2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar selam

arabamızı aldım ctesi

maclaren techno xt son çıkanından 2012 bu arada quest'in yeni doğumdan itibareni çıkmış tam yatıyor quest 5,5 kg xt 6600 kg0

hem yatsın hem daha hafif olsun diyenlere

biz xt siyah aldık
dün de ilk test sürüşümüzü yaptık
markete gittik ordan babama
iyiydi sesi çıkmadı sonra bızıklamaya başladı emzik verdik sonra uyudu dönüşte uyandığında hava kararmıştı karanlıktan korkuyo ağlamaya başladı eve yakındık sonra eve geldik işte çok beğendik xtyi bu arada 780 tlye aldık

cuma dr kontrolümz var
benimki hala yatıp bakmıyo avazı çıktığı kadar ağlıyo :(

bu arada bugün tam 2 aylık olduk

arabanız hayırlı olsun, önünde emniyet bariyeri var mı? ve neden quest i tercih etmediniz acaba daha hafif ve tam yatıyorsa merak ettim... bir de araba koltuğu yok değil mi?
ben daha alamadım da :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Bezi de birkaç gün önce 3 numara aldım 2 paket, prima premium care. Ama sanki biraz büyük gibi geldi. Bugün eşime tekrar 2 numara aldırdım. Bu paket bittiğinde sanırım 3 daha iyi olur. Aslında kilolu bi bebek de değil ama nedense tüm bezler sanki bacaklarını sıkıyo. Hep bacakları iz oluyo. Ben mi becceremiyorum acaba bağlamayı.... :acep:

Prima kuru hesaplının iç yüzeyi nasıl? Normal prima gibi mi?

Ben boyatmıyorum hiç saçlarımı.. Şimdiye kadar sadece 1 kez boyattım o da hani şu ara ara bazı yerlere renk atılıyor ya adını bilmiyorum işte ondan yaptırdım :D O yüzden bi fikrim yok emzirirken boyatmak hususunda...

prima kuru hesaplıyı beğendim ben, oğlum da beğendi herhalde huysuzluk yapmıyor, huggies i bağladığımızda çok ağlıyor kapatınca... elimde kaldılar :(
premium gibi değil içi, petek dokulu değil ama o çok yapışıyordu poposuna... sevmedim ben.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
prima kuru hesaplıyı beğendim ben, oğlum da beğendi herhalde huysuzluk yapmıyor, huggies i bağladığımızda çok ağlıyor kapatınca... elimde kaldılar :(
premium gibi değil içi, petek dokulu değil ama o çok yapışıyordu poposuna... sevmedim ben.

sık değiştirdikten sonra aslında bezin çok da önemi yok. ama uzun süreli uyuyor bazen, o zaman sıkıntı olabilir. çiş tutma konusunda premiumun üstüne tanımam. tartsam 1 kilo gelir :cokkomik:

lilacs ben raporumu aldım. önce gittim başladım, sonra raporu alıp götürdüm. oğlumu da götürdüm mecburen. öğrenciler hayran oldular, çığlıklarından korktu paşam :D müdür yardımcısı amcamız kucağından indirmedi. hop o kucakta hop bu kucakta dolaştı durdu sıpa.
heyet raporunu imzalatmak için kapıda beklerken dahiliye doktoru hemşiresine çağırttı, içeri davet etmiş sevmek için. kızım olcak benim, alalım mı biz seni kızıma dedi :D raporu veren doktor da maşallah 56 günlük bebek gibi değil dedi. herkes maşallah, Rabbim nazarlardan saklasın dedi ama o kadar çok bakıldıki yavruma, geldiğimden beri dua okuyorum. nazara çok inanırım, Rabbim nazarlardan korusun bıcırığımı

veeee cumartesi anneanneye çufçufluyoruzz, çok neşeliyiz

he bu arada cumartesi günü Tunaya bir oyuncak aldık. titreyen bir zürafa. oto koltuğuna yada beşiğin kenarına asıyoruz. oğluşumun ilk oyunlarına şahit oluyoruz. bacaklarını tutuyor, çekiştiriyor, titrerse başta ürküyor sonra neşe çığlıkları basıyor oyun halısında böyle vakit geçirmiyordu ama bu oyuncağa bayıldı. tavsiye ederimm, çok sevimli oluyorlar...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

selam pikecim ben iyiyim keyfimizde yerinde şükür:)biz bugün gezmeye gittik daha kırkımız çıkmadı olsun ne yapalım çok sıkıldım evde patlamak üzereydim önce babasına bırakıp kuaföre gittim temizlendim çok rahatladım sonra alışveriş merkezine gittik 3saat dışarıda kaldık bizimki arabasını ve gezmeyi sevdi sende iyisindir umarım öptüm seni:utan:

ohh süperk olmuş laylam.. keyfiniz bol olsun :utan: kuaföre bide ben gidebilsem ne cok sevinicem.. saclarımı kestirmek istiyorum, belime kadar indiler tam kezban oldum, omuzlarıma kadar kısaltmak istiyorum bakımı cok zor oluyor... oglusumda iyi cok şükür, büyüdükce talepleri artaya mı başladı ne... uyanıkken konusulsun istiyo hep hehhe...

İyiyiz pikecim şükürler olsun..Biraz yorgunluk var ama olcak o kadar. Aldığım kiloları veremeyeğim diye canım sıkılıyor. Sen nasılsın?

evet canım, yorgunluk hep var galiba hepimizde, olsun şükürler olsun... kilo meselesi benim canımıda cok sıkıyor aslında, şimdiye kadar hep +/- 2, 50 kilo civarı idim, şimdi 65!!!!!!!!!! neyse genede takmamak lazım.. magazalarda bişey denemeye çekiniyorum moralim bozulmasın diye eheheh.... :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sık değiştirdikten sonra aslında bezin çok da önemi yok. ama uzun süreli uyuyor bazen, o zaman sıkıntı olabilir. çiş tutma konusunda premiumun üstüne tanımam. tartsam 1 kilo gelir :cokkomik:

lilacs ben raporumu aldım. önce gittim başladım, sonra raporu alıp götürdüm. oğlumu da götürdüm mecburen. öğrenciler hayran oldular, çığlıklarından korktu paşam :D müdür yardımcısı amcamız kucağından indirmedi. hop o kucakta hop bu kucakta dolaştı durdu sıpa.
heyet raporunu imzalatmak için kapıda beklerken dahiliye doktoru hemşiresine çağırttı, içeri davet etmiş sevmek için. kızım olcak benim, alalım mı biz seni kızıma dedi :D raporu veren doktor da maşallah 56 günlük bebek gibi değil dedi. herkes maşallah, Rabbim nazarlardan saklasın dedi ama o kadar çok bakıldıki yavruma, geldiğimden beri dua okuyorum. nazara çok inanırım, Rabbim nazarlardan korusun bıcırığımı

he bu arada cumartesi günü Tunaya bir oyuncak aldık. titreyen bir zürafa. oto koltuğuna yada beşiğin kenarına asıyoruz. oğluşumun ilk oyunlarına şahit oluyoruz. bacaklarını tutuyor, çekiştiriyor, titrerse başta ürküyor sonra neşe çığlıkları basıyor oyun halısında böyle vakit geçirmiyordu ama bu oyuncağa bayıldı. tavsiye ederimm, çok sevimli oluyorlar...

kıss yerim senin minnoşunu benn... :utan: cidden maşallah cok tatlıdır eminim ki resminden oyle gözüküyor.. :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
arabanız hayırlı olsun, önünde emniyet bariyeri var mı? ve neden quest i tercih etmediniz acaba daha hafif ve tam yatıyorsa merak ettim... bir de araba koltuğu yok değil mi?
ben daha alamadım da :(

sağol canım
ooto koltuğu yok
xt bize daha afilli geldi
bi de zaten tek başıma çıktığımda araba şahin ve çantayı aynı anda zaten taşıyamam
o yüzden aradaki kg farkını görmedim

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

hmmm, benim dr rapor bitmeden çağırıyor nedense anlamadım, 24ünde bitiyor raporum ama 21inde çağırdı rapor için, daha fazla mı verecek acaba diyorum ama bilmiyorum...başlamadan alacam galiba ben, inşallah sorun olmaz.

maşallah oğluna bu arada, Allah nazarlardan saklasın....

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
sağol canım
ooto koltuğu yok
xt bize daha afilli geldi
bi de zaten tek başıma çıktığımda araba şahin ve çantayı aynı anda zaten taşıyamam
o yüzden aradaki kg farkını görmedim

bu gidişle ben araba alamayacam :(
o kadar çok araştırdım ki, kesin hiç bakmadığım bir model alıp çıkacam yine, ne zaman bir şeyi çok araştırsam sonunda sıkılıp önüme geleni alıyorum :(

güle güle kullanın...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selammm guzel anneler ela hanim kucagimda o nedenle tek tek alinti yapamiyorum kizlar:vecihi: minnanlarimizin hepsine masallah allah hepsini nazarlardan korusun

bizde bugun nihayet kontrole gittik.ela hanim gayet iyiymis kilosu boyu hepsi cok guzel cikti.bacaginda bi ses vardi aile hekimi kalca cikigindan suphelendi bende cok korkmustum ama bugunki doktorumuz gayet normal dedi 2.ayin sonuna randevumuzu aldik ultrason icin.

milupa gece cayini verebilirmisim.bi sakinca gormedi.emme refleksi kuvvetli olan bebekler surekli emmek ister dedi 2-3 saat emmeden durdurmaya calis dedi.yalanci memeyi kabul etse iyi olurdu dedi:ninni:nerdeee dedim bende:sinir: rota asini onerdi.2.ayin sonunda yaptirmaya karar verdim bende.

bizde haberler bole...bu arada bende chicconun living modelini almistim travel sistem.tecrube ettik begendim ben.arac koltugunuda kolayca monte edebildim ben araba kullanirken benim zillos hic ses cikarmadi bide arada irem mincirmasa daha uslu duracakti amaa:eek:ys:

hepinizi opuyorummm..bu hafta 40 ucurucaz insallahh

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hmmm, benim dr rapor bitmeden çağırıyor nedense anlamadım, 24ünde bitiyor raporum ama 21inde çağırdı rapor için, daha fazla mı verecek acaba diyorum ama bilmiyorum...başlamadan alacam galiba ben, inşallah sorun olmaz.

maşallah oğluna bu arada, Allah nazarlardan saklasın....

ben kendi doktorumdan almadığım için birşey diyemiycem tatlım. ama rapor almadan işe başlaman lazım ondan eminim. sen bence doktorunu ara bir sor. bu arada benim rapor 20sinde bitiyormuş. ben 19 sanıyormuşum :eek:ys: bugün heyet alınca da bir günüm de böylece yandı. hehe manyağım ben :lululu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bir çocuk sabah 6.30 da uyanıp bu saate kadar 20-30 dk lık uykularla nasıl olur da sadece 3 saat uyur ve kalan zamanın %80 inde yırtınırcasına ağlar. Valla şuan sinirden ellerim titriyo, ağlayıp duruyorum. İğrenç durumdayım. Şuan ne yazdığımın da farkında değilim. doğru cümleler kurup kurmadığımın bile farkında değilim. anne olmak benim harcım değilmiş. eminim buna eminim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar aslında benim yazacak çoooookkkkk şeylerim var...
Sanki çook şeyler değişti 20 günde...
Ama önce biraz geçmişe göz atayım dedim...Birkaç alıntı yapayım baktıkça....

babuşşşşşşşş (bblau) canımmmmmmm, gel artık hadii.. ozledim valla bak :utan:-gozluk

Canım valla ben de özledim sizlerle konuşmayı,paylaşmayı,dertleşmeyi....

selam kızlar,
oğlum sızdı kaldı yine. ben de ondan artan sütleri sağmaya çalışıyorum :D
dün bir ara ardarda emdi, ben daha kahvaltı yapamamıştım. sütüm kalmadı. çaresizce dolaptan süt çıkardım, ısınınca verdim. ilk biberon denememiz. cok cok çekti valla. 50 ml bitirmesi 50 sn sürmedi :cokkomik:

simuşum yeşil kaka nedense beni hiç telaşlandırmıyor. annem üşütünce derdi ama doktora sorucam bu gittiğimde. bir kere oluyorsu, sonra yine sarı oluyorsa bence çok da önemsenecek birşey değildir...

bezlerimiz sürekli çiş kaçırıyordu. huggies ve prima premium care'i dönüşümlü kullanıyorum ben. ikisi de 2 numara. akşam arkadaş kızından artan 3 numara bezleri verdi. ne kaçan var ne göçen :D 3 numara için erken diye düşünüyordum. yaklaşık 70 tane 2 numara bez elimde patladı bu durumda :(

Canım ben de prima ve huggiesi dönüşümlü kullanıyorum.
Prima premium care ve diğer yeşil paketleri kullandım...
Huggiesin de saf organik pamuklusunu...
İkisinden de memnun kaldım, sık sık değiştirince pişik olmuyor senin de dediğin gibi...
Ama birkaç kez prima da huggies de sızdırma yaptı.
Bir de huggiesin normalini aldım ama denemedim henüz.
2 numara bize de artık tam geliyor, eskişehirde 3 numara almıştım bir paket de 3 kullandık,o da azıcık büyük ama bence 2 yerine 3 almak lazım artık....

DÜNYAM ne yaptın? Seni merak ediyorum...
BBLAU gelmedi eskişehirdn, baya kaldı..Özlettin kendini:)

Canım ben de çok özledim sizi.Yeni geldim hemen bir selam vereyim dedim...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bir çocuk sabah 6.30 da uyanıp bu saate kadar 20-30 dk lık uykularla nasıl olur da sadece 3 saat uyur ve kalan zamanın %80 inde yırtınırcasına ağlar. Valla şuan sinirden ellerim titriyo, ağlayıp duruyorum. İğrenç durumdayım. Şuan ne yazdığımın da farkında değilim. doğru cümleler kurup kurmadığımın bile farkında değilim. anne olmak benim harcım değilmiş. eminim buna eminim

Canım dur hele...Sakin ol...
Bir sıkıntısı var ki ağlıyor.Ada da bazen aynı tarif ettiğin gibi oluyor,acile götürmüşlüğüm bile var bu sebeple...
Gazı olmasın yada belki kabızdır? Kakasını takip ettin mi ne sıklıkta yapıyor son zaman?
Gazsa sab simplex damla kullanıyorum ben müthiş işe yaradı diyebilirim...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canım dur hele...Sakin ol...
Bir sıkıntısı var ki ağlıyor.Ada da bazen aynı tarif ettiğin gibi oluyor,acile götürmüşlüğüm bile var bu sebeple...
Gazı olmasın yada belki kabızdır? Kakasını takip ettin mi ne sıklıkta yapıyor son zaman?
Gazsa sab simplex damla kullanıyorum ben müthiş işe yaradı diyebilirim...

Babuş kusuruma bakma ne olur Laylam sen de selmasız sabahsız daldım ortaya. Hoşgelmişsin. özledim seni :huhuu:

sinirlerim çok gerildi sabahtan beri. kabız değil. hatta bugün tazzikli bi şekilde üstüme yaptı. kaka eskiye göre daha az yapıyor. gazı varsa bile sabhtan beri sürer mi yaa... :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Çıldırmak üzereyim :mendil: :mendil: :mendil:
Allahım sen yardım et yoksa ben kafayı yicem!!

canım ya bazen benimkide öyle yapıyor, bakınız bugün.... :(

Selam kızlarrrrr bilin bakalım kim geldiiiiii :)

hoşgeldin tatlım.. :utan: nasılsın? neler yaptın, anlat meraktayım :)

Babuş kusuruma bakma ne olur Laylam sen de selmasız sabahsız daldım ortaya. Hoşgelmişsin. özledim seni :huhuu:

sinirlerim çok gerildi sabahtan beri. kabız değil. hatta bugün tazzikli bi şekilde üstüme yaptı. kaka eskiye göre daha az yapıyor. gazı varsa bile sabhtan beri sürer mi yaa... :(
canım yaa.. gel bi öpeyim bacımı :) :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar