta bugün tazzikli bi şekilde üstüme yaptı. kaka eskiye göre daha az yapıyor. gazı varsa bile sabhtan beri sürer mi yaa... :(

Ben de çok özledim canım valla :)
Gazı sürer tabi sabahtan beri.NAsıl ağlıyor sürekli kesilmeden mi yoksa kesik kesik ve kıvranarak mı?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

canım ya bazen benimkide öyle yapıyor, bakınız bugün.... :(

hoşgeldin tatlım.. :utan: nasılsın? neler yaptın, anlat meraktayım :)

canım yaa.. gel bi öpeyim bacımı :) :utan:

Hosbulduk tatlım...Valla annemin yanında,dinlendim...Sakin bir 20 gun gecirdim geldim...İyi mi ettim naptım bilmiyorum.
Yarın rahat rahat yazıcam insallah size...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Hosbulduk tatlım...Valla annemin yanında,dinlendim...Sakin bir 20 gun gecirdim geldim...İyi mi ettim naptım bilmiyorum.
Yarın rahat rahat yazıcam insallah size...

oh süperk olmuş tatlım.. darısı başıma olsun insallah, normalde Temmuzda istanbuldayız 1 ay ama benim önceden bi gidip 1 hafta kalasım var nisan yada mayıs gibi, bakalım...
tamam tatlım, bekliyorus haberlerini, sevgiler

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eşim de sürekli bu çocuk acıkmış mı deyip duruyor. süt sağdım zar zor 40 cc çıktı. onun da 20 sini lavaboya dökmek zorunda kaldım çünkü 2 defa ılıttım ve ancak 20 cc içti. al işte süt zaten yok olanı da çöpe döküyorum eşimin yüzünden. aç değil diyorum aranıyo diyo. sinirlerimi iyice geriyo.:sinir:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

canım ya bazen benimkide öyle yapıyor, bakınız bugün.... :(

canım yaa.. gel bi öpeyim bacımı :) :utan:

:utan: Öp beni Pikem yaa valla sinirden ağlıyorum sabahtan beri.

Ben de çok özledim canım valla :)
Gazı sürer tabi sabahtan beri.NAsıl ağlıyor sürekli kesilmeden mi yoksa kesik kesik ve kıvranarak mı?

yırtınıyo Babuşum öyle böyle bir ağlama değil. kasıyo kendini. kolları bacakları öyle bir kasıyor ki bükmeye kalksan kırılcak gibi. bi başlıyo ağlamaya artık son radde öksürmek oluyo. aynı büyük insan gibi katıla katıla ağlıyor :( :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
eşim de sürekli bu çocuk acıkmış mı deyip duruyor. süt sağdım zar zor 40 cc çıktı. onun da 20 sini lavaboya dökmek zorunda kaldım çünkü 2 defa ılıttım ve ancak 20 cc içti. al işte süt zaten yok olanı da çöpe döküyorum eşimin yüzünden. aç değil diyorum aranıyo diyo. sinirlerimi iyice geriyo.:sinir:
Canım altını açıp çıplak takılmasına biraz müsaade etsene...
Gazı varsa atar belki.
Bir de Ada mızmızlandığında ben sırtını kendime döndürüp kucağımda odaları gezdiriyorum susuyor.
Diğer bir alternatif arabayla azıcık gezdirseniz imkan varsa.Arabada hemen uyuyolar.Derin dalınca eve gelirsiniz? Olmazmı?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:utan: Öp beni Pikem yaa valla sinirden ağlıyorum sabahtan beri.

yırtınıyo Babuşum öyle böyle bir ağlama değil. kasıyo kendini. kolları bacakları öyle bir kasıyor ki bükmeye kalksan kırılcak gibi. bi başlıyo ağlamaya artık son radde öksürmek oluyo. aynı büyük insan gibi katıla katıla ağlıyor :( :(

Bi ağrısı olmasın Simuşum?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

oh süperk olmuş tatlım.. darısı başıma olsun insallah, normalde Temmuzda istanbuldayız 1 ay ama benim önceden bi gidip 1 hafta kalasım var nisan yada mayıs gibi, bakalım...
tamam tatlım, bekliyorus haberlerini, sevgiler

Benim de tekrar gidesim var valla tatlım...Yarın anlatcam dedim ama böyle bi tuhaf hallerdeyim.Evimden soğumuş gibiyim,sanki misafirlikteyim...Eşimi de pek görmek istemiyorum gibi.Niye böyle oldum bilmem...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi akşamlarr,

simuşum anlattığın kadarıyla gaz sancısı gibi geldi bana :( araba iyi gelebilir bblauya katılıyorum. Tuna da çok mızmız bu akşam. al işte nazar değdi diye kendime kızıyorum. kısacık uyuyup ağlayarak uyanıyor :( sabahlar olmaz bana bu gece

bblaucum sen de hoşgelmişsin. özlettiniz kendinizi. Ada kızımı öp kokla benim için

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
iyi akşamlarr,

simuşum anlattığın kadarıyla gaz sancısı gibi geldi bana :( araba iyi gelebilir bblauya katılıyorum. Tuna da çok mızmız bu akşam. al işte nazar değdi diye kendime kızıyorum. kısacık uyuyup ağlayarak uyanıyor :( sabahlar olmaz bana bu gece

bblaucum sen de hoşgelmişsin. özlettiniz kendinizi. Ada kızımı öp kokla benim için

Hoşbulduk canım...Nazar dualarından oku canım,iyi gelir...Geçen akşam annemin bir komşusu çatlatıyordu Adayı nerdeyse,bende bir nazar duası var,Kurandan,onu okudum da sakinleşti yazık çocuğum.Vereyim istersen sana?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Hoşbulduk canım...Nazar dualarından oku canım,iyi gelir...Geçen akşam annemin bir komşusu çatlatıyordu Adayı nerdeyse,bende bir nazar duası var,Kurandan,onu okudum da sakinleşti yazık çocuğum.Vereyim istersen sana?

çok iyi olur tatlım.. dua, felak nas ayetelkürsi tebbet okuyorum ama onu da okuyayım. gören bir daha kafasını çevirdi, baktı. o kadar baktılar kuzuma :(
sen neden öyle oldun?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Nazar duası:

Bir kimseye göz değmesinden-nazar değmesinden korkulursa veya değmişse,aşağıdaki ayeti kerime ve arkasında yazılan dua üç-beş veya yedi kere okunursa nazar veya göz değmenin tesiri kalkar veya nazar göz değmez.(Kalem Suresi, Ayet 51-52)

(51)Ve in yakadüllezine keferu leyüzlikuneke biebsarihim Lemma semi´uz-Zikra ve yekulune innehülemecnun.(52)Vemahüve illa zikrun lil´alemiin.

Rahman ve Rahim Olan Allah´in Adiyla!
Manasi: (51)O inkar edenler,zikri (Kur´an´i)isittikleri zaman, nerdeyse seni gözleriyle devireceklerdi, O delidir diyorlardi(52)Halbuki o, bütün alemlere (uluslara ve varliklara gönderilmis) bir uyaridan (hatirlatmadan) baska bir sey degildir.

Uizü bi-Kelimatillahi´t-tammati minkülli seytanin ve hammetin ve min-külli aynin leemmeh.

Manasi: Esirgeyen her seyi tam olan Allah´in emniyetine, seytanin vehametinden ve gözlerin bakislarindan dolayi siginirim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
çok iyi olur tatlım.. dua, felak nas ayetelkürsi tebbet okuyorum ama onu da okuyayım. gören bir daha kafasını çevirdi, baktı. o kadar baktılar kuzuma :(
sen neden öyle oldun?

YAzdım canım.Abdestli okuyorum ben ayeti kerime olduğu için.Ama sanırım abdestsiz de olabilir.Felak,nası da abdestsiz okuyoruz ama...Tam emin değilim...
Valla ben neden böyle oldum bilemiyorum...Yarın evimi bi sirkeli suyla sileceğim ben de kem göz değmiş olabilir diye...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
YAzdım canım.Abdestli okuyorum ben ayeti kerime olduğu için.Ama sanırım abdestsiz de olabilir.Felak,nası da abdestsiz okuyoruz ama...Tam emin değilim...
Valla ben neden böyle oldum bilemiyorum...Yarın evimi bi sirkeli suyla sileceğim ben de kem göz değmiş olabilir diye...

teşekkürler tatlım, okuyayım da iyi gelsin kuzuma...

sen de iyi olursun umarım. evden uzak kaldın ya, ondandır diye düşünüyorum. kısmetse biz de cumartesi gidiyoruz. annemle kalacağım biraz. yetişemiyorum herşeye:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canım altını açıp çıplak takılmasına biraz müsaade etsene...
Gazı varsa atar belki.
Bir de Ada mızmızlandığında ben sırtını kendime döndürüp kucağımda odaları gezdiriyorum susuyor.
Diğer bir alternatif arabayla azıcık gezdirseniz imkan varsa.Arabada hemen uyuyolar.Derin dalınca eve gelirsiniz? Olmazmı?

Bi ağrısı olmasın Simuşum?

Babuşum, bu kız ilk doğduğu günden beri böyle yırtınırcasına ağlıyor. 3 farklı doktor gördü, hatta son bakan doktorun yanında da aynı şekilde ağladı doktor edepsizliğinden böyle ağlıyor dedi :( Maalesef oda gezdirmek, konuşmak, müzik dinletmek, ninni söylemek, sallamak hiç biri susturmuyor başladıktan sonra... :( Çarşamba 4. bi doktora götüreceğim bakalım o ne diyecek tabi çarşambaya kadar ben orta yerimden çatlayıp ölmezsem.... :( :(

iyi akşamlarr,

Ben de acaba nazar mı değdi diye düşünmeye başladım. Dün ilk kez dışarı çıktık. Bi mağazaya gittik sonra da yemek yemeye. İnsanlar Duruyu görünce şok oldular çok küçük nası çıktınız dışarı diye. Dünden beri okuyup duruyorum ama netice ortada işte. Allahım hepimizin evlatlarını korusun kem gözlerden...

Pis insanlar yaaa!! gözün değiyosa ki kişi kendini bilir. bakma arkadaşım öküz müsün nesin töbe yarabbim... Allah korusun inşallah böyle insanların gözlerinden yavrularımızı...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
teşekkürler tatlım, okuyayım da iyi gelsin kuzuma...

sen de iyi olursun umarım. evden uzak kaldın ya, ondandır diye düşünüyorum. kısmetse biz de cumartesi gidiyoruz. annemle kalacağım biraz. yetişemiyorum herşeye:(

Benim de annem gidecek artık bakalım napacağım yalnız...Ama ben hiç kasmam ev işine filan.Beğenmiyosa eşim gitsin anasına.

Babuşum, bu kız ilk doğduğu günden beri böyle yırtınırcasına ağlıyor. 3 farklı doktor gördü, hatta son bakan doktorun yanında da aynı şekilde ağladı doktor edepsizliğinden böyle ağlıyor dedi :( Maalesef oda gezdirmek, konuşmak, müzik dinletmek, ninni söylemek, sallamak hiç biri susturmuyor başladıktan sonra... :( Çarşamba 4. bi doktora götüreceğim bakalım o ne diyecek tabi çarşambaya kadar ben orta yerimden çatlayıp ölmezsem.... :( :(

Ben de acaba nazar mı değdi diye düşünmeye başladım. Dün ilk kez dışarı çıktık. Bi mağazaya gittik sonra da yemek yemeye. İnsanlar Duruyu görünce şok oldular çok küçük nası çıktınız dışarı diye. Dünden beri okuyup duruyorum ama netice ortada işte. Allahım hepimizin evlatlarını korusun kem gözlerden...

Pis insanlar yaaa!! gözün değiyosa ki kişi kendini bilir. bakma arkadaşım öküz müsün nesin töbe yarabbim... Allah korusun inşallah böyle insanların gözlerinden yavrularımızı...

Allahallah canım ya,ağlamayı huy edindi desene....Cidden sen çok yıpranırsın böyle buna can mı dayanır...Nazar duasıı dene bakalım bi de...Banyo suyuna 1-2 damla sirke de damlat...Göz değmiş de olabilir kuzuma yazık.Kimi insan bile bile bakıyor işte!

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben kaçayım kızlar. Tunanın altını değiştirip emzireyim de uyusun birkaç saat daha...
öpüyorum sizleri de kuzularınızı da. herşey güzel olcak inşallah, az kaldı...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
buarada alakasız olcak ama bugun dünyanın bulgurunu yedim ama sütüm yine zerre kıvamında!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar