2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Sagolun kızlar gecmis olsun dilekleriniz icin..

Ama oglum daha da kotulesmeye basladı yaa :(

Simdi de oksuruk cıktı basımıza. Allah'ım kotu birsey olmasa bari daha da ilerlemeden tez zamanda atlatsa yavrum su hastalıgı.. Dahayası ne bası ne hastalıkla ugrasıyor kuzum yaa :mendil:

Cumartesi tekrar kontroumuz var bakalım o zamana kadar nasıl olucak yavrum.. :ates:

Tepki
15

Simdi de oksuruk cıktı basımıza. Allah'ım kotu birsey olmasa bari daha da ilerlemeden tez zamanda atlatsa yavrum su hastalıgı.. Dahayası ne bası ne hastalıkla ugrasıyor kuzum yaa :mendil:

Cumartesi tekrar kontroumuz var bakalım o zamana kadar nasıl olucak yavrum.. :ates:

s.a canım ya geçmş olsun çok çok neyi var bebişin korkma atlatır allahın iznyle inş ya bol bol emzir anne sütüde korur bebişi çabuk atlatmaya yardımcı olur daha iyi bilirsn sen tabi ama dile getrmek istedm

Tepki
15
bu arada herkese s.a kızlar bebişler çok tatlı çıkmışlar allahım korusun onları sizlere bagışlasın tubişim eymenim toparlanmştr biraz inş merak ettm onu sen nasıl oldun iyisndr umarım aslım naptı ya haber alamadım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

geçmiş olsun canım benim kuzucuklar ile uğraşmak kolay değil yavrular bi lokma başlarına gelmeyen kalmıyo allahım tez versin şifasını güselim

bu arada herkese s.a kızlar bebişler çok tatlı çıkmışlar allahım korusun onları sizlere bagışlasın tubişim eymenim toparlanmştr biraz inş merak ettm onu sen nasıl oldun iyisndr umarım aslım naptı ya haber alamadım
a.slm cnm ben iyiyim eymende iyi şükür tek sıkıntımız gece hiç uyumamak moron gibi oldum uykusuzluktan gündüzde uyuyamıyorum ev yogun ayıp geliyo yatmak sizede bakamıyorum laf söz olmasın die temizlik bebek emzir ona bak işte böle geçiyo günler salı gününden itibaren herkes dağılışıyo bakalım oğlanı nasıl büyütcez

yavrukuş napıyon???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ssshumocum cnm benim gözün aydın olsun inşallah allah analı babalı büyütsün ipek kızını maşallahı var gerçekten allah nazarlardan kem gözlerden korusun.

ben 4 gündür cekiyorum bebekten gudubet bir kadın geçmiş olsuna geldi insan bir maşallah der demi çocuğa bakarken yok anam nerde çocuğum geceleri çatlarcasına ağlıyo nazara inanıyorum gerçekten bu cumartesii mevlüt var evde umarım bi daha yaşamayız aynısını bebeğim huy değiştirdi doymuyo sanki ama gaz sancısı olduğuna eminim ayaklarını topluyo ağlarken gazını peş peşe çıkarmama rağmen yok durmuyo ne yapcağımı şaşırdım doktorada gittik idrar yollarımı iltihaplandı acep dedik şükür ondanda bişi çıkmadı 13.günde göbeği düştü

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar ben Allah nasip eder havalar karlı filan olmazsa Çarşamba günü Eskişehire gidicem.Laptopum kardeşimde kaldı,eşiminkini de götürmem sanırım, bir 15-20 gün yazamayabilirim.Hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
Aslıcığımla alakalı 1 marttan önce bir gelişme olursa birisi bana telefondan ulaşabilir mi bir de...
Gitmeden ben yine yazarım size inşallah...

Şimdiden iyi yolculuklar dilerim canım sana.Kendine çok çok dikkat et.
Aslı'yı bende merak ediyorum, yarın sezeryana alacaklar sanırım.Böylece son doğumumuz da gerçekleşmiş olacak.
Bi de Limon_ik doğum yaptı mı onu da merak ediyorum, alacağı olsun bi gelip bilgilendirmedi bizleri.

ssshumocum cnm benim gözün aydın olsun inşallah allah analı babalı büyütsün ipek kızını maşallahı var gerçekten allah nazarlardan kem gözlerden korusun.

ben 4 gündür cekiyorum bebekten gudubet bir kadın geçmiş olsuna geldi insan bir maşallah der demi çocuğa bakarken yok anam nerde çocuğum geceleri çatlarcasına ağlıyo nazara inanıyorum gerçekten bu cumartesii mevlüt var evde umarım bi daha yaşamayız aynısını bebeğim huy değiştirdi doymuyo sanki ama gaz sancısı olduğuna eminim ayaklarını topluyo ağlarken gazını peş peşe çıkarmama rağmen yok durmuyo ne yapcağımı şaşırdım doktorada gittik idrar yollarımı iltihaplandı acep dedik şükür ondanda bişi çıkmadı 13.günde göbeği düştü

Tuğbişim nerelerdesin ya?? Yoğunsun dimi baya.Tempoya alışana kadar bende öyleydim.Şimdilerde kendime daha fazla vakit kalıyor gündüzleri..Ama onu da uyuyarak değerlendirmek istiyorum :D
Bu arada ben mevlüt yapmaktan vazgeçtim.Sadece teyzemi, teyze kızımı çağırıp, internetten ünlü bir hocanın okuduğu yasini açıp, sürücez..Önemli olan dua etmek dediler bana, 40lanır 2 rekat namazını kılarsın dediler..
Yapmayışımın bir diğer sebebi; artık gözüm kaldırmıyor.Eve o kadar kişi gelecek, gelmeden temizlik, gidecekler temizlik, pişir et, hem annemi hem kendimi yorucam.Bi de Kuzey mızmızlanacak gürültüde.Ev ne zaman kalabalıklaşsa huysuzlanıyor..Onun için vazgeçtim.
Sana kolay gelsin canım çevre çok olunca yapmak gerekiyor, yoksa ayrı ayrı misafir ağırlamak daha zor.

Azcıcık ne halde olduğumuzdan da bahsedeyim; gündüzleri bir problemimiz yok, maşallah beni üzmüyor.Hatta pazar günü bırakıp sinemaya bile gittik.
Yalnız akşam saat 7 olunca huysuzlanmaya başlıyor..Mememi emerken hırslanıyor, ağlıyor, çığlık atıyor..Biberonla mama vereyim sütüm yoktur diyorum..O zaman da yine çığlık, biberonla da kavga ediyor..Gazını çıkartıyorum ama alttan çıkartacağı gaz onu sanırım çok zorluyor..Ama kurulmuş saat gibi akşam 7den gece 12ye kadar bedava :D şaka şaka mız mız..
Kızlar sizler de girip kendinizden, bebeklerinizden haber verin yazın.Valla merak ediyorum.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Aslı'yı bende merak ediyorum, yarın sezeryana alacaklar sanırım.Böylece son doğumumuz da gerçekleşmiş olacak.
Bi de Limon_ik doğum yaptı mı onu da merak ediyorum, alacağı olsun bi gelip bilgilendirmedi bizleri.

Tuğbişim nerelerdesin ya?? Yoğunsun dimi baya.Tempoya alışana kadar bende öyleydim.Şimdilerde kendime daha fazla vakit kalıyor gündüzleri..Ama onu da uyuyarak değerlendirmek istiyorum :D
Bu arada ben mevlüt yapmaktan vazgeçtim.Sadece teyzemi, teyze kızımı çağırıp, internetten ünlü bir hocanın okuduğu yasini açıp, sürücez..Önemli olan dua etmek dediler bana, 40lanır 2 rekat namazını kılarsın dediler..
Yapmayışımın bir diğer sebebi; artık gözüm kaldırmıyor.Eve o kadar kişi gelecek, gelmeden temizlik, gidecekler temizlik, pişir et, hem annemi hem kendimi yorucam.Bi de Kuzey mızmızlanacak gürültüde.Ev ne zaman kalabalıklaşsa huysuzlanıyor..Onun için vazgeçtim.
Sana kolay gelsin canım çevre çok olunca yapmak gerekiyor, yoksa ayrı ayrı misafir ağırlamak daha zor.

Azcıcık ne halde olduğumuzdan da bahsedeyim; gündüzleri bir problemimiz yok, maşallah beni üzmüyor.Hatta pazar günü bırakıp sinemaya bile gittik.
Yalnız akşam saat 7 olunca huysuzlanmaya başlıyor..Mememi emerken hırslanıyor, ağlıyor, çığlık atıyor..Biberonla mama vereyim sütüm yoktur diyorum..O zaman da yine çığlık, biberonla da kavga ediyor..Gazını çıkartıyorum ama alttan çıkartacağı gaz onu sanırım çok zorluyor..Ama kurulmuş saat gibi akşam 7den gece 12ye kadar bedava :D şaka şaka mız mız..
Kızlar sizler de girip kendinizden, bebeklerinizden haber verin yazın.Valla merak ediyorum.

selam kızlar,
azo ben de mevlüt yapacam ama hiç elim telefona gitmiyor, kayınvalidemleri aramam lazım yapmasam mı diyorum bazen, okusak sadece kendimiz... çok kalabalık olmayız biz gerçi mevlütte de ama gözümde büyüyor.

geçen hft pazar çıktı kırkımız, babaannesine gittik, yumurtalarımızı aldık :)

benim kuzey de dün gece çok ağladı, bazen gayet rahat geçiyor geceleri bazen de deliriyor, kaç kişi başedemiyoruz.

hep evdeyiz sıkıldım artık. anneme bırakıp çıksam da fazla uzun kalamıyorum eziyet etmesin diye. büyüyeceği günleri iple çekiyorum vallahi özgür olmak için. en azından bir yaşını doldursa diye bekliyorum :)))

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kızlar, oncelikle Dunyam gecmiş olsun , acil şifalar olsun..
Babuş yolunuz acık olsun, su gibi gidip gelin insallah....

Dogum yapanlarıda da tebrik ederim, hayırlı olsun...

Bizde Salıdan beri yanlızız, artık tek başınayım, herkes gitti... hayırlısı olsun... işte bi şekilde idare ediyoruz mecburen.. cok giremiyorum, bazen okuyup hemen cıkıyorum yazamadan...

Herkesi cokkk ozledim, kendinize ve minnoşlara iyi bakın şekerler... :utan::utan:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
offf ya ofdoğum yapalı 1 hafta oldu ama ben hala tamanlamıyla yaşayamadım mutluluğumu
eşimle aram berbat yüzünü görmek istemiyorum onun
çok anlayışsızmışta benim haberim yokmuş
daha dikişlerim yeni iyileşiyo pek iş yapmıyorum saolsun annem kalıyo yanımda her işimi yapıyokızıma bakıyo dinlendirio beni
ama beyfendi sıkılmış annemin burda kalmasından yok akşamları rahat edemiomuş bilmem ne onun annesi benim ennem burda diye gelmioomuşki kadın hergün geliyo mutlaka

tututurdu akşam kimse kalmsın evde diye ben daha bir haftalığım yaa bakıma ihtiyacım var
tabi onun annesi karşı apartmanda oturuoya istediği zaman gelip gidio
neymiş benden hiç birşey istemiomuş yemek temizlik falan annesi gelip yaparmış
istemiyorum onun yapmasını ya
benim annem var çok şükür ayrıca annemin yanında rahat olduğum gibi onunn yanında rahat olammki ben ya

onuda geçtim ben anneme nasıl git derim kaddın 2 vesait uzakta oturuo nasıl gelip gitsin hergün yaa

off kafayı yemek üzereyim
çok korkuyorum stresten sütüm azalacak diye
kimseyle konuşamıyom
ağlayamıyom annem görecek diye
çünkü görse hemen anlıcak
bana akıl verin nolur

2 aileninde aynı şehirde olması ilk torun olması ne zormuş ya şimdiden bunaldım

berbat bi lohusalık geçiriorum çok berbat

bu arada kafanızı şişirdim kusura bakmayınnn........

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar bizimde gece uykumuz yok çok yorgun ve uykusuzum gündüz gelenden gidenden yatmaya fırsat bulamıyorum zombi gibi geziyorum :) sütüm de yetmiyor günde iki kere mama veriyorum üç gündür dikişlerim fena sancıyor acıyor ayakta kalınca özellikle bunların dışında oğlumla oynaşıp duruyoruz gerçekten burdaki sohbetlerimizi çok özledim tabiki sizleride

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ay artık kime ne yazdığımı unutuyorum sersemlikten

sshumo canım ipek lkızın çok tatlı maşallah
Allah analı babalı büüyütsün gözünüzaydın

aslıcım sanırım bugün doğumun belki de anne oldun
Allah analı babalı büyütsün cnım tebrik ederim

mannakcım ne dicemi bilemiyorum
çünkü şuanki psikolojin çok kötü biliyorum bişi diyip iyice seni gaza getirmek istemem
inşallah herşey senin istediğin doğrultuda düzelir
benim de lohusalığımın 2 haftası berbat geçti
inşallah sen de bi an önce atlatırsın
öpüyorum seni

mama takviyesini 3 e çıkardım
60, 40, 40 gibi veriyorum

bu arada boza sütümü çok artıırdı bilginiz olsun
hepinizi çok özledim

ptesiden beir yalnızım
uyumadığı vakit asla ve asla yatıp bakmıyo
kucakta da durmuyo hep memede hep memede
geçen 2 kere onunla işedim yaaa emerken napıyım kıyamet kopuyo bıraksam
o yüzden yemek ev işi vs. hak getire oturan boğa gibi oturuyorum
ne zaman bakacak çok merak ediyorum

geçen gün bu arada altını açtım kakasını yapmıştı
kirli bezi yere bıraktım
bacaklarını kaldırım kıçını silcem
zorrrrttttttt diye bi sıçtı sratıma pijamama herhereime fışkırdı
eşim aradı napıyıon diyo
napıyım oğlun apzıma mıçtı dedim
hadi ya uyumadı hala dedi
öle değil bildiğin mıçtıııı
hahahahahaha
gül dedim gülll

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

sshumo canım ipek lkızın çok tatlı maşallah
Allah analı babalı büüyütsün gözünüzaydın

aslıcım sanırım bugün doğumun belki de anne oldun
Allah analı babalı büyütsün cnım tebrik ederim

mannakcım ne dicemi bilemiyorum
çünkü şuanki psikolojin çok kötü biliyorum bişi diyip iyice seni gaza getirmek istemem
inşallah herşey senin istediğin doğrultuda düzelir
benim de lohusalığımın 2 haftası berbat geçti
inşallah sen de bi an önce atlatırsın
öpüyorum seni

mama takviyesini 3 e çıkardım
60, 40, 40 gibi veriyorum

hepinizi çok özledim

ptesiden beir yalnızım

kirli bezi yere bıraktım
eşim aradı napıyıon diyo
hahahahahaha
gül dedim gülll

HAYATIM gülmekten öldüm ya.. Aynı bizim durum ya...
Beni güldürdün şu yorgun halimle Allhta seni güldüsün emi:)
Geçen bende büyük abdestimi bu oğlanın ağlaması yüüznden yarım bıraktm ve şimdide kabızım:)

Dün doktor kontrolü vardı.. Gelişimi iyi dedi doktor anne sütüne devam.. Ama çok gazlı dedi karnı gurul gurul dedi.. Farklı 2 ilaç yazdı bide bunu deneyelim dedi.. Bide şekerli gıda yeme dedi, bebek sindirimi yapamıyormş..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ahhh azocum yorgun argın bir haldeyim..Selimin gazı çok fazla.. Alttan o kadar gaz çıkarıyor ama yinede gazlı bir oğlan...Bu gaz yüzünden anneliğin keyfini çıkaramıyorum...Doktora götürdük, idrarada enfeksiyon varmı diye baktı şükür yok. Kakadada laktoz toleransına bakıldı şükür oda çıkmadı.. Gazlı bebekmiş, bitkisellerde işe yaramıyor..Şu havalar iyi olsada alsam oğlumu dışarı çıksam..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar bizimde gece uykumuz yok çok yorgun ve uykusuzum gündüz gelenden gidenden yatmaya fırsat bulamıyorum zombi gibi geziyorum :) sütüm de yetmiyor günde iki kere mama veriyorum üç gündür dikişlerim fena sancıyor acıyor ayakta kalınca özellikle bunların dışında oğlumla oynaşıp duruyoruz gerçekten burdaki sohbetlerimizi çok özledim tabiki sizleride

Bende çok özledim LAYLAM hepinizle yaptığımız güzel sohbetleri..Ayy ne zormuş bebek bakmak.. Şimdi sende 2 tane..İşin daha zordur eminim..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar. Hazır oglum uyumusken 5 dk bakayım sizlere dedim.

Ne var ne yok bakalım keyifler nasıl?

Mevlut konusu gecmis ben 40 ımız cıktıgı gibi yapma istiyorum hemen ama kaynanam biraz daha duralım cocuk az daha buyusun diyor ama bence bu mevlut kaldıkca kalır o yuzden bir an once okunsun bitsin istiyorum ben.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar Aslıdan haberi olan varsa bizi de haberdar etsin. Numarası yok bene arayamıyorum malesef.. :ayk:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bende çok özledim LAYLAM hepinizle yaptığımız güzel sohbetleri..Ayy ne zormuş bebek bakmak.. Şimdi sende 2 tane..İşin daha zordur eminim..

2 çocuk hakikatten zor ama büyük çok anlayışlı bir çocuk bana yardımcı bile oluyor aralarındaki yaşta epeyce 12 yaş o yüzden bana yükü yok çocuk bakmayı unutmuşum şimdi zor geliyor uykusuzluk falan annelik sabır sabır sabır demek:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Dunyam80, simurganka01, _HaYaTiM_
kızlar nasılsınız bebişler nasıl ?anca fırsat buldum valla şimdi uyuyo gibi oğlum heran kalkabilir:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlar,nasılsınız ? ya bisey sorcam size benim kızım cok emiyo nerdeyse saat bası emmek istiyo sut birikmiyo o zamanda,cok uzuluyorum yetmiyomu diye..gogsumde uyuyo bide bi yerde okudum memede uyuyan bebekler yatagına koyunca daha az uyuyolarmıs..kucagımdan bırakıtgım an anlıyo ya :( emzik de denedim 5-10 dk emiyo atıyo napcam ben :ninni:

Midesi daha çok küçük annesi. Her emmek istediğinde emzir ilk haftalarında. Daha bizimki de oturmadı düzene. Bi 10 dk emiyo, başka bi sefer 3 dk emip bırakıyo, bazen saatte bir emmek istiyo bazen 3 saat emmiyo. Karman çorman bişe. Düzen müzen beklemiyom artık ben...

Kızlar ben Allah nasip eder havalar karlı filan olmazsa Çarşamba günü Eskişehire gidicem.Laptopum kardeşimde kaldı,eşiminkini de götürmem sanırım, bir 15-20 gün yazamayabilirim.Hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın...
Aslıcığımla alakalı 1 marttan önce bir gelişme olursa birisi bana telefondan ulaşabilir mi bir de...
Gitmeden ben yine yazarım size inşallah...

Babuşum sanırım şuan Eskişehirdesindir. Keşke laptopunu götürebilseydin. Hoş zaten hiçbirimiz eskisi gibi gelemiyoruz artık.

Kolik mi oldu acaba Eymen de? :( Bazı insanlar cidden maşallah demekten aciz. Uyuz kadın! El kadar bebe, bi maşallah desen diline mi yapışır? Gıcık oldum yolacam o kadını. Açık adres ver bana Lidırım :D

Yapma mevlut ben de yapmıcam Azom. Yasin okurum duamı ederim, zaten hava ısınsın kurban da keseceğim Allah nasip ederse...
Valla Azom bizimki uyanık olduğu zamanın %90 ında ya ağlıyor ya da mız mız mızıklanıyor. Hele geceleri sürekli avaz avaz... :(

geçen hft pazar çıktı kırkımız, babaannesine gittik, yumurtalarımızı aldık :)

benim kuzey de dün gece çok ağladı, bazen gayet rahat geçiyor geceleri bazen de deliriyor, kaç kişi başedemiyoruz.

hep evdeyiz sıkıldım artık. anneme bırakıp çıksam da fazla uzun kalamıyorum eziyet etmesin diye. büyüyeceği günleri iple çekiyorum vallahi özgür olmak için. en azından bir yaşını doldursa diye bekliyorum :)))

Gözünüz aydın Lilacscım, darısı başımıza 40 ının inşallah. Yumurtalar neden acaba?

selam kızlar, oncelikle Dunyam gecmiş olsun , acil şifalar olsun..
Babuş yolunuz acık olsun, su gibi gidip gelin insallah....

Dogum yapanlarıda da tebrik ederim, hayırlı olsun...

Bizde Salıdan beri yanlızız, artık tek başınayım, herkes gitti... hayırlısı olsun... işte bi şekilde idare ediyoruz mecburen.. cok giremiyorum, bazen okuyup hemen cıkıyorum yazamadan...

Herkesi cokkk ozledim, kendinize ve minnoşlara iyi bakın şekerler... :utan::utan:

Ben de özledim Pikem seni artık rast gelmek çooook zor :(

offf ya ofdoğum yapalı 1 hafta oldu ama ben hala tamanlamıyla yaşayamadım mutluluğumu
eşimle aram berbat yüzünü görmek istemiyorum onun
çok anlayışsızmışta benim haberim yokmuş
daha dikişlerim yeni iyileşiyo pek iş yapmıyorum saolsun annem kalıyo yanımda her işimi yapıyokızıma bakıyo dinlendirio beni
ama beyfendi sıkılmış annemin burda kalmasından yok akşamları rahat edemiomuş bilmem ne onun annesi benim ennem burda diye gelmioomuşki kadın hergün geliyo mutlaka

tututurdu akşam kimse kalmsın evde diye ben daha bir haftalığım yaa bakıma ihtiyacım var
tabi onun annesi karşı apartmanda oturuoya istediği zaman gelip gidio
neymiş benden hiç birşey istemiomuş yemek temizlik falan annesi gelip yaparmış
istemiyorum onun yapmasını ya
benim annem var çok şükür ayrıca annemin yanında rahat olduğum gibi onunn yanında rahat olammki ben ya

onuda geçtim ben anneme nasıl git derim kaddın 2 vesait uzakta oturuo nasıl gelip gitsin hergün yaa

off kafayı yemek üzereyim
çok korkuyorum stresten sütüm azalacak diye
kimseyle konuşamıyom
ağlayamıyom annem görecek diye
çünkü görse hemen anlıcak
bana akıl verin nolur

2 aileninde aynı şehirde olması ilk torun olması ne zormuş ya şimdiden bunaldım

berbat bi lohusalık geçiriorum çok berbat

bu arada kafanızı şişirdim kusura bakmayınnn........

Mannakcım, ben eşimle severek evlendim. Çok da seviyorum eşimi Ama ne zaman işin içine aileler girse kavga etmemiz kaçınılmaz bir hal alıyor. Nedense bu erkekler kendi aileleri söz konusu olunca tarafsız gözle bakmayı başaramıyorlar. Bu durumlarda bizim yapabileceğimiz en mantıklı şey: eşlerimizin aile bireyleriyle ilgili tek kelime laf etmemek. Benim, eşimin "aşırı aile savunmacı" bu halinden dolayı boşanmayı bile ciddi ciddi düşündüğüm zamanlarım oldu o kadar sevmeme rağmen. Şimdi bekar arkadaşlarıma diyorum ki; evleneceğiniz adamı öyle bi seçin ki, tek çocuk olsun, bide ailesi başka şehirde olsun. Valla bak en güzeli.

Aaaah Laylam aaaaaaaah o sohbetleri ben de öyle özledim ki ne güzel zaman nasıl geçiyo farkemeden akşam oluyordu....

hepinizi çok özledim

ptesiden beir yalnızım

kirli bezi yere bıraktım
eşim aradı napıyıon diyo
hahahahahaha
gül dedim gülll

:evet: Ahhahahahha dün benimki de üstüme mıçtı :D Ama ben kaşındım. Altı azcık kızarmış gibi geldi. Dedim açiim şunun altını da rahatlasın. Sonra emmek istedi, aldım kucağa emzirmeye. 1. dakka bitmeden foooş. O kadar da temizlenip paklanmıştım. Canı sağolasıca batırdı hem kendini hem beni :D

Dün doktor kontrolü vardı.. Gelişimi iyi dedi doktor anne sütüne devam.. Ama çok gazlı dedi karnı gurul gurul dedi.. Farklı 2 ilaç yazdı bide bunu deneyelim dedi.. Bide şekerli gıda yeme dedi, bebek sindirimi yapamıyormş..

Hmmmm demek şeker sıkıntılı. Ben de dikkat edeyim o zaman, çünkü bizimki de çok gazlı. Saol balııııııııııım :huhuu:

Kızlar Aslıdan haberi olan varsa bizi de haberdar etsin. Numarası yok bene arayamıyorum malesef.. :ayk:

Ben aradım ama açamadı sanırım. Mesaj attım. Müsait olduğunda geri dönüş yapacaktır inşallah...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar