littlesunshine
Daimi Üye
bblau ordaysan ekliycem 
selam kızlar bu arada...
selam kızlar bu arada...
iyiyim canım sen nasılsın
şahin iyi hee benziyolar dimi
dün acayip gazı vardı uyumadı en sonunda drunu aradım
karnına kremle masaj yaptık
ayaklarını karnına doğru itip çektik
termafor koy karnına ama yakma dedi
yada ayaklarını sıcak tut kundak yap dedi
bi de paranox fitil koyduk yarım
emzirdim uyudu 9,5 gibi sonra gece 04,15te uyandı
paranox fitil aza iyi geliyor demekki..
biz SAB diye bir ilaç kullanıyoruz pek işe yaramıyor gibi..
Hayatım baya uzun süre uyumuş. Selim 2 saate bir acıkıyor mutlaka uyanır. Uyanıncada uyuması 1.5 saat sürüyor
colinox biz de işe yaramadı, ama her bebek farklı tabi...
gece 4te uyanıp tüm gün hiç uyumamıştı ama ondan o kadar uzun süre uyudu
her ilaç bebeğe göre değişyor galiba.. Eşimin bi arkadaşı çoçuk doktoru. Çok ilaç kullanmayın demiş, 3 ayda geçer demiş. Ama insan kıyamıyor o gazlı haline..
ben sabahtan beri bebek arabası ana kucağı araştırıyorum yaa... görümcemin verdiği bebek arabasını henüz keşfetmedim ama oto koltuğundan acaip soğudum. derhal bir tane almam lazım. almışken bari travel sistem alayım dedim ama çok para da vermek istemiyorum.1-2 milyara kadar bile var.
merhaba tatlım, sen nasılsın? minnoş kuzey nasıl? okuyorum haberlerinizi...
selam kızlar,
Tuna gece hiç uyumadı nerdeyse. hep mızmız, uyurken bile tuhaf sesler çıkardı tam dalamadım hiç. bir ara beşiğine yatırıp titreşimi açtım yarım saat uyumuşuz. hala da huzursuz. altını açtım. ben poposunu silerken çişini yapmış. yanağı ıslaktı. inşallah gözüne gelmemiştir. of öyle gerildim ve yoruldum ki bir ara çocuğa bağırırken buldum kendimi. çok üzüldüm sonraannemin de odak noktası Tuna oldu. çorap giy Tunaya gaz yapar, onu yeme Tunayı rahatsız eder, odadan çıkarma, elleri buz olmuş eldiven takalım, ilacını ver, çabuk çabuk emzir bak ağlayacak yine. Ben makinayım sanki. ilacını ver dedikten yarım dakika sonra çabuk çabuk emzir deyince daha çok elim ayağıma dolaşıyor, cevap verince de kırılıyor, küskün duruyor
"nefes alsam Tunama gaz yapıyor diyeceksin diye korkuyorum" dedim bir gün boyunca konuşmadı benimle. psikolojim bozuldu valla yine başa, ilk lohusalık günlerime döndüm
Tuğbacım gözünaydın, inşallah evine de götüreceksin yakında...
Azoşum ben 14 kilo aldım, ama çok çatladım. bikiniler tarih oldu benim için artıkay mayodan da nasıl nefret ederim...
kızlar benimde bugün kontrolüm vardı
sancım pek yok ama açılmam varmış 2cm
bir hafta içinde doğar dedi doktorumuz
ama ben çok korkuyorum normal doğumdan yaa offf
hastanede tuğbacığımla karşılaştık
eymeni emzirmeye gelmişş
maşallahh paşamız topluyo kendini emmeye başlamış annesini en kısa zamanda çıkacak inş
Bugun Ada almadığı diğer göğsümü de emmeye başladı.hergün de bıraz daha fazla emıyor hamdolsun.cok sevınıyorum ama 2 gundur gogus uclarım acımaya ve yanmaya basladı
sizler ne kullanıyorsunuz?
Ahh kuzum çok yorulmuş demekki..
bende bebek arabası ve oto koltuğu almadım. Maxi Cosy almayı düşünüyorum biraz fiyatlı galba..
cnm ben san dün sanırım cvp vermiştim
evet yaa kıyamam
evet, biraz..
baktım canım ona da ama çok pahalı geldi bana. sadece oto koltuğu fiyatı 1-2 milyar arası. travel sistemini düşünemiyorum bile. sen onu mu kullanıyorsun?
pikecim, yatıyor mu peki bu? 4 farklı şekilde ayarlanabilir diyor sırt bölgesi. bizimki dik şekilde duruyor sanki ondan rahat yatamıyor içinde. bu nasıl?
kızlar doğum günümü kutlayan kutlayamayan herkese çok teşekkür ederim..sizinle ayrı bi özellik kazandı doğduğum gün..hepinize ayrı mesaj yazacaktım.. yazamıyorum..
nedeni
1. kızım uyandı.. kollarımda vızıldıyor..
2.eşim gelmek üzere beni hediye almaya götürecek..ve ben hala hazır değilim..yandım..çocukla hayat çok ZOR...
Selam kızlar
Merhaba pikem, iyiyim şükür sen nasılsın? Bizim de gaz problemimiz vardı dün gece.Akşam 11den sabah 4e kadar uğraştık.Bi ara "off" dedim sonra çok üzüldüm, Allah bana bu güzelliği nasip etmiş ben ofladım diye içlendim ona ağladımHamilelikten daha duygusalmış bu lohusalık.Gaz problemi oluyor mu canım sizde de ?
Bu arada termofor fikrini iyi aklıma soktun, hemen alıcam kuzuma.
slm kızlar,sabahtan beri çok canım sıkkın.dün doktora gitmiştik,kızım çok az kilo almış,doktor haftaya kadar en az 300 gr alması gerekio dedi,bizimkini gündüz uyandıramıyoruz,hafif uyanıo memeyi alıo 2 çekio sonra atıp uyumaya dewam edioo,bugün ağladım resmen...:gitme: heryerini gıdıklıouz üstünü açıouz,altını açıouz ama tık yok bizim hatundan,oda sıcaklığımızda 22 derece o da normal..nie uyanmıo bu kız sizcee?
slm kızlar,sabahtan beri çok canım sıkkın.dün doktora gitmiştik,kızım çok az kilo almış,doktor haftaya kadar en az 300 gr alması gerekio dedi,bizimkini gündüz uyandıramıyoruz,hafif uyanıo memeyi alıo 2 çekio sonra atıp uyumaya dewam edioo,bugün ağladım resmen...:gitme: heryerini gıdıklıouz üstünü açıouz,altını açıouz ama tık yok bizim hatundan,oda sıcaklığımızda 22 derece o da normal..nie uyanmıo bu kız sizcee?
bebeğin neredeyse bir haftalık daha cnm. kilo vermesi gerekmiyormu zaten? ben de pikecim gibi anlamadım. bu doktorlar karmaşık olabiliyor bazen :sok