littlesunshine
Daimi Üye
bblaucum gerçekten Ada çok büyümüş gözüküyor. maşallah ona. Tuna yanında çiroz balığı gibi kaldı 
sen de pütürlü de cnm...doktor yemek ismi vermedipütürlümü dedi yok sıvı dedim..
ay ne yapsam ya yediklerimle mi alakalı acep...kardesimin kızınında bazen böyle sıvı oluyormuş..
bblaucum gerçekten Ada çok büyümüş gözüküyor. maşallah ona. Tuna yanında çiroz balığı gibi kaldı
bak bugünkü fotosunu bir ekliyim de gör farkı
alıntı olmasın ama
he evet pütürlü püre
evet evet kıvam tam anlamıyla bu
yediklerinle alakalı olabilir canım ya da acaba üşüdü mü biraz?
rengi ne renk parlak altın sarısı mı? yeşilimsi mi?
Selam kızlar
Oglumla 20 mizi yaptık mısıl mısıl uyuyor simdi.
Sizlere baayım deidm ne var ne yok?
Benim oglumun karnı cok sis sanırım gazından dolayı
Bugun sallama rezene cayı aldım icinde anason da varmıs netten bakmıstım rezene verebilirsiniz yazıyordu.
Annem de anasn cayı alır yapardık sana rahat uyurdun dedi herhalde bir zararı olmaz rezene ve anasonun? Zaten 3 kasık verdim fazla vermiyim birsey olur diye. Gerci nette istediginiz miktarda istediginiz kadar verebilirsiniz yazıyordu. Bende gunde 3 defa falan 3 er kasık veririm diyorum zaten ben de iciyorum ona da yararı olur oylelikle..
Bu yazıma kimse cevap vermemis.. Gecen gun de aynı seyi yaptınız kızlar. Beni hic dikkate alan yok artık burda. Gercekten cok uzuluyorum. Ve zoruma gidiyor bu durum!
Bu yazıma kimse cevap vermemis.. Gecen gun de aynı seyi yaptınız kızlar. Beni hic dikkate alan yok artık burda. Gercekten cok uzuluyorum. Ve zoruma gidiyor bu durum!
buarada gece kuşu oldu benim kız iki gündür.. resmen meme delisi oldu ya.. benden bi saniye ayrılsa kıyametleri koparıyor..gaz sancısı mı acep diyorum.. ama bırt dırt yapıyor kimseye aldırmadanecrin falan da bahsetmiş gece kızı uyumamış diye normal o zaman diyorum..hep bi varsayım.. kesin sorunu bilememmek çok can sıkıcı...
bu arada bi sorum daha var kurabiyemin kakası köpüklü gibiydi iki gündür bu gün de resmen su gibi sıvı kıvam da yaptı..ishal mi normal mi yasayanınız var mı bu durumu..hayatım bi yazı yazmıştı onu bulamadım
neyse hepinizi özledim azo en çok da senle aynı gün doğurmusuz bi muhabbetini yapamadık..oysa normal doğum hikayemi senin dilinle bi yazmanı isterdim ki.. neyse....hoşçakalın..
Selam kızlar
Oglumla 20 mizi yaptık mısıl mısıl uyuyor simdi.
Sizlere baayım deidm ne var ne yok?
Benim oglumun karnı cok sis sanırım gazından dolayı
Bugun sallama rezene cayı aldım icinde anason da varmıs netten bakmıstım rezene verebilirsiniz yazıyordu.
Annem de anasn cayı alır yapardık sana rahat uyurdun dedi herhalde bir zararı olmaz rezene ve anasonun? Zaten 3 kasık verdim fazla vermiyim birsey olur diye. Gerci nette istediginiz miktarda istediginiz kadar verebilirsiniz yazıyordu. Bende gunde 3 defa falan 3 er kasık veririm diyorum zaten ben de iciyorum ona da yararı olur oylelikle..
gözün aydın canım tuna teyzesiyle güzel vakit geçirir insallah..
lidılım ben de çok yorgunum...şöyle deliksiz 4 saat uyusam şükretcem Allaha..kesik kesik uyuyunca da bişey anlamıyorsun uykudan..bi de evde hep temizlik havası ve hep misafir gelecek modundayız..
Bi lohusalığımı yaşayamadım..hani pijamalarımızı giyip hiçbişey yapmadan dinlenecektik..
Aslı ile telefonda görüştüm. Evdeymiş, iyiymiş..1 MART sezeryen ile doğum tarihi vermiş doktoru.Safradaki taşı hareket ederse daha erken olcakmış..hepinize çok selamı var..
inşallah güselim benim dönsün tez zamanda evine annesinin koynuna çok zor geliyo bırakıp eve gelmek
inşallah cnm tez vakit geçsin günler dayanamıyorum
evet canım benim söledi eşim ama dönemedim kusura bakma inşallah tez zamanda iyileşir kuzum tek başına bensiz oralarda bırakıyorum içim çok buruluyo
amin cnm arttırsın gücümü inan çok zormuşş ayrı kalmak yüzünü gördükten sonra
sütüm hiç gelmediki ememedi oğlum şimdi sağmaya çalışıyorum devamlı
sağol cnm ne tosunu kızz en minnak erkek oğlan benimki inşallah allahım tez zamanda şifasını verir oğlumun
amin cümlemize versin cnm üzülmemeye çalışsamda elimde değil dayanamıyorum
atlattığını düşünüyorum cnm benim ama daha yok yane çıkarmıyolar bebeğimi orda ölece durması benşm bırakıp gelmek zorunda olmam çok acııı
Kız valla bi sohbet edemedik..Hey gidi günler ne döktürürdük halbuki, yemek tarifleri felanGörselleri yalardık hey gidi günler
![]()
Canım ben 2 kere 10ml verdim biberonla rezeneyi..Ama sonradan içime sinmedi, şimdi ben içiyorum günde 2 bardak.
Vallahi deme kız, ben pijamalarımı giydim ama totom koltuk yüzü zor görüyorYa gelen giden oluyor, ya da temizlik...
Ay canım benim daha da günü varmış..Hayırlısıyla gelsin inşallah.
Kızlar ben 2 gündür sabahları parka yürüyüşe gidiyorum..Bu kilolardan kurtulmam lazımEve geldikten sonra da yarım saat hareket yapıp, mekik çekiyorum..İnşallah 2 ay sonra 55e düşerim.
biraz geç oldu herkes fatmagülü izlemeye gitti ama yine de söylim ..Bugün benim doğum günüm..iyi ki doğmuşum di mi kızlaaaar:ask::ask::ask:
iyiki doğdun cnmm,kızınla eşinle tüm sevdiklerinle nice mutlu yıllaraa..
Kız valla bi sohbet edemedik..Hey gidi günler ne döktürürdük halbuki, yemek tarifleri felanGörselleri yalardık hey gidi günler
![]()
Canım ben 2 kere 10ml verdim biberonla rezeneyi..Ama sonradan içime sinmedi, şimdi ben içiyorum günde 2 bardak.
Vallahi deme kız, ben pijamalarımı giydim ama totom koltuk yüzü zor görüyorYa gelen giden oluyor, ya da temizlik...
Ay canım benim daha da günü varmış..Hayırlısıyla gelsin inşallah.
Kızlar ben 2 gündür sabahları parka yürüyüşe gidiyorum..Bu kilolardan kurtulmam lazımEve geldikten sonra da yarım saat hareket yapıp, mekik çekiyorum..İnşallah 2 ay sonra 55e düşerim.
biraz geç oldu herkes fatmagülü izlemeye gitti ama yine de söylim ..Bugün benim doğum günüm..iyi ki doğmuşum di mi kızlaaaar:ask::ask::ask: