2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
seninki daha mantıklı canım .. benimkini duysan gülersin..ben de işaret parmağımla iki kaşının arasına bişeyler yapıyorum süt kaçınca:Dkayınvalidem göstermişti herkes böyle yapıyormuş..ama şimdiye kadar bi vukuat olmaı ..işe yarıyor mu sence?

Ahahahha bendensin kız çakkk :evet:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende dün doktora gittiğimde kilo alımı çok güzel, anne sütüne devam dedi.. Bol bol emzirin, ama memede çok kalmasın dedi. Hava çok yuar gaz olur dedi. Bir gögüs 15 dk, diğer gögüste 15 dk kalsn dedi..

Ben şimdiye kadar çoktan mama verirdim ama annem müthiş azimli çıktı bu konuda. Selim doğduğunda bebek hemşiresi biberon istemiş mama verelim diye. Annem olmz demiş kaşıkla veriririz. İnanın sabırla kaşıkla besledi.. Geçen çok ağlayınca mama hazırladım biberonla vercektim. Aldı elinden sabırla yedirdi.. Hakkını ödeyemem.

Benim annem bu konuda sabırlı çıkmadı maalesef.Daha doğrusu sabırsızlığından değil ama 'aman aç kalmasın mama hazırlayalım' tavrı zaten emmeyen bebeğimi daha da uzaklaştırdı bence anne memesinden...
Zaten kaşığı filan da reddetti kesinlikle,ama sabredilse nolurdu bilemiyorum...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
yetişebildim mi sohbete. :telefon:
ay özledim muhabbeti. yarın tam bir aylık olcaz. sonra 26 gün sonra benim iznim bitcek :( boğazımı sıkıyorlar valla,çok bunalıyorum, işe başlamak istemiyoruuuuuuum :( :mendil:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Dimi yaaaa :)

Ben bi aksilik olmazsa 2 yıl çalışmayacağım :) Tüm ücretsiz izin haklarımı kullanmayı düşünüyorum. Hem yavrumu emnaet edecek kimsem olmadığından hem de bunu istemediğimden...

:cokkomik: :cokkomik:

Ben mevlüt yapmayacağım kızlar. Mevlütte bebek, bekar kızların kucağına verilip sırayla dolaştırılıyormuş. Veremem yavrumu hasta mı ney mi olduğunu bilmediğim kimselerin kucağına. Onun yerine akika kurbanı keseceğim karar verdim.

:cokkomik: :cokkomik:

Allah kavuştursun Tanselcim. Dayanamaz gene gelir anneciğin üzülme lütfen...

Saol Azom, yazdım tarifi öperim muaaaaah :huhuu:

İsilik için bak şimdi salona getirdim bebeyi hemen azaldı kızarıklıklar. Çok giydirmemek lazım. Şuan bizimkinde uzun kollı badi, üstünde tulum var ayağında da ekstra çorap. Salon azcık serin diye uyanınca penye yelek geçiriyorum üstüne o kadar.

benimde bırakabileceğim tek kişi bakıcı.. ona da eşim yanaşmıyor..yalancı memeye bile karşı kaç kere kavgasını ettik bizim kız almıyor da ben zorla vermeye çalışıyorum hala bi umut..çok protest bi kocam var..hoş zorlukları göğüsleyen benim onun tuzu kuru...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Benim de emdiği zamanlarda öyle yapıyordu ben heyecandan değil de açlıktan acelecilikten yapıyor sanıyordum.
Kollarını sarıp öyle emziriyordum ben de.

Hmmmm biz tek kolu koltuk altımıza alıyoruz ve öyle emziriyoruz. Acep benim memişler güccük diye mi bana böyle gösterdi hemşireler? :cokkomik: :cokkomik:

Kayınvalide oldukça zevksiz ve 3-6 ay bedende bi kıyafet almış.Onu mu giydircek napcak bilmem.Ona da karışmıyorum :D
Ama Eskişehirdekine teyzesi Zara'dan elbise,hırka,ayakkabı almış onları giydircem inşallah.
Fotolarını çekip koyimmi :D

Koy koy :evet:

seninki daha mantıklı canım .. benimkini duysan gülersin..ben de işaret parmağımla iki kaşının arasına bişeyler yapıyorum süt kaçınca:Dkayınvalidem göstermişti herkes böyle yapıyormuş..ama şimdiye kadar bi vukuat olmaı ..işe yarıyor mu sence?

Hhhhhh Babuşun kayınvalidesi de öyle yapıyomuş baksana :) Bi vukuat olmadığına göre şimdiye kadar işe yarıyor demek ki Calmişim :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlar,
ay özledim muhabbeti. yarın tam bir aylık olcaz. sonra 26 gün sonra benim iznim bitcek :( boğazımı sıkıyorlar valla,çok bunalıyorum, işe başlamak istemiyoruuuuuuum :( :mendil:

Hoşgeldin canım :beyazbayrak:
Biz de yarın 1 aylık olucaz..Ne çabuk geçti dimi.
Peki kim bakıcak sen işe başlayınca?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hadi ya:Dkayınvalidemin herkesten kastı senmişsin azo..sana da annen mi gösterdi..saka bi yana bişey olur mu sence..

Evet kız annem gösterdi bi de teyze kızı :D Eşim baya alay etti bizle.
Bence birşey olmaz.Ama baktın etki etmiyor hemen ayağa kaldırıp sırtını pıt pıtla.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hmmmm biz tek kolu koltuk altımıza alıyoruz ve öyle emziriyoruz. Acep benim memişler güccük diye mi bana böyle gösterdi hemşireler? :cokkomik: :cokkomik:

Hhhhhh Babuşun kayınvalidesi de öyle yapıyomuş baksana :) Bi vukuat olmadığına göre şimdiye kadar işe yarıyor demek ki Calmişim :)

simuşum tek kol tamam da kafa ve diğer kol bile yetiyor benimkinin memeyi bulamamasına:Dgörsen o ne saldırış memeye.. sankim yıllardır aç..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yok kız 11de mama verip öyle yatırıyorum :D meme verdiğimde 1-2 saat uyuyor.Akşama zaten benim memişler sönüyor, oyun hamuru gibi mıç mıç bişe oluyor :D
Ay yerim onun ağlamasını kıyamam :)
Pazar günü eşimle alışverişe çıkmıştık anneme bıraktık Kuzey'i. Kasada sıra beklerken eşimin telefonundaki resmine baktım oğlumun..Gözlerim doldu, dişlerimi sıktım ağlamamak için..Eşim "askere nasıl göndercen sen yandık" demesiyle o zor tuttuğum 2-3 damlayı saldım..Vallahi hamilelikten daha çok ağlak oldum..Şimdi ne alaka bunu anlattım ama ne bilim işte aklıma geldi :D

menmkide öle oluyoo:acep: :D o bişi degilde karnım pek cirkin oldu asıl oası yumusak. bide catlakk.. esimm o cizgiler ne onlar öle mi kalcak dedi sabah.. keske caresi olsaydıı..
benim aglaklıgım gecti. daha cokk carpıntım var simdi. cocukla yalnız kalınca baslıyo.. aglıcak susturamıcam, derdini anlayamıcam die. hele gece yalnız kaldık mı deymen gitsin.. ama günde 1 saat dısarı cıkıyodum her cıkısımda vicdan azabı onu evde bırakıyorum die. sanki basımdan savmısım gibi. ama ihtiyac bu da bi nevi. yarın sinemya gitcez mesela görmcem bakıcak yine.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bende dün doktora gittiğimde kilo alımı çok güzel, anne sütüne devam dedi.. Bol bol emzirin, ama memede çok kalmasın dedi. Hava çok yuar gaz olur dedi. Bir gögüs 15 dk, diğer gögüste 15 dk kalsn dedi..

Ben şimdiye kadar çoktan mama verirdim ama annem müthiş azimli çıktı bu konuda. Selim doğduğunda bebek hemşiresi biberon istemiş mama verelim diye. Annem olmz demiş kaşıkla veriririz. İnanın sabırla kaşıkla besledi.. Geçen çok ağlayınca mama hazırladım biberonla vercektim. Aldı elinden sabırla yedirdi.. Hakkını ödeyemem.

benimde kayınvalidem hergün mamanın zararlarıyla ilgili konferans geçiyor bana.. sanki giderse mamayı dayayacağımdan korkuyor:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşum mama hipp organic bu arada. 1 numara.
pre'si de var ama doktor 1 numara reçetelemiş.

:huhuu:

selam kızlar,

Heyet raporu falan alamıyor musun? :(

benimde bırakabileceğim tek kişi bakıcı.. ona da eşim yanaşmıyor..yalancı memeye bile karşı kaç kere kavgasını ettik bizim kız almıyor da ben zorla vermeye çalışıyorum hala bi umut..çok protest bi kocam var..hoş zorlukları göğüsleyen benim onun tuzu kuru...

Yalancı meme bizimki almadı, 2 hafta sonra tekrar deneyeceğim.

Bak benimki gene ağlıyor. Daha ne zaman emdi yahu bu çocuk. Dur bi geçmişe bakiiim saatleri unutuyorum artık... :( :( Hiç kafa kalmadı bende yaaa....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

annem de olabilir, bakıcı da. daha netleştiremedik. babam da rahatsızlanıyormuş arada. kıyamıyorum ona da. anneme git sen diyorum. o da arada kaldı. Tunayı bırakamıyor. çok zormuş be annelik. güvenebileceğim bir bakıcı bulursam sanırım bakıcıya bırakcam. tabi ondan önce rapor almaya çalışcam. ne kadar evde kalırsam kar misali

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kız babusss 150 ml cok ii ıckıyomuss.kesin ilk günlerde gögüslerim patlıcak gibi oldugunda benden de 150 ml cıkardı. ama simdi sertlesmiyo bile. emmesine ragmen

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
menmkide öle oluyoo:acep: :D o bişi degilde karnım pek cirkin oldu asıl oası yumusak. bide catlakk.. esimm o cizgiler ne onlar öle mi kalcak dedi sabah.. keske caresi olsaydıı..
benim aglaklıgım gecti. daha cokk carpıntım var simdi. cocukla yalnız kalınca baslıyo.. aglıcak susturamıcam, derdini anlayamıcam die. hele gece yalnız kaldık mı deymen gitsin.. ama günde 1 saat dısarı cıkıyodum her cıkısımda vicdan azabı onu evde bırakıyorum die. sanki basımdan savmısım gibi. ama ihtiyac bu da bi nevi. yarın sinemya gitcez mesela görmcem bakıcak yine.

Fetih filmine mi gitcen kız :D Ay ben deli oldum daha gidemedim diye..
Benim de içim acıyor onu evde bırakınca ama hava almaya ihtiyacımız var.Yoksa çok bunalırız.
Benim karnım da pek iç açıcı değil.Vermem gereken 15 kilo var hala.Bi de göbek çizgim olduğu gibi duruyor, geçer mi bilmiyorum.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Benim de içim acıyor onu evde bırakınca ama hava almaya ihtiyacımız var.Yoksa çok bunalırız.
Benim karnım da pek iç açıcı değil.Vermem gereken 15 kilo var hala.Bi de göbek çizgim olduğu gibi duruyor, geçer mi bilmiyorum.

benim cizgim de duruyo maalesef. umutla bekliyorum ama rengi bile acılmadı.. catlaklarım korkuncc.. sanki göbegim kücülünce daha da cogaldılar. fetih e gidicez valla. herkes cok begenmişş bide ben görim:D

neyse cıkm benn annem geldi. kız dururken işlerimi halledeyim. öptüm heppinizii:lilav:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ben gittim o filme-kop3 saatlik bi film.. en pahalı(maliyetli) türk filmiymiş..fena değildi..hollywood tarzı bişeyler yapılmaya çalışılmış.. ama sanki ruhu eksik o filmin belki de fatmanın stresinden filmin içine giremedim.. beni ağlatır diye düşündüm ama olmadı:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ekle ekle ekle:evet:zaranın kıyafetleri çooook güzel.. gecen yaz indirim varken alacaktım bi sürü kıyafet ama cinsiyeti kesin değildi alamadım ..içimde kaldı alışverişe bi çıkayım alıcam zaradan ciciler inş..

Benim kız kardeşim Zara delisi.Çılgınlar gibi alışveriş ediyo bebeğe.Tam bir teyze kafası geldi kendisine,her bize gelişte elinde poşet poşet kıyafet.Ama sadece Zara :D
Dünyayı doldurdu,elbiseler,montlar,hırkalar,sweatler :D

Sağol canım, ben de artıkın böyle yapicimmm, babuşun kaynanasının taktiğini bırakıyorum bugünden itibaren :D:D

Hadi koyyyy :evet: Ben de arıyorum birşeyler netten bakıyorum.

Koyuyorum o zaman :D

Kız benim kayınvalidenin yaptığı şeyden kaçının çılgın mısınız nesiniz :D:D

En yaşlı biz miyiz yaw şimdi:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar