canım noldu yaa off çok üzüldümm,bu aralar hepimiz gerginiz zaten inşallah düzelir bu durumm...
Hic duzelecegini sanmıyorum. Artık son radde geldik cattık..
Ve ben gercekten bıktım esimle kavgalardan ailesiyle sıkıntılardan..
canım noldu yaa off çok üzüldümm,bu aralar hepimiz gerginiz zaten inşallah düzelir bu durumm...
littlesunshine
pzt raporum bitiyor diyordun, ne yaptın alabildin mi heyet? bir de alabildiysen işe başladıktan sonra mı aldın yoksa hiç başlamadın mı?
benim de ay sonu bitiyor raporum, dr heyet verecek ama işe başlamam gerekiyor mu onu bilemedim.
kızlar pişik kremi için chicco nunki mükemmel ..
bu arada little ım bizim karşı komşunun oğlunun yüznde de böle pütürlükler war bu pişik kreminden sürdük geçti...
canım merhaba, minik kızçenin nice günleri, ayları, yılları olsun inşallah
pişik için ise olduktan sonra iyileştirici etkisi de varmıdır bilmem ama ben mustela vitamin barrier kullanıyorum. bu daha çok önleyici gibi.ama teyzemiz bir de yine mustelanın stelactiv pişik kremini getirmişti. pişik olursa kullanırsınız demişti ama ben hiç denemedim canım inşallah denemek zorunda kalmam, yerim ben oğlumun popişini, canı yanarsa hiç kıyamambu stelactiv serinin yüz nemlendiricisini kullanıyorum ama, çünkü Tunanın cildi çoooooooooook kuru, hep kızarmıştı kuruluktan. iyi geldi bize.
başka pişik kremi denemedim bilmiyorum o yüzden. annem zeytinyağı sürüyordu bazen bir de. doktora danışmıştık. iyi olur demişti. sen de bir danış istersen tatlım krem konusunda
kızlar pişik kremi için chicco nunki mükemmel ..
bu arada little ım bizim karşı komşunun oğlunun yüznde de böle pütürlükler war bu pişik kreminden sürdük geçti...
Ya saçma bi soru olacak ama kızlar hiç içinizden termal sauna şort kullanan oeldu mu
kullandım canım bize kolay geldi, memnun kaldık.. hatta concorde marka travel sistem almaya gitmiştik ki satıcı arkadaş ondan daha uygun fiyatlı olan bu marka ve modeli tavsiye etti bize, bizede mantıklı gelmişti.. sadece su varki travel sistemde oto koltugunu arabadan alıp cocuk arabasına aktarıyorsun daha az malzeme ile dolasıyorsun, bunda ayrıca araba için oto koltugu kullanıyoruz, o bir sorun olur mu sizin için onu bi düşün istersen..
ama bu model onun dısında süpermiş, cok memnunum..
valla bi pembemsi kırmızımsı bi renk vardı direkt kız rengi diye istemedik.. normalde siyah daha güzel olur gibi ama bizim içimize sinmedi biz Royal blue diye gecen mavi-lacivertimsi rengini aldık... via porttaki e-bebekte indirimli olarak 900TLye almıştık, sanırım 1200TL gibi normal fiyatıydı... umarım sizde daha uygun fiyata bulursunuz almak isterseniz....
pişik kremi olarak bizim doktor mustela nın STELATRIA kremi ile TRAVAZOL Krem receteledi, ikisini birlikte günde 4 kere kullanmamızı ve pişik geçince bırakmamızı soylemişti.. bunlar tedavi edici kremlermiş.
Kızlar cok kotu seyler oldu moralim cok bozuk.. Detayları anlatıcak gucum yok suan..
Kısacası kocamla bosanıyoruz.. Annemin evine attı gitti beni.. :'(
alamadım henüz, 19unda bitiyor. arayıp müdürüme sorcam. zaten olmazsa da bir 10 gün rapor sonrası ücretsiz izin alcam gibi gözüküyor
tatlım chicco ve başka birkaç bilindik marka için bizim doktorumuz kozmetik ürün demişti. aslında hiçbirşey sürme taraftarı değil. acı verecek seviyede değilse kendiliğinden geçer dedi. bizim teyzemiz eczacı, sağolsun onun önerdikleriyle yada getirdikleriyle yapıyoruz tüm temizliği. sıkıntı yok çok şükür.
her bebek farklı olurmuş. bazı anne babalar ısrarla gelip uyduruk bir markayı arıyorlar dedi mesela. eczanede bulundurmuyoruz tabi dedi. dermokozmetik birşeyler öneriyormuş, " yok o bizimkinde yaramadı, evime sokmam bir daha" diyenler oluyormuşsanırım Tuna gibi problemli ciltlilerde dikkat etmek lazım. problemli diyorum, çünkü benim ve eşimin cilt problemleri var. egzamalıyız biz. Tunişimin de bu kadarla kurtulması büyük şans, çok şükür...
biodermanın bir temizleme solüsyonu var. hem mis gibi kokuyor, hem de güzel temizliyor. bazen de gülsuyuyla temizliyoruz. sonra da yoğun bakım kremimiz var 2 tür, atopik ciltler için (ecrinim bu arada atopik- çok kuru demek bildiğim kadarıyla) onlarla yumuşatıyoruz.
aslında Tuna göğüste uyumaya çok alıştı. memede değil. uzanır pozisyonda göğsümüzün üstünde popoyu dikip uyumaya bayılıyor. tenle temas ediyor bazen yanakları. bence asıl kızarıklık sebebi oama öyle huzurlu ve rahat uyuyorki, engel olamıyorum
Ya saçma bi soru olcak ama kızlar hiç içinizden termal sauna şort kullanan oldu mu
iyilik yavrucuk sen nasılsın???şahin oğlan nasıll oğlumun büyük versiyonu şahin abisiselam kızlar nasılsınız
yeee bizi yeee bizde deni ösledikkselam hatunlarrrrrr.... yerım sızı haaaaaaaaa...
özledim kız zilliler...
oooo butun kizlar toplanmissselammm kizlarr ozledim sizii nasilsiniz? beni soracak olursaniz insanliktan ciktim geziyom olee
senin kızını yerim ben büyümüşte bilenzik takcakmış maşallah pişik için babenin pişik kremini tavsiye ediyorum mükemmelvayyy vayyy çoookk uzun süredir sayfalar bu kadar ilerlememişti kızlarr maşallahhh ne güsel konuşmuşsunuz
bizimde dün yarı kırkımız çıktıı
babanneye gittik
benim annemlerde yemeğe davetliydi
çok güsel bi akşam geçirdik 2 aile bi arada aman Allahım yaa herkes ne kadar çok bebek meraklısıymış hep kucakta gezdi yavrum dedeleri amcası 2 halası 1 teyzesi annane babanne deli oluyolar resmen 2 tarafında ilk torunu
kesinn çok şımarık olacak benim kızım
dün babaannesi küpe almış kızıma çok şirinler bakalım ne zaman takacazz 40ındada annaneye gidicez bakalım o ne alacakk
hoş artık takı olarak herşeyi tamamlandı kızımın
bilezik,2 tane isim yazılı künye. küpee ohh vallah
çok şanslı kızımm
bu arada benim kızımında sanırım gaz problemi oluyo öyle bir sıkıyoki kendini kıpkırmızı oluyo
ama her akşam değişen sattlerde çıldırtıyo bizi uyumak bilmiyo resmen
tam dalamıyo uykuya miniğim hemen uyanıyo
ama emdikten sonra eğer sakinleştiyse buzuki orhan uyumasında çok işe yarıyo
bu arada pişiği hala geçmedi yaa varmı tavsiye edebileceğiniz birşey?
hee bide 2yanağında sivilceleri çıktı kızımın yaa
doğduktan 1 yada 2 gün sonra adet olmuştu,aynı bizim gibi akıntısı olmuştu şimdide sivilceleri çıktı kızımın yaaa yavrum benim çok erken yaşamaya başladı kadınların zorluklarını
ama adet gibi kan gelmesi çok iyiymişş ilk günlerde rahminin olduğunun göstergesiymişş
tanselim allah yardımcın olsun kolay değil benim paşada öleydi ama düzene sokmaya çalışıyorum çünkü süt birikmeden emdimi ne o doyuyo nede duruyo hep ağlıyo 2 saatte bire alıştırıyorum şimdilik başarılı gibi emmeye alışması çok iyi ama bebeği bir dak yanlız bırakamıyo öle oluncadaKızlarrrrrrrrrrr çok yorgunum ve uykusuzum.. Bu Selim Paşa geceleri uyumuyor.. Beni kucakta gezdirin, konuşun, hoplatın diyor. Bide artık çok sık acıkıyor, sürekli emiyor..İnşallah sütüm yetiyordur..Ben her istediğinde emziriyorum, öyle 2 saat felan beklemiyorum. Çok alıştı emmeye.. Gaz sancısında emerek atıyorAllahım sağlık versin zor büyüyormuş insan yavrusu..
kızzz littlee masallahhh kuzunaaa ne datluu olmusss ölee.. yanaklarını mıncır mıncır dur annesiiyok cnm 5 saat olayı bencede yalan. mama da alsa meme de emse araba yolculugu haric (kendi arabası yada motorlu tasıt farketmez) 3 saati gecmiyo uykusu.. aclıktan gözü dönmüş uyanıyo
bizimkiler anormal degilse 5 saat die bişi yok yani
canım benimki emmeyi beceremiyo ağzı kücücük mememin ucunu alıyo sadece ne yaptıysam değiştiremedim bu durumu kanata kanata emiyo o kremdende aldım ama faydası olmuyo ciğer gibi kıpkırmızı göğüs ucuyla dolaşıyorum açık yaraya kolanya basmış gibi yanıyo canım
ben seni çok ösledim yavrukuşş umarım şyşsşnşzdşr darısı başıma anlattıklarını kelime kelime okudum aynı eymen bu şekil geceleri her gece ağlaya ağlaya bi hal oluyorum umarım zamanla düzelir
milupanın tadı pek hoş değil humanayı şiddetle tavsiye ediyorum ahududulu enfes şokur şokur süt yapıyo sağıp bakıyorum 90cc filan çıkıyo 2 saatte bir ama benim obur oğlum doymuyomuş gibi ağzı on karış açık duruyo halen aç olmadığına eminim ama neden ağlıyo geceleri anlam veremiyorum
cnm uykuya gecince bebek cıkarmasada emzigi almak lazımmıs agzından. asm den gelen msj da öle dioögrenir cnm insallahh. sen hep dilinnn üstüne ver memeni eninde sonunda ögrencek. kıyamamm sana yaa:lilav:
valla ecrinim pek öğrendiğini sanmıyorum her emdirdiğimde yine kanatıyor ağzı küçücük açmayı becerip gögsümün tamamını ağzına alamıyo sıpa hem göğüs ucundan az süt geliyo diede kızıyo düzelir inşallahne oluyo yaaa fıstıgımmKızlar cok kotu seyler oldu moralim cok bozuk.. Detayları anlatıcak gucum yok suan..
Kısacası kocamla bosanıyoruz.. Annemin evine attı gitti beni.. :'(rabbim korusun sizin aranıza girenlerr sizi birbirine katanlarında rabbim yanına koymasın
bu sorunların hepsi başbaşa kalamamanızdan :sinir:
kullandım canım bize kolay geldi, memnun kaldık.. hatta concorde marka travel sistem almaya gitmiştik ki satıcı arkadaş ondan daha uygun fiyatlı olan bu marka ve modeli tavsiye etti bize, bizede mantıklı gelmişti.. sadece su varki travel sistemde oto koltugunu arabadan alıp cocuk arabasına aktarıyorsun daha az malzeme ile dolasıyorsun, bunda ayrıca araba için oto koltugu kullanıyoruz, o bir sorun olur mu sizin için onu bi düşün istersen..
ama bu model onun dısında süpermiş, cok memnunum..
valla bi pembemsi kırmızımsı bi renk vardı direkt kız rengi diye istemedik.. normalde siyah daha güzel olur gibi ama bizim içimize sinmedi biz Royal blue diye gecen mavi-lacivertimsi rengini aldık... via porttaki e-bebekte indirimli olarak 900TLye almıştık, sanırım 1200TL gibi normal fiyatıydı... umarım sizde daha uygun fiyata bulursunuz almak isterseniz....
pişik kremi olarak bizim doktor mustela nın STELATRIA kremi ile TRAVAZOL Krem receteledi, ikisini birlikte günde 4 kere kullanmamızı ve pişik geçince bırakmamızı soylemişti.. bunlar tedavi edici kremlermiş.
azossss sen kulan sonra bana da anlat kızz faydası olursa. gerci kilodan cok karnımdaki catlaklara takıgım ama neye. bu kadar catlagım yoktu benim yaa dogumdan sonra mı oldu yada göbegimin altındaydı da ben mi görmedim acaba. bakıp bakıp aglayasım var. benden baska catlayan yok mu kızlarrr.. bilemedim ne kullanayım. ilk 2 yıl tedavi daha etkili oluyomus
Gece hiç uyutmadı sıpa.. Gözümden uyku akıyor ama beyfendide hiç uyku yok..Bizimde 40+6 oldu ama hala kaka yaparken sorun çıkarıyoz..Bu aarada ilk anne olan kim aramızda..
simurganka01cım geçen gece eşimle ilk kez baynyo yaptırdık oğlumuzu saat 8.30 gibi.. Banyodan sonra hemen emerek uyudu ve gece deliksiz uyudu..Ben gece zorla memeyi ağzına tıkadım acıkmıştır diye..
Ecrincim hiç sorma çatlakları..Hamileyken deri gerildiği için çok fazla yok gibiydi ama şimdi fena..Aynaya bakamıyorum resmen.. Karın bacak göğüs herbiryerimde var.. Çaresi varsa yapalım bencede bir şeyler..