selammm kızlarrr.. abovvv iki gündür k,mse girmemişş yetmedi 1 haftada 4 sayfa ilerlemişş. tabi bebeler bütün zamanı dolduruyo

bizz de bugün evimize kactık sonunda. insallah havalar bozmaz da artık takılırızz kendi kendimize. gerci kalabalıga da alıstım görümcemlerle zaman ii geciyodu
salı günü dr kontrolümüz vardı. dr un ilk ölcümü 2700 gr boy 48 cm miş. emiyo mu dedi. bende emiyo ama mama da veriyorum doymadıgında dedim. ne kadar mama içiyo dedi. 90 ı rahat içiyo ama bi 60 bi 30 gibi veriyorum genelde dedim. sonra kuzuyu ölctü 3985 gr 53 cm cıktı. hey masallah dedi saskın bi ifadeyle baya büyümüşş dedi güldü. bence o iki defa verdigin mamayı da verme bu cocuk fazlasıyla besleniyo dedi. zaten bu ay süt artmıstır dedi. aglaması huysuzluktan muhtemelen. bende o günden beri iki kez mama vrdim hakikatten bi derdi yok. 2 saatten öncede hiç emzirmedim. gögsüm süt dolmuyo cünkü denedim. o da alıstı sanırım saatle emmeye

2_3 saat bekleyince gögsüm tam doluyo siringayla pıstlatır gibi cıkıyo süt sükür. tabi emzirmeyip beklememde alev kutlu da yazan aclıga 5 saat dayanabililer telkini etkili oldu. gayet de ii oldu.
gece uykusuna da masallah diyim insallah bozulmaz 3 gündür bende alıyorum uykumu o da uyuyo. ilk 2 gün 8 de uyuyakaldı bende onu sessiz odaya götürdüm yatırdım. gündüz emdigi gibi tam 2.5 _3 saat sonra mızmızlanmaya baslıyo. bende uyanmadan emzirip altını degiştirip yine yatırdım hiç ses cıkarmadan ısıkları acmadan bu sekilde aynen sabaha kadar devam etti. dün dısarı cktık ilk kez emdi, diger gögsümü veremedigimden 60 ml mama verdim ve 6 saat uyudu. o yüzden gece yatması 12 yi buldu. ama yine 3 saatte bir kalktı ve ben rahat ettim. allah ım bozmasın insallah yani agladıkca meme vermeyin kızlar.
dr a uyumuyo bu cocuk die sikayet etmiştim. yani gece uyuyo ama gündüz normal insan gibi 9_6 oturuyo bu cocuk dedim. o da gazdandır demişti. karnına masaj yaptı bana da gösterdi. gaz ilacını 2 cay kasıgı ver artık dedi. ya ilac etkili yada benimki cok gazlı bi cocuk degil. gün içinde 1 defa oluo ıkınma aglama seansı. kimyonu denedim esra erol un ama en cok ogün agladı
anneden bebege gaz gecermişş. ama kurufasulye yedim gazım var bebk de aglıyo demek ona gecti degilmiş olay. dr bey ne yicegimi sasırdım ben dedim. o da senin gazın kendi bagırsagınla alakalı bi olay ona gecemez o dedi. ya nasıl dedim. mesela peynir bana gaz yapmazmıs ama sütten gecip onu rahatsız edermiş ben anlayamazmısım. tecrübe ettiysen bilemem ama mesela kurufasulye nohut falan sana gaz yapsada ona bişi olmaz dedi. gaz yaptıgı bilinen en önemli sey sigara mesela içiyo musun dedi. hayır dedim. ama cok sasırdım. e ayagını sıcak tut belini sıcak tut falan derler ya hani dedim. cok biliyolar ya onlar herkes konusuyo işte öyle bişi yok dedi

ys:
neyse bizden haberler böyle. 29 unda nezosla randevum var. ama dikişim enfes hatta olmayan dikişim dicem nerdeyse. bilsem bu kadar kolay ve rahat olcak dikiş de bu kadar güzel kendi istegimle planlı programlı sezeryan olurdum. yarın da diyetisyene gidiyorum

83 kg ile doguma girdim su an 71 küsürüm. böyle kaldım. hamile kaldıgım kiloya dönmek için 7 eski kiloma dönmek için 17 kg vermem lazım. catlaklarına care bulan beni de haberdar etsin. karnım korkunc

ys: