Hhhhhh ben halen korkudan yan yatırma yastığında yan yatırıyorum. Sırt üstü yatırmayı çok istiyorum... Sanırım zaten yatması da gerekiyor ama geceleri korkumdan yatıramıyorum... Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Gündüzleri anakucağında sadece yatıyor sırt üstü yavrum.
İyiyiz çok şükür teyzemiiiiiiiiiiiiz siz nasılsınız? Bizimkinin abnyosu rutin gibi oldu: Banyoyu yapıyoruz, havluya sarılıp kurulanıyoruz sonra hemen meme arıyoruz.

Eğer o arada altımız bezlenmemişse hemen havluyu dolduruyoruz

Sonra tekrar belden aşağımızı yıkıyoruz tekrar kurulanıp bu sefer bezleniyoruz

Ama nedense bir türlü uyumayıp cin gibi oluyoruz...
Dimi yaaaa... Valla ben herkesi çok özledim. Bir türlü bir araya gelemiyoruz. Olanlar da bebekten dolayı aniden çıkmak zorunda kalıyo...
Dunyam... Tatlım... Bak sen çok zeki bir kızsın. Yuva yapmak da yıkmak da kolay değil... Eminim sen de bunu çok iyi biliyosun. Eşinin hataları olabilir. Ha keza belki senin de vardır. Sorunların neden kaynaklandığı az çok belli ama değiştiremeyeceğin şeyler varsa ve eşini de seviyorsan kimse için yuvanı dağıtmaya değmez. İnatlaşma bence eşinle. Arada artık günahsız bir melek var. İkinizin de bebeği o... Bence eşin de sen de bi başbaşa buluşup konuşun. Sorunların neden kaynaklandığını, birbirinizi bu kadar sevmenize rağmen bu halde olmanızın değip değmediğini falan... Ne biliiiim ya biraz daha yapıcı olun her ikinizde...
Bu arada sigara sütün tadını değiştiriyormuş. Ben de içiyorum ama günde 2 ya da 3 tane, ki onu da emzirdikten hemen sonra içiyorum. İçeceksen de 5 i geçme bence ve emzirmeden önce sakın içme. Bide evde içmiyosun dimi tatlım?
Ooooooy şu çatlaklar. Hamileyken olmayan çatlaklar sanırım ani kilo kaybına bağlı olarak pörtledi birden. Benim göbeğimde yok ama kalçamda ve belimin yan taraflarında var. Bir ara kahve ile yapılan bi kür bulmuştum onu yazıcam size. Ben onu denicem. bide daha önceden bioterm miydi neydi onun kremlerini almıştım önceki çatlaklarım için. Görüntüyü epey hafifletmişlerdi, onu da tekrar kullanmaya başlıcam...
Bu arada nasılsın Tanselcim?
Kızlar benimki uyandı, mama saatimiz geldi. Heran çıkabilirim. Çığlığı bastığı anda kalkıcam şimdiden söyliim