2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aynen canım.ben de yemeyecegim.herseyi denedim midem copluk oldu valla.ne duyduysam...
hazırda aldığım gebelik kilosunu vermisken geri kazanmıyım bi de...
insallah emdikce artar...emiyor bir de sagıyorum hala...
sankı fazla degısıklık yok gıbı ama yavastan goguslerım daha sert oluyo sankı.annem de farketmıs sankı dolgunlastı dıyor ama hadı bakalım.
cıdden yalnız sagarken dogru durust sut gelmıyor ama Ada emerken agzından kacırınca saga sola fıskırıyor süt.
Bir de şey okudum emme anında süt yapılıyormus.Bir yandan tüketim bir yandan üretim yani...

Canım bence sağmayı bırak sık sık emzir. Ben Selimi zor güç uyutuyorum sonrada emzireceğim diye uyandırıyorum..2 saatte bir kalkıyor yada kaldırıyorum..Mamayı biraz azaltsan dahada şevkle emer.. Selim bir aç uyanıyor sorma..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayyyyy maşallah Tunama..Isırasım geldi o bacaklarını..
Bblau senin kızı görmedim facede yok. Benim facedeki resim ne minik demi, 4 günlük hali.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hamdolsun ben de memnun kaldım canım.Tabi herşeyin normali daha iyi ama ben hafif atlattım.Ağrım sızım olmadı değil ama her gecen gun bır oncekı gune gore daha ıyı olarak atlattım. Bır de doktorumun sımdı verdıgı krem sezeryan ızını de epey guzel gecırecek gıbı...
Normal sancıları da cektım ben toplamda nerdeyse 8-10 saat gıbı,onda da pek cekılmeyecek bırsey yoktu.Herkesın bunyesı farklı tabı.BEn sancılarım 3 dk.da bıre dustugunde gayet normal oturuyodum.Bünyeden bünyeye degişiyor....

3 dk da bende sancı vardı ama ölümcül değildi daha sıklaşınca kendimi yerleri öperken buldum:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar doğum günümü kutlayan kutlayamayan herkese çok teşekkür ederim..sizinle ayrı bi özellik kazandı doğduğum gün..hepinize ayrı mesaj yazacaktım.. yazamıyorum..
nedeni
1. kızım uyandı.. kollarımda vızıldıyor..
2.eşim gelmek üzere beni hediye almaya götürecek..ve ben hala hazır değilim..yandım..çocukla hayat çok ZOR...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayyyyy maşallah Tunama..Isırasım geldi o bacaklarını..
Bblau senin kızı görmedim facede yok. Benim facedeki resim ne minik demi, 4 günlük hali.

facebooka resim koymadım canım...
dün buraya eklemiştim.
yine ekliyim dur :)

3 dk da bende sancı vardı ama ölümcül değildi daha sıklaşınca kendimi yerleri öperken buldum:D

Ben öpmedim işte daha sıklaşınca da :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
HAYATIM naber? Şahin nasıl? Selimle Şahinin huylarını birbirine benzetiyorum. Analarına pek düşkünler bide memeye:)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
HAYATIM naber? Şahin nasıl? Selimle Şahinin huylarını birbirine benzetiyorum. Analarına pek düşkünler bide memeye:)

iyiyim canım sen nasılsın
şahin iyi hee benziyolar dimi
dün acayip gazı vardı uyumadı en sonunda drunu aradım

karnına kremle masaj yaptık
ayaklarını karnına doğru itip çektik
termafor koy karnına ama yakma dedi
yada ayaklarını sıcak tut kundak yap dedi
bi de paranox fitil koyduk yarım
emzirdim uyudu 9,5 gibi sonra gece 04,15te uyandı

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
iyiyim canım sen nasılsın
şahin iyi hee benziyolar dimi
dün acayip gazı vardı uyumadı en sonunda drunu aradım

karnına kremle masaj yaptık
ayaklarını karnına doğru itip çektik
termafor koy karnına ama yakma dedi
yada ayaklarını sıcak tut kundak yap dedi
bi de paranox fitil koyduk yarım
emzirdim uyudu 9,5 gibi sonra gece 04,15te uyandı

paranox fitil aza iyi geliyor demekki..
biz SAB diye bir ilaç kullanıyoruz pek işe yaramıyor gibi..
Hayatım baya uzun süre uyumuş. Selim 2 saate bir acıkıyor mutlaka uyanır. Uyanıncada uyuması 1.5 saat sürüyor:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar