2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar,
aranızda normal dogum yapan varmı bilmiyorum da,varsa doktor normal hayata gecis konusunda ne dedi diye sorcaktım ?
yani benimki biraz savsakladı da beni,en son dogumdan 1 hafta sonra gitmistim kontrole ozaman iyi dikisler iyilesiyo rahim de toparlıyo dedi,bidaha ne zaman gelicem dedim bi sorun olursa gelirsin dedi bu kadar..
hic bisi soylemedi baska hani ne bilim regl konusunda cinsel hayatımzı konusunda sole yap bole olursa gel falan demedi..simdi benim bidahamı gitmem lazım bunları ogrenmem icin :eek:ys:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hee bide sey sormam lazım mesela,agda yapmamda bi sakınca varmı diye..dikisler vardı orda malum sanki agda yapsam o dikis yeri acılcakmıs gibime geliyo korkuyom off :ayk:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hee bide sey sormam lazım mesela,agda yapmamda bi sakınca varmı diye..dikisler vardı orda malum sanki agda yapsam o dikis yeri acılcakmıs gibime geliyo korkuyom off :ayk:

canım ben sezeryan oldum ama aynı şeyden ben de korkuyorum. sanki ayrılıvercek karnımın altı :eek:ys: bu haftasonu doktorumu görücem, sorarım inşallah. ama ağda yapmadan nasıl gitcem bilmiyorum :D
raporu daha almadım ama vereceğinin sözünü aldım çok şükür. 10 günde yıllık rapor kullanırım. mayıs başı okula başlarım artık. haziran başında kapanıyor, not yükseltme sınavlarına da idare eder müdürüm sağolsun, görevim olduğunda gider koşa koşa evime dönerim :evet: temmuz ağustos yine oğlumlayım. oh oh bizden keyiflisi yok çok şükür

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
canım ben sezeryan oldum ama aynı şeyden ben de korkuyorum. sanki ayrılıvercek karnımın altı :eek:ys: bu haftasonu doktorumu görücem, sorarım inşallah. ama ağda yapmadan nasıl gitcem bilmiyorum :D
raporu daha almadım ama vereceğinin sözünü aldım çok şükür. 10 günde yıllık rapor kullanırım. mayıs başı okula başlarım artık. haziran başında kapanıyor, not yükseltme sınavlarına da idare eder müdürüm sağolsun, görevim olduğunda gider koşa koşa evime dönerim :evet: temmuz ağustos yine oğlumlayım. oh oh bizden keyiflisi yok çok şükür

gozunaydın iste ne guzel :) su agda meselesi de gercekten bi dert..sormam sart baska kime sorayım ki yani demi gerci benim doktorum kadın anlar heralde halden..yada heryeri yapıp orayı bıraksam mı :D offf

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Hhhhhh ben halen korkudan yan yatırma yastığında yan yatırıyorum. Sırt üstü yatırmayı çok istiyorum... Sanırım zaten yatması da gerekiyor ama geceleri korkumdan yatıramıyorum... Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Gündüzleri anakucağında sadece yatıyor sırt üstü yavrum.

İyiyiz çok şükür teyzemiiiiiiiiiiiiz siz nasılsınız? Bizimkinin abnyosu rutin gibi oldu: Banyoyu yapıyoruz, havluya sarılıp kurulanıyoruz sonra hemen meme arıyoruz. :D Eğer o arada altımız bezlenmemişse hemen havluyu dolduruyoruz :D Sonra tekrar belden aşağımızı yıkıyoruz tekrar kurulanıp bu sefer bezleniyoruz :D Ama nedense bir türlü uyumayıp cin gibi oluyoruz... :utan:

Dimi yaaaa... Valla ben herkesi çok özledim. Bir türlü bir araya gelemiyoruz. Olanlar da bebekten dolayı aniden çıkmak zorunda kalıyo... :(

Dunyam... Tatlım... Bak sen çok zeki bir kızsın. Yuva yapmak da yıkmak da kolay değil... Eminim sen de bunu çok iyi biliyosun. Eşinin hataları olabilir. Ha keza belki senin de vardır. Sorunların neden kaynaklandığı az çok belli ama değiştiremeyeceğin şeyler varsa ve eşini de seviyorsan kimse için yuvanı dağıtmaya değmez. İnatlaşma bence eşinle. Arada artık günahsız bir melek var. İkinizin de bebeği o... Bence eşin de sen de bi başbaşa buluşup konuşun. Sorunların neden kaynaklandığını, birbirinizi bu kadar sevmenize rağmen bu halde olmanızın değip değmediğini falan... Ne biliiiim ya biraz daha yapıcı olun her ikinizde...

Bu arada sigara sütün tadını değiştiriyormuş. Ben de içiyorum ama günde 2 ya da 3 tane, ki onu da emzirdikten hemen sonra içiyorum. İçeceksen de 5 i geçme bence ve emzirmeden önce sakın içme. Bide evde içmiyosun dimi tatlım?

Ooooooy şu çatlaklar. Hamileyken olmayan çatlaklar sanırım ani kilo kaybına bağlı olarak pörtledi birden. Benim göbeğimde yok ama kalçamda ve belimin yan taraflarında var. Bir ara kahve ile yapılan bi kür bulmuştum onu yazıcam size. Ben onu denicem. bide daha önceden bioterm miydi neydi onun kremlerini almıştım önceki çatlaklarım için. Görüntüyü epey hafifletmişlerdi, onu da tekrar kullanmaya başlıcam...

Bu arada nasılsın Tanselcim?

Kızlar benimki uyandı, mama saatimiz geldi. Heran çıkabilirim. Çığlığı bastığı anda kalkıcam şimdiden söyliim :)

Simusum canım ben esimle hicbir zaman basbasa oturup konusamıyorum ki. Surekli birileri giriyor araya onlar da ara mı yapıyor ara mı bozuyor belli degil zaten.. Ben de yuvam yıkılsın istemiyorum ki. Esim aklını basına toplasın istiyorum.. Beni kimseye ezdirmesin istiyorum..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
İyiiz pikecim. Selim beyle vaktimi geçiriyrum, çokta memnunum vallahi.. Yorgunda olsam, uykusuzda annelik süperbişey.. Bakıyorya gözleriyle bana kocaman kocaman unutuyorum herşeyi..

Sen nasılsın.. Noyan nasıl..Kıbrasta havalargüzeldir çıkar dışarı dolaştır canım.. Buralar ok soğuk ya..Isınsın artık havalar..

evet canım öyle valla, Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..
Bizde hamd olsun iyiyiz tatlım, havalar fena degil, haftasonları dolaşıyoruz eşimle birlikte. Biraz daha ısınsın daha rahat olucak insallah..

iyiyimm cnmm.. yeni düzenimize alısmaya calısıyorum:D sen nasılsınn bebişinn nasıl??

saol tatlım. kız maşallah minnoşun cok seker annesi..:huhuu:

İyiyiz çok şükür teyzemiiiiiiiiiiiiz siz nasılsınız? Bizimkinin abnyosu rutin gibi oldu: Banyoyu yapıyoruz, havluya sarılıp kurulanıyoruz sonra hemen meme arıyoruz. :D Eğer o arada altımız bezlenmemişse hemen havluyu dolduruyoruz :D Sonra tekrar belden aşağımızı yıkıyoruz tekrar kurulanıp bu sefer bezleniyoruz :D Ama nedense bir türlü uyumayıp cin gibi oluyoruz... :utan:

Dimi yaaaa... Valla ben herkesi çok özledim. Bir türlü bir araya gelemiyoruz. Olanlar da bebekten dolayı aniden çıkmak zorunda kalıyo... :(

evet tatlım ateş gibi fırlıyoruz agladıklarında... evetya ne guzel toplu va uzun surelerde kalıp yazısıyorduk... yazında herkes bi yerde olur sanırım ama belki sonbahara tekrar toplanabiliriz belki, hem minnoşlarda buyur o zamana... tatlım sen facebook a falanda minnoşun resmini koymadın di mi?
büyümüştür senin minnoşta...:huhuu:

selam kızlar
ecriiiiin o nasıl güzel bir melek maşallah maşallah
Rabbim hepimizin kuzularını özenerek yaratmış, hepsi birbirinden güzel... kaderleri de güzel olsun...

çok mutluyum çünkü heyet raporu alabiliyorum çok şükür. 1 ay daha miniğimle birlikte olcam -kop her hali başka güzel, hergün yeniden yeniden aşık oluyorum :utan: az önce karşısında üzerimi değiştiriyordum, bana yandan bir sırıtışı vardı. " anne memişleri gördüm" der gibi :D maşallah sübhanallah. gazını çıkartmaya çalışıyorum sabah da, sırtına pıt pıt vuruyorum. o da aynı hareketi minik eliyle bana yapıyor :D

bizde haberler böyleeeeeeeee :ninni:

selam tatlım, sevindim rapor işini halletmene..
Tuna'yada maşallah annesi..:huhuu:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
vıyy pis pis terliyorum, iğrenç kokuyorum, nooldu bana diye düşünürken az önce buldum. humana nın içinde çemen otu varmış :lululu:

pikecim ne güzel dışarılara çıkabiliyorsunuz. imreniyorum valla bizim bugün yine sulu kar vardı :( gel de çıkar el kadar yavruyu. hastaneye robokop gibi giyinip gittik :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
vıyy pis pis terliyorum, iğrenç kokuyorum, nooldu bana diye düşünürken az önce buldum. humana nın içinde çemen otu varmış :lululu:

pikecim ne güzel dışarılara çıkabiliyorsunuz. imreniyorum valla bizim bugün yine sulu kar vardı :( gel de çıkar el kadar yavruyu. hastaneye robokop gibi giyinip gittik :D

evet canım havalar fena degil oralarla kıyaslanınca.. ama gel de yazın yaşa burd 50 derece sıcagın altında... cok zor geciyor yazları... :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım ben bi dönem kullandım çalışıodum tam düzenli kullanamadım pekte bi faydası olmadı sanırım
yani uzun süre üzerinde kalınca üşüyosun gaz oluyo falan
ama sen 2 saat giyer,m spor yaparım diyosan bişey diyemem inşş faydası olur
benimki bazanın altında öylece duruo

Zaten spor yapmadan tek başına bir etkisi olmuyormuş canım.Kayınvalidem 2 ayda 8 kilo vermiş bugün öğrendim :D

azossss sen kulan sonra bana da anlat kızz faydası olursa. gerci kilodan cok karnımdaki catlaklara takıgım ama neyse. bu kadar catlagım yoktu benim yaa dogumdan sonra mı oldu yada göbegimin altındaydı da ben mi görmedim acaba. bakıp bakıp aglayasım var. benden baska catlayan yok mu kızlarrr.. bilemedim ne kullanayım. ilk 2 yıl tedavi daha etkili oluyomus

Yavrum bugün geldi benim şort.Giydim bi de komik oldu sorma, güreşe gitcek gibi oldum :D Giydim 45 dakika sporumu yaptım, ip atladım, mekik çektim felan.Bi çıkardım terlemişim baya..İnşallah işe yarar.
Kız bu arada ben çatlamadım, çatlamadım diye dolanıyordum etrafta, totom çatlamış kız bugün gördüm canım sıkıldı.Gebeliğim sırasında yoktu, doğumdan sonra olmuş :(
Bu arada kızına bayıldım maşallah

çok mutluyum çünkü heyet raporu alabiliyorum çok şükür. 1 ay daha miniğimle birlikte olcam -kop her hali başka güzel, hergün yeniden yeniden aşık oluyorum :utan: az önce karşısında üzerimi değiştiriyordum, bana yandan bir sırıtışı vardı. " anne memişleri gördüm" der gibi :D maşallah sübhanallah. gazını çıkartmaya çalışıyorum sabah da, sırtına pıt pıt vuruyorum. o da aynı hareketi minik eliyle bana yapıyor :D

Tuna da beşiğine yattığı nadir anlarda artık çapraz dönebiliyor :sok 3 sefer o pozisyonda buldum. dün de yüzüstü yatırmıştım. kafa sola doğruydu. boynunu büyük bir ustalıkla kaldırıp kafayı sağa çevirdi şuanda da sakin sakin uyumaya çalışıyor, sallıyım diye gözümün içine bakıyor. bugün hastaneye giderken ilk pantolonunu giydi kuzum. çok yakışıklı oldu, doktor teyze onun yüzü suyu hürmetine rapor vercek bence :D

Gözünaydın tatlım.Yerim o oğlunu senin..Gülmelerine bayılıyorum, hele de yandan gülünce çok mutlu oluyorum.Bi de bugün "a buuu" gibi birşey dedi benimkisi :D

Kızlar,
aranızda normal dogum yapan varmı bilmiyorum da,varsa doktor normal hayata gecis konusunda ne dedi diye sorcaktım ?
yani benimki biraz savsakladı da beni,en son dogumdan 1 hafta sonra gitmistim kontrole ozaman iyi dikisler iyilesiyo rahim de toparlıyo dedi,bidaha ne zaman gelicem dedim bi sorun olursa gelirsin dedi bu kadar..
hic bisi soylemedi baska hani ne bilim regl konusunda cinsel hayatımzı konusunda sole yap bole olursa gel falan demedi..simdi benim bidahamı gitmem lazım bunları ogrenmem icin :eek:ys:

Canım ben normal yaptım, alttan dikişimde vardı.Doğumdan 1 hafta sonra kontrole gitmiştim.1 ay sonra tekrar çağırmıştı..
1 ay sonra gittiğimde baktı dikişlerime ve adet olup olmadığımı sordu.Olmadığımı söyleyince bir hap yazdı.5 gün sabah akşam alıcaksın bunu dedi.Adetin bitip temizlendikten sonra da ilişki serbest dedi.
Hapı kullandım, adetimi gördüm bugün 4. günüm.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

çemen otu iğrenç kokuyor, bende içince kendiden tikiniyorum:) annem yanımdayken çemen otu ve dut kurusu demleyip içiriyordu.. Acayip bi kokum vardı.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Zaten spor yapmadan tek başına bir etkisi olmuyormuş canım.Kayınvalidem 2 ayda 8 kilo vermiş bugün öğrendim :D

Yavrum bugün geldi benim şort.Giydim bi de komik oldu sorma, güreşe gitcek gibi oldum :D Giydim 45 dakika sporumu yaptım, ip atladım, mekik çektim felan.Bi çıkardım terlemişim baya..İnşallah işe yarar.
Kız bu arada ben çatlamadım, çatlamadım diye dolanıyordum etrafta, totom çatlamış kız bugün gördüm canım sıkıldı.Gebeliğim sırasında yoktu, doğumdan sonra olmuş :(

Gözünaydın tatlım.Yerim o oğlunu senin..Gülmelerine bayılıyorum, hele de yandan gülünce çok mutlu oluyorum.Bi de bugün "a buuu" gibi birşey dedi benimkisi :D

Canım ben normal yaptım, alttan dikişimde vardı.Doğumdan 1 hafta sonra kontrole gitmiştim.1 ay sonra tekrar çağırmıştı..
1 ay sonra gittiğimde baktı dikişlerime ve adet olup olmadığımı sordu.Olmadığımı söyleyince bir hap yazdı.5 gün sabah akşam alıcaksın bunu dedi.Adetin bitip temizlendikten sonra da ilişki serbest dedi.

Ben ne spor yapabiliyorum ne de diyet.. Yürüyş yapmak istiyorm havalar çok soğuk. geçen sitenin etrafında bi tur attım beynim uyuştu çok soğuktu. Diyet yapamam anne sütüne etki edebilir. Azom bugün biraz vitrin baktım.. Bişeyler denedim XL lar bile çk kötü duruyor..Ayy bi tayt pantolon aldım üzerine tunik.. Eşim çk beğendi ama inanmıyorum.. Moralim bozulmasın diye öyle dedi:(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Allah allah ya adet olmak sartmıymıs ? emziren annelerin emzirdikleri surece olmayabilceklerini duymustum ben..kafam karıstı simdi benim haydaa.neyse yarına aldım randevu bakalım sorayım bari..kac dikisim vardı onuda bilmiyom benim saydıgım 4 tane dusurdum ama..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bugün doktor randevum vardı, kızımızla birlikte ilk kez dışarı çıktık. Yani 40 tan sonraki ilk ziyaretimiz doktor amcamıza oldu :utan:
Çok şükür dikiş yerlerim iyileşmiş. Alttan muayene etmedi, 1 ay sonra bakacakmış alttan. Bugün sadece ultrason ile baktı. Rahim doğum öncesi haline dönmüş dedi. Yumurtalıklara baktı. Bundan sonra nasıl korunmalıyım diye sordum, günde en az 8 kez emzirdiğiniz sürece süt %98 koruma sağlar dedi. Ama güvenemem derseniz aylık, 3 aylık iğnelerden kullanabilirsiniz dedi. Spirali sordum şuan takmayalım. Küçük hanım 2,5-3 aylık olduğunda takalım neticede rahim içi bir operasyon, tamamen iyileşsin dedi.Bizden haberler böyle.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bizimki o yastıgın içine girdimi huysuzlanıyo. bende uzun kısmını sırtına destek koyup öle yatırıyorum. ama artık faydası olmucak gibi dün gece almıs basını gitmiş cünküm:ninni: gündüz genelde sırtüstü yatırıyorum cnm ben yanında oluyorum hep cünkü. yan yatınca oynamıyo aglıyo hemen sırtüstü olunca kendi kendine sesler cıkarıp oyalanıyo biraz. gece yan yatırıyorum. sabaha karsı yanımıza alırken de ilk önce yüzüstü yatırıyorum. öyle 1 saatten fazla mısıl mısıl yatıyo. sıkılınca aglıyo zaten. o zaman ceviriyorum yine:utan:

Benimki yüz üstü yatmak hiiiç istemiyor hemen huysuzlanıyor. Anası kılıklı zaar, ben hiç yatamam da yüzüstü :D :D

Tuna da beşiğine yattığı nadir anlarda artık çapraz dönebiliyor :sok 3 sefer o pozisyonda buldum. dün de yüzüstü yatırmıştım. kafa sola doğruydu. boynunu büyük bir ustalıkla kaldırıp kafayı sağa çevirdi şuanda da sakin sakin uyumaya çalışıyor, sallıyım diye gözümün içine bakıyor. bugün hastaneye giderken ilk pantolonunu giydi kuzum. çok yakışıklı oldu, doktor teyze onun yüzü suyu hürmetine rapor vercek bence :D

Ay maşallah Tuna paşaya. Sırtına vurmasını gözümde canlandırdım da ne tatlı yaa Allah esirgesin...:utan: Rapor alabilmene de çok sevindim. Gözün aydın Lidılcanım :)

Simusum canım ben esimle hicbir zaman basbasa oturup konusamıyorum ki. Surekli birileri giriyor araya onlar da ara mı yapıyor ara mı bozuyor belli degil zaten.. Ben de yuvam yıkılsın istemiyorum ki. Esim aklını basına toplasın istiyorum.. Beni kimseye ezdirmesin istiyorum..

Umarım herşey gönlüne göre olur tatlım... Herşeyin yoluna gireceğine Allahın izniyle ben inanıyorum. Lütfen sen de inan... Moralini bozup kendini sigaraya verme. Miniğini düşün. Öperim... :ask:

evet tatlım ateş gibi fırlıyoruz agladıklarında... evetya ne guzel toplu va uzun surelerde kalıp yazısıyorduk... yazında herkes bi yerde olur sanırım ama belki sonbahara tekrar toplanabiliriz belki, hem minnoşlarda buyur o zamana... tatlım sen facebook a falanda minnoşun resmini koymadın di mi?
büyümüştür senin minnoşta...:huhuu:

:ask: Yok bebişim daha koyamadım. Bizim fotocu yan çizdi, haftaya salı vercekmiş fotoları. Normalde bu hafta salı vercekti. Beklemedeyiz yani :D

Azoşum yaa benim doktor adet olmanız lazım falan gibi bişiden hiç bahsetmedi. Hatta adet olmayabilirsiniz uzun bi süre dedi...

Bu arada şort işe yararsa de de biz de alalım kıııız :lululu:

Ben ne spor yapabiliyorum ne de diyet.. Yürüyş yapmak istiyorm havalar çok soğuk. geçen sitenin etrafında bi tur attım beynim uyuştu çok soğuktu. Diyet yapamam anne sütüne etki edebilir. Azom bugün biraz vitrin baktım.. Bişeyler denedim XL lar bile çk kötü duruyor..Ayy bi tayt pantolon aldım üzerine tunik.. Eşim çk beğendi ama inanmıyorum.. Moralim bozulmasın diye öyle dedi:(

Deme öyle yavruşum yaaa bence güzel olmuştur. Sen zaten fıstık gibi hatunsun. Şimdilik large, x large takılcaz işte hepimiz. Zamanla eskisinden de fıstık olcaz inşallah :sila:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Teyzoşlar dün kızım çok komik bişe yaptı :beyazbayrak:

Altını değiştiriyordum babası azcık açık kalsın yazık dedi. Ben de bezi aldım pişik önleyici sürdüm bıraktım öyle. Sonra korktum ya üşürse diye üstüne battaniyesini örttüm. 3 tekme attı açtı bacaklarını. Yine örttüm yine yaptı. Allalala tesadüf mü dedim bi daha örttüm gene 3 tekme koydu battaniyeye açtı üstünü. Bide gülüyo zilli :D Çok şirin geldi o hali yaa.. Halen aklıma geldikçe gülüyorum zilloşa :utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Dün bide yeşil, kötü kokulu bi kaka yaptı. Baktım ateşi var mı diye şükür yoktu. Ama anlamadım ne olduğunu... Sonraki kakaları sarıydı ama çok korktum... Böyle bişe yaşayan ya da bu konuda bi fikri olan var mı?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
oğlum sızdı kaldı yine. ben de ondan artan sütleri sağmaya çalışıyorum :D
dün bir ara ardarda emdi, ben daha kahvaltı yapamamıştım. sütüm kalmadı. çaresizce dolaptan süt çıkardım, ısınınca verdim. ilk biberon denememiz. cok cok çekti valla. 50 ml bitirmesi 50 sn sürmedi :cokkomik:

simuşum yeşil kaka nedense beni hiç telaşlandırmıyor. annem üşütünce derdi ama doktora sorucam bu gittiğimde. bir kere oluyorsu, sonra yine sarı oluyorsa bence çok da önemsenecek birşey değildir...

bezlerimiz sürekli çiş kaçırıyordu. huggies ve prima premium care'i dönüşümlü kullanıyorum ben. ikisi de 2 numara. akşam arkadaş kızından artan 3 numara bezleri verdi. ne kaçan var ne göçen :D 3 numara için erken diye düşünüyordum. yaklaşık 70 tane 2 numara bez elimde patladı bu durumda :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kızlar,
oğlum sızdı kaldı yine. ben de ondan artan sütleri sağmaya çalışıyorum :D
dün bir ara ardarda emdi, ben daha kahvaltı yapamamıştım. sütüm kalmadı. çaresizce dolaptan süt çıkardım, ısınınca verdim. ilk biberon denememiz. cok cok çekti valla. 50 ml bitirmesi 50 sn sürmedi :cokkomik:

simuşum yeşil kaka nedense beni hiç telaşlandırmıyor. annem üşütünce derdi ama doktora sorucam bu gittiğimde. bir kere oluyorsu, sonra yine sarı oluyorsa bence çok da önemsenecek birşey değildir...

bezlerimiz sürekli çiş kaçırıyordu. huggies ve prima premium care'i dönüşümlü kullanıyorum ben. ikisi de 2 numara. akşam arkadaş kızından artan 3 numara bezleri verdi. ne kaçan var ne göçen :D 3 numara için erken diye düşünüyordum. yaklaşık 70 tane 2 numara bez elimde patladı bu durumda :(

ben de 3 numara aldım ama büyük geldi, tekrar 2ye döndük, prima kuru hesaplı aldık, çok da güzel kokuyor... çok yapmadığı sürece sızmıyor da, premium ve huggies de sızdırma biz de yaşamıştık.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu arada saçını boyatan var mı? emzirirken de olsa artık boyatmak zorundayım :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar